Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

INFRAROOD VERWARMING ERVARING

infrarood verwarming ervaring is zeer positief

Objectieve infrarood verwarming ervaringen zijn vaak moeilijk te vinden. Wanneer men een infrarood verwarming wil kopen, zoekt men naar extra informatie. Daarbij zoekt men vaan ten eerste naar technische gegevens. Ten tweede zoekt men informatie over de prijs en de kwaliteit van het beoogde paneel. Dergelijke technische informatie kan je overigens terug vinden op onze download pagina.

Er is nog een reden waarom mensen graag zoeken naar neutrale informatie. Er is immers veel onbekendheid en onjuiste informatie over het gebruik van een infrarood paneel. Net zoals bij ieder nieuw product wil men door middel van extra informatie een juiste aankoop beslissing nemen.

Wanneer je meer informatie wilt vergaren over infrarood verwarming ervaring. Kan je zoals gezegd gebruikservaringen van klanten opvragen bij onze adviseurs of gebruikers van onze producten.

Evenzeer wordt daarbij ook gezocht naar infrarood verwarming ervaring in wetenschappelijke studies. Door middel van het lezen van testen en door middel van meningen die men leest op internet fora. Evenals klanten beoordelingen na aankopen bij webshops.

Kortom de ervaring van andere gebruikers van infrarood verwarmingspanelen beïnvloedt bijgevolg de aankoop in positieve of negatieve zin.

Helaas is een negatieve ervaring met een specifiek product niet altijd te wijten aan het product zelf.

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.

kantoor krijtbord infrarood paneel

ervaring infrarood paneel

Ervaring van klanten

Vaak speelt het advies of soms juist het niet inwinnen van advies, of een verkeerd voorgesteld beeld van een product een belangrijke rol bij de uiteindelijke
gebruikservaring.

Bij het zoeken naar passende infrarood verwarming en infrarood panelen valt al snel op, dat er over het algemeen maar zeer weinig neutrale informatie te vinden is. De discussies op Online-Fora is vaak vooringenomen met vooroordelen, verborgen reclame of doelgerichte valse informatie.

We hebben goed om ons heen gekeken en alle belangrijke klant getuigenissen, ervaringen en veel gestelde vragen, die we in de fora en vragenrubrieken gevonden hebben geëvalueerd en samengevat. 

Ook hebben wij gekeken naar de meest gestelde vragen door onze eigen klanten. Het betreft de meest gestelde vragen die wij de afgelopen 7 jaar ontvingen in adviesgesprekken en vragen aan ons gesteld via e-mail en onze chat service.

Wil je infrarood verwarming kopen, neem dan contact met ons op via het offerte formulier, bel ons of koop een infrarood paneel in onze online shop. Wil je meer informatie over kosten berekening, ervaringen, prijs, verbruik en voordelen, lees dan ook ons infrarood verwarming magazine. 

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel thermostaat draadloze thermostaat bewegingsmelder

Interesse kopers

Kopers willen stroomverbruik weten

Naar welke ervaringen en welke vragen wordt het meest gezocht op internet? 

Om deze vraag te kunnen beantwoorden, hebben wij diverse fora en
informatiekanalen over de toepassing van duurzame energie evenals vragenportalen naar overeenkomende interessegebieden en soortgelijke ervaringen geanalyseerd.

Daarbij werd duidelijk, dat de potentiële kopers van een infrarood verwarming hoofdzakelijk zoeken en vragen naar de volgende informatie in volgorde van afnemende prioriteit:

1) Stroomverbruik (Hoeveel stroom verbruikt een infrarood verwarming?)

2) Kosten (Wat kost een infrarood verwarming?)

3) Gezondheid (Welke werking hebben de warmtestralen?)

4) Techniek (Wat is de beste Infrarood verwarming?)

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspanelen geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming.

autos cuba infrarood paneel foto

Informatie van producenten

Product informatie van producent

De producenten en leveranciers van infrarood verwarmingen vermelden naar onze ervaring op hun website liever hun eigen communicatieprioriteiten en
de specifieke eigenschappen van hun eigen producten.

Daarbij gaan ze in op:

1) De werking van de warmtestralen.

2) Het design en materiaal.

3) De gebruikte techniek.

4) Het energie besparing effect.

Het voor eindgebruikers belangrijke thema “Stroomverbruik en stroomkosten” wordt in het gros van de reclame uitingen van de producenten minder uitvoerig
of totaal niet behandeld.

Tijdens onze check kunnen we bijvoorbeeld slechts drie producenten vinden die een voor minder ervaren eindgebruikers overzichtelijk rekenmodel aanbieden.

Wil je jouw huis verwarmen met infrarood, zuinig in verbruik, mooi design infrarood paneel, op je plafond of aan de wand. Dit is mogelijk met een krijtbord, spiegel of een infrarood verwarming foto.

Kom naar onze showrooms of koop de ir panelen in onze shop.

Welltherm ral kleuren infrarood paneel

Navraag van ervaringen

Ervaringen van klanten met infrarood verwarming

Grootschalige onderzoeken naar de tevredenheid met infrarood verwarming zijn er maar weinig. Bij een onderzoek uitgevoerd onder diverse gebruikers, klanten
en potentiële klanten van ons bedrijf is het merendeel van de ondervraagden tevreden.

Het gezondsheids- en comforteffect van infraroodverwarming werd als belangrijkste koopcriterium van een infrarood verwarming genoemd. Deze wordt ook bij het
gebruik in meerderheid als zeer positief aangemerkt.

Positief werd ook het stroomverbruik en stroomkosten beoordeeld. Hoewel deze bij aanvang vaak defensief hoger werden ingeschat, waren sommige kopers toch nog
verrast dat het verbruik van infrarood verwarming conform de opgave lager was dan de verwarmingskosten met hun ouderwetse verwarming.

Ook over de aangeleverde informatie van het product was men over het algemeen tevreden. Hoewel er ook deelnemers waren die aangaven, dat ze in het verleden
slecht geïnformeerd waren door ondeskundige leveranciers, waarbij energiekosten meer dan het dubbele waren van de aangeleverde prognose.

In de meeste gevallen maakte deze personen gebruik van laag temperatuur verwarmingspanelen met een lage aanschafprijs. In een aantal gevallen waren
deze panelen zelfs ten onrechte aan hen aangeboden als energiezuinige infraroodpanelen. Wij horen steeds vaker dat dit gebeurt. 

Let dus goed op als je een infrarood verwarming koopt.

Warmte panelen met een lage paneel temperatuur hebben een hoog verbruik en zijn niet erg energiezuinig! Ook al wil je leverancier jouw anders laten geloven! Wij weten dit door het uitgebreid testen en keuren van deze producten.

Afbeelding infrarood paneel

Online reviews van Klanten

Positieve ervaringen met infraroodpaneel

We hebben naar relevante fora gekeken en de meest gehoorde klantenstemmen, meningen, beoordelingen en klantervaring samengevat.

Positieve ervaring van de ondervraagde klanten:

– De warmtestraling van infraroodpanelen wordt als zeer aangenaam ervaren.
– Het binnenklimaat is met infrarood verwarming voor allergische personen belangrijk verbeterd.
– De mooie aansprekende infrarood verwarming afbeelding en mogelijke verschillende designs spreken klanten erg aan.
– De eenvoudige montage en aansluiting van de panelen spreekt vooral de doe-het-zelf klanten aan.
– Als bijkomend voordeel noemt men de doelgerichte droging van vochtige muren en vloeren.
– Eenvoudige regeling van de temperatuur per ruimte met infrarood verwarming met thermostaat.
– Over het algemeen lagere verbruik kosten en verhoging van het comfort

Schrijf ons jouw ervaring?

Heb je zelf ervaring met infrarood verwarming of heb je infrarood panelen bij ons bedrijf aangeschaft?

Stuurt dan bericht via de contact pagina met jouw mening en positieve of negatieve ervaring betreffende de infrarood ervaring. Je kan ons ook foto’s toesturen van jouw project.

Wij verzamelen beoordelingen en toepassingen en zetten deze op onze website bij het onderdeel projecten ter informatie voor andere gebruikers. Zo willen wij een behulpzame schat aan ervaring voor geintresseerden in de infrarood techniek opbouwen.