Krijtbord keuken verwarming is warm en handig 

Krijtbord infraroodpaneel welke elektrische verwarming kiezen keuken paneel Krijtbord keuken

Krijtbord keuken verwarming is veelzijdig

Een krijtbord keuken verwarming biedt uitkomst voor zowel warmte als communicatie. Het mat zwarte infrarood paneel is namelijk met krijt te beschrijven. Net zoals een schoolbord, maar dan net wat anders. Want uit het krijtbord keuken komt ook nog eens infraroodwarmte.

Krijtbord infraroodpaneel welke elektrische verwarming kiezen keuken paneel Krijtbord keuken

Ondanks zijn hoge warmteafgifte is de krijtbord keuken uitvoering slechts enkele centimeters diep. De tientallen jaren ervaring van Infrarood Verwarming in de productie van IR verwarmingssystemen met een optimale warmtestraling die lijkt op die van een tegelkachel:

  • nooit last van rondzwevende stofdeeltjes;
  • geen temperatuurverschillen tussen vloer en plafond;
  • alleen gelijkmatige verwarming van alle vaste objecten in de ruimte met stralingswarmte.

Infrarood paneel met hoog rendement

Het krijtbord keuken infrarood paneel wordt gekenmerkt door een korte opwarmfase, een optimale verdeling van de stralingswarmte en een hoog rendement. Als goedkoop, compleet verwarmingssysteem of als bijverwarming op je favoriete plek. Tijdens de overgangsperiode of vooral in kamers voor mensen met allergieën en reuma, biedt de infraroodtechniek oplossingen voor verwarmingsbehoeften waar conventionele verwarmingssystemen te duur, niet aantrekkelijk genoeg of gewoon niet mogelijk zijn.

Laat de infrarood verwarming voor je spreken

Krijtbord keuken kantoor

Infrarood verwarming in de krijtbord-uitvoering heeft een mat zwart oppervlak. Eenvoudig te bevestigen als een foto en zo warm als zonnestralen. De oplossing voor communicatie en verwarming in één. Een radiator met ingebouwd krijtbord voor keuken, kantoor of restaurant. De geavanceerde infraroodtechnologie maakt deze infrarood verwarming stijlvol en duurzaam.

Het glazen of metalen oppervlak maak je eenvoudig weer schoon met een vochtige doek, net zoals alle andere warmtepanelen van Infrarood Verwarming. Je kunt het oppervlak met echt krijt beschrijven. Laat een boodschap voor je kinderen achter, schrijf de boodschappenlijst op of laat je kind een mooie krijtbord tekening maken.

Ideaal als krijtbord kinderkamer verwarming

krijtbord kinderkamer

De zwarte verwarming is ook ideaal als krijtbord kinderkamer paneel. Veilig, mooi, ruimtebesparend en leuk voor de kinderen om een krijtbord tekening te maken. Stel de juiste temperatuur van de krijtbord kinderkamer via de thermostaat. Deze kun je via het hoofdstation bedienen of middels de app op je mobiele telefoon.

Wil je meer informatie over een krijtbord keuken verwarming? Je kan voor krijtbord keuken paneel contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over krijtbord keuken wordt zo snel mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over 7 badkamer infrarood verwarming voordelen. Lees meer over thermostaten.

Koop nu een infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Laatste Magazine artikelen