HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Merken infrarood panelen

Merken infrarood panelen

Wat zijn de verschillen in merken infrarood panelen Alkari, Ecaros en Welltherm? Het merk Alkari voert infrarood panelen tegen een lage prijs en goede kwaliteit. Ecaros heeft een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding en in vele designs verkrijgbaar. Welltherm is het hoog segment onder de infrarood verwarming merken. Prachtige afwerking en een hoge energie efficiency. De Welltherm infrarood panelen en Ecaros infrarood verwarming kan je laten bedrukken als een kunst verwarming met eigen foto. Alkari heeft een minder groot assortiment en is de goedkoopste infrarood verwarming van de drie merken infrarood panelen.

Merken infrarood panelen Infrarood Paneel

Infrarood Verwarming voert diverse merken infrarood panelen met lange golf. Deze verschillende merken infrarood panelen zijn geschikt voor gebruik in woningen als hoofd- en bijverwarming. Een infrarood badkamer verwarming spiegel of een infrarood verwarming met print in de woonkamer.

Wat is het verschil in merken Alkari Ecaros Welltherm infrarood verwarming? Alle drie de merken die Infrarood Verwarming voert zijn van hoge Duitse en Oosterrijkse kwaliteit. Alkari Ecaros en Welltherm zijn alle drie voorzien van de hoge kwaliteitskeurmerken, zoals TÜV-GS, RoHS, VDE gekeurd en voorzien van CE labels.

Alle drie de merken infrarood panelen zijn van goede kwaliteit, maar waar zit het verschil? Allereerst zit het verschil in de prijs. Het Alkari infrarood paneel valt in de klasse de low-budget. Een prima verwarmingspaneel als bijverwarming in de badkamer bijvoorbeeld.

Het Ecaros infrarood paneel zit in het middensegment en heeft een hogere energie-efficiency. Dat wil zeggen met minder wattage bereik je hetzelfde warmtecomfort. De Welltherm panelen zijn van de allerhoogste kwaliteit en zijn dan ook in aanschaf duurder.

Alkari infrarood panelen plafond

Alkari infrarood panelen

Alkari infrarood paneel is de goedkope infrarood verwarming onder de drie merken. Het is een low budget verwarming van een hoge kwaliteit. Alkari infrarood paneel is verkrijgbaar in glas of metaal uitvoering in de standaard kleuren wit of zwart. En als een hybride model.

De zwarte infrarood panelen van glas kan je gebruiken als krijtbord verwarming welke je met echt krijt beschrijft. De basic uitvoering van Alkari is verkrijgbaar in vermogens van 200 tot 1000 Watt. De kleinste afmeting is 40×60 cm en de grootste 60×140 cm. Slechts 2 cm dik.

Ook verkrijgbaar met ingebouwde thermostaat, de Alkari metalen infrarood panelen met ITC sturing. De goedkope infrarood verwarming kan je kopen in standaard afmetingen en uitvoeringen. Welltherm en Alkari hebben een breder assortiment dan Alkari.

Op Alkari infrarood paneel ontvang je 2 jaar garantie en heeft een technische levensduur van 20 jaar.

Je ontvangt een montagebeugel bij het installatiepakket. Vanaf 259 euro heb je al Alkari metalen infrarood panelen basic 200 watt. Het merk Alkari staat voor degelijke Duitse kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Ecaros elektrische kachel slaapkamer

Ecaros infrarood panelen

Ecaros infrarood verwarming zit het midden segment. Het is in kwaliteit een stap hoger dan de low budget Alkari panelen, maar ligt qua prijs lager dan de Welltherm panelen. Ecaros is net als Welltherm in vele uitvoeringen, afmetingen en vermogens te koop.

Ecaros infrarood panelen zijn verkrijgbaar als infrarood verwarming glas of metaal uitvoering.

Standaard wordt de Ecaros Duitsland panelen geleverd zonder omlijsting. Optioneel is het mogelijk om het paneel te voorzien van een frame.

Een frame staat bijvoorbeeld prachtig bij een infrarood verwarming met print. Het is als kunst aan de muur. De infrarood panelen zijn in alle RAL kleuren verkrijgbaar.

Geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming voor in de studeerkamer bijvoorbeeld.

De Ecaros verwarming prijs start bij 289 euro voor een paneel van 400 Watt. Je ontvangt 3 jaar garantie en de technische levensduur is 20 jaar. De Ecaros metalen infrarood panelen hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en is zuinig in verbruik.

Welltherm infrarood panelen badkamer

Welltherm infrarood panelen

De Welltherm panelen zijn van de hoogste kwaliteit en geven daarbij de hoogste energie efficiency af. Met een lager wattage kan de ruimte van voldoende warmte voorzien dan een goedkoper model, zoals Alkari infrarood paneel. Dit betekent dat je minder stroom verbruikt.

De Welltherm Ecoline verwarming is de elegantie zelve. Verkrijgbaar in vele soorten verschillende formaten, wattage en uitvoeringen. Als glas Welltherm spiegel paneel of Welltherm Ecoline stalen infrarood panelen welke slechts 2,2 cm dun zijn. Een glas kunst verwarming met eigen foto afdruk. De design mogelijkheden zijn enorm groot.

De Welltherm panelen zijn voorzien van de ESHC-technologie wat betekent dat het gehele oppervlak van het het warmte paneel voorzien wordt van infrarood warmte. Tot in de hoeken straalt het paneel infrarood warmte uit, wat een zeer hoge warmte opbrengst geeft.

Welltherm prijzen liggen hoger dan de low budget Alkari, maar je verdient de investering weer terug door het lage stroomverbruik. Je ontvangt maar liefst 5 jaar garantie bij Welltherm en de technische levensduur is 20 tot 25 jaar. Welltherm metalen infrarood panelen zijn vanaf 419 euro verkrijgbaar.

Merken infrarood panelen

Infrarood verwarming op maat

Infrarood Verwarming op maat voor jouw huis of bedrijfspand. infrarood verwarming is het voordeligst bij Infrarood Verwarming. Elk verwarmingspaneel is veilig en duurzaam. Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoekdroger of spìegel verwarming, verwarming schilderij, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer.

Infrarood Verwarming heeft naast infrarood verwarming badkamer ook infrarood verwarming als terrasverwarmer en infrarood panelen voor alle ruimtes. Een terrasverwarmer met een infrarood verwarming is de beste buiten verwarming. Onze paneelverwarming is het zuinigst, zeker in combinatie met zonnepanelen. Ook de terrasverwarming is te combineren met zonnepanelen

Infrarood paneel zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming Nederland zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik.

Elektrische Kachel

Onze elektrische kachel met infrarood is TUV getest en de meest veilige infrarood verwarming op de markt. Elektrische kachel middels infrarood verwarming zorgt ervoor dat jouw ruimte snel en zuinig opgewarmd wordt. Bij de online winkel Infrarood Verwarming  kunnen wij je helpen met diverse systemen die stuk voor stuk voorzien in jouw warmte behoefte. Bij de online winkel Infrarood Verwarming kan je kiezen tussen 100 verschillende modellen infrarood kachels,.

Door nauwkeurig om te gaan met het gebruik van de infrarood panelen kan je besparen op de elektrisch verwarmen en daarbij energie rekening. Verwarm bijvoorbeeld alleen de ruimte waar je aanwezig bent. Verlaag de thermostaat met 1 graad Celsius. Dit levert je per jaar al een besparing op van 6%.

We moeten allemaal over op elektrische verwarming, want door de verplichte energietransitie, dus je huis verwarmen zonder gas, dan is een infrarood kachel voor iedereen de beste oplossing. Nu met de dure gasprijzen is het enorm aantrekkelijk om over te stappen naar een elektrische kachel middels infrarood verwarming.

Infrarood Verwarming bied jou de beste elektrische verwarming aan en bespaar honderden euro’s per jaar uit met infrarood panelen.

De beste merken infrarood panelen koop je bij Infrarood Verwarming. Je hebt keuze in diverse prijsklassen. Low budget Alkari, de goede prijs-kwaliteit Ecaros panelen of de uitmuntende Welltherm panelen. Alle drie de merken zijn verkrijgbaar in glas of metaal uitvoering.

Het meest zuinige merk infrarood Verwarming is Welltherm. De hoge energie efficiency bespaart je jaarlijkse veel energiekosten. De speciale ESHC technologie zorgt ervoor dat er weinig warmte verloren gaat en daarbij wordt het gehele oppervlak volledig warm.

Infrarood verwarming zijn er in verschillende merken en uitvoering. Wat is het verschil Alkari Ecaros Welltherm infrarood verwarming? De kwaliteit, garantie en technische levensduur verschillen van deze drie merken infrarood panelen. Alkari is low-budget paneel, Ecaros heeft een goede kwaliteit-prijs verhouding en Welltherm is de high-end infrarood verwarming.

Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat Alkari Ecaros en Welltherm alle drie geproduceerd worden in Duitsland. Infrarood verwarming welke in Duitsland zijn gemaakt voldoen aan strenge kwaliteitseisen . Ze dragen dan ook het Duitse keurmerk “Made in Germany” en TÜV-GS gekeurd.

Doch zit er een kwaliteitsverschil tussen de drie verschillende merken infrarood panelen. Door het gebruik van diverse materialen wordt het thermische vermogen bij het Welltherm paneel beter omgezet dan bij het Alkari infrarood verwarmingspaneel. Dit betekent dat het ene merk meer totaal vermogen (Watt) nodig heeft om dezelfde binnen temperatuur te bereiken dan de andere. Ecaros ligt ertussen in.

Daarmee gaan ook energiekosten gepaard. Indien je met een minder hoog vermogen infrarood verwarming dezelfde ruimte efficiënt warmt krijgt, scheelt dit in de verbruikskosten. De aanschafprijs van een hoge kwaliteit infrarood verwarming van Welltherm ligt dan wel hoger, maar je verdient op den duur deze investering terug in de lagere energiekosten.

Offerte aanvragen