Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Klokthermostaten vergelijken

Klokthermostaten vergelijken

Vergelijk thermostaat

Klokthermostaten vergelijken om te zien wat de beste optie is om een elektrische verwarming aan te sturen. Dankzij een thermostaat is het altijd de juiste temperatuur in je woning. Bovendien brengen thermostaten ook het energieverbruik in kaart.

Een goede thermostaat kopen levert je een kostenbesparing op de energierekening op. Slimme thermostaten, draadloze klokthermostaten of stopcontact thermostaat zijn allemaal apparaten waarmee je een infrarood verwarming bedient.

Door slim te verwarmen met IR panelen in huis bespaar je al op de verbruikskosten. Sluit daarbij klokthermostaten aan en bespaar nog meer op het verbruik. Klokthermostaten vergelijken levert nuttige informatie op. Vergelijk thermostaat regelingen in onze showroom en vraag ons om advies.

Thermostaat vergelijken

Slimme thermostaat vergelijken

Thermostaat vergelijken zodat je de beste thermostaat kiest voor je infrarood warmtepaneel. Slimme klokthermostaten helpen je om energie te besparen. Daarnaast bieden ze gemak doordat ze je jouw leefpatroon herkennen en op afstand bedienbaar zijn.

Welke thermostaat bij je past hangt af van jouw wensen en woonsituatie. Waar moet je op letten bij slimme thermostaat vergelijken? Er is de laatste jaren steeds meer keuze in het aanbod van slimme thermostaten zonder energiecontract. Dit is tevens goedkoper.

Let bij thermostaat vergelijken ook op eventuele extra kosten voor benodigdheden zoals wifi-versterkers, slimme stekkers en installatiekosten door een monteur. Bekijk de toepasbaarheid van de slimme klokthermostaten. Voor infraroodpanelen zijn wifi thermostaten zeer geschikt.

Infrarood verwarming is in te zetten als hoofd- en als bijverwarming. Gebruik je infrarood panelen ter ondersteuning van het huidige systeem let dan op bij het kopen en vergelijken van klokthermostaten dat deze geschikt zijn voor je huidige verwarming. Bijvoorbeeld de CV-ketel, stadsverwarming of warmtepomp.

Een slimme klokthermostaten slaan gegevens op over je energieverbruik op. Sommige thermostaten doen dat op het apparaat zelf. Deze gegevens blijven binnenshuis, maar er zijn ook klokthermostaten wifi die jouw verbruiksgegevens online bewaren. Daar zijn uit privacy oogpunt meer risico’s aan verbonden. Stel altijd een sterk wachtwoord in en voer de updates uit.

Beste thermostaat

Draadloze klokthermostaat

De beste thermostaat is draadloos. Draadloze klokthermostaat voor infrarood panelen regelt de temperatuur in de betreffende ruimte. De draadloze aan uit klokthermostaat is geschikt voor elektrische radiatoren en stralingspanelen.

Per infrarood warmtepaneel kan het energieverbruik gemeten worden in kWh en euro’s. Hierdoor krijg je inzicht in het verbruik en kan je ook leren van je eigen warmtegedrag. Draadloze klokthermostaten vergelijken bestaan uit twee onderdelen.

De klokthermostaat meet en regelt de temperatuur, maar heeft een extra apparaat nodig om de elektrische verwarming te starten. Het tweede onderdeel sluit je op het infrarood warmtepaneel aan en heeft slechte één taak. Het starten en stoppen op basis van een draadloze aan uit klokthermostaat. Klokthermostaten vergelijken kan in onze winkels.

De ontvangers zijn verkrijgbaar als tussenstekker schakelaar of als schakel modus voor inbouw thermostaat in een verdeeldoos. De verdeeldoos voor elektra kan je netjes wegwerken in het plafond of de muur. De kabel naar de elektrische verwarming is met een inbouw thermostaat uit het zicht.

Wat de beste thermostaat voor jou is, is afhankelijk van jouw wensen, behoeften en inrichting van de kamer. Onze infrarood experts geven je graag advies over huis zuinig verwarmen met infrarood verwarming met thermostaat.

Maak een afspraak bij één van onze winkels. Je kan de klokthermostaten vergelijken in onze showroom ten behoeve van de elektrische verwarming woonkamer. We kunnen een kosten- en besparingsberekening voor je maken.

Kamerthermostaat klokthermostaat

Elektrische verwarming woonkamer

Een elektrische verwarming woonkamer bedien je eenvoudig met een kamerthermostaat met wifi of een draadloze klokthermostaat met wifi verbinding. Wat is het verschil tussen een kamerthermostaat klokthermostaat?

Kamer thermostaten regelen alleen het aan- en uitschakelen van de infrarood verwarming woonkamer. Je stelt de gewenste temperatuur in en zet deze voordat je naar bed gaat handmatig lager. Draadloze klokthermostaten regelt de infraroodverwarming volautomatisch. Je hoeft deze maar één keer in te stellen en hij volgt jouw leef patroon.

Bij een klokthermostaat kan je ook programma’s instellen. Dit is met een kamerthermostaat niet mogelijk. Met een draadloze klokthermostaat met wifi kan je de warmtepanelen op afstand bedienen. Je download de app op je mobiele device, waarmee je vervolgens alles kan regelen en inzien. Dit is comfortabel en gemakkelijk en bovendien milieu vriendelijker.

Je hebt altijd controleer over jouw IR verwarming systeem. Bij infrarood-verwarming.nl hebben wij voor iedere kamer de beste thermostaat regeling. Je bedient de infrarood panelen in huis apart van elkaar. Op deze wijze bespaar je nog meer op het energie, want er staat nooit een warmtepaneel onnodig aan. 

Een verwarming design woonkamer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zoals een krijtbord verwarming welke je met echt krijt beschrijft of een kunst verwarming met een foto opdruk naar keuze. Een wit mat gekleurd paneel of juist een opvallend rode verwarming. Je stuurt de infrarood verwarming woonkamer aan met een draadloze klokthermostaat.

Klokthermostaat

Slaapkamer verwarming

Met een draadloze klokthermostaat regel je de temperatuur van de infrarood slaapkamer verwarming. Infrarood verwarming voor slaapkamer zorgt voor een constante temperatuur. Geschikt voor volwassenen slaapkamer, kinderkamer en babykamers. Dankzij de klokthermostaat blijft de temperatuur constant.

De ideale temperatuur om in te slapen is tussen de 16 en 18 graden. Infrarood warmtepanelen zorgen voor een goede warmteverdeling en constante temperatuur waardoor je een goede nachtrust ervaart.

Voor de babykamer kan je temperatuur hoger instellen. Dit doe je eenvoudig op afstand met een digitale klokthermostaat. Je kan de verschillende klokthermostaten vergelijken in onze winkels.

Infrarood verwarming voor slaapkamer heeft een korte opwarmtijd van 5 à 10 minuten. Je profiteert binnen enkele minuten van de heerlijke warmte. Daardoor kan je de gewenste temperatuur ook snel verhogen. Bijvoorbeeld als je in de slaapkamer studeert of je kinderen maken hun huiswerk.

De beste positie voor een infrarood verwarming slaapkamer aan de wand of plafond is afhankelijk van de inrichting. Voor een infrarood plafond verwarming raden wij aan deze niet boven het hoofdgedeelte te installeren. De directe warmte op het hoofd kan voor sommige mensen als onprettig ervaren worden. Monteer een plafond paneel bij voorkeur boven het voeteneinde van het bed.

Indien mogelijk is de beste plek voor een wandpaneel tegenover de buitenmuur. Muurpanelen buiten warmen deze goed op. Bij warme muren, trekt het vocht goed weg waardoor ook schimmelvorming wordt tegen gegaan. Wij kunnen je goed advies geven over de beste positie van slaapkamer verwarming en beste bijhorende klokthermostaat.

Mobiele infrarood verwarming

Thermostaat met batterij

Een mobiele infrarood verwarming is ideaal voor het tijdelijk verwarmen van een ruimte. Bijvoorbeeld als je extra warmte wilt in de woonkamer, garage of studeerkamer. Bij een mobiele verwarming heb je alleen een elektriciteitsaansluiting nodig. Je regelt de gewenste temperatuur met een thermostaat met batterij.

Ook wel mobiele thermostaat genoemd. Deze is gelijk aan een draadloze klokthermostaat welke niet rechtstreeks op het infrarood paneel is aangesloten, zoals bij bedrade thermostaten. De mobiele thermostaat werkt op een batterij of lithium accu en communiceert via radiogolven met de ontvanger op het warmtepaneel.

Plaats de thermostaat in de kamer waar je de mobiele infrarood verwarming wilt gebruiken. De klokthermostaat meet de omgevingstemperatuur. Wanneer de temperatuur lager is dan de ingestelde temperatuur, stuurt deze een startsignaal naar de mobiele infrarood verwarming. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, zet de thermostaat het warmte paneel uit.

Een mobiele thermostaat draadloos is eenvoudig in gebruik. Voor een klokthermostaat met bedrading moeten kabels naar de installatieplek worden gelegd. Een thermostaat met batterij is in een handomdraai ingesteld. Je hoeft alleen het hoofdstation van de thermostaat in de ruimte te plaatsen van de mobiele IR verwarming.

Indien je de klokthermostaten rechtstreeks op de voeding wilt aansluiten, wordt vaak gekozen voor de huidige plek van de thermostaat omdat daar al de aansluiting ligt. De aansluiting van draadloze klokthermostaten is eenvoudig en vergt geen speciale vaardigheden op het gebied van elektronica. Kom een keer langs in één van onze winkels, we geven je graag meer uitleg.

Infrarood verwarming badkamer ervaring

Straalkachel badkamer gamma

Kom een keer langs bij één van onze showrooms zodat je de infrarood verwarming badkamer ervaring kan voelen. In onze winkels staan veel warmtepanelen al werkend uitgestald. Je kan gelijk voelen hoe de infrarood stralen jou opwarmen. 

Het straalkachel badkamer gamma kunnen we je laten zien. Er is namelijk veel mogelijk op het gebied van design en verwarmen met infrarood. Van een zwarte verwarming aan het plafond tot een infrarood verwarming foto met een eigen beeld erop. 

Wil je meer weten over onze infrarood verwarming producten? En welke het beste in jouw badkamerruimte past? Via onze website kan je een afspraak maken. Of kom langs bij onze showroom. HeatXL is marktleider infrarood verwarming in de Benelux. 

Al jouw vragen worden door onze deskundige adviseurs beantwoord. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Elektrisch verwarmen met infrarood straalkachel badkamer is energie zuinig, efficiënt, gezond en duurzaam. 

Je kan onze infrarood producten ook online bestellen in onze shop. In de webwinkel staan de diverse merken, vermogens en uitvoeringen weergegeven. Mocht je nog vragen hebben over onze straalkachel badkamer of andere producten, neem gerust contact op.