Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Infrarood warmtepanelen

Infrarood warmtepanelen

elektrisch verwarmen is duurzamer

Denk je er over om infrarood warmtepanelen aan te schaffen voor de woning? Een goed idee! Infrarood panelen zijn niet alleen zuinig en stijlvol, ze creëren ook nog eens een gezond binnenmilieu.

Infrarood verwarming is een unieke warmtebron die buitengewoon flexibel is. De infrarood panelen kunnen worden ingezet als decoratief model of als integer en discreet inrichtingsconcept.

Infrarood warmtepanelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen: van onopvallend wit tot de meest stijlvolle en gekleurde uitvoeringen voor je woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of enige andere ruimte in de woning.

Warmte paneel infrarood verwarming zuinig

Werking infrarood warmtepanelen

Hoe werkt het

Infrarood verwarming is een vaste of mobiele stralingsverwarming die net als de zon een prettige warmte afgeeft. Elektrische infrarood paneel zet stroom om in warmtegolven, ook wel straling genoemd. Zodra die straling wordt uitgezonden en op een object of persoon stuit wordt een deel van deze energie omgezet in warmte.

Door hun straling verwarmen IR panelen direct de omgeving. De objecten die geraakt worden zoals muren, vloeren, meubels of de personen die worden geraakt geven op hun beurt ook weer warmte af aan de omgeving en zo wordt het snel comfortabel warm. IR panelen verwarmen de lucht niet omdat bij straling luchtweerstand ontbreekt, in tegenstelling tot de luchtstroming bij CV of gas.

Je kan kiezen voor een infrarood verwarming afbeelding, krijtbord, zuinige elektrische verwarming, bijverwarming en een goed verwarmingspaneel. Infrarood warmtepanelen zijn de toekomst, want iedereen stapt over op elektriciteit. Lees alle misverstanden over infrarood verwarming, voordelen van elektrische verwarming en het verbruik. Wil je onze blogs in het magazine lezen of vraag een gratis offerte aan, zodat je alle goede informatie hebt.

Warmtepanelen Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 14 krijtbord verwarming

Infrarood Warmtepanelen keuken

Infrarood panelen krijtbord

Zoek je IR panelen voor de keuken? Dan kan je diverse soorten infrarood panelen laten plaatsen van verschillende afmetingen en modellen. Tenslotte is iedere keuken anders van formaat en heeft iedereen zijn eigen smaak.

We willen graag wel een bijzondere optie noemen: het krijtbord Infrarood paneel. Met een krijtbord uitvoering heb je een praktisch verwarmingselement waar je alle boodschappen op kwijt kan zoals een boodschappenlijstje, herinneringen, notities, enz.

Het is een ideale manier van keuken verwarming: Je vergeet dat je eigenlijk te maken hebt met stralingspanelen.

Wil je een kinderkamer verwarmen met een infrarood paneel, misschien een infrarood verwarming garage, infrarood verwarming badkamer of een infrarood verwarming krijtbord voor in de keuken aanschaffen.

Je huis verwarmen met elektrische verwarming – infrarood verwarming is gezond voor mens en dier. Heb je advies infrarood verwarming nodig?

Infrarood warmtepanelen infrarood paneel groen woonkamer energiezuinige bijverwarming

Hoge kwaliteit infrarood verwarming

Elektrische verwarming

Onze infraroodpanelen kunnen worden geïntegreerd in iedere ruimte in de woning en kunnen worden aangepast aan iedere smaak of voorkeur. Zo kan je kiezen voor een verwarmingspaneel in de vorm van een spiegel in de badkamer, een schilderij in de woonkamer of een krijtbord in de keuken.

Wil je graag infrarood verwarming aanschaffen? Dan is het uiteraard belangrijk te weten wat de prijzen van infrarood panelen zijn. Door de diverse modellen en mogelijkheden die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt is jouw keuze aanzienlijk.

Welk model bij jouw persoonlijke situatie past hangt af van in welke ruimte je de verwarming gaat gebruiken en hoe vaak, waar je deze op wilt hangen en uiteraard je persoonlijke smaak. Infrarood verwarming is al verkrijgbaar vanaf onder de honderd euro voor eenvoudige elektrische warmtepanelen met een lage efficiëntie tot ruim over de duizend euro voor een kwalitatief hoogwaardig en zeer energiezuinig systeem.

Het vermogen en de afmetingen van de panelen maar ook het ontwerp ervan bepalen de uiteindelijke prijs.