Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Producent infrarood verwarming

Producent infrarood verwarming uit Nederland

Producent infrarood verwarming uit Nederland

HeatXL is een Nederlands bedrijf en specialist in de ontwikkeling en productie van goede infrarood verwarming. Wij zijn producent infrarood verwarming in Nederland. 

Op de eerste plaats zorgen onze infrarood panelen voor een prettig en gezond klimaat in de woning. Daarbij zien onze verwarming panelen er erg mooi. Als bijkomend voordeel zijn ze ook nog eens heel zuinig in gebruik.

Net zoals bij infrarood verwarming van andere producenten is het niet nodig om leidingen aan te laten leggen om een infrarood paneel te kunnen gebruiken.

Sommige van onze infrarood panelen zijn voorzien van een thermostaat. Deze schakelt de verwarming uit wanneer een raam wordt open gezet. De ingestelde temperatuur wordt dan omlaag aangepast zodat er geen onnodig warmteverlies kan ontstaan.

Ons infrarood paneel bestaat uit een metalen achterkant met degelijke ophangbeugels. Zo kan het paneel makkelijk gemonteerd kan worden. Verder hebben onze panelen een extra goede isolatielaag. Daar boven op heb je eventueel ook nog ontwerp keuze.

Zo kan je kiezen voor een verwarnmingspaneel voorzien van een foto of afbeelding. Eveneens kan je  kiezen voor ir panelen waar het materiaal aan de voorkant van glas of van metaal moet zijn.

Je kan kiezen voor een infrarood verwarming afbeelding, krijtbord, zuinige elektrische verwarming, bijverwarming en een goed verwarmingspaneel. Infrarood warmtepanelen zijn de toekomst, want iedereen stapt over op elektriciteit. Lees alle misverstanden over infrarood verwarming, voordelen van elektrische verwarming en het verbruik. Wil je onze blogs in het magazine lezen of vraag een gratis offerte aan, zodat je alle goede informatie hebt.

Koop een infrarood paneel in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van hoge Duitse kwaliteit en zijn zuinig in verbruik. In onze online winkel vind je meer dan 400 producten. Infrarood-verwarming is sinds 2008 de grootste leverancier van infrarood verwarmingen in Nederland.

Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer bijverwarming Ecaros infrarood panelen

Producent van zuinige infrarood verwarming

Infrarood panelen

Als producent van infrarood verwarming. Vinden wij het belangrijk dat je een behoorlijke energie besparing kunt behalen met onze panelen. Dat komt onder andere door de meegeleverde thermostaten. Uiteraard kan je deze thermostaat ook handmatig bedienen, wanneer je meer of juist minder warmte nodig heeft.

In vergelijking tot andere elektrische verwarming kan je eenvoudig een energie reductie van tot wel 50 procent behalen. Wie dus een infrarood verwarming zoekt die lang meegaat.

Een product wat daarbij ook zuinig is in gebruik. En eveneens een interessante energie besparing kan behalen. Dat is de zuinige elektrische verwarming van HeatXL.

Kan het product dat wij als producent van infrarood verwarming maken zeker gebruiken. Onze infrarood verwarming kan gebruikt worden als hoofdverwarming maar ook als bij-verwarming.

Prijzen infrarood verwarming HeatXL

De infrarood panelen van HeatXL zijn dus op verschillende manieren te gebruiken. De panelen die wij als producent op de markt brengen zijn ecologisch verantwoord. Daarbij bieden onze producten een goed alternatief voor de ouderwetse centrale verwarming.

Een ander voordeel is bovendien dat wij een goede garantie op onze infrarood panelen geven. Vergeet ook zeker niet de scherpe prijs.

De infrarood verwarming die wij als fabrikant van infrarood verwarming op de markt brengen. Heeft een wat hogere prijs dan goedkope namaak producten. Wij raden je toch aan deze meerprijs op waarde te schatten.

Omdat met de energie besparing die onze panelen kunnen realiseren de meerprijs snel kan worden terugverdiend. Bovendien hoef je met onze infrarood verwarming geen jaarlijkse onderhoudskosten te maken.

Wil je jouw huis verwarmen met infrarood, zuinig in verbruik, mooi design infrarood paneel, op je plafond of aan de wand. Dit is mogelijk met een infrarood verwarming krijtbord, spiegel of een infrarood verwarming foto. Kom naar onze showrooms of koop de ir panelen in onze shop.

krijtbord in de keuken Ecaros infrarood panelen

Jouw producent voor infrarood panelen

Infrarood verwarming

De beste infrarood panelen gemaakt in Duitsland voor een betaalbare prijs. Dat is wat onze klanten vragen. Als producent leveren wij aan groothandels en installateurs.

Wij hebben overigens een moderne fabriek. Dit om te kunnen voldoen aan de steeds grote wordende vraag van onze klanten. Wij hebben meer dan dan tien jaar ervaring met infrarode verwarmingspanelen. Wij gebruiken deze kennis graag om je deskundig alle mogelijkheden te laten zien.

Producent met de belofte van de beste kwaliteit

Met een HeatXL infraroodpaneel koop je een verwarming die is gemaakt in onze fabriek in Duitsland. Onze panelen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Met een HeatXL infrarood verwarming heb je daarmee een hoogwaardig en veilig product voor dagelijks gebruik.

Verkooppartners gezocht voor samenwerking

Wil je jouw productenaanbod groter maken of misschien zelfs verbeteren? Graag werken wij dan met je samen. Met ons bedrijf als jouw producent voor infrarood verwarming open je snel nieuwe markten en verhoog je gemakkelijk jouw omzet.

Wij zijn goed in het produceren van infrarood verwarming en bieden onze partners verschillende vormen van samenwerking. Er is een mogelijkheid om op te treden als exclusief verkooppunt. Of als een onafhankelijke zelfstandige verkoper van onze panelen.

Wij helpen u bij het maken van uw verkoop opzet en verzorgen verschillende marketing acties. Ons bestaande en beproefd concept geeft u groeimogelijkheden. Heeft u ook interesse in deze buitenkans? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk, denk ook een aan een infrarood verwarming plafond.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspaneel met schilderij, geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming. Ook als infrarood verwarming badkamer en verwarming keuken.