Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email: info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur op afspraak

Infrarood verwarming kopen

KOOP INFRAROOD VERWARMING

Infrarood verwarming kopen bij de beste leverancier?

Infrarood verwarming kopen zorgt ervoor dat je de aangename warmte van zonnestralen in je kamer brengt. Met een infrarood verwarming verwarm je iedere ruimte daarbij precies zoals jij dat wilt.

Vooral tijdens de koude maanden, wanneer je appartement of huis niet meer natuurlijk wordt verwarmd. Dan wil je de beste verwarming hebben. Het kan in de ochtend onaangenaam koud zijn en opstaan is dan moeilijk. Wil hoge temperaturen? Niet te duur? En toch duurzaam?

De beste remedie is een infrarood verwarming voor elke kamer. Deze geven je snel en efficiënt de gewenste warmte. Kies ook eens voor een infrarood paneel aan het plafond. Deze geeft je een wijdverspreide warmte.

Je wilt geen dure en vieze centrale verwarming meer. Je wilt de beste infrarood verwarming kopen. Natuurlijk ook met zonnepanelen.

Je wilt altijd het beste voor je gezin. Een infrarood kachel is gezonder voor alle familieleden. Je kinderen willen ook een duurzame verwarming. De toekomst is een schoon milieu.

Wil je goed advies bij het kopen van infrarood panelen? Bezoek dan onze showroom in Oud Gastel en voel de warmte zelf. Of bekijk vast onze site voor meer informatie.

Wil je een infrarood verwarming kopen, meer weten over de werking en prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij onze showrooms. Je krijgt alles te horen over infrarood verwarming installeren, het verbruik en de voordelen en de ongekende mogelijkheden van een verwarmingspaneel.

woonkamer infrarood paneel schilderij Venetie afbeelding

verwarming kopen voor nieuwbouwhuis

Onzichtbare infraood verwarming kopen

Eenvoudige en snelle installatie: Infrarood verwarming kan binnen 15 minuten worden gemonteerd. Het enige dat je nodig hebt is een elektricien voor mogelijke elektrische aansluitingen. Je kan het ook gemakkelijk zelf doen.

Meer ruimte: infrarood verwarming zijn platte kachels die op muren of plafonds kunnen worden geïnstalleerd. Ze zijn bijna onzichtbaar. Je hoeft geen extra ruimte in te plannen voor een ketel, opslag van brandstof of hout.

Aangename warmte: infrarood verwarming verwarmt niet de lucht maar ook objecten. Deze stralingswarmte wordt door mens als aangenaam ervaren. Het heeft een positief effect op onze gezondheid.

Lage kosten: infrarood verwarming kopen kan je goedkoop bij ons op de website. Je hebt geen onderhoudskosten. De verbruikskosten van een infrarood paneel in nieuwe huizen en bestaande gebouwen zijn bijzonder laag.

Milieuvriendelijk: infrarood verwarmingen stoten geen CO2 uit en vormen samen met zonnepanelen een milieuvriendelijk alternatief. Een zelfvoorzienend zonne-energie systeem is altijd voordeliger en duurzamer. Stop met de centrale verwarming. Vraag ons advies om infrarood verwarmingen te laten installeren in je nieuwbouw.

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk.

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 8

IR panelen kopen voor bestaande huizen

Diverse uitvoeringen infraroodpanelen kopen

Heb je een bestaande woning? En wil je daarvoor infrarood verwarming kopen? Geen probleem, dan kan snel en eenvoudig.

Installatie is makkelijker dan men denkt. Je kan de muur ir panelen simpel omhangen aan enkele schroeven. De stekker in het stopcontact en je bent klaar.

Een ir plafond paneel is moeilijker om te bevestigen. Wij raden aan om altijd een expert te raadplegen. Je moet de elektriciteit goed aansluiten vanuit voedingskast. Je wilt geen snoeren van je plafond naar de muur.

Een infrarood paneel kan je ook in de badkamer plaatsen. Zorg dat je de speciale badkamer infrarood verwarming koopt. Vraag naar ons advies. Je wilt geen draden los in je badkamer.

Infrarood verwarming in de slaapkamer kan je makkelijk zelf aansluiten. Het enig is dat je het paneel niet boven de kussens plaatst. Je kan het best ir wand panelen aanschaffen.

Wil je ir panelen in de garage? Als het heeft geregend, dan droogt de auto snel. Ook de muren van de garage worden droger. Vraag naar ons advies en ervaring welke ir panelen geschikt zijn om in de garage te plaatsen.

Wil je jouw huis verwarmen met infrarood, zuinig in verbruik, mooi design infrarood paneel, op je plafond of aan de wand. Dit is mogelijk met een krijtbord, spiegel of een infrarood verwarming foto. Kom naar onze showrooms of koop de ir panelen in onze shop.

Welltherm ral kleuren infrarood paneel

Kosten van de infrarood verwarming

Uitleg infrarood panelen

Infrarood verwarming kopen is niet duur, maar de kosten zijn wel afhankelijk van je keuze. HeatXL is bijzonder zuinig en je verdient de investering al snel terug. Er zijn geen onderhoudskosten.

De prijs voor een infrarood verwarming start bij een bedrag net onder de honderd euro. Het kan ruim over de duizend euro kosten. Je krijgt altijd een kwalitatief hoogwaardig en zeer energiezuinig systeem.

Je kunt dus verschillende soorten infrarood verwarmingen kopen om je woning of bedrijf te verwarmen. Je kan ze allemaal op een mooie manier verwerken in de inrichting. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de plaatsing van infrarood verwarming aan het plafond of aan de muur.

Ook hebben we een speciale terrasverwarming als je lekker buiten wilt zitten op een koude avond. Voor bedrijven hebben wij infrarood verwarming waar je je logo op kan laten plaatsen.

Er zijn veel verschillende soorten modellen infrarood panelen. In principe zijn alle infrarood modellen geschikt voor iedere ruimte. De kosten zijn per individu verschillend.

Je kan bij ons ook Infrarood panelen kopen waar je kunst of foto’s op kan plaatsen. Kies je mooiste foto of tekening. Voor een kleine meerkosten is dit allemaal mogelijk.

Wil je een kinderkamer verwarmen met een infrarood paneel, misschien een infrarood verwarming garage, infrarood verwarming badkamer of een infrarood verwarming krijtbord voor in de keuken aanschaffen. Je huis verwarmen met infrarood verwarming is gezond voor mens en dier. Heb je advies infrarood verwarming nodig? Kom bij ons langs, al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Kom langs bij onze showrooms en beleef zelf de warmte zelf.

kinderkamer met infrarood paneel kakatoe

Gezond met infrarood verwarming

Maak je huis mooi

Infrarood verwarming is niet alleen warm, maar ook gezond. Hieronder waarom de warme infrarood stralen zo gezond voor jou zijn:

• Met een infrarood verwarming is er minder luchtcirculatie. Je krijgt direct de warmte, zonder luchtverplaatsing.
• Rustige luchtcirculatie met minder stofdeeltjes geeft astmapatiënten en mensen met allergieën een comfortabel gevoel. Astmapatiënten hebben aanzienlijk minder ademhaling problemen.
• Je profiteer ook van de hogere luchtvochtigheid. De infraroodstralen zorgen dat het vocht in de muren verdwijnt. De ruimte behoudt een goede luchtvochtigheid. Een huis wordt al snel te droog als normale radiatoren of een open haard aan staan.
Infrarood verwarming zorgt wel voor een goed klimaat in je huis. Geen last meer van droge ogen. Je slijmvliezen drogen niet uit. Geen droge ogen, lippen en neus.
• De infrarood warmtegolven dringen je huid binnen. Dit levert een ontspannen gevoel op. Net als de warme zonnestralen op je huid.
• De warmte verlicht de pijn bij mensen met gewrichtsproblemen en gespannen spieren. Je voelt je fitter, net als de mensen die overwinteren in Spanje.
• Door de warmte die je lichaam binnendringt krijg je een betere bloed doorstroming. De betere doorstroming geeft je meer zuurstof. Daardoor ben je fitter.
• Je hebt geen koude voeten meer doordat de vloer ook warm aanvoelt. Dit is weer goed voor je bloedsomloop in je voeten en benen. Lekker warme voetjes.
• Geen schimmelvorming in de muren. De wandtemperatuur van een infrarood verwarming wordt hoger dan de luchttemperatuur. Hiermee wordt schimmelgroei voorkomen. Schimmels hebben geen schijn van kans om zich te nestelen.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspanelen geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming.

handdoek radiator infrarood paneel

Voordelen infrarood verwarming kopen

Jouw voordelen na het kopen van infrarood verwarming:

• Gezonde warmte, stralingswarmte vergelijkbaar met de zon.
• Een breed scala aan prachtige ontwerpen die perfect in je huis passen.
• Gemakkelijk te gebruiken en schoon te houden.
• Optimale energie besparing zeker in combinatie met zonnepanelen en energie opslag.
• Geen extra onderhoudskosten
• Droge en schimmel vrije muren.
• De stralingswarmte wervelt geen stof op en is vriendelijke voor mensen met een allergie.
• Onafhankelijk van fossiele brandstoffen.
• CO2-neutraal met eco- en zonne-energie.
• Voor residentiële en commerciële ruimtes, ook ideaal voor inbouw achteraf.
• Infrarood verwarming is goedkoop.
• Panelen ir verwarming zijn makkelijk te installeren.
• Smart home app voor verwarming na het infarood verwarming kopen.
• Op afstand temperatuur regelen en instellen.
• Eenvoudig en snel kopen via de webshop.
• Goede instructie voor het installeren van het infrarood paneel. 
• Inclusief installatie kit voor de montage.

garage verwarmen met Infraroodpanelen heater bedrijfshal Stralers verwarming elektrisch

Hoe werkt infrarood verwarming?

De werking van infrarood verwarming

Infrarood verwarming werkt met onschadelijke infrarode warmtestralen die je kamer binnendringen, net als de warme zonnestralen. Infrarood verwarming zendt tevens directe warmtegolven naar je muren, meubels en apparaten.

De warme lange infraroodstralen weerkaatsen overal op. Je huis wordt op een natuurlijke manier sneller en aangenaam warm. Net als de zon die de meubels verwarmen. 

De opwarming van de wanden in de kamer zorgen voor een extra stijging in kamer temperatuur. Infrarood verwarming sluit je aan op elektriciteit en de energie wordt omgezet in warme onschadelijke c-stralen.

Monteer de infraroodverwarming eenvoudig aan de muur of het plafond. Je gebruikt een infrarood verwarming met thermostaat om de temperatuur te regelen. Of bedien de thermostaat via de smart home app. Regel alles met de app, even van huis of een vakantie. Thuis komen is wel prettig in een warm huis.

De beste top infraroodverwarmingen koop je bij HeatXL. Wij geven je op maat advies. Je krijgt een uitgewerkt plan, zodat je energie bezuinigt. Natuurlijk wel met een lekker warm huis