Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Paneel op voet

Paneel op voet

Infrarood paneel op voet

Een paneel op voet is eenvoudig overal te plaatsen. Een elektrische verwarming welk je als bijverwarming in de woonkamer, werkkamer of slaapkamer kan gebruiken. Met een infrarood paneel op voet haal je een stijlvol design in huis en energiezuinig warmte.

Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit. Een infraroodpaneel is binnen 5 tot 10 minuten warm, waardoor je vrijwel direct geniet van de aangename warmte. De universele voetsteun voor infrarood verwarming gebruik je voor metalen en glazen panelen. Alsmede voor aluminium panelen.

De voet voor het infrarood warmtepaneel is gemaakt van aluminium en glad afgewerkt. Een infrarood paneel op voet is zeer stabiel. Je kan het warmte paneel overal in huis plaatsen waar extra warmte nodig is. Bijvoorbeeld bij het bureau in de woonkamer of bij de leesstoel in de serre. De goedkope verwarming met infrarood is een energiezuinige bijverwarming.

Infrarood verwarming voeten

Koude voeten verwarmen

Een infrarood verwarming voeten standaard is zeer stabiel. Infrarood warmtepanelen kan je monteren aan de muur of het plafond. Wil je geen montage dan kan je kiezen voor een infrarood paneel op voet. De IR panelengeven een heerlijk warmte af.

Indien je kiest voor een plafondverwarming dan profiteer je van een grote warmte verspreiding in de kamer. We adviseren altijd een plafond paneel in de woonkamer. Omdat de stralen van boven komen, warmt ook gelijk de vloer heerlijk op.

Koude voeten verwarmen met een infrarood plafondverwarming. Je hebt geen vloerverwarming meer nodig bij montage van een infrarood verwarming aan het plafond. Bovendien neemt het geen ruimte in beslag van een muur.

De installatie van infrarood panelen is eenvoudig en snel. Met de meegeleverde montagebeugels en installatiekit heb je in mum van de tijd de stralingspanelen op de muur of plafond hangen. Uiteraard kan je ook onze installatie service inhuren. Neem vrijblijvend contact op met Infrarood verwarming.

Mobiele verwarming

Infrarood verwarming op standaard

Een mobiele verwarming is ideaal als je extra warmte wilt hebben bij je huidige verwarmingssysteem. Daarnaast is een IR verwarming met standaard ook zeer goed te gebruiken voor de koudere zones in jouw woning.

Infrarood verwarming is duurzaam en zeer energiezuinig. Wil je alleen een zone of één kamer verwarmen? Dat is heel goed mogelijk met een mobiele verwarming. Je hoeft niet de centrale verwarming helemaal aan te zetten om te genieten van duurzame infrarood warmte.

Op deze manier spaar je energie uit. Bijvoorbeeld in de lente of herfst, wanneer je op de dag nog geen kachel aan hoeft te zetten. De avonden zijn vaak wat killer en dan wens je warmte. Een infrarood verwarming op standaard bied je dan uitkomst.

Plaats het infrarood paneel op voet in de ruimte waar je zit. Infraroodpanelen zijn een slimme keuze voor huis verwarmen. IR panelen zijn namelijk zuinig, stijlvol en ze passen in iedere ruimte. Bedien de mobiele verwarming met een thermostaat opbouw model.

Energiezuinige bijverwarming

Mobiele infrarood verwarming

Een energiezuinig bijverwarming is de mobiele infrarood verwarming. Infrarood warmt namelijk niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen in het stralingsgebied. De vaste objecten houden de warmte lang vast. Zoals muren, vloer en meubels.

De IR-stralen weerkaatsen ook weer terug de ruime in waardoor je van alle kanten de aangename en gezonde warmte voelt. Er is geen luchtcirculatie waardoor het binnenklimaat schoon is en voorzien is van de juiste vochtigheidsgraad.

Zodra de stralen je huid raken voel je de intense warmte wat een prettig gevoel is. Infrarood heatpanel is gezond voor mens en dier. Mobiele infrarood verwarming kopen doe je bij infrarood-verwarming.nl. Wij hebben een online shop en ruim 30 winkels in de Benelux.

Kom een keer langs in één van onze verwarmingswinkel en laat je informeren over huis verwarmen met infrarood. Infrarood paneel op voet, mobiele verwarming, muur- of plafondverwarming. Verkrijgbaar in diverse designs, vermogens en afmetingen.

Infrarood verwarming op staander

Hybride infrarood verwarming

Een infrarood verwarming op staander voor gebruik in woningen en kantoren. Een elektrische mobiele verwarming maakt gebruik van de lange golf infrarood stralen en zijn uitermate geschikt als bijverwarming voor de koudere zones.

Mobiele infrarood verwarming is verkrijgbaar als metalen, glazen infrarood panelen of hybride IR verwarming. Bij de hybride panelen combineer je de infrarood warmte met convectie warmte. Je geniet van twee verwarming werelden in één toestel.

Een ander voordeel van een hybride infrarood verwarming is dat je deze aan de wand zowel horizontaal of verticaal kan monteren. Almede aan het plafond én als paneel op voet. Een hybride infrarood verwarming is voorzien van een klik ophangsysteem.

Eenvoudig verwarming afhalen van de muur en op een voet plaatsen. De hybride warmtepanelen van het merk Alkari zijn uitgevoerd in een frameless design van gecoat staal. De infrarood verwarming op staander heeft stevige voetjes aan de onderkant.