Loods verwarmen zonder gas

garage infrarood verwarming muur Stralers verwarming elektrisch

Loods verwarmen zonder gas

Loods verwarmen

Loods verwarmen zonder gas levert je vele voordelen op. Ten eerste is elektrische verwarmen beter voor het milieu, daar je geen gebruik maakt van vervuilende fossiele brandstoffen. De alternatieve verwarming voor loods verwarmen zijn de industriële elektrische heaters van Infrarood verwarming.

Verwarmen zonder gas is waar naar toe gaan, want in 2050 moeten we allemaal een alternatieve verwarming hebben. Een kachel die zonder aardgas, olie of diesel werkt. Dat is namelijk wat we hebben afgesproken in het Klimaatakkoord. Gebruik daarom een elektrische verwarming in combinatie met groene stroom.

Een loods verwarmen zonder gas is ook veel beter. Vaak zijn industriële panden zoals een loods of bedrijfshal niet goed geïsoleerd. Als je deze verwarmt met warme lucht, waait het regelrecht naar buiten. De beste alternatieve verwarming zonder aardgas zijn infraroodpanelen en infrarood stralers. Goedkoop loods verwarmen zonder gas.

cropped-infrarood-verwarming.png

Vraag nu een vrijblijvende offerte op

Kies voor duurzaam loods verwarmen zonder gas

Alternatieve verwarming

Verwarmen zonder gas

Een alternatieve verwarming zonder gas is de elektrische verwarming. Alternatieve energie verwarming infrarood is zuinig in verbruik, geen CO2 uitstoot en onderhoudsvrij. Indien je een slecht geïsoleerd gebouw verwarmt met warme lucht verbruik je onnodig veel energie.

Daarom zijn veel ondernemers op zoek naar een goedkope verwarming voor een loods. De oplossing voor elektrisch en duurzaam verwarmen zonder gas is met infrarood verwarming. Met indirect gestookte gas kachels of een cv ketel heb je torenhoge bedrijfskosten. Iedereen weet dat warme lucht eerst stijgt. Voordat de warmte beneden is bij de werkplekken ben je uren, soms wel dagen verder en ook veel kostbare energie verder.

Een loods of bedrijfshal is vaak hoog en groot. Is het niet slimmer om alleen dat deel van de loods of werkplaats te verwarmen waar gewerkt wordt? In plaats van de gehele loods te verwarmen. Kies daarom voor infrarood verwarming loods. Met IR verwarming kan je namelijk heel gericht een zone verhitten. Je bespaart al snel 70 tot 80% op de bedrijfskosten.

Daarnaast hebben jouw medewerkers het onder alle omstandigheden comfortabel warm, zowel binnen als buiten. Geschikt voor assemblage loodsen, ATEX-zones, lichte en zware constructie loodsen. Loods verwarmen zonder gas was nog nooit zo goedkoop. Vraag een offerte aan voor infrarood verwarming loods. Loods verwarmen zonder gas is de toekomst.

Infrarood verwarming loods

Wat is goedkoper gas of elektrisch verwarmen

Met een infrarood verwarming loods bespaar je enorm op de verbruikskosten. Daarnaast heb je geen onderhoudskosten, want een infrarood verwarming loods heeft geen onderhoud nodig. De infrarood lichtlampen gaan tenminste 5 tot 7 duizend branduren mee indien ze op volle straling staan. De elektrische warmtelamp kan je los vervangen.

Je hoeft dus geen nieuwe infrarood verwarming loods te kopen, wanneer de infrarood lampen op zijn. Duurzaam, zuinig in verbruik en verwarmen zonder gas. De installatie is ook eenvoudig, het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit. Je hoeft geen buizen of leidingen te leggen, wat enorm veel kosten scheelt.

Wat is goedkoper gas of elektrische verwarmen loods? Een loods elektrische verwarmen is vele malen goedkoper. Je bespaart zo’n 80% op de bedrijfskosten. Dit komt omdat infrarood verwarming heel gericht een zone of werkplek verwarmt. Met zone verwarming bespaar je direct op het energie verbruik. Je hoeft immers niet de hele loods te verwarmen.

Infrarood paneel is een andere manier van verwarmen. Niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de objecten en mensen in het stralingsgebied. Bij infrarood stralers vindt er geen warme lucht circulatie plaats. Er zweven daardoor geen stofdeeltjes of bacteriën in de lucht die het binnenklimaat verslechteren. Gezonde en goedkope verwarming voor loods.

Bedrijfshal verwarmen

Bedrijfshal elektrisch verwarmen

Een loods of bedrijfshal verwarmen op een efficiënte en effectieve manier is middels korte golf infrarood straling. Door gebruik te maken van onze infrarood panelen en stralers kan je nagenoeg iedere vierkante centimeter exact verwarmen. Wanneer je plaatselijk een werkplek wilt verwarmen is het zonde om de gehele loods te verwarmen.

Met korte golf IR panelen creëer je instant warmte. Zodra je de elektrische verwarming aanzet, geniet je direct van de IR warmte. Door lokaal te verwarmen bespaar je tevens op de stookkosten, terwijl de werknemers het heerlijk warm hebben. Bedrijfshal elektrische verwarmen met infrarood warmtepanelen is een slimme investering.

Wil je meer weten over onze infrarood stralingspanelen en IR stralers? En welke het beste is voor jouw bedrijfspand verwarmen? Via onze website kan je een afspraak maken. Of kom langs bij onze showroom. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen en behoeften.

Het is ook mogelijk om een afspraak op locatie te maken. We bekijken dan gelijk de ruimte en geven een gericht advies hoe loods verwarmen zonder gas. Welke en hoeveel stralers je nodig hebt voor verwarming van een bedrijfshal of loods. Infrarood heater bedrijfshal monteer je aan de muur of plafond en is ook verkrijgbaar als mobiele verwarming.

Zuinige atelier infrarood verwarming