Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Over heatxl onze visie

Onze visie HeatXL

Over HeatXL

De jaarlijks stijgende energiekosten maken inmiddels een substantieel deel uit van de vaste kosten van huishoudens en bedrijven.

Door slimmer en zuiniger met energie om te gaan en gebruik te maken van een zuinig verwarmingsystemen in combinatie met duurzaam opgewekte energie kunnen we zorgen voor een daling van deze kosten.

In Nederland wordt het grootste deel van de energiebehoefte voorzien uit gas. De toenemende kosten voor winning en afname van de beschikbare hoeveelheid van deze fossiele brandstof zorgt al jaren voor een sterk stijgende trend in de prijzen.

Steeds meer mensen zoeken daarom een slimmer alternatief waarbij geen of minder afhankelijkheid is van gas in de voorziening van de energie.

All electric wat is dat?

All electric gaat uit van een woning of gebouw waar elektriciteit de enige energiebron is. Er zijn diverse manieren om een woning of bedrijfspand te voorzien van duurzame stroom. Denk hierbij aan zonne energie of duurzaam geproduceerde windenergie. De kern van dit concept is de onafhankelijkheid van gas.

all electric verwarmen met infrarood verwarming

Elektrische verwarming staat vaak nog onterecht te boek als energieonzuinig en duur. Met de huidige ontwikkeling inde techniek van met name infrarood verwarming is deze gedachte meer dan achterhaald.

Infrarood verwarming heeft juist belangrijke voordelen ten opzichte van de ouderwetse verwarmingsvormen met een C.V. ketel of andere bron in combinatie met radiatoren of vloerverwarming.

Zo is infrarood verwarming meestal juist zuiniger dan de conventionele vormen van verwarming. Daarbij kan infrarood verwarming eenvoudig per ruimte worden geregeld en is onderhoudsvrij. Infrarood panelen kunnen eenvoudig zichtbaar of indien gewenst onzichtbaar worden verwerkt in uw interieur. In combinatie met een relatief lage aanschafprijs en oneindige mogelijkheden van personalisering is infrarood verwarming de verwarming voor de toekomst.

Van gas naar infrarood verwarming

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de mogelijkheden en stappen al dan niet gefaseerd over op deze vorm van verwarming. Bij nieuwbouw woningen is het eenvoudig om vanaf het ontwerp rekening te houden met infrarood verwarming. Maar juist ook voor de optimalisatie in de bestaande- en renovatiebouw biedt infrarood verwarming u enorme kansen.

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden van verwarmen met zuinige elektrische verwarming met u door te nemen.