Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Paneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Kleine verwarming

Kleine verwarming

Kleine infrarood verwarming

Kleine verwarming met infrarood straling neemt weinig ruimte in beslag. De kleine verwarming infrarood is slechts 2 cm dik, waardoor er altijd wel een vrije muur is waaraan je het paneel kan bevestigen. Of kies voor een kleine mobiele bijverwarming. 

Tijdens koude herfst- en wintermaanden is bijverwarming geen overbodige luxe. Zeker voor vertrekken waar geen kachel aanwezig is, biedt een mobiele verwarming de oplossing. Een groot voordeel van een draagbare verwarming is dat je deze eenvoudig opbergt.

Een kleine kachel gebruik je als energiezuinige bijverwarming voor de studeerkamer, werkkamer of badkamer. Je wilt een kachel die een korte opstarttijd heft, die snel op temperatuur is om je te verwarmen op momenten dat je even achter de computer zit.

Infrarood paneel heeft verschillende soorten bijverwarming panelen. De zuinige elektrische infrarood verwarming is te verkrijgen als bijvoorbeeld een spiegelpaneel, krijtbord keuken paneel of een gekleurd paneel. Het bied je extra warmte in huis.

Een klein metalen paneel van Alkari met een formaat van 40×60 cm heb je bijvoorbeeld al vanaf 200 watt. Dit geeft je voldoende extra warmte, voor de koudere zones in huis. Het mobiele paneel kan je op een voet plaatsen of op een standaard met wieltjes.

Gratis offerte aanvragen

mobiele verwarming mini verwarming

Kleine verwarming is onmisbaar

Een kleine verwarming in je woning is onmisbaar. Snel warmte genereren met een kleine mobiele verwarming met infrarood straling is een must-have. Een infrarood verwarming heeft namelijk nauwelijks een opwarmtijd. In slechts 8 tot 15 minuten is het warmtepaneel warm. 

Je geniet daardoor direct van de aangename en gezonde infrarood warmte. Zeker voor kleine kamers of als je een zone in de woonkamer wilt bijverwarmen is een kleine zuinige elektrische verwarming van Infrarood paneel onmisbaar. 

Het voordeel van infraroodstraling is dat deze direct de mensen en objecten verwarmd. Je kan de stralen vergelijken met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijk uv-straling. Indien de zon schijnt en je zit in de woonkamer achter het raam. Voel je de intense warmte 

Ditzelfde effect heeft een kleine infrarood paneel. Indien je binnen het bereik zit van het verwarmingspaneel voel je de warme stralen je huid raken. Dit geeft je direct een lekker warm gevoel. Je hoef het niet koud te hebben met een klein ir paneel. 

kleine verwarming kopen

De beste kleine verwarming

Een kleine verwarming is snel warm en geeft efficiënte warmte. Infrarood paneel is binnen enkele minuten warm en straalt onschadelijk lange golf infrarood straling uit. Deze warmt jouw lichaam en de objecten in de omgeving direct op.  

Zuinige kleine verwarming

De kleine infrarood verwarming is zeer zuinig in verbruik. Tenminste 93% van de energie wordt omgezet in warmte. Daardoor profiteer je van aangename warmte met een laag energieverbruik. Je bespaart hiermee op de kosten van elektra. 

Duurzame kleine verwarming

Doordat een kleine verwarming met infrarood geen fossiele brandstoffen gebruikt, maar stroom als energiebron heeft ben je CO2 neutraal. Gebruik altijd groene stroom. Ideaal voor het bijverwarmen van kleine ruimtes of koude zones in jouw woning. 

Krachtige kleine verwarming

Een krachtige kleine verwarming van 200 t/m 600 watt verwarmd met gemak een ruimte tot 8 m2. De infrarood stralen verwarmen de objecten in de ruimte die de warmte lang vasthouden. Daardoor geniet je lang van de warmte met daarnaast een laag verbruik. 

badkamer verbouwing Infrarood verwarming badkamer

Kleine spiegelverwarming badkamer

In de badkamer is een kleine spiegel met verwarming ideaal. Het bied je net even de extra warmte die je ’s morgens nodig hebt als je opstaat en gaat douchen. Dan wil je een warme badkamer betreden en niet een badkamer die koud, vochtig en kil is. 

Een infrarood badkamer verwarming is snel warm. Voor de badkamer adviseren we altijd een iets hoger vermogen te nemen, omdat deze in korte tijd veel warmte moet genereren. Een klein infrarood paneel van 60×60 cm met een vermogen van 400 tot 600 watt is geschikt voor 8 m2. 

Een spiegelverwarming in de badkamer geeft je de warmte die je in de badkamer nodig hebt. Daarnaast heb je met een infrarood spiegel paneel nooit meer een beslagen spiegel na het douchen. 

Doordat infrarood verwarming niet de lucht verwarmd, maar direct de objecten is de luchtvochtigheid ook beter in de badkamer. Muren worden warm, waardoor het vocht wegtrekt en schimmels geen kans krijgen. 

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 13

Kleine plafondverwarming

Een kleine infrarood paneel plafond is ideaal voor ruimtes waar je niet veel plek hebt aan de muur, maar ook de warmte verspreiding is groot. Met een klein infrarood paneel aan het plafond in de half, toiletruimte of badkamer geniet je van aangename warmte van bovenaf. 

Het voordeel van een plafondverwarming is dat de stralen naar beneden schijnen, waardoor ook de vloer wordt verwarmd. Je hebt in deze ruimte geen vloerverwarming nodig. Heb je donkere tegels, dan houdt dit de warmte nog beter vast. 

De temperatuur van een kleine infrarood paneel bedien je eenvoudig met de thermostaat verwarming. Deze kan je digitaal instellen of met een slimme thermostaat via de smart home app. Indien de gewenste temperatuur is bereikt, slaat het paneel zelf uit. 

Op de infrarood verwarming van Infrarood paneel zit een oververhitting beveiliging. Dat wil zetten dat de infrarood kachel beveiligd is tegen oververhitting en zichzelf uitschakelt zodra het verwarmingspaneel te warm zou worden. Het is een ingebouwde veiligheid. 

infrarood verwarming keuken

Waar op letten bij kopen van kleine verwarming?

Bij het kopen van een kleine verwarming let je op een aantal zaken. Zoals een omval beveiliging. Een kachel met deze beveiliging schakelt automatisch uit wanneer het omvalt. Zo worden ongelukken voorkomen. 

Een infrarood verwarming heeft geen luchtcirculatie, dus je hoeft niet te letten op de ventilatiestanden. Dit verspreidt alleen maar meer stof en bacteriën in de ruimte. Zorg dat je voor gezonde warmte kiest, directe instant infrarood warmte. 

Met een vorstvrij-functie zorgt het kleine infrarood paneel ervoor dat de temperatuur in de ruimte altijd boven de nul graden Celsius blijft. Handig voor ruimtes waar zich leidingen bevinden. Bijvoorbeeld in jouw caravan, tuinhuis of vakantiehuisje. 

Kies je voor een mobiel paneel, dan is het handig als deze op wielen staat of een stevige voet. Het voordeel van wielen is dat je het paneel gemakkelijk naar een ander ruimte kan verrijden. Vraag Infrarood paneel naar de mogelijkheden voor kleine warmtepanelen. Koop direct in onze online shop. 

verwarmingspaneel van Infrarood Paneel Plafond

Hoe bereken ik het wattage infrarood panelen

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Infrarood paneel

Infrarood paneel op maat voor jouw huis of bedrijfspand. Infrarood verwarming is het voordeligst bij Infrarood paneel. Elk infrarood verwarmingspaneel is veilig en duurzaam. Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoek verwarming of spìegel verwarming, verwarming poster, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer.

Infrarood paneel heeft naast infrarood verwarming badkamer ook infrarood verwarming als terrasverwarmer en infrarood panelen voor alle ruimtes. Een terrasverwarmer met infrarood verwarming is de beste buiten verwarming. Onze elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming is het zuinigst, zeker in combinatie met zonnepanelen. Ook de terrasverwarming is te combineren met zonnepanelen. Maak de stap om over te stappen op infrarood verwarming.

Infrarood paneel zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming Nederland zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik.

Koop infrarood panelen bij de online winkel Infrarood paneel

Elektrische verwarming

Infrarood paneel elektrische verwarming is TUV getest en de meest veilige infrarood verwarming op de markt. Zuinige elektrische verwarming zorgt ervoor dat jouw ruimte snel en zuinig opgewarmd wordt. Bij de online winkel Infrarood paneel  kunnen wij je helpen met diverse systemen die stuk voor stuk voorzien in jouw warmte behoefte, allemaal middels infrarood verwarming. Bij de online winkel Infrarood paneel  kan je kiezen tussen 450 verschillende modellen elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming, zoals een verwarming schilderij, terrasverwarmer en een Infrarood verwarming woonkamer.

Door nauwkeurig om te gaan met het gebruik van de infrarood panelen kan je besparen op de energie rekening. Verwarm bijvoorbeeld alleen de ruimte waar je aanwezig bent. Verlaag de thermostaat met 1 graad Celsius. Dit levert je per jaar al een besparing op van 6%.

We moeten allemaal over op Elektrische verwarming, want door de verplichte energietransitie, dus verwarmen zonder gas, zoekt iedereen naar de beste oplossing. Nu met de dure gasprijzen is het nu enorm aantrekkelijk om over te stappen naar Elektrische verwarming door middels van infrarood panelen.

Infrarood paneel biedt jou de beste elektrische verwarming aan, namelijk door middels van infrarood verwarming. Bespaar honderden euro’s per jaar uit met infrarood panelen.