Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Led verwarming badkamer

Led verwarming badkamer

Elektrische verwarming badkamer

Met een led verwarming badkamer geniet je van zuinige infrarood warmte en led verlichting. Een elektrische verwarming badkamer monteer je eenvoudig aan de wand of het plafond. Waarbij je één aansluitpunt gebruikt voor de led verwarming en verlichting. 

Led verwarming badkamer is de modernste infrarood verwarming technologie gecombineerd met zuinige ledverlichting. Licht en warmte vanuit één apparaat is niet alleen zuinig in verbruik, maar staat ook nog eens mooi in badkamers. 

De led verwarming badkamer is verkrijgbaar voor alle soorten infrarood panelen. Wil je ook een badkamer spiegel met verlichting die nooit meer beslaat? Koop dan een infrarood verwarmingspaneel waar je onze Duo-line ledframe op kan monteren. Of kies voor een Welltherm ledframe welke je om het warmtepaneel plaatst. 

Infrarood verwarming badkamer

Badkamer verwarming

Een infrarood verwarming badkamer met verlichting brengt twee energiezuinige werelden bij elkaar. Energiezuinig warmte en led-verlichting. Een badkamer verwarming is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, afmetingen en wattages. Zoals een spiegel met verwarming, foto verwarming, handdoekdroger of kleuren infrarood paneel van Infrarood Verwarming. Zoals een satijn wit of zwarte verwarming. 

Een badkamer verwarming zorgt voor een warm comfort. In deze ruimte is de gewenste temperatuur hoger dan in andere kamers. Daarnaast moet deze IR kachel direct warmte geven. Je wilt namelijk niet te lang wachten op de warmte in deze koude ruimte. 

Zodra je de ruimte betreedt, wil je dat het warm en aangenaam aanvoelt. De elektrische straalkachel badkamer dient geschikt te zijn voor gebruik in een vochtige atmosfeer. Daarnaast moet de IR kachel veilig zijn voor gebruik in natte ruimtes. De IP54 klasse van onze infrarood warmtepanelen zijn spatwaterdicht en veilig voor gebruik in natte ruimtes.

Met een infrarood badkamer verwarming geniet je iedere dag weer van een aangename warme ruimte, minder vocht en droge muren. Een elektrische verwarming badkamer zijn er in vele soorten, maten en vermogens. Van een kleine verwarming van 60×60 als spiegel paneel met led-verlichting tot een design verwarming met eigen foto. 

Badkamer spiegel met verlichting en verwarming

Handdoekdroger infrarood

Een veel geziene combinatie is een badkamer spiegel met verlichting en verwarming en een handdoekdroger infrarood. Een badkamerspiegel met verlichting en verwarming staat wonderschoon. Het is een infrarood verwarming badkamer met led verlichting waarbij het moderne infrarood paneel van Infrarood Verwarming gecombineerd is met een led frame.

Een badkamerspiegel met infrarood en led verlichting zorgt voor warmte en licht. Hoewel de voordelen van een infrarood heatpanel steeds bekender is, weten weinig mensen dat je een infrarood verwarming met led lampen kan combineren. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, kies je voor directe of indirecte led verlichting. 

Directe led verlichting geeft neutraal wit licht en is 4000 Kelvin. De verlichting is om de ruimte op een functionele en praktische manier te verlichten. Bij indirecte verlichting weerkaatst het licht eerst tegen een oppervlakte, zoals de muur en de spiegel zelf. Daardoor oogt het licht zachter en zorgt het voor een aangename sfeer in de badkamer. 

Indirecte verlichting geeft warm wit licht van 3000K. Een spiegel met verwarming en verlichting mag daarom niet ontbreken in een natte ruimte. Combineer dit item met een handdoekdroger infrarood zodat je altijd warme en droge handdoeken hebt. Verkrijgbaar in vele prachtige ontwerpen als een dual-zone straler. Vraag meer informatie aan. 

Infrarood led

Infrarood paneel met led verlichting badkamer

Ieder infrarood warmtepaneel kan met een infrarood led lampen worden uitgerust. Zowel de metalen aluminium panelen als de glazen panelen kan je aan de voorkant uitrusten met zuinige led verlichting. De led strip wordt subtiel rondom het infrarood paneel van Infrarood Verwarming weggewerkt. Zodat de led lichtjes niet zichtbaar zijn als deze niet aan staan. 

Een infrarood paneel met led-verlichting badkamer staat prachtig en neemt niet veel ruimte in. De infrarood licht panelen zijn 2 tot 3 cm dik. Een groot pluspunt van infrarood stralingspanelen is dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Dit geldt overigens ook voor de in te bouwen led-verlichting. 

Je kan kiezen voor gewone, witte lichten of breng extra sfeer met gekleurde led-lampen. Met laatstgenoemde stel je een specifieke lichtkleur naar keuze in. Hierbij ontvang je een handige afstandsbediening waarmee de kleuren eenvoudig in te stellen zijn. Daarnaast heb je ook keuze voor een specifieke lichtsterkte. 

Als je enkel een subtiel indirect lichteffect wenst, volstaat een beperkte lichtsterkte. Maar als je de led verlichting ook wilt gebruiken als directe lichtbron, heb je een meer lumen nodig van bijvoorbeeld 6000 Lm. Informeer bij infrarood-verwarming.nl naar de mogelijkheden voor jouw infrarood led verwarming badkamer. 

Infrarood verwarming aansluiten

Verwarming installatie

Een led infrarood verwarming aansluiten is mogelijk aan de muur of het plafond. Door de verwarming te integreren met de verlichting houd je ruimte over. Een ander pluspunt is dat je slechts één stroomkabel nodig hebt waarmee je zowel de IR verwarming als de led verlichting voedt. Zeer functioneel als infrarood verwarming plafond. 

Door de elektrische verwarming met verlichting aan het plafond te monteren heb je een kachel en verlichting in één. Dit is de ideale samenwerking van de twee items die het leven een stuk gemakkelijker maken. Bij het plaatsen van een infrarood verwarming aan plafond kom je vaak in conflict met het beperkt aantal aanwezige aansluitpunten. 

Dit probleem is direct opgelost door een infrarood led paneel van Infrarood Verwarming. De infrarood verwarming en ledverlichting kan apart aan uit worden geschakeld met de schakelaar aan de wand. Je kan kiezen of je de led verwarming badkamer beiden aanzet of alleen de verlichting of plaatverwarming.

Een badkamer verwarming installatie is eenvoudig. Indien je hulp nodig hebt kan je natuurlijk onze vakkundige installatiedienst inschakelen. Een infrarood plafond verwarming met led verlichting is iets moeilijker om aan te sluiten. Tip bij infrarood verwarming aansluiten, doe dit altijd met 2 personen. Lees ook het bijgeleverde instructie boekje.

Infrarood verwarming met led verlichting

Spiegel met verwarming

Infrarood verwarming met led verlichting is verkrijgbaar voor spiegel, kleuren en foto panelen. De led verlichting is voorzien van dimbare led lichten. Via een draadloze combinatie kit bedien je zowel de kachel als de verlichting via één aansluitpunt. De elektrische verwarming bedien je via een aparte thermostaat badkamer en de verlichting met een draadloze schakelaar. 

Zo gemakkelijk is badkamer spiegel met verwarming en led lichten. Sfeervol, warm en zuinig in verbruik.. Net als de IR verwarming verbruikt de led verlichting bijzonder weinig energie. Infrarood verwarming met led verlichting is daarom al een goede aanwinst. Een goedkope verwarming met laag stroomverbruik en geen onderhoud. 

Een spiegel met verlichting en verwarming is niet alleen zuinig in verbruik, maar heeft nog een ander groot voordeel. Je heb nooit meer last van een beslagen spiegel. Dit komt omdat infraroodpaneel direct de voorwerpen zoals muren, vloer en badkamermeubel verwarmt. Warme muren betekenen geen condens- en schimmelvorming.

Wil je meer weten over de verwarmde spiegels van Infrarood verwarming? Neem dan contact met ons op. Je kan de infrarood verwarming kopen in onze online shop of kom een keer langs in de verwarmingswinkel. We hebben ruim 30 showrooms verdeeld in de Benelux waar de infraroodpanelen te zien en te voelen zijn. 

Badkamer infrarood verwarming

Elektrische badkamer verwarming

Combineer badkamer verwarmingselement met elkaar. Zoals een spiegel badkamer infrarood verwarming met een handdoekdroger. Dankzij de IP54-klasse zijn de infrarood warmtepanelen spatwaterdicht. Houd bij de installatie wel altijd de veilige afstand van 60 cm aan van een wateraansluiting. De glazen IR panelen zijn gemaakt van veiligheidsglas.

De spiegel badkamer infrarood verwarming hang je boven de wastafel en het warmte paneel met handdoekbeugels van Infrarood Verwarming bevestig je tegenover de douche of bad. Zodra je onder de douche vandaag komt of uit bad stap wikkel jij jezelf in een heerlijke warme en droge handdoek. Een badkamer verwarming zwart met geborsteld stalen handdoek beugels staat prachtig. 

De glazen panelen hebben een speciale handdoekdroger die met onzichtbare beugels aan de achterkant van het IR paneel bevestigd zijn. Het lijkt daardoor net of de handdoeken in de lucht zweven. Een ware aanvulling voor de badkamerruimte. De elektrische badkamer verwarming met handdoekdroger heeft twee zones. 

Het bovenste deel van de handdoek verwarming is de infraroodverwarming waarbij de temperatuur oploopt tot 120 graden Celsius. Het onderste deel van het IR paneel heeft een droogfunctie voor de handdoeken, welke een maximale temperatuur van 70 graden bereikt. Kom een keer langs in onze verwarmingswinkel waar je de toestellen kan zien en voelen.