Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Mobiele verwarming

Mobiele verwarming

Mobiele infrarood verwarming

Verwarming is eenvoudig te verplaatsen

Gebruik een mobiele verwarming infrarood als bijverwarming bij je huidige verwarmingssysteem. Extra warmte met een mobiele verwarming infrarood. Met een standaard op wieltjes, zodat deze makkelijk te verplaatsen is. 

Infrarood verwarming kan zowel als extra bijverwarming of als hoofdverwarming worden gebruikt. Bij goed geïsoleerde woningen zijn infrarood panelen zeer goed om in te zetten als hoofdverwarming. Door de lage warmtebehoefte blijven de verbruikskosten ook gering.

In bestaande woningen met een lage isolatiewaarde zijn infrarood panelen uitermate geschikt als extra verwarming. In de badkamer, kinderkamer, slaapkamer, keuken of op kantoor zorgen de infrarood panelen voor aangename directe warmte.

Voor ruimtes die niet vaak gebruikt worden, zoals de logeerkamer, is een infrarood paneel een slimme oplossing als bijverwarming. Als je onverwacht logeerpartij krijgt, heb je in een korte tijd de ruimte aangenaam warm.

Voor de net iets te koele lente of herfstdagen is een mobiele bijverwarming ideaal. Op de dag is het nog heerlijk warm, maar de avonden zijn net te kil. Om nu voor een paar uur de centrale verwarming aan te zetten doe je niet snel, want dit is kostbaar niet duurzaam.

Gratis offerte aanvragen

mobiele verwarming mini verwarming

Mobiele verwarming voor extra warmte

Een mobiele verwarming is ideaal voor ruimtes waar je extra warmte wilt hebben. Een koude hoek in de woonkamer bijvoorbeeld of in de werkkamer omdat je vandaag thuiswerker. Een mobiele verwarming verplaats je eenvoudig van de ene naar de andere kamer. 

Je wilt ’s avonds nog even lekker buiten zitten of nog wat klussen in de garage. Het is eigenlijk net te koud. Gebruik dan een mobiele infrarood verwarming, zodat je het toch warmt hebt en heerlijk buiten kan zitten of door kan klussen. 

Een mobiel ir paneel staat stevig op een standaard die voorzien is van wieltjes, zodat je deze eenvoudig kan verplaatsen. Heb je de verwarming niet meer nodig, dan berg je deze gewoon weer op. Infraroodpaneel heeft voor iedere situatie een oplossing. 

De mobiele terras verwarming met infrarood geeft extra warmte op het terras, balkon of in de tuinserre. De heater plaats je overal in en rondom het huis. Het enige wat je nodig hebt is een elektriciteitsaansluiting. Een warme avond in de frisse buitenlucht. 

Mobiele verwarming kopen

De beste mobiele verwarming

De beste mobiele verwarming gebruikt de zuinige infrarood straling. Een mobiel infraroodpaneel is namelijk binnen enkele minuten warm en straalt efficiënte warmte uit. Eenvoudig te verplaatsen via de wieltjes onder de voet.

Zuinige mobiele verwarming

De mobiele infrarood verwarming is zeer zuinig in verbruik. Tenminste 93% van de energie wordt omgezet in warmte. Je bespaart direct op de verwarmingskosten. Plaats de flexibele infrarood heater in de ruimte waar de warmtebehoefte is. 

Duurzame mobiele verwarming

De elektrische mobiele verwarming kan je overal in de woning plaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Infrarood verwarming stoot geen schadelijke stoffen uit. Het circuleert niet de lucht, maar warmt direct de mensen en meubels op. 

Gericht mobiel verwarmen

Een mobiele verwarming met infrarood verwarmt heel nauwkeurig en gericht een zone. Een koude hoek in de woonkamer of de werkplaats in de kelder. Eenvoudig verplaats je de kachel naar de ruimte waar de warmte nodig is.

woonkamer met stone art

Korte opwarmtijd met veel warmte

Infraroodpaneel is dé oplossing voor de koudere avonden. Een ir kachel kan gericht en snel een een zone of ruimte opwarmen. Afhankelijk van het vermogen is binnen 8 tot 15 minuten de maximale temperatuur bereikt.

Om deze reden is een mobiele verwarming infrarood zeer geschikt om te gebruiken in ruimtes die je niet vaak gebruikt. Of als bijverwarming voor de koudere zones in het huis. Bijvoorbeeld bij het bureau in de woonkamer. 

Een mobiel paneel verwarmt niet de lucht, zoals bij een convectie verwarming. De infrarode straling warmen de vaste objecten en mensen in de ruimte op. De voorwerpen houden de warmte lang vast en weerkaatsen de warme stralen terug de ruimte in. 

Doordat mobiele verwarming heel gericht verwarmt, is deze geschikt voor kleine ruimtes. Je voelt direct de warme stralen op je lichaam. Verlaat je de ruimte, dan zet je de elektrische verwarming uit. Laag energieverbruik, een centrale verwarming kan hier niet tegenop. 

Welltherm-WT-RL0615-PRINT-infrarood-verwarming-st001 prijzen infrarood panelen

Mooie design verwarming

Een mobiele infrarood warmtepaneel is verkrijgbaar in diverse mooie designs. Net als bij dewandpanelen zijn de ontwerp mogelijkheden zeer groot. Een krijtbord verwarming welke je met echt krijt beschrijft of een Stone Art paneel met marmeren look. 

De gekleurde warmtepanelen brengen kleur in de ruimte. Onze mobiele panelen hoef je niet weg te werken in de kamer. Ze mogen opvallen, omdat ze gewoon mooi zijn om te zien. Je hoeft niet in te leveren op design met een mobiele kachel van Infraroodpaneel. 

Je hebt een mobiele heater al vanaf 30×60 cm variërend in wattages van 200 tot en met 2000 watt. Een flexibele paneel past in iedere ruimte. Verkrijgbaar op een stevige voet of met een standaard met wieltjes. 

Het voordeel van wielen is dat je deze eenvoudig van de ene ruimte naar de andere kamer verplaatst. Welke verwarming je ook kiest, ze hebben allemaal één ding hebben ze gemeen dat ze energiezuinig en duurzaam in verbruik zijn. 

Hybride verwarming

Hybride mobiele verwarming

Met hybride infrarood panelen komen twee verwarmingswerelden bijeen. Infrarood warmteen convectie warmte. Een hoogstandje qua technologie. Het infrarood paneel straalt 100% ir warmte uit en geeft daarnaast extra warme lucht. 

Een hybride infraroodpaneel is 4 cm dik, waardoor deze ruimtebesparend is en elegant eruit ziet. Het hybride ir paneel monteer je met de meegeleverde muurbeugel aan de wand. Het mooie is dat deze demonteerbaar is en op een mobiele voet geplaatst kan worden. 

Het hybride infraroodpanelen kunnen ook op de voeten standaard geschroefd worden, welke additioneel verkrijgbaar is. Hiermee kan je de verwarming overal neerzetten waar je wilt. En heb je dus een mobiele wandverwarming in één.

De witte voetstandaard is elegant. Het hybride infrarood paneel staat 5 centimeter boven de grond, zodat de luchttoevoer van onderen goed kan plaatsvinden voor de convectie warmte. Infraroodpaneel laat daarbij niets aan het toeval over. 

Infraroodpaneel

Infraroodpaneel op maat voor jouw huis of bedrijfspand. Infrarood verwarming is het voordeligst bij Infraroodpaneel. Elk infrarood verwarmingspaneel is veilig en duurzaam. Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoek verwarming of spìegel verwarming, verwarming poster, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer.

Infraroodpaneel heeft naast infrarood verwarming badkamer ook infrarood verwarming als terrasverwarmer en infrarood panelen voor alle ruimtes. Een terrasverwarmer met infrarood verwarming is de beste buiten verwarming. Onze elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming is het zuinigst, zeker in combinatie met zonnepanelen. Ook de terrasverwarming is te combineren met zonnepanelen. Maak de stap om over te stappen op infrarood verwarming.

Infrarood paneel zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming Nederland zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik.

Koop infrarood panelen bij de online winkel Infraroodpaneel

Elektrische verwarming

Infraroodpaneel elektrische verwarming is TUV getest en de meest veilige infrarood verwarming op de markt. Zuinige elektrische verwarming zorgt ervoor dat jouw ruimte snel en zuinig opgewarmd wordt. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kunnen wij je helpen met diverse systemen die stuk voor stuk voorzien in jouw warmte behoefte, allemaal middels infrarood verwarming. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kan je kiezen tussen 450 verschillende modellen elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming.

Door nauwkeurig om te gaan met het gebruik van de infrarood panelen kan je besparen op de energie rekening. Verwarm bijvoorbeeld alleen de ruimte waar je aanwezig bent. Verlaag de thermostaat met 1 graad Celsius. Dit levert je per jaar al een besparing op van 6%.

We moeten allemaal over op Elektrische verwarming, want door de verplichte energietransitie, dus verwarmen zonder gas, zoekt iedereen naar de beste oplossing. Nu met de dure gasprijzen is het nu enorm aantrekkelijk om over te stappen naar Elektrische verwarming door middels van infrarood panelen.

Infraroodpaneel biedt jou de beste elektrische verwarming aan, namelijk door middels van infrarood verwarming. Bespaar honderden euro’s per jaar uit met infrarood panelen.