Hoge kwaliteit infrarood-warmtepanelen

Hoge kwaliteit infrarood-warmtepanelen in je huis

Infrarood warmtepanelen zijn een slimme en zuinige manier om je woning te verwarmen. De onschadelijke infrarode warmtestralen zorgen daarbij voor een comfortabel gevoel. Elektrisch verwarmen met een infraroodpaneel is ook duurzaam voor het milieu. Stap nu over op onze hoge kwaliteit infrarood warmte panelen met 3 jaar garantie.

Zijn infrarood warmtepanelen een goede vervanging voor mijn centrale verwarming?

Ja, infrarood verwarming is zeker de juiste vervanging van je centrale verwarming systeem. Een CV installatie is net zoals een oude dieselauto. Smerig in CO2 uitstoot en het duurt eeuwig voordat de motor echt warm is. Infrarood panelen daartegen zijn schoon en binnen enkele minuten lekker warm.

Verwarm je hele huis met infrarood panelen. Voor iedere ruimte zijn er prachtige panelen. Je kan kiezen voor infrarood op het plafond, aan de muur of voor speciale infrarood verwarmingen.

Denk ook eens na over de combinatie van zonne-energie en infrarood warmte panelen. CO2 neutraal is goed voor het milieu en fantastisch voor je portemonnee. Het kan een flinke investering zijn om het hele huis in keer te doen. Je kan natuurlijk ook stapje voor stapje de verwarmingen vervangen.

Voordelen van de infrarood panelen

Gebruik maken van de ir panelen heeft veel voordelen. Laten we beginnen met de financiële voordelen te benoemen. Na een investering in aanschaf zal je jaarlijks tussen de 25 en 35 procent besparen op de jaarlijkse energierekening. Hiermee verdien je de aanschaf binnen de 3 tot 5 jaar terug.

De onderhoudskosten bij een centrale verwarming zijn veel hoger dan bij ir-panelen. De infrarood warmtepanelen hebben geen bewegende onderdelen en zijn onderhoudsvrij. De levensduur van de infrarood verwarming is ongeveer 20 jaar. Er gaat gewoon minder kapot bij een infrarood paneel.

Geen jaarlijkse onderhoudscontrole nodig. Geen dure installateur nodig om snel een extra ir paneel op te hangen aan een wand. Ga je verhuizen dan kan je alle panelen meenemen. Heb je wel eens de centrale verwarming inclusief radiatoren meegenomen, met infrarood panelen kan het wel.

Onze infrarood warmtepanelen zijn aangesloten op de smart home app. Bedien iedere kamer apart met je mobiele telefoon. Ben je bijna thuis, zet de infrarood kachel alvast aan en bij thuiskomst is het genieten. Ook goed voor vakanties of een weekendje weg.

Heb je vragen? Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je zult besparen. Kom ook langs bij onze showrooms en beleef de warmte. Koop infraroodverwarming.