Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Mini verwarming

Mini verwarming

Infrarood mini verwarming

Een kleine verwarming als bijverwarming voor koudere dagen

Mini verwarming met infrarood straling is zeer geschikt als bijverwarming van koude zones in het huis. Gebruik de infrarood mini verwarming op een mobiele voet, zodat je deze kan gebruiken als je extra warmte nodig hebt. Directe en zuinige infrarood warmte. 

Met een mini bijverwarming met infrarood straling heb je vrijwel direct warmte. Het warmte paneel heeft een opwarmtijd van enkele minuten. Je geniet gelijk van de heerlijke intense onschadelijke infrarood stralen.

De infrarood stralen kan je vergelijken met de zonnestralen, alleen dan zonder de schadelijke uv-straling. Zodra je vanuit de schaduw in de zon loopt, voel je gelijk dat de zonnestralen je lichaam opwarmen. Dit effect heeft de elektrische kachel infrarood ook.

Infrarood straling warmt niet de lucht op, zoals vele andere mini kachels wel doen. Het warmt de objecten en mensen op. Deze houden de warmte vast en weerkaatsen ook de stralen opnieuw de ruimte in. In het stralingsbereik voel je van alle kanten de warmte.

Het is een andere manier van verwarmen. Een directe manier en een goedkope. Omdat je niet de hele ruimte hoeft te voorzien van warmte, zie je dit gelijk terug op de energie rekening.

Doordat de infrarood warmtepanelen van Infraroodpaneel van hoge kwaliteit zijn zetten ze tenminste 93% van de energie om in warmte. Je bereikt een hoog rendement met weinig energie verbruik. Gebruik groene stroom, zodat je ook CO2 neutraal bent.

Gratis offerte aanvragen

infrarood verwarming woonkamer, infrarood paneel woonkamer

Mini verwarming voor koude ruimtes

Een mini verwarming in jouw huis is ideaal voor de koude ruimtes of zones die extra warmte nodig hebben. De mini infrarood verwarming is de perfecte mobiele kachel. Je bepaalt zelf welke ruimte je aangenaam verwarmd en bespaart ook nog eens goed. 

Wanneer er een thuiswerkdag op de agenda staat, heb je geen zin om de dag in een koude studeerkamer door te brengen. Om hiervoor de gehele woning op te warmen met een dure centrale verwarming is ook zonde. Een kleine verwarming met infrarood bied uitkomst. 

De mini infrarood verwarming is de perfecte oplossing voor dit probleem, aangezien je de kachel naar iedere kamer meeneemt waar je warmte wilt. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact waar je het mini warmte paneel op aansluit. 

De mini heater zorgt vervolgens voor een aangename warmte in jouw werkkamer. Of andere ruimte waar een warmtebehoefte is. De mini infraroodverwarming van Infraroodpaneel is zuinig en duurzaam in verbruik. 

Een mini verwarming kopen

De beste mini verwarming

Een mini verwarming is snel warm en geeft efficiënte warmte. Infraroodpaneel is binnen enkele minuten warm en straalt onschadelijk lange golf infrarood straling uit. Deze warmt jouw lichaam en de objecten in de omgeving direct op. Zuinig in verbruik. 

Zuinige mini verwarming

De mini infrarood verwarming is zeer zuinig in verbruik. Tenminste 93% van de energie wordt omgezet in warmte. Daardoor profiteer je van aangename warmte met een laag energieverbruik. Je bespaart hiermee op de kosten van elektra. 

Duurzame mini verwarming

De elektrische mini verwarming werkt middels elektriciteit. Gebruik altijd groene stroom, zodat je geen CO2 of andere schadelijke stoffen uitstoot. De mini heater is zeer duurzaam in het verbruik en dit zie je gelijk terug op de energierekening. 

Mobiele mini verwarming

Met een mobiele mini verwarming van 200 tot 600 watt verwarm jij precies de ruimte waar de warmte nodig is. De mobiele verwarming staat op een prachtige voet of op een standaard met wieltjes, welke je gemakkelijk van verrijden. Geniet van instant warmte. 

Halletje met infrarood verwarming

Prachtige design mini heater

Een mini infrarood kachel is verkrijgbaar in verschillende prachtige designs. Net als bij de grote panelen zijn de ontwerp mogelijkheden zeer groot. Een spiegel verwarming of krijtbord verwarming welke je met echt krijt beschrijft. 

De gekleurde warmtepanelen zijn ook prachtig om te zien. Onze kleine panelen hoef je niet weg te werken in de kamer. Ze mogen opvallen, omdat ze gewoon mooi zijn om te zien. Je hoeft niet in te boeten op design met een mini heater van Infraroodpaneel. 

Je hebt een mini heater al vanaf 60×30 of 60×60 cm variërend in wattages van 200 tot en met 600 watt. Wil je de badkamer bijvoorbeeld bijverwarmen, dan adviseren wij een iets hoger vermogen te nemen van 600 watt.

Een badkamer heeft snel veel warmte nodig. Een infrarood spiegel met verwarming is gemaakt van ESG veiligheidsglas en afgewerkt met een verchroomd spiegeloppervlak. Eventueel ook nog verkrijgbaar met zuinige led lichtjes.

Infraorod mini verwarming

Wand, plafond of mobiel model

Een warmtepaneel met infrarood is verkrijgbaar als wand-, plafond of mobiel model. Een mobiele verwarming kan je makkelijk overal in de woning plaatsen waar de warmte benodigd is. Je plaatst de mobiele verwarming op een stevige voet of op een standaar met wieltjes. 

Een heater op wieltjes kan je gemakkelijk verrijden. Heb je de kachel niet meer nodig? Dan berg je het slanke paneel van slechts 2 cm gewoon op. Een ruimtebesparende mobiele verwarming. 

Infrarood paneel monteer je aan de wand. Waarbij het ook mogelijk is om ons kleine hybride paneel van de wand op een mobiele standaard te plaatsen. Hybride infrarood panelen geven infrarood warmte en verwarmt daarnaast de lucht. 

Bedien de panelen met een thermostaat, waardoor je ook gelijk energie bespaard. Ook ideaal voor de mini plafondverwarming. Een plafond heater heeft als voordeel dat ook de vloer aangenaam warm wordt en een groot bereik heeft. 

Mobiele kachel kantoor en thuis dealer worden

Voordelen mini infrarood heater

De voordelen van een infrarood heater zijn groot. Je verspilt geen onnodige energie. De kachel werk op elektriciteit, zodat je ook geen milieubelastende fossiele brandstoffen gebruikt. Met groene stroom stoot je geen schadelijke stoffen uit, zoals CO2. 

Een infraroodverwarming heeft geen luchtcirculatie, dus je hoeft niet te letten op de ventilatiestanden. Dit verspreidt alleen maar meer stof en bacteriën in de ruimte. Zorg dat je voor gezonde warmte kiest, directe instant infrarood warmte. 

Met een vorstvrij-functie zorgt het mini ir paneel ervoor dat de temperatuur in de ruimte altijd boven de nul graden Celsius blijft. Ideaal voor in de stacaravan of vakantiehuisje, waar leidingen liggen die kunnen bevriezen.

Indien je voor een plafond of wandpaneel kiest, is de installatie eenvoudig en snel. Daarnaast heeft een ir paneel geen onderhoud nodig. Weinig kosten, laag energieverbruik en optimale warmte met de mini kachel van Infraroodpaneel. 

Infraroodpaneel

Infraroodpaneel op maat voor jouw huis of bedrijfspand. Infrarood verwarming is het voordeligst bij Infraroodpaneel. Elk infrarood verwarmingspaneel is veilig en duurzaam. Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoek verwarming of spìegel verwarming, verwarming poster, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer.

Infraroodpaneel heeft naast infrarood verwarming badkamer ook infrarood verwarming als terrasverwarmer en infrarood panelen voor alle ruimtes. Een terrasverwarmer met infrarood verwarming is de beste buiten verwarming. Onze elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming is het zuinigst, zeker in combinatie met zonnepanelen. Ook de terrasverwarming is te combineren met zonnepanelen. Maak de stap om over te stappen op infrarood verwarming.

Infrarood paneel zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming Nederland zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik.

Koop infrarood panelen bij de online winkel Infraroodpaneel

Elektrische verwarming

Infraroodpaneel elektrische verwarming is TUV getest en de meest veilige infrarood verwarming op de markt. Zuinige elektrische verwarming zorgt ervoor dat jouw ruimte snel en zuinig opgewarmd wordt. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kunnen wij je helpen met diverse systemen die stuk voor stuk voorzien in jouw warmte behoefte, allemaal middels infrarood verwarming. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kan je kiezen tussen 450 verschillende modellen elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming.

Door nauwkeurig om te gaan met het gebruik van de infrarood panelen kan je besparen op de energie rekening. Verwarm bijvoorbeeld alleen de ruimte waar je aanwezig bent. Verlaag de thermostaat met 1 graad Celsius. Dit levert je per jaar al een besparing op van 6%.

We moeten allemaal over op Elektrische verwarming, want door de verplichte energietransitie, dus verwarmen zonder gas, zoekt iedereen naar de beste oplossing. Nu met de dure gasprijzen is het nu enorm aantrekkelijk om over te stappen naar Elektrische verwarming door middels van infrarood panelen.

Infraroodpaneel biedt jou de beste elektrische verwarming aan, namelijk door middels van infrarood verwarming. Bespaar honderden euro’s per jaar uit met infrarood panelen.