Infrarood warmtepanelen

INFRAROOD WARMTEPANELEN VOOR IEDEREEN

IR panelen: zuinig en stijlvol

Infrarood warmtepanelen: stijlvol en zuinig

Denkt u er over om infrarood warmtepanelen aan te schaffen voor uw woning? Een goed idee! Infrarood warmtepanelen zijn niet alleen zuinig en stijlvol, ze creëren ook nog eens een gezond binnenmilieu. Infrarood verwarming is een unieke warmtebron die buitengewoon flexibel is. De infrarood panelen kunnen worden ingezet als decoratief model of als integer en discreet inrichtingsconcept. Infrarood warmtepanelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen: van onopvallend wit tot de meest stijlvolle en gekleurde uitvoeringen voor uw woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of enige andere ruimte in uw woning.

IR verwarming: hoe werkt het?

Infrarood verwarming is een vaste of mobiele stralingsverwarming die net als de zon een prettige warmte afgeeft. Elektrische infrarood paneel zet stroom om in warmtegolven, ook wel straling genoemd. Zodra die straling wordt uitgezonden en op een object of persoon stuit wordt een deel van deze energie omgezet in warmte. Door hun straling verwarmen IR panelen direct de omgeving. De objecten die geraakt worden zoals muren, vloeren, meubels of de personen die worden geraakt geven op hun beurt ook weer warmte af aan de omgeving en zo wordt het snel comfortabel warm. IR panelen verwarmen de lucht niet omdat bij straling luchtweerstand ontbreekt, in tegenstelling tot de luchtstroming bij CV of gas.

Je kan kiezen voor een infrarood verwarming afbeelding, krijtbord, zuinige elektrische verwarming, bijverwarming en een goed verwarmingspaneel. Infrarood warmtepanelen zijn de toekomst, want iedereen stapt over op elektriciteit. Lees alle misverstanden over infrarood verwarming, voordelen van elektrische verwarming en het verbruik. Wil je onze blogs in het magazine lezen of vraag een gratis offerte aan, zodat je alle goede informatie hebt.

Gratis Offerte aanvragen

Infrarood verwarming

Koop een infrarood paneel in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van hoge Duitse kwaliteit en zijn zuinig in verbruik. In onze online winkel vind je meer dan 400 producten. Infrarood-verwarming is sinds 2008 de grootste leverancier van infrarood verwarmingen in Nederland.

Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer bijverwarming

IR panelen voor de keuken

Infrarood verwarming KEUKEN

Zoekt u IR panelen voor uw keuken? Dan kunt u diverse soorten infrarood panelen laten plaatsen van verschillende afmetingen en modellen. Tenslotte is iedere keuken anders van formaat en heeft iedereen zijn eigen smaak.

We willen graag wel een bijzondere optie noemen: het krijtbord IR paneel. Met een krijtbord uitvoering heeft u een praktisch verwarmingselement waar u al uw boodschappen kwijt kunt zoals een boodschappenlijstje, herinneringen, notities, enz. Het is een ideale manier van keuken verwarming: u vergeet dat u eigenlijk te maken heeft met een verwarmingspaneel.

Wil je infrarood verwarming kopen, neem dan contact met ons op via het offerte formulier, bel ons of koop een infrarood paneel in onze online shop. Wil je meer informatie over kosten berekening, ervaringen, prijs, verbruik en voordelen, lees dan ook ons infrarood verwarming magazine. 

Wil je een kinderkamer verwarmen met een infrarood paneel, misschien een infrarood verwarming garage, infrarood verwarming badkamer of een infrarood verwarming krijtbord voor in de keuken aanschaffen. Je huis verwarmen met infrarood verwarming is gezond voor mens en dier. Heb je advies infrarood verwarming nodig? 

Kom bij ons langs, al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Kom langs bij onze showrooms en beleef zelf de warmte zelf.

krijtbord in de keuken

Warmtepanelen huis

Infrarood verwarming badkamer

Ook in de badkamer kunt u meerdere modellen panelen installeren en de spiegel IR panelen van HeatXL zijn daarbij een bijzondere variant. Een infrarood paneel met spiegel is voorzien van veiligheidsglas dat in staat is om direct warmte af te geven, waardoor u een comfortabel en praktisch verwarmingssysteem heeft in uw badkamer.

Het IR spiegelpaneel is niet alleen erg dun, het is vooral heel stijlvol. Bovendien beslaat deze spiegel nooit en ook dat is een belangrijk voordeel. Uiteraard kunnen IR spiegel panelen ook in andere ruimtes in uw woning worden ingezet.

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk, denk ook een aan een infrarood verwarming plafond.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspaneel met schilderij, geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming. Ook als infrarood verwarming badkamer en verwarming keuken.

Wil je jouw huis verwarmen met infrarood, zuinig in verbruik, mooi design infrarood paneel, op je plafond of aan de wand. Dit is mogelijk met een infrarood verwarming krijtbord, spiegel of een infrarood verwarming foto

schilderij met infrarood paneel boven het bed slaapkamer

Slaapkamer

Wand en plafond verwarming

Onze infrarood warmtepanelen kunnen worden geïntegreerd in iedere ruimte in uw woning en kunnen worden aangepast aan iedere smaak of voorkeur. Zo kunt u kiezen voor een verwarmingspaneel in de vorm van een spiegel in de badkamer, een schilderij in uw woonkamer of een krijtbord in uw keuken.

Ook kunt u kiezen voor een onopvallende metalen infrarood verwarmingspaneel met een witte poedercoating, die naadloos overgaat in het plafond of de muur. Daardoor kan dit paneel discreet en onopvallend in uw woonkamer of een andere ruimte worden opgenomen. Uiteraard zijn er nog vele andere opties voor infrarood verwarming: onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Warmtepanelen prijzen

Wilt u graag infrarood warmtepanelen aanschaffen? Dan is het uiteraard belangrijk te weten wat de prijzen van infrarood panelen zijn. Door de diverse modellen en mogelijkheden die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt is uw keuze aanzienlijk.

Welk model bij uw persoonlijke situatie past hangt af van in welke ruimte u de verwarming gaat gebruiken en hoe vaak, waar u deze op wilt hangen en uiteraard uw persoonlijke smaak. Infrarood warmtepanelen zijn al verkrijgbaar vanaf onder de honderd euro voor eenvoudige elektrische warmtepanelen met een lage efficiëntie tot ruim over de duizend euro voor een kwalitatief hoogwaardig en zeer energiezuinig systeem.

Het vermogen en de afmetingen van de panelen maar ook het ontwerp ervan bepalen de uiteindelijke prijs.

Hoge kwaliteit infrarood verwarming

Infrarood verwarming zijn inmiddels technisch volgroeid en hebben zich zeker bewezen als een betrouwbaar verwarmingssysteem. Er zijn nog wel enorme kwaliteit verschillen op de markt. HeatXL maakt gebruik van alleen de beste materialen en levert alleen hoge kwaliteit producten. 

De infrarood verwarmingen van HeatXL zijn geproduceerd in Duitsland. Deze ir panelen hebben een aanzienlijk hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten. Hierdoor bespaar je maandelijks op je energie rekening. 

Bovendien heeft de ervaring geleerd dat de levensverwachting voor infrarood verwarming “Made in Germany” aanzienlijk langer is. HeatXL geeft daarom een langere garantie af dan de standaard twee jaar. Bij HeatXL krijg je minimaal drie jaar garantie of langer bij de aankoop van een infrarood paneel. 

De hoge kwaliteit infrarood verwarming van HeatXL dragen tevens het strenge Duitse TÜV keurmerk.