Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Muurpanelen buiten

Muurpanelen buiten

Wandpanelen

Muurpanelen buiten wand zijn geschikt voor het verwarmen van gesloten ruimtes. Infrarood wandpanelen monteer je bij voorkeur tegenover de buitenwand, zodat deze ook verhit wordt. Vaak is een buiten muur vochtig van de weersomstandigheden.

Door tegenover de buiten muur infrarood wandpanelen te monteren verdwijnt het vocht. Infrarood verwarmingwarmt namelijk direct de objecten en mensen op. Denk hierbij aan de vloer, meubels en wanden. Door de muurpanelen buiten onttrekt het vocht zich uit de wand.

Bij droge buiten muren werkt de isolatie beter en gaat het tevens schimmelgroei tegen. Schimmels gedijen namelijk goed in vochtige en donkere ruimte, zoals de buiten muren. Met infrarood muurpanelen buiten profiteer je van een aangename warmte en een schoon klimaat.

Muurpanelen woonkamer

Muurpanelen wit

Infrarood muurpanelen woonkamer zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, afmetingen en wattages. Een kleine verwarming als spiegel paneel van 60×60 cm tot een grote verwarming zwart van 60×150 cm of 90×180 cm. In de woonkamer staat een design verwarming natuurlijk ook prachtig.

Wat dacht je van een kunst verwarming welke je met een eigen gekozen foto door ons laat bedrukken. De print kan bestaan uit een familie foto, een schilderij afbeelding of een patroon. Jij bent de kunstenaar van je eigen infrarood warmtepaneel.

Het oppervlak van het infraroodpaneel wordt via een speciale techniek bedrukt. De warmtepanelen zijn kras- en zuurbestendig waardoor de print langdurig mooi blijft. Je kan kiezen tussen metalen of glazen panelen.

De muurpanelen wit van metaal zijn afgewerkt met een poedercoat laag. De glazen infraroodpanelen wit zijn gemaakt van veiligheidsglas en hebben een gepolijste rand. Alle IR panelen zijn voorzien van oververhitting schakelaars. Onze infrarood stralingspanelen hebben geen scherpe randen of hoeken en zijn uiterst veilig in gebruik.

Muurpanelen badkamer

Badkamer plafond

Bij infrarood badkamer verwarmingselement is beschikbaar als muurpanelen badkamer of badkamer plafond verwarming. Vrijwel alle uitvoeringen zijn geschikt voor wand- of plafond montage. Op de handdoekdroger verwarming na en het krijtbord keuken paneel.

De muurpanelen badkamer kan je op iedere vrije muur monteren. De muurpanelen buiten wand zorgen ervoor dat het vocht uit de buiten muren onttrekt. Zeker in een badkamer komt vaak schimmelvorming voor. Dit voorkom je met infrarood warmtepanelen.

Schimmels zijn vies, stinken en bovenal ongezond. Met een badkamer verwarming zorg je ervoor dat je geniet van een warme, schone en gezonde ruimte. IR verwarming zorgt voor een goede luchtvochtigheid en de warme stralen hebben een therapeutische werking op ons.

De badkamer plafondplaten zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren met of zonder frame. Een veel geziene combinatie is een badkamer plafond infrarood verwarming met led verlichting en een spiegel met verwarming. Alsmede een muurpanelen buiten met handdoek droger.

Muurpanelen voor buiten

Veranda verwarming

Naast infrarood verwarming voor binnen gebruik, zijn er ook muurpanelen voor buiten gebruik beschikbaar. Beide maken gebruik van de lange golf infrarood straling. De muurpanelen voor buiten zijn geschikt als tuin overkapping, tent of veranda verwarming.

Ben je op zoek naar een buiten verwarming voor het terras? Kies dan voor de korte golf infrarood terrasverwarmer. Deze zijn speciaal gemaakt voor gebruik buiten en zijn dankzij de IPX6 waarde stof- en waterdicht. Deze kan je gewoon buiten laten hangen of staan.

De veranda verwarming is geschikt voor ruimtes die voor 75% gesloten zijn. Zoals een veranda of party tent. De veranda heatstrip is compact en bereikt een hoge temperatuur van maximaal 300 graden Celsius. Infrarood panelen voor binnen gebruik worden maximaal 120 graden.

Uit veiligheid worden de hoge temperatuur muurpanelen buiten handbereik opgehangen. Dicht tegen het plafond aan. Heb je vragen over de verschillende soorten uitvoeringen muurpanelen of plafond verwarming infrarood? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.