Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Infraroodpanelen

Infraroodpanelen

Infraroodpanelen huis

De infraroodpanelen van infrarood-verwarming.nl zijn van hoge kwaliteit en Duitse makelij. Dit staat voor een hoog rendement waardoor je direct bespaart op de energiekosten. Met infrarood verwarming heb je geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. 

Het design, de afwerking en de luxueuze uitstraling doet je soms vergeten dat we te maken hebben met een infrarood verwarming. Een energiezuinig en milieu vriendelijke IR verwarming. In combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 uit. 

Een elektrische verwarming met  infrarood verwarming is verkrijgbaar in diverse prachtige designs en vermogens, zoals een krijtbord keuken paneel, foto paneel en spiegelpaneel. Geschikt voor wand- en plafondmontage. 

Infraroodpanelen infrarood verwarming zuinig met thermostaat

Infraroodpanelen woonkamer

Design verwarming Infraroodpanelen

Met infrarood verwarming woonkamer verwarm je snel en duurzaam iedere ruimte.

Infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in diverse prachtige modellen, zoals spiegel, foto, krijtbord paneel of een warmtepaneel in iedere RAL-kleur. De infraroodpanelen zijn een aanvulling op jouw interieur. 

Je hoeft niet meer tegen de lelijke en stinkende convectie radiatoren aan te kijken. Infrarood paneel is ruimte besparend, slechts 2 tot 3 cm dik. Ze zijn geurloos en geruisloos. Infrarood verwarming kan je kopen met of zonder frame en in glans of mat afgewerkt. 

In een metalen of glazen paneel. Ook verkrijgbaar als een foto paneel, welke je laat bedrukken met een eigen gekozen beeld of patroon. Het is als een schilderij aan de muur. Infrarood panelen in de hal is een ideale oplossing voor de koude tocht vanuit deze zone. 

Dankzij het slanke ontwerp bespaar je met een woonkamer  infrarood verwarming ruimte. Verkrijgbaar als wand infrarood spiegelpaneel, zodat je gelijk jezelf nog even in de spiegel kan aankijken. Of een onopvallend plafondpaneel in witte kleur die opgaat in de entreehal. 

Warmtepanelen Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 14 krijtbord verwarming

Prijs infraroodpanelen

Voordelige Infraroodpanelen

De prijs van infrarood warmtepanelen is afhankelijk van de grootte, het vermogen en de uitvoering van het verwarmingspaneel. Infrarood verwarming heb je in verschillende maten, vermogens en materialen, waardoor de paneel prijzen ook verschillend zijn. 

Je hebt al een infrarood warmte paneel vanaf honderd euro, wat kan oplopen tot duizend euro. De aankoopprijs is afhankelijk van welk vermogen je nodig hebt. Wil je het ir paneel gebruiken om de hele woning te verwarmen of alleen een bepaalde ruimte? 

De verschillen in kwaliteit van infrarood warmtepanelen zijn aanzienlijk. De belangrijke onderdelen van een infrarood  warmtepaneel moeten aan hoge test- en keuringseisen voldoen. Zoals de warmtegeleider, bekabeling, voorkant paneel, isolatie en thermostaat. 

Alleen op deze manier wordt een lange levensduur gegarandeerd en een consistent hoog rendement bereikt. Infrarood-verwarming.nl levert alleen hoogwaardige stralingspanelen met een lange levensduur. Ze dragen keurmerken als “Made in Germany”, CE-labels en het TÜV-certificaat.

garage verwarmen met Infraroodpanelen heater bedrijfshal Stralers verwarming elektrisch

Garage infrarood verwarming

Duurzaam verwarmen met Infraroodpanelen

Een infrarood verwarming garage zorgt voor een warme werkplek. Een garage is vaak slecht geïsoleerd. Het heeft daarom geen zin om een luchtverwarming aan te zetten. Als je toch in de garage wilt klussen en het warm wilt hebben, zijn IR panelen de uitkomst. 

Infrarood verwarming garage is niet gevoelig voor tocht. Je verwarmt direct de werkplek waar in de garage de warmtebehoefte is. Tevens worden de muren warm, wat schimmels tegen gaat. Vaak is een garage een vochtige ruimte, waar schimmels goed gedijen.

Doordat elektrische verwarming met infrarood panelen zeer goed in staat een zone of werkplek te verwarmen, is een infrarood warmtepaneel in deze ruimte ideaal. Je hoeft niet de hele garage met lucht te verwarmen, wat overigens ook nog eens duur en verspilde energie is. 

Verwarm alleen de zone waar de warmte benodigd is. De temperatuur regel je via de thermostaat, ook verkrijgbaar als slimme thermostaat. Waar je ook bent kan je via de app op je mobiele telefoon de temperatuur regelen. Ook antifrost functie mogelijk tegen het bevriezen van waterleidingen.