Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Made in Europe

Made in Europe

Onze infrarood panelen zijn Made in Europe

Wij denken wereldwijd en werken lokaal

De verwarmingen van Infraroodpaneel dragen het kwaliteit keurmerk Made in Europe. Sinds 2008 leggen wij bij de verkoop en productie van hoogwaardige infrarood panelen de nadruk op kwaliteit. Onze infrarood panelen zijn voor de volle 100% geproduceerd in Europa, Made in Europe.

Onze infrarood panelen bestaan uit zorgvuldig geselecteerde componenten van producenten en leveranciers in Europa. Ze worden geproduceerd op de productie locaties. Bij de fabricage concentreren we ons op de essentie en richten we onze technologie op onze klanten en hun behoeften.

We besteden aandacht aan duurzame en milieu vriendelijke producten. In ons productie proces zijn energie-efficiëntie, recycleerbaarheid van materialen en milieu vriendelijkheid van de gebruikte componenten uiterst belangrijk.

Onze klanten kennen de hoge kwaliteit van de producten van Infraroodpaneel. Zij waarderen het transparante productie proces en tevens de mogelijkheid om unieke infrarood producten te kopen. Hoogwaardige materialen, zorgvuldig vakmanschap en aandacht voor detail maken onze producten tot iets heel bijzonders.

Met grote zorg en deskundigheid van de productie van onze infrarood panelen zijn wij één van de marktleiders in elektrisch verwarmen. Vanuit onze eigen passie voor infrarood panelen stellen wij alles in het werk om de markt te veroveren. Dat wil zeggen tevreden klanten, hoge verkoopcijfers, marketing, merkopbouw, fabrikant, onze fabrieken en producent.

Vandaag bundelen we deze competenties en ervaringen om een zeer hoog kwalitatief product neer te zetten. Daarnaast bieden wij aan onze klanten de best mogelijke service. 

Gratis offerte aanvragen

infrarood paneel groen woonkamer duurzaam verwarmen

Made in Europe infrarood verwarming

Sinds 2008 hebben wij bij de verkoop en productie van hoogwaardige infrarood panelen de nadruk gelegd op kwaliteit. Het merk HeatXL, waar Infraroodpaneel onder valt, voelt zich betrokken bij Europa.

Onze infraroodpanelen wordt voor de volle 100% geproduceerd in Europa. Bij vele stappen in het productieproces van infrarood panelen is ook handmatig werk vereist.

Wereldwijd wordt “Made in Europe” erkend als kwaliteitskeurmerk. Onze verwarmingssystemen zijn handgemaakt en op maat gemaakte producten van de hoogste kwaliteit. We vertrouwen op een combinatie van de modernste technieken en traditionele waarden. Met maar één doel voor ogen, een perfect resultaat aan onze klanten te bieden.

Uiteraard voldoen de infrarood warmtepanelen van Infraroodpaneel aan alle wettelijke eisen. Daardoor verdienen ze ook de passende keurmerken en certificaten op het gebied van veiligheid, compatibiliteit en milieunormen. Deze laatste met betrekking tot de gebruikte materialen.

Infrarood verwarming kopen Made in Europe

welltherm-infrarood-panelen (3)

Waar onze infrarood panelen kopen?

De infrarood panelen van Infraroodpaneel kan je kopen bij onze winkels. Wij hebben diverse partners met showrooms verspreid over heel Nederland en België.

Wil je meer informatie of met een adviseur spreken, dan is dat heel goed mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oud Gastel.

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarode warmte ervaren. Onze adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze infrarood panelen? Wil je de ir spiegelpanelen, beeld verwarming of licht gekorrelde infraroodpanelen met eigen zien? Je bent van harte welkom bij één van onze showrooms waar je vervolgens zelf de infrarood warmte kan voelen. We kijken uit naar je bezoek!

ecaros metaal infraroodpaneel voor kunst foto en print

Infrarood verwarming online kopen

Onze infrarood panelen Made in Europe kan je eenvoudig online kopen via onze shop. Hier zijn alle modellen van de infrarood panelen weergegeven.

Voor alle artikelen die in voorraad zijn, geldt voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

De verschillende typen, de diversiteit in vermogen, de kleuren en een omschrijving vind je allemaal in onze webwinkel terug.

Vraag vandaag nog vrijblijvend online een offerte aan en ontvang daarnaast ook deskundig advies.

Wil je meer weten over infraroodpanelen en onze toebehoren? Lees dan ons magazine infrarood verwarming. Of kijk bij vraag en antwoord.

Natuurlijk kan je ook een keer langs komen in één van onze showrooms waar onze experts je advies geven over onze warmtepanelen. Of koop direct in onze online shop.

Halletje met infrarood verwarming

Stap nu over naar verwarmen via infrarood panelen

Kom langs bij één van onze showrooms en ervaar zelf de heerlijke infrarood warmte. Onze experts geven je namelijk graag advies. Lever ook een persoonlijke bijdrage aan het milieu, geen CO2 uitstoot meer met een infrarood verwarming. Verwarmen met infrarood stralingswarmte betekent tevens een onderhoudsvrij en duurzaam leven.

Elektrisch verwarmen met infrarood panelen is noodzakelijk en je bent inmiddels overtuigd van groene stroom. Niemand zal in de komende jaren nog een dure en overbodige gasverwarming installeren. Je wilt namelijk geen CO2 meer uitstoten en kiest daarom voor de beste infrarood panelen. Natuurlijk ook in combinatie met zonnepanelen.

Kopen van infrarood panelen is nog nooit zo simpel geweest. Je kan zelf ook uitrekenen wat het voor besparing per jaar oplevert of laat het door ons doen. Natuurlijk helpt ook een goed advies van onze deskundigen je bij het kopen van de beste infrarood panelen.

Bezoek ook onze showrooms want de styling is ook belangrijk. We hopen je snel te mogen verwelkomen in de wereld van verwarmen door middel van infrarood stralen!

slaapkamer schilderij infrarood paneel woning verwarmen met infrarood panelen

De voordelen van infraroodpanelen Made in Europe

 • Weinig ruimte benodigd door het dunne paneel oppervlak.
 • Zeer efficiënte verwarming technologie.
 • Vele ontwerp mogelijkheden.
 • Eenvoudige installatie aan de muur of plafond.
 • Aangename directe warmte.
 • Geruisloos en tevens geurloos
 • Lage installatie kosten en tevens eenvoudige montage.
 • Geen onderhoudskosten.
 • Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht.
 • Juiste luchtvochtigheid in de kamer, waardoor je geen droge ogen krijgt.
 • Warme muren, waardoor schimmelvorming geen kans heeft.
 • Gezond binnenklimaat.
 • Onafhankelijk van fossiele brandstoffen. Tevens CO2-neutraal met eco- en zonne-energie.
 • Voor residentiële en commerciële ruimtes, maar ook ideaal voor inbouw achteraf.
 • Infrarood panelen zijn ook nog eens goedkoop in de aanschaf.
 • Op afstand de temperatuur regelen en instellen door middel van de smart home app.
 • Hoge kwaliteit elektrische verwarming met lange levensduur. 

Infraroodpaneel

Infraroodpaneel op maat voor jouw huis of bedrijfspand. Infrarood verwarming is het voordeligst bij Infraroodpaneel. Elk infrarood verwarmingspaneel is veilig en duurzaam. Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoek verwarming of spìegel verwarming, verwarming poster, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer.

Infraroodpaneel heeft naast infrarood verwarming badkamer ook infrarood verwarming als terrasverwarmer en infrarood panelen voor alle ruimtes. Een terrasverwarmer met infrarood verwarming is de beste buiten verwarming. Onze elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming is het zuinigst, zeker in combinatie met zonnepanelen. Ook de terrasverwarming is te combineren met zonnepanelen. Maak de stap om over te stappen op infrarood verwarming.

Infrarood paneel zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming Nederland zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik.

Koop infrarood panelen bij de online winkel Infraroodpaneel

Elektrische verwarming

Infraroodpaneel elektrische verwarming is TUV getest en de meest veilige infrarood verwarming op de markt. Zuinige elektrische verwarming zorgt ervoor dat jouw ruimte snel en zuinig opgewarmd wordt. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kunnen wij je helpen met diverse systemen die stuk voor stuk voorzien in jouw warmte behoefte, allemaal middels infrarood verwarming. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kan je kiezen tussen 450 verschillende modellen elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming.

Door nauwkeurig om te gaan met het gebruik van de infrarood panelen kan je besparen op de energie rekening. Verwarm bijvoorbeeld alleen de ruimte waar je aanwezig bent. Verlaag de thermostaat met 1 graad Celsius. Dit levert je per jaar al een besparing op van 6%.

We moeten allemaal over op Elektrische verwarming, want door de verplichte energietransitie, dus verwarmen zonder gas, zoekt iedereen naar de beste oplossing. Nu met de dure gasprijzen is het nu enorm aantrekkelijk om over te stappen naar Elektrische verwarming door middels van infrarood panelen.

Infraroodpaneel biedt jou de beste elektrische verwarming aan, namelijk door middels van infrarood verwarming. Bespaar honderden euro’s per jaar uit met infrarood panelen.