Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Infrarood verwarming

Infrarood verwarming kopen

Infraroodverwarming is het zuinige alternatief voor je radiatoren of vloerverwarming. Deze vorm van verwarming is overigens niet alleen geschikt voor goed geïsoleerde nieuwbouw huizen. Ook voor de toepassing in bestaande bouw hebben wij een groot assortiment. Infrarood panelen kunnen daarbij in verschillende situaties worden ingezet.

Zo kan een infrarood paneel je traditionele verwarming met radiatoren in huis vervangen. In dat geval wordt infrarood verwarming ingezet als een hoofdverwarming.Anderzijds is het ook mogelijk om met infraroodpanelen op een slimme manier bepaalde plekken in uw woning te voorzien van extra warmte. In dat geval spreken we over bijverwarming.

hal verwarmen

Ruimte verwarmen met infrarood

Infrarood panelen

Het voordeel van verwarmen met infrarood, is dat je de panelen zeer gemakkelijk kunt installeren. Bovendien zijn ze in bijna alle kamers gemakkelijk inzetbaar. Iedere ruimte verwarmen met infrarood panelen.

Pas ze bijvoorbeeld toe in de woonkamer of badkamer. Maar ook in slaapkamers en studeerkamers bewijzen infrarood panelen al jaren hun dienst.

Infrarood verwarming heeft in verhouding tot centrale verwarming, veel betere warmteprestaties. Daarnaast is deze vorm van verwarming goed voor het milieu.

Zo reduceer je in het bijzonder makkelijk op co2 uitstoot omdat, infrarood verwarming geen gebruik maakt van fossiele brandstoffen. En als bijkomend voordeel kunt per jaar intussen flink op de energie rekening besparen.

Ten slotte hebben onze panelen een lange garantie. Wanneer je eerst kiest voor een kleine infraroodverwarming als bij verwarming. Maar ook wanneer je optimaal wil profiteren van stralingswarmte en de keuze maakt voor infrarood als hoofdverwarming. In beide gevallen geniet je natuurlijk van prettige warmte.

Maar dat is echter nog niet alles. Wij kunnen de panelen voorzien van een geavanceerde regeling en koppelen aan een slimme thermostaat. Hiermee zorgen we voor extra besparing en meer gebruiksgemak!

infrarood verwarming schilderij woonkamer

Toepassingen infrarood verwarming

Hoofdverwarming

Er zijn zoals gezegd, verschillende manieren om infrarood verwarming in te zetten. Doorgaans is slechts een kleine investering nodig om een aantal infraroodpanelen aan te schaffen. Op deze pagina beschrijven wij de meest gebruikte toepassingen.

INFRAROOD VERWARMING ALS CENTRALE VERWARMING

Infrarood verwarming is bijzonder geschikt om in te zetten als vervanger voor de c.v. in de gehele woning. De panelen moeten dan wel op de juiste plaats worden geïnstalleerd.

Vraag daarom altijd het advies van onze adviseurs. De panelen kunnen bovendien nog een extra energiebesparing realiseren! Dat kan wanneer ze worden aangestuurd met bijvoorbeeld een slimme thermostaat.

Naast witte wand- en plafond panelen van metaal kan je eveneens kiezen voor een dun en stijlvol paneel voorzien van een foto afbeelding.

HET ENERGIEVERBRUIK VAN INFRAROOD VERWARMING

Intussen is het wel duidelijk waarom de aanschaf van infrarood panelen een goede investering is. De panelen gaan immers zeer efficiënt met energie en warmte om. Daardoor is de geringe investering, eenvoudig binnen korte tijd terugverdiend.

infrarood verwarming wit slaapkamer

Infrarood panelen kopen

Is infrarood verwarming goedkoop?

Aangenomen dat u nu graag wil weten welke infrarood verwarming het meest geschikt is voor u? Zoals gezegd is het dan verstandig een offerte aanvraag bij ons te doen.

Omdat juist op die manier onze adviseurs een goed advies kunnen geven. Ondanks dat tonen wij u in onze showroom ook graag de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen.

Wij hebben zeker de infrarood verwarming die u zoekt. Wij leveren namelijk de beste infrarood panelen. Gemaakt door de bekendste fabrikanten. Daarnaast krijgt u van ons een degelijke garantie.

Zo krijg je altijd het meeste waar voor je geld. Bovendien ben je hiermee verzekerd dat jij maximaal op energiekosten bespaart. Denk ook eens aan infrarood verwarming met thermostaat. Goede regeling via de mobiele telefoon.

Wil je meer informatie over met infrarood verwarming jouw huis verwarmen. Of ben je misschien nieuwsgierig naar het uiterlijk van onze panelen? Bezoek dan één van onze showrooms of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Je kan onze showrooms vinden verspreid over Nederland en België. In het bijzonder kan je daar ervaren hoe de warmte van infrarood voelt. Juist die ervaring maakt het nog makkelijker om te beslissen.

Badkamer

Infrarood in de badkamer

Men kan in een badkamer kiezen voor een traditionele verwarming op basis van warm water. Maar het is ook mogelijk een infrarood verwarming te gebruiken. Deze heeft namelijk veel minder energie nodig. Maar maakt de badkamer ook lekker warm.

Doordat een infrarood verwarming dezelfde warmte geeft als de zon. Maakt het objecten in de ruimte warm. Zo blijft het lang aangenaam warm in de badkamer. Terwijl je tijdens het gebruik eveneens op energiekosten bespaart.

Een infrarood verwarming installeren in de badkamer is dus een goed idee. Je hoeft dan echter niet te kiezen voor een simpel infrarood paneel. Er zijn namelijk ook stijl vollere manieren om de infrarood verwarming naar de badkamer te halen. Bijvoorbeeld door het gebruik van een infrarood spiegel.

Wil je infrarood verwarming kopen, neem dan contact met ons op via het offerte formulier, bel ons of koop een infrarood paneel in onze online shop. Wil je meer informatie over kosten berekening, ervaringen, prijs, verbruik en voordelen, lees dan ook ons infrarood verwarming magazine. 

Spiegel

Infrarood verwarming spiegel

Infrarood spiegels worden vaak gebruikt in badkamers. Ze zijn bovendien ook vaak terug te vinden in een gang.

Maar ook in een slaapkamer kunnen ze worden gebruikt als passpiegel. Een infrarood spiegel is een handige keuze, omdat het paneel naast verwarming ook dienstdoet als spiegel.

Bijkomend voordeel van een infrarood spiegel is dat u geen last meer heeft van condens. Welk wattage infrarood spiegel voor u het meest geschikt is afhankelijk van de grootte van de badkamer.

Ofschoon een wattage van 100 watt per vierkante meter een vuistregel is. Kun u bij vragen hierover beter contact met ons opnemen.

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.

woonkamer verwarmen

Handoekradiator

Badkamer verwarming

Wie liever iets anders dan een infrarood spiegel gebruikt. Kan natuurlijk ook kiezen voor een infrarood handdoek radiator. Een handdoek over een infraroodpaneel hangen is namelijk uit den boze, omdat het paneel de warmte dan niet kwijt kan.

Het paneel kan daardoor oververhit raken. Wie toch graag snel een handdoek droogt aan de infrarood verwarming. Kan daarvoor beter een speciale infrarood handdoek radiator te kopen.

Het paneel doet dan zowel dienst als droogrek voor natte handdoeken, maar ook als verwarming in de badkamer.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspanelen geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming.

infarrood verwarming foto slaapkamer

Gemakkelijke montage

Terwijl deze panelen een afwerking van sterk veiligheidsglas hebben. Verwarmen ze des al niet te min snel de woonkamer. En dat ook op een zuinige manier.

Wij leveren dus ook infrarood verwarming met glas panelen. Deze kunnen onder andere worden voorzien van een spiegel. Maar ook worden gebruikt als krijtbord of voorzien van een foto. Toch is dat nog maar een klein deel van de mogelijkheden. Aangenomen dat alle panelen makkelijk kunnen worden bevestigd. Zijn er altijd voldoende mogelijkheden voor plaatsing op de muur of het plafond. Bovendien hebben wij ook wit metalen panelen met een gladde witte poedercoating. Juist vanwege dit onopvallende uiterlijk, plaats je deze heel onopvallend op het plafond.

slaapkamer verwarmen

Infrarood panelen kopen

Wil je infrarood verwarming kopen, neem dan contact met ons op via het offerte formulier, bel ons of koop een infrarood paneel in onze online shop.

Wil je meer informatie over kosten berekening, ervaringen, prijs, verbruik en voordelen, lees dan ook ons infrarood verwarming magazine. Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux.

Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.