HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Kantoor verwarming

Infrarood verwarming kantoor kopen

Kantoor verwarming middels infrarood verwarming is de oplossing en creëert voor iedereen op de werkplek een prettig binnenklimaat. Infrarood verwarming kantoor kan per paneelverwarming apart bediend aangestuurd. De elektrische kachel is ook verkrijgbaar als bijverwarming in de vorm van een bureau verwarming. Infrarood verwarming plafond integreer je in het systeemplafond of monteer je aan het plafond met een speciale beugel.

De beste temperatuur op kantoor is rond de 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is vervelend, maar een te hoge temperatuur is ook niet goed. Dit kan zelfs voor medewerkers met hart- en vaatproblemen gevaarlijk zijn. In een te warme ruimte, warmer dan 25 graden Celsius, daalt de productiviteit van de medewerkers.

kantoor krijtbord infrarood verwarming, kantoor verwarming

Eén van grootste ergernissen op kantoor is het binnenklimaat in de winter. Wat het lastig maakt om tot een ideale situatie te komen. Is dat er individuele verschillen bestaan tussen werknemers ten opzichte van wat zij als een prettige temperatuur ervaren.

Het is vaak zeer inefficiënt om een grote kantoortuin of aparte kamer door middel van conventionele luchtverwarming te verwarmen. De warmtebehoefte ligt daarnaast ook per persoon anders. De ene werknemer heeft het snel koud, dus wil meer warmte voelen. De ander heeft het al warm als het 19 graden is. Door infrarood verwarmingssystemen te gebruiken kun je alle werknemers tevreden stelen.

Met infrarood verwarmingspanelen verwarm je één kantoor of de hele ruimte. Naast alle voordelen van ir verwarming. Is het voor kantoorpanden zeer spaarzaam om ruimtes apart van elkaar te verwarmen. Hierdoor kan voor iedere werkplek de gewenste temperatuur afzonderlijk worden ingesteld.

Bij welke temperatuur wordt het best gepresteerd? 

Wat doet het binnenklimaat eigenlijk met de productiviteit van de werknemers? Het instellen van de optimale temperatuur is niet alleen goed voor werknemers, maar ook voor de werkgever. Hoe harder medewerkers werken, hoe beter dit is voor de productiviteit van het bedrijf. Een win-winsituatie dus.

Bij een comfortabel binnenklimaat is de werksfeer ook beter. Al dat geklaag van iedereen om je heen, daar word je ook niet vrolijker van.

Bij het creëren van een comfortabel binnenklimaat middels elektrisch verwarmen spelen verschillende factoren een rol. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van de kantoorruimte, toevoer van voldoende verse lucht en het voorkomen van tocht. Infrarood kachel van Infrarood Verwarming helpt je de juiste temperatuur te verkrijgen.

Infrarood panelen kantoor

Het regelen van de juiste temperatuur op kantoor is een uitdaging. De ene persoon heeft het sneller warm dan de andere. De grootste ergernis op kantoor is dan ook het binnenklimaat. Of het is het te koud of het is te warm. Je hoort eigenlijk nooit dat iedereen op kantoor het een prettig en aangenaam klimaat vindt.

Dit is uiteraard ook afhankelijk van de warmtebehoefte per persoon. De ene collega zit in een t-shirt en heeft het in de winter nog warm, terwijl de andere collega in een dikke coltrui zit en alsnog zit te rillen van de kou.

Een veel voorkomende klacht is ook de koude luchtstroom op kantoor. Hoe zorg je nu voor een goed binnenklimaat op kantoor waar alle collega’s tevreden mee zijn?

Het is vaak zeer inefficiënt om een grote kantoortuin of aparte kamer door middel van conventionele luchtverwarming te verwarmen. De oplossing op kantoor is het gebruik van infrarood kantoor verwarming.

De infrarood panelen warmte zijn apart van elkaar te bedienen, zodat overal de gewenste temperatuur bereikt wordt.

Kantoor Verwarming bureau verwarming, systeemplafond, paneelverwarming

Wat is de beste temperatuur voor kantoorruimtes in de winter?

Wat doet het binnenklimaat met de productiviteit van de werknemers? Hoe warm moet het eigenlijk zijn op kantoor? Het instellen van een optimale temperatuur is niet alleen goed voor werknemers. Het is ook belangrijk voor de portemonnee van de werkgever.

De beste temperatuur op kantoor om in te werken is zo’n 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is vervelend. Maar een te hoge temperatuur is ook niet goed.

Bij het creëren van een prettig binnenklimaat op kantoor spelen verschillende factoren een rol. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van de kantoorruimte. Maar ook de toevoer van voldoende verse lucht. En het voorkomen van tocht. Een te warme ruimte doet de productiviteit van de medewerkers dalen.

Infrarood verwarming op kantoor als hoofdverwarming

Droge warme lucht maakt je niet alleen moe en traag. Het droogt je ogen en slijmvliezen uit. Het is ook de perfecte voedingsbodem voor virussen en ziektekiemen. Bij een te lage luchtvochtigheid worden veel medewerkers vaak ziek. Dat is een grote kostenpost voor bedrijven.

Met infrarood verwarming als hoofdverwarming creëer je de perfecte werksfeer. Met als gevolg een hoge productiviteit van de medewerkers. Infrarood panelen verwarmen niet de lucht. Ze verwarmen juist direct de muren, objecten en personen in de kamer.
Ze maken daarbij gebruik van onschadelijke infrarode stralen. Hierdoor blijft de luchtvochtigheid in balans. Voor personen die lenzen dragen of gevoelige ogen hebben is dit zeer aangenaam.

Daarnaast heeft een infrarood verwarming als voordeel dat er geen luchtcirculatie is. Hierdoor heb je ook geen last van rond dwarrelende stofdeeltjes. Dit is vooral voor werknemers met luchtwegproblemen een groot voordeel.

Infrarood panelen worden direct boven de werkplek aan het plafond gemonteerd en nemen nagenoeg geen ruimte in beslag in het kantoor. Infrarood plafondpanelen kunnen in de systeemplafonds worden geïntegreerd. Ze zijn daardoor volledig onzichtbaar. De warmtepanelen kunnen ook met een montagerail aan elk type plafond worden bevestigd.

Op deze manier creëer je zones die verwarmd worden wanneer de werknemer aanwezig is. En niet verwarmd worden wanneer hij of zij afwezig is. Dat is bijvoorbeeld handig in de vakantieperiode.

Tegelijkertijd kan de medewerker zelf de verwarming in- en uitschakelen naar de eigen warmtebehoefte. Zelfs zonder daarvoor met zijn collega’s te hoeven vechten. Deze warmtezones besparen ook op energie en dus op kosten.

Infrarood paneel als bijverwarming op kantoor

Een infrarood paneel van Infrarood Verwarming is ideaal om ook als bijverwarming op kantoor te plaatsen. Hiervoor heb je twee opties. Een infrarood bureau verwarming of een infrarood plafondverwarming.

Het bureaupaneel kun je op meerdere plekken plaatsen. Zoals onder het bureau, op het bureau of aan de wand. Je kunt ook een staand infrarood paneel van Infrarood Verwarming naast je neerzetten. Deze staat op een robuuste voet en kun je makkelijk verplaatsen. Met een bureaupaneel heb je geen last meer van koude voeten en benen.

Een extra plafondpaneel geeft vanaf boven heerlijke warmte. Hierdoor hebben werknemers geen koude vingers meer hebt als ze aan het typen zijn. De ir panelen zijn apart van elkaar te bedienen middels een thermostaat.

Kantoren zijn vaak goed geïsoleerd, waardoor een infrarood verwarming nog beter tot zijn recht komt. Een ir verwarming heeft weinig energie nodig om tot een heerlijke warme temperatuur te komen.

Creëer de perfecte werksfeer voor jezelf en voor je personeel met infrarood warmtepanelen.

Paneelverwarming als bijverwarming op kantoor

Paneelverwarming op kantoor zijn tevens zeer geschikt als bijverwarming. Er zijn drie geschikte modellen, te weten het infrarood bureaupaneel, staand infrarood verwarming of de infrarood verwarmingssystemen plafond.

Een bureauverwarming kan je op meerdere plekken plaatsen, zoals onder het bureau, op het bureau of aan de wand. Tevens kan je ervoor kiezen om een mobiele verwarming naast je neer te zetten. Deze staat op een robuuste voet, vaak met wieltjes, en is daardoor makkelijk te verplaatsen van de ene werkplek naar de andere.

Een extra plafondpaneel geeft vanaf boven heerlijke warmte, waardoor je geen koude handen tijdens het typen hebt. Een infrarood paneel systeemplafond is eenvoudig in het plafond te plaatsen, doordat ze een standaard afmeting hebben.

Alle ir panelen zijn apart van elkaar te bedienen middels een thermostaat verwarming. Deze kan je via het hoofdstation separaat bedienen. En natuurlijk kan je de infrarood panelen ook op afstand bedienen met via de app op de smartphone.

Infrarood verwarming behoort tot de elektrische kachel. Infrarood panelen gebruiken de nieuwe infrarood technologie om efficiënt de ruimte te verwarmen.

Een infrarood paneel werkt anders dan een conventioneel systeem, waarbij de lucht wordt verwarmd. Een paneelverwarming verwarmt de objecten en mensen in een kamer. Het elektrisch verwarmen straalt lange gezond warmtegolven uit, welke we C straling noemen. De infrarode warmtestralen zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen.

De kantoor infrarood verwarming kan je online via onze shop kopen of kom langs bij één van de showrooms. Lees ook ons magazine infrarood verwarming.

Infrarood verwarming als hoofdverwarming

Met infrarood verwarming als hoofdverwarming op kantoor creëer je de juiste werksfeer met als gevolg een hoge productiviteit van de medewerkers. Infrarood verwarming werkt op een andere manier dan conventionele verwarmingen, waarbij de lucht wordt verwarmd.

Infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar direct de muren, objecten en mensen in de hele ruimte. De infrarood panelen maken gebruik van onschadelijke infrarode stralen, waardoor de luchtvochtigheid in balans blijft. Voor personen die lenzen dragen of gevoelige ogen hebben is dit zeer aangenaam.

Daarnaast heeft een infrarood verwarming als voordeel dat er geen luchtcirculatie is, waardoor je ook geen last hebt van rond zwevende stofdeeltjes. Dit is vooral voor werknemers met luchtweg problemen een groot voordeel.

Droge warme lucht door conventionele verwarming maakt je niet alleen moe en traag, het droogt ook je ogen en slijmvliezen uit. Daarnaast is het de perfecte voedingsbodem voor virussen en ziektekiemen. Bij een te lage luchtvochtigheid worden veel medewerkers vaak ziek, wat een grote kostenpost is voor de werkgevers.

Een bedrijf heeft er zeker baat om een gezond en warm binnenklimaat te creëren. Fitte en productieve medewerkers levert geld op in het laatje!

Waar kantoor verwarming kopen?

De kantoor verwarming van Infrarood Verwarming kan je kopen bij onze winkels. Wij hebben diverse partners met showrooms verspreid over de Benelux.

Wil je meer informatie of met een adviseur spreken? Dan is dat mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. Het hoofdkantoor van Infrarood Verwarming is gevestigd vlakbij Roosendaal, in Oud Gastel.

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarode warmte van een infrarood verwarming en een slimme thermostaat ervaren. Onze adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice.

Wij leggen je graag alles uit over onze warmtepanelen op kantoor. Welk formaat en benodigde vermogen het beste past in de kantoor omgeving. 

De kantoor verwarming van Infrarood Verwarming kan je eenvoudig online kopen via onze online shop. Hier zijn alle modellen van de thermostaten infrarood panelen weergegeven. De verschillende typen en vermogens, maar ook de omschrijvingen vind je allemaal in onze webwinkel terug.

Vraag vandaag nog vrijblijvend online een offerte aan en ontvang tevens deskundig advies. Voor alle artikelen die in voorraad zijn, geldt voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Offerte aanvragen