Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Installatie service

DESKUNDIGE INSTALLATIE DIENST

Infrarood verwarming laten installeren

Wanneer je besluit om een infrarood verwarming bij HeatXL aan te schaffen, zorgen onze gekwalificeerde medewerkers voor een soepel verloop.

Wij hoeven je niet meer te vertellen dat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan! Om dit te garanderen werken we al jaren met onze eigen montageteams.

Zo kunnen we bij installatie de kwaliteit waarborgen en ben je verzekerd van vakmanschap en deskundigheid.

Indien gewenst komen onze deskundigen bij u thuis om de ruimte precies op te meten en u te voorzien van een gedegen advies op maat.

HeatXL heeft goed opgeleide installatiemonteurs in dienst. Onze vakkundige en ervaren monteurs werken nauwkeurig en netjes en gaan pas naar huis als je infrarood verwarming naar volle tevredenheid is opgeleverd.

Iedere klant is uniek, en zo ook ieder project. Indien je gebruik wilt maken van onze installatiedienst komen wij, voordat we tot definitieve bestelling van infrarood panelen overgaan, eerst even kennismaken met jou en de ruimte waarin de installatie dient plaats te vinden.

Tevens kan op dit moment het eventuele ‘meerwerk’ besproken worden: moeten er leidingen worden verlegd? Waar kan de thermostaat het beste worden geplaatst en moeten er eventueel kabelgootjes worden bijgeleverd/ gemonteerd? Vragen waar onze monteurs wel raad mee weten.

Uiteraard heeft onze infrarood paneel adviseur jou vooraf al uitgebreid op afstand geadviseerd en geïnformeerd maar tijdens de kennismaking thuis weten we pas echt hoe de vork in de steel zit.

Vraag tijdens het contact met onze adviseurs naar de mogelijkheden van installatie verwarmingspanelen indien je daar behoefte aan hebt.

Bent je zelf handig, dan kunnen wij jou uiteraard ook telefonisch aangeven op welke punten je moet letten wanneer je kiest voor zelfinstallatie.

Je kan kiezen voor een infrarood verwarming afbeelding, krijtbord, zuinige elektrische verwarming, bijverwarming en een goed verwarmingspaneel. Infrarood warmtepanelen zijn de toekomst, want iedereen stapt over op elektriciteit. Lees alle misverstanden over infrarood verwarming, voordelen van elektrische verwarming en het verbruik. Wil je onze blogs in het magazine lezen of vraag een gratis offerte aan, zodat je alle goede informatie hebt.