Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email: info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur op afspraak

Over heatxl wie zijn wij

Wie zijn wij?

Infrarood verwarming heeft de toekomst

HeatXL infrarood verwarming is sinds 2008 specialist en marktleider in de levering en projectmatige toepassing van infrarood verwarming systemen. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige infrarood verwarming en elektrische verwarming systemen van gerenommeerde Europeesche fabrikanten.

Voor een aantal van onze producenten verzorgen wij de exclusieve Benelux distributie. Naast de levering van standaard producten, zijn wij in staat maatwerk te leveren dat is toegespitst op uw project. Al onze infrarood panelen kunnen worden voorzien van geavanceerde regelingen of een slimme thermostaat.

Onze thermostaten zijn eenvoudig in gebruik, vaak te bedienen vanaf uw smartphone en zorgen voor extra besparingen op verbruik of voor een verhoging van het gebruikscomfort. Door het tijdloze design kunt u onze infrarood verwarming toepassen in zowel een modern als een klassiek interieur. Met de haast onbegrensde mogelijkheden t.a.v. ontwerpen en kleur is er altijd een infrarood verwarming die aansluit bij uw wensen.

Infrarood verwarming heeft de toekomst

Kwaliteit

HeatXL infrarood verwarming levert alleen hoogstaande infrarood verwarming van gerenommeerde Europeesche fabrikanten met bewezen track record en een degelijke lange garantie. Onze systemen zijn voorzien van alle benodigde Europeesche test en keuring keurmerken voor veiligheid kwaliteit en duurzaamheid.

Wij benadrukken dat ons bedrijf niet concurreerdtop de laagste prijs. Wij zijn trots op de superieure kwaliteit en bewezen energiezuinige werking van onze systemen. Wij hebben een hoge klanttevredenheid en bieden een perfecte service.

Goedkope infrarood verwarming is goedkoop om een reden, onze infrarood verwarming is niet de goedkoopste op de markt. Onze systemen worden volledig geproduceerd in Duitsland. De gebruikte componenten zijn van zeer hoge kwaliteit en dat verhoogt de prijs. Onze referenties vertellen u graag waarom zij
kozen voor onze producten en ons bedrijf, ondanks dat wij niet de goedkoopste waren…

Advies

Door onze jaren lange ervaring in de toepassing van infrarood verwarming zijn wij in staat deskundig te adviseren over de technische mogelijkheden voor uw woning of project. Met expertise in zowel de particuliere als de utiliteitsbouw adviseren onze specialisten deskundig bij calculatie en technische toepassing van onze infrarood verwarming.

Bewezen effectief

Onze producten zijn reeds jaren op de markt en hebben zich in diverse projecten al ruimschoots bewezen. Graag leggen wij u uit waarom onze systemen zo effectief zijn en brengen u graag in contact met klanten die al jaren profiteren van de voordelen van infrarood verwarming van HeatXL.