HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Schuur verwarmen

Schuur verwarmen met een infrarood verwarming

Schuur verwarmen met een infrarood verwarming. Een schuur is vaak niet goed geïsoleerd, waardoor de korte golf infrarood straling ideaal is. De stralen warmen direct de objecten en mensen in de schuur op. De infrarood schuur verwarmen is niet gevoelig voor tocht of wind beweging.

Infrarood panelen werken met infrarode warmtestralen die je ruimte binnendringen, net zoals de warme zonnestralen. Alleen dan zonder de schadelijke uv straling. Een paneelverwarming zendt tevens directe warmtegolven naar je muren, meubels en vloer.

De warme lange infrarood stralen van het infrarood paneel weerkaatsen werkelijk op alles. Je schuur wordt op een natuurlijke manier sneller en aangenaam warm. Net als de zon die de muur of een meubelstuk verwarmt.

De opwarming van de muren middels een Infrarood verwarming in je schuur zorgen voor een extra stijging in temperatuur van zo’n 3 à 4 graden. Hierdoor kan je thermostaat een paar graden lager laten staan. Bij een lage temperatuur heb je het toch aangenaam warm te hebben.

Infrarood verwarming sluit je aan op de elektriciteit, waarna de energie wordt omgezet in warme onschadelijke c-stralen.

infrarood terrasverwarmer, ook schuur verwarming

Schuur verwarmen met infrarood

Goedkoop een schuur verwarmen is mogelijk met een infrarood paneel. Een schuur heeft maar weinig warmte nodig, waardoor een elektrische kachel met infrarood zeer geschikt is. Je wilt de schuur vorstvrij houden en tevens warmte bieden als jij daar aanwezig bent.

Op dezelfde wijze kan je ook een garage of opslagruimte in de schuur verwarmen. De stralingswarmte houd de temperatuur in de schuur op peil en zorgt er tevens voor dat het niet te vochtig wordt.

Je stuurt de infrarood kachel aan met een afstandsbediening of via de smart home app. Je kan altijd, waar je ook bent, de temperatuur van de schuurverwarming regelen. Je bespaart warmte, maar ook ruimte in de schuur met de ir verwarming van Infrarood Verwarming.

De infrarood panelen zijn slechts 2 to 3 cm dik, waardoor ze altijd wel op de muur of aan het plafond gemonteerd kunnen worden. Kortom, met infrarood panelen kan je voor een lage aanschafprijs en een laag verbruik genieten van de schuurverwarming.

Infrarood verwarming aan het plafond of wand

Een infrarood schuurverwarming werkt met onschadelijke infrarode warmtestralen, net als de heerlijke zonnestralen, die de ruimte verwarmen. Infrarood verwarming zendt ook directe warmtegolven naar je muren, meubels, apparatuur en mensen.

De warme infraroodstralen weerkaatsen overal op, zodat de ruimte op een natuurlijke manier sneller en gemoedelijker warm wordt. Net als de zon wordt de muur of een meubelstuk ook opgewarmd.

De opwarming, elektrisch verwarmen van wanden en objecten zorgt voor een extra stijging in temperatuur van 2 tot 3 graden. Infrarood panelen sluit je aan op elektriciteit en de energie wordt omgezet in warme infraroodstraling.¡

Goedkoop en duurzaam verwarmen van schuren, werkplaats of garage.

Een schuur is vaak niet goed geïsoleerd. Infrarood warmte is niet gevoelig voor tocht. Het verwarmd niet de lucht, maar de objecten. De objecten houden de warmte lang vast. Met warme lucht verdwijnt deze vaak door de kieren van de schuur naar buiten.

Hoe schuurverwarming werkt

Een infrarood schuurverwarming werkt met onschadelijke infrarode warmtestralen, net als de heerlijke zonnestralen, die de ruimte verwarmen. Infrarood verwarming zendt ook directe warmtegolven naar je muren, meubels, apparatuur en mensen.

De warme infraroodstralen weerkaatsen overal op, zodat de ruimte op een natuurlijke manier sneller en gemoedelijker warm wordt. Net als de zon wordt de muur of een meubelstuk ook opgewarmd.

De opwarming van wanden en objecten door een infrarood kachel zorgt voor een extra stijging in temperatuur van 2 tot 3 graden. Infrarood panelen sluit je aan op elektriciteit en de energie wordt omgezet in warme infraroodstraling. Goedkoop en van schuren, werkplaats of garage.

Een schuur is vaak niet goed geïsoleerd. Infrarood warmte middels een infrarood verwarming is niet gevoelig voor tocht. Het verwarmd niet de lucht, maar de objecten. De objecten houden de warmte lang vast. Met warme lucht verdwijnt deze vaak door de kieren van de schuur naar buiten. Wattage berekenen?

Waarom infrarood schuur verwarming de beste keuze is

– De aanschafkosten voor een infrarood verwarming is lager in vergelijking met conventionele verwarming systeem.
– Met een paneelverwarming een eenvoudige installatie aan de wand of plafond.
– Je bespaart op een dure en tijdrovende installatie van een boiler en leidingsystemen.
– Je bespaart voor je schuur op regelmatige onderhouds- en servicekosten. Met een infrarood verwarming heb je deze kosten namelijk niet.
– Je bent niet afhankelijk van gas.
– Een infrarood verwarming is altijd een goede investering. Deze investering is niet gebonden aan een specifieke locatie en kan eenvoudig worden verwijderd en ergens anders worden gemonteerd.
– Met warmtepanelen heb je geen stookruimte nodig. Deze ruimte kan voor andere doeleinden worden gebruikt.
– Gemakkelijke bediening voor een infrarood paneel, ook op afstand met de gebruiksvriendelijke smart home app.

– Voor een elektrische infrarood kachel heb je geen waterleidingen of een gas leverancier nodig. Ieder huis heeft een stroomaansluiting, dat is het enige wat je nodig hebt voor ir verwarming.

Offerte aanvragen