Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Keramische verwarming

Keramische verwarming

Keramische infrarood paneel

Prachtige infrarood paneel met marmer uitstraling

Keramische verwarming maakt gebruik van de gezonde lange golf infrarood straling om de kamer op temperatuur te brengen. Een keramische infrarood verwarming heeft een uiterlijk van natuursteen. De marmeren look warmtepanelen houden de warmte lang vast. Prachtig in de woonkamer of slaapkamer.

Er zijn verschillende soorten elektrische verwarmingen verkrijgbaar die je allemaal extra warmte geven. Een bijverwarming in de woonkamer, in de badkamer of bij je werkplek. Een pure keramische kachel heeft een lagere temperatuur.

Vanwege de lagere temperatuur wordt deze vaak ingezet als bijverwarming bij een bestaand verwarmingssysteem. De warmte die wordt afgegeven is een aangename warmte. De stralingswarmte is bovendien niet belastend of schadelijk voor de luchtwegen.

Dat heeft vooral te maken met het feit dat de stofdeeltjes van een keramische kachel niet kunnen verbranden in het aanwezige warmte element. De aanschaf van een degelijk werkende heater heeft als voordeel dat het op een lage temperatuur werkt.

Dit betekent dat het verwarmingselement een lagere temperatuur bereikt dan bijvoorbeeld een conventionele elektrische kachel. Eventuele brandblaren worden hiermee vermeden en is tevens veilig in gebruik bij kinderen en huisdieren.

Gratis offerte aanvragen

Krijtbord keuken woonkamer radiator lage temperatuur

Keramische verwarming voor extra warmte

Keramische verwarming voor het energiezuinig en effectief verwarmen van jouw woning. Een keramiek kachel maakt gebruik van keramische verwarmingselementen om de kamer op temperatuur te houden. Bovendien werkt de heater op lage temperatuur. 

In de wintermaanden is het buiten koud, soms wel rond het vriespunt. Dit merk je direct binnen aan kamertemperatuur. In plaats van de thermostaat van de luchtverwarming een tandje hoger te zetten, kan je gebruikmaken van een bijverwarming. 

Versla de koude plekken in huis door een mobiele bijverwarming, zoals olieradiatoren, elektrische kachel of infrarood paneel neer te zetten. Vaak neemt een mobiele verwarming veel ruimte in beslag nemen. 

Kies daarom voor ruimte besparende verwarmingspanelen van Infraroodpaneel. Deze platte design verwarming kunnen gemakkelijk aan de wand gemonteerd worden en zijn een alternatief voor radiatoren. Verkrijgbaar in prachtige designs met een keramische look. 

De keramische panelen zijn zeer zuinig in verbruik. Ze zetten maar liefst 93% van de energie om in infrarood warmte. Zuinig, duurzaam en wonderschoon.

Keramische verwarming kopen

De beste keramische verwarming

De meest efficiënte en effectieve keramische verwarming gebruikt infrarood. De lange golf infrarood straling is de beste manier om jouw woning of kamer te verwarmen. Directe warmte en directe kostenbesparing met ir verwarming van Infraroodpaneel.

Zuinige keramische verwarming

De zuinige keramische verwarming met marmeren look zet maar liefst 93% van de energie om in warmte. Dit is een hoog rendement percentage. De hoge kwaliteit verwarmingen van Infraroodpaneel werkt uiterst zuinig waardoor je flink bespaart op de kosten. 

Duurzame keramische verwarming

Door gebruik te maken van onze keramische infraroodverwarming in combinatie met zonnepanelen stoot je geen CO2 uit. Of gebruik groene stroom van jouw energieleverancier. Daarnaast heeft een infrarood paneel geen onderhoud nodig. 

Keramische verwarming is tijdloos

Een infraroodverwarming met een keramisch oppervlakte paneel is tijdloos. De prachtige design panelen met natuursteen look van het merk Welltherm zijn tijdloos. Daarnaast gaan alle warmtepanelen van Infraroodpaneel tot wel 30 jaar lang mee. 

infrarood paneel groen woonkamer duurzaam verwarmen

Keramische infrarood verwarming

De keramische infrarood verwarming geniet van alle voordelen die een gewone keramische kachel ook heeft. Zuinig in verbruik, duurzaam, lage energiekosten, veilig te gebruiken en ruimtebesparend. 

Een infraroodverwarming heeft bovendien nog meer voordelen, zoals gezonde warmte welke een verlichtende werking heeft op onze spieren en gewrichten. Betere bloeddoorstroming en verlicht reumatische pijnen. Infrarood panelen gezondheid is goed voor de mens.

Daarnaast is een infrarood verwarming zuinig in verbruik en ook nog eens ruimtebesparend. Slechts 2 cm dik. Je kan ze als mobiele infraroodverwarming kopen, maar ook als vast infrarood paneel aan de wand of plafond. 

De natuursteen infrarood panelen bereiken een maximale temperatuur van 120 graden Celsius stralingswarmte. Dit is een veilige warmte. Indien je het warmte paneel aanraakt is er geen kans op brandwonden. Uiteraard veilig voor gebruik bij kinderen. Geen scherpe punten.

white marble stone paneel stone art infrarood paneel warmte paneel verwarmingspaneel

Keramische Stone Art panelen

De keramische infraroodverwarming zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Infraroodpaneel levert de energiezuinig en prachtige Welltherm Stone Art panelen. Deze kenmerken zich door zeer energie zuinig in gebruik en prachtige designs.

De keramische infrarood panelen kenmerken zich door het decoratieve marmeren uiterlijk, lange levensduur en duurzaam in gebruik. De panelen werken middels elektriciteit en zijn binnen enkele minuten warm. 

Onze Welltherm Stone Art keramische panelen is het voorbeeld van esthetisch verantwoord jouw woning verwarmen. Je hebt keuze uit diverse modellen waarvan het oppervlakte paneel een marmeruitstraling heeft. En dat in verschillende natuurlijke kleuren. 

De natuursteen infrarood verwarming van Infraroodpaneel is gemaakt van ESG veiligheids glas met een glanzend oppervlak met marmeren look. Dankzij de IPX4 klasse zijn de keramische panelen spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken als badkamer verwarming.

moonstone paneel stone art infrarood paneel warmte paneel verwarmingspaneel

Voordelen keramische verwarming infrarood

De keramische infraroodverwarming kent vele voordelen. Ten eerste is de installatie is snel en eenvoudig. Je kan het slanke verwarmingspaneel zowel verticaal als horizontaal aan de wand of plafond monteren. Tevens is het paneel ook verkrijgbaar als mobiele infrarood kachel. 

Ten tweede zijn de Infraroodpaneel verwarmingen zeer zuinig in gebruik, waardoor je direct bespaart op de elektriciteitskosten. Een infrarood verwarming heeft geen onderhoud nodig. De natuurlijke esthetische uitstraling is van hoog niveau en past in iedere kamer. 

De infrarood warmte heeft een therapeutische en gezonde werking op ons lichaam. Daarnaast heeft een infrarood warmtepaneel een lange levensduur tot wel 30 jaar. De temperatuur regel je met een ingebouwde of slimme thermostaat. 

Wil je meer weten over onze natuursteen verwarming met infrarood? Neem dan contact met ons op. Of kom langs in één van onze showrooms. Uiteraard kan je de infraroodpanelen ook kopen in de online  shop van Infraroodpaneel.

2 leeuwen op 2 infraroodpanelen woonkamer verkooppunten

Hoe bereken ik het wattage infrarood panelen

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Infraroodpaneel

Infraroodpaneel op maat voor jouw huis of bedrijfspand. Infrarood verwarming is het voordeligst bij Infraroodpaneel. Elk infrarood verwarmingspaneel is veilig en duurzaam. Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoek verwarming of spìegel verwarming, verwarming poster, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer.

Infraroodpaneel heeft naast infrarood verwarming badkamer ook infrarood verwarming als terrasverwarmer en infrarood panelen voor alle ruimtes. Een terrasverwarmer met infrarood verwarming is de beste buiten verwarming. Onze elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming is het zuinigst, zeker in combinatie met zonnepanelen. Ook de terrasverwarming is te combineren met zonnepanelen. Maak de stap om over te stappen op infrarood verwarming.

Infrarood paneel zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming Nederland zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik.

Koop infrarood panelen bij de online winkel Infraroodpaneel

Elektrische verwarming

Infraroodpaneel elektrische verwarming is TUV getest en de meest veilige infrarood verwarming op de markt. Zuinige elektrische verwarming zorgt ervoor dat jouw ruimte snel en zuinig opgewarmd wordt. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kunnen wij je helpen met diverse systemen die stuk voor stuk voorzien in jouw warmte behoefte, allemaal middels infrarood verwarming. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kan je kiezen tussen 450 verschillende modellen elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming.

Door nauwkeurig om te gaan met het gebruik van de infrarood panelen kan je besparen op de energie rekening. Verwarm bijvoorbeeld alleen de ruimte waar je aanwezig bent. Verlaag de thermostaat met 1 graad Celsius. Dit levert je per jaar al een besparing op van 6%.

We moeten allemaal over op Elektrische verwarming, want door de verplichte energietransitie, dus verwarmen zonder gas, zoekt iedereen naar de beste oplossing. Nu met de dure gasprijzen is het nu enorm aantrekkelijk om over te stappen naar Elektrische verwarming door middels van infrarood panelen.

Infraroodpaneel biedt jou de beste elektrische verwarming aan, namelijk door middels van infrarood verwarming. Bespaar honderden euro’s per jaar uit met infrarood panelen.