Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Kamerthermostaat met wifi

slaapkamer foto puppies kamerthermostaat met wifi

Kamerthermostaat met wifi

Thermostaat wifi

Een kamerthermostaat met wifi zorgt voor een vergroot wooncomfort en energiebesparing. de infrarood verwarming thermostaat wifi staat namelijk nooit onnodig aan. Je regelt de gewenste temperatuur eenvoudig via een app op je mobiele telefoon of tablet.

Waar je ook bent, een infrarood verwarming met wifi thermostaat kan je altijd aansturen. Ben je op kantoor, kom je terug van vakantie of ben je gewoon thuis? Via de smart home app kan je de thermostaat van alle infrarood panelen in huis apart bedienen.

Een slimme verwarmingsthermostaat leert daarnaast van jouw leef gedrag en past zich aan. Plaats sensoren bij de ramen en deuren, zodat de kamerthermostaat detecteert dat een raam open staat en het warmtepaneel automatisch uit gaat. Met een thermostaat wifi voor infraroodpanelen kan je wel tot 22% besparen op het energieverbruik.

Smart thermostaat

Slimme verwarmingsthermostaat

Een smart thermostaat maakt je leven gemakkelijker en je bespaart ook nog eens op de energierekening. Een slimme verwarmingsthermostaat is daarom een verstandige investering. Smart thermostaat wordt ook wel slimme thermostaat genoemd. Maar wat is een smart thermostaat nu precies?

De verwarming van een huis kan je automatiseren via een slimme verwarmingsthermostaat. Deze thermostaten stemmen de infrarood panelen af op jouw leefpatroon. Ze zijn te programmeren, waardoor de IR verwarming het huis automatisch op de juiste temperatuur brengt. Dit zorgt voor meer wooncomfort én een besparing van energie.

Voor iedere woning is een passende slimme thermostaat. Voor een cv ketel een modulerende of een aan/uit thermostaat. Voor elektrische verwarming zijn vrijwel alle thermostaten geschikt. De meest uitgebreide slimme thermostaat heeft een zoneregelaar en vorstbeveiliging. Per zone of ruimte kan je de temperatuur regelen.

Op deze manier is de grootste besparing van energie te behalen. Ook kan je kiezen voor een eenvoudige plug-in thermostaat, ook wel stekker thermostaat genoemd. Je steekt namelijk de thermostaat in het stopcontact, waarna je de stekker van het infrarood paneel erboven op inplugt. Op het schermpje kan je de temperatuur instellen en eventueel ook programma’s.

Een slimme thermostaat werkt via een wifi verbinding. Je sluit de infrarood panelen aan op het basisstation, waarmee je ieder infrarood warmtepaneel eenvoudig aanstuurt. Daarnaast kan je de app van kamerthermostaat met wifi downloaden. De thermostaat bedien je dan eenvoudig via de app op je smartphone, tablet of smartwatch.

Waar je ook bent, je hebt altijd controle over de thermostaten in jouw huis. Naast dat de slimme thermostaten zelf het een en ander voor je regelen, kan je ze ook op afstand handmatig bedienen. Aan- en uitzetten, programma’s instellen en het energieverbruik zien. Met het energie management leer je van je verbruik.

Internet thermostaat

Thermostaat met app

Een internet thermostaat staat via een wifi-verbinding in contact met de infrarood warmtepanelen. Middels de thermostaat met app bedien je ieder warmtepaneel apart. Bijvoorbeeld voor de aparte thermostaat badkamer. Doordat je heel gericht kan regelen welke warmtepanelen je aan wilt hebben, bespaar je op de kosten.

Daarbij komt dat infrarood verwarming op een andere manier een huis verwarmt. Niet de lucht wordt verwarmd, zoals bij een conventionele verwarming het geval is. De stralingswarmte is vergelijkbaar met de zonnewarmte. De zon verwarmt de aarde met warmtestralen. Met een infraroodpaneel wordt de stroom omgezet naar infrarood straling.

Deze stralen zijn niet zichtbaar, maar wel voelbaar. Je krijgt hetzelfde gevoel wanneer de zon je woonkamer in straalt. De stralen verwarmen niet de lucht maar de objecten of personen in de kamer. Als de objecten van warmte zijn voorzien geven deze het af aan de omgeving. De warmte wordt geheel zonder circulatie verspreidt. Je voelt dus geen stroming van lucht in de ruimte.

Infrarood verwarming zonnepanelen is een zeer goede combinatie. De opgewekte zonne-energie zet je gelijk om in warmte. Daarmee haal je echt de zon in huis. Onze adviseurs kunnen je meer vertellen over de werking infrarood verwarming in combinatie met zonnepanelen. Een kostenbesparing berekening is onderdeel van ons advies.

In de Benelux hebben wij ruim 30 infrarood verwarmingswinkels verspreid, zodat er altijd wel eentje bij jou in de buurt zit. Je kan natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of gelijk een gratis offerte opvragen. In onze online shop staan alle verschillende soorten infrarood panelen beschreven.

Infrarood verwarming is verkrijgbaar in vele uitvoeringen, formaten en wattages. Gemaakt van metaal of verhard hittebestendig veiligheidsglas. Wat dacht je bijvoorbeeld van een keuken krijtbord verwarming, een spiegel met verwarming of een kleuren infrarood verwarming plafond? IR verwarming is geschikt als hoofd- en bijverwarming.

Infrarood vloerverwarming

Slimme thermostaat vloerverwarming

De slanke infrarood panelen van 2 cm monteer je aan de wand of het plafond. Daarnaast heb je infrarood vloerverwarming waarbij gebruikt wordt gemaakt van zelfklevende mesh matten. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmte onder de vloer.

Een elektrische verarmingsmat is slechts 3,2 mm dun, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer.

Infrarood vloerverwarming wordt vaak toegepast in bestaande woningen als bijverwarming in de badkamer. Doordat vloerverwarming zeer comfortabel aanvoelt, is deze verwarming erg populair in de badkamer. Om de kostprijs te drukken en niet het hele huis open te breken, wordt vaak gekozen om alleen in de badkamer vloerverwarming aan te leggen.

Indien er al een traditionele vloerverwarming in de woning ligt, kan je deze doortrekken naar de badkamer. Een groot nadeel van een warm water vloerverwarming is de lange opwarmtijd.

De elektrische infrarood vloerverwarming is veel sneller warm en daardoor energiezuiniger. Met een slimme thermostaat vloerverwarming is de bediening eenvoudig.

Voordelen van een infrarood vloerverwarming met slimme thermostaat zijn onder andere:

– Elektrische vloerverwarming is eenvoudig onder bestaande betonnen vloer te plaatsen. Er zijn geen buizen nodig en het systeem hoef je niet aan te sluiten op een centrale verwarming.
– Eenvoudige bediening via slimme thermostaat vloerverwarming.
– Elektrische vloerverwarming heeft korte reactietijd, waardoor deze energie besparend werkt.
– Eenvoudig montage middels zelfklevende matten.
– Kleine opbouwhoogte in vloer vanwege dunne mesh mat van 3,2 mm.
– Waterdicht vanwege IPX7 klasse.

Bespaar op de verwarmingskosten door een kamerthermostaat met wifi te gebruiken. Informeer naar de mogelijkheden.

Kamerthermostaat met app

Kamerthermostaat zwart

Infrarood verwarming kamerthermostaat met app bespaar je energie en verbetert het wooncomfort. Met een kamerthermostaat regel je de temperatuur in de belangrijkste ruimte van je woning. Op de thermostaat zie je hoe warm het is en stel je de gewenste temperatuur in. De thermostaat geeft dit vervolgens het warmte paneel.

Er zijn drie soorten kamerthermostaten:
– Een handmatige thermostaat waarbij je alleen de gewenste temperatuur instelt.
– Programmeerbare klokthermostaat.
– Slimme kamerthermostaat met app.

Klokthermostaten zijn programmeerbaar en regelen het aan- en uitschakelen van de verwarming automatisch. Zo is het in de ochtend bij het opstaan al lekker warm in huis. Een thermostaat wordt vaak al slim genoemd als deze met een app te bedienen is, zoals een kamerthermostaat met app.

Sommige thermostaten zijn zelf programmerend. Deze leren van jouw leefpatroon en dagschema. Deze technieken besparen je energie, maar het levert ook vooral veel gemak op. Jouw infrarood warmtepanelenstaan nooit meer onnodig aan. Thermostaten zijn in onze winkels en online shop verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren.

Een kamerthermostaat zwart, wit of zilverkleurig de werking is hetzelfde. Je bedient in jouw woning alle stralingspanelen apart van elkaar. Dit levert je gelijk een energiebesparing op. Via de kamerthermostaat met app kan je ook jouw energieverbruik inzien. Daardoor kan je jouw verbruik in de gaten houden en tevens ervan leren.

Wellicht zie je nog een energiebesparing in jouw verbruik. Een thermostaat met app maakt je bewust van jouw verbruik. Misschien kan je nog ergens op bezuinigen, door bijvoorbeeld de wasmachine niet op de dag maar in de avond aan te zetten.

Wil je meer weten over hoe je kan besparen met infrarood verwarming met thermostaat? Neem gerust contact met ons op. Of kom een keer langs in één van onze verwarmingswinkels in de Benelux. De koffie staat al voor je klaar. 

Aparte thermostaat badkamer

Energiezuinige badkamer verwarming

Een aparte thermostaat badkamer is ideaal. Je regelt heel eenvoudig de gewenste temperatuur in deze ruimt. Kies voor een energiezuinig badkamer verwarming met thermostaat zodat je altijd een warme badkamer hebt. En daarnaast bespaar op het energieverbruik. Een infrarood badkamer verwarmingselement voldoet aan deze eisen.

De speciale badkamer straalkachel is voorzien van een IP44 klasse. Dit houdt in dat de energiezuinig badkamer verwarming infrarood spatwaterdicht is en dus veilig is te gebruiken in natte ruimtes. Houd wel de veilige installatie afstand aan van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting. Infrarood paneel badkamer stuur je eenvoudig aan met een aparte thermostaat badkamer.

Een infrarood verwarming badkamer is in diverse uitvoeringen leverbaar. Geen lelijke in de weg staande radiatoren, maar een slank infrarood paneel aan de wand of plafond. Infraroodpanelen zijn slechts 2 tot 3 cm dik. Verkrijgbaar met of zonder frame, alsmede met led verlichting. Kies voor een badkamer spiegel met verwarming. Nooit meer een beslagen spiegel na een douchebeurt.

Een badkamer infrarood verwarming met led verlichting brengt twee duurzame werelden bij elkaar. Gezonde infraroodwarmte en zuinige verlichting. Of wat dacht je van een badkamer verwarming zwart met handdoek beugels voor het drogen van je handdoeken. Een warmtelamp voor badkamer is ook verkrijgbaar als kunst verwarming.

Kies een eigen foto en wij zorgen ervoor dat deze op het oppervlak van het IR paneel wordt geprint. Voor welke uitvoering je ook kiest, infrarood verwarming is duurzaam, hittebestendig, geruisloos, geurloos en zuinige warmte. Eenvoudig bedien je de energiezuinige badkamer verwarming met een aparte thermostaat badkamer.

Een thermostaat met wifi draag bij aan zuinig energieverbruik. De gemiddelde besparing kan oplopen tot wel 22%. Een slimme thermostaat kopen doe je bij onze verwarmingswinkel of in de online shop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux verspreidt. Er is altijd wel een elektrische verwarming winkel bij jou in de buurt.

Elektrische verwarming woonkamer

Infrarood verwarming woonkamer

Een elektrische verwarming woonkamer stuur je aan met een slimme kamerthermostaat met wifi. Waar je ook bent met slimme thermostaten in huis, kom je altijd warm thuis. Verbind je mobiele telefoon of tablet met de slimme thermostaat wifi, zodat de thermostaat weet wanneer je bijna thuis bent. Dit werkt via gps-tracker informatie.  

Een infrarood verwarming woonkamer kan je ook regelen met andere thermostaten. Zoals een kamerthermostaat met wifi of een stopcontact thermostaat. Een thermostaat stopcontact is een plug-in thermostaat. Je steekt eerst de thermostaat stekker in het stopcontact waarna je stekker van het infrarood paneel erin plugt. Een plug-in stekker is goedkoper in de aanschaf in vergelijk met een slimme thermostaat wifi.

Kamerthermostaat met wifi is een draadloze thermostaat waarbij de verbinding tot stand komt via internet. De draadloze kamerthermostaat met wifi kan je daardoor op elke willekeurige plek in huis plaatsen. Een thermostaat draadloos kan je het beste zien als een soort afstandsbediening voor de infrarood verwarming.

Het is een kastje dat eruit ziet als een normale thermostaat, maar zonder bedrading. Om toch de temperatuur aan te kunnen passen, stuurt de thermostaat radiografische signalen naar een ontvanger bij de IR panelen. Infrarood verwarming woonkamer is verkrijgbaar in verschillende modellen.

De verwarming design woonkamer installeer je aan de wand of het plafond. Voor een infrarood verwarming woonkamer adviseert infraood-verwarming.nl altijd een plafond verwarming infrarood aangevuld met extra muurpanelen. Een plafond verwarming heeft namelijk een grote warmte verspreiding en de vloer wordt ook heerlijk warm.

Wil je meer weten over onze infrarood verwarming producten? En welke het beste in jouw woonkamer of andere ruimte past? Maak een afspraak of kom eens langs in één van de ruim 30 showrooms in de Benelux. Al jouw vragen worden deskundig beantwoord door onze adviseurs. Op basis van jouw wensen maken we een op maat gemaakte offerte.

Voordelen infrarood verwarming

Verwarming met kamerthermostaat

– Lage aanschafkosten.
– Eenvoudige en snelle installatie.
– Geen onderhouds- of andere bijkomende kosten.
– Geen kosten voor schoorsteen of stookruimte.
– Eenvoudige bediening via verwarming met thermostaat.
– Er is geen opslag van verwarmingsmateriaal benodigd.
– Lage verbruikskosten.
– Ruimtebesparend
– Korte opwarmtijd.
– Gezonde warmte zonder luchtcirculatie.
– Geruisloos en ook geurloos.
– Droge muren, geen schimmelvormingen.
– Weinig warmteverlies bij ventilatie van de ruimte.
– Eenvoudige wand- of plafondmontage.