Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Paneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Slimme thermostaat

Slimme thermostaat

Thermostaat draadloos

Slimme thermostaat kopen

Bij een elektrische verwarming is een thermostaat draadloos een onmisbaar item. Bij de beste infrarood verwarming is de thermostaat geïntegreerd in het warmtepaneel. Je bedient de wifi thermostaat eenvoudig via een app op je smartphone of tablet.

Is de thermostaat draadloos niet geïntegreerde dan kan je kies dan voor een slimme thermostaat kopen. Deze kan je apart aansluiten op de infrarood panelen, waarna je ieder warmte paneel apart bedient. Met een slimme draadloze thermostaat met wifi bespaar je gelijk op de energie kosten.

Een slimme thermostaat kopen levert je een besparing op het energie verbruik op zo’n 22%. Je hebt daardoor de investering al snel terugverdiend. Programmeer de thermostaat draadloos, waardoor jouw huis automatisch op de gewenste temperatuur wordt verwarmd. Dit zorgt voor een energiebesparing en voor meer wooncomfort!

Infrarood verwarming woonkamer

Woonkamer thermostaat

De infrarood verwarming woonkamer bedien je natuurlijk met een slimme thermostaat draadloos. Met diverse technologieën kan steeds meer automatisch, op afstand en elektronisch worden bediend. Dit verhoogt tevens ons wooncomfort. Met een woonkamer thermostaat profiteer je altijd van een prettig en aangenaam leefklimaat.

De infrarood verwarming woonkamer regel je met een draadloze thermostaat met wifi. Eenvoudig en altijd bereikbaar met je smartphone. Waar je ook bent, thuis of buiten de deur of op vakantie. Kom je van terug van vakantie, dan stel je het infrarood warmtepaneel alvast in. Een warme thuiskomst staat jou te wachten met een woonkamer thermostaat.

De woonkamer infrarood panelen zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De verschillende afmetingen en designs zorgen voor een prachtig design die aansluit op jouw interieur. De lelijke stinkende en geluid makende radiatoren kunnen de deur uit. Maak plaats voor de stijlvolle design verwarming panelen met infrarood.

De infrarood panelen zijn gemaakt van veiligheidsglas of metaal. De metalen panelen zijn afgewerkt met poedercoat. De glazen panelen zijn robuust, stevig, zuur- en krasvrij. Kies voor een foto verwarming in de woonkamer met een thermostaat draadloos. Kies een foto of patroon uit en wij zorgen dat deze op het warmte paneel komt.

Lijst het IR paneel vervolgens in, het is net als een schilderij aan de muur. Of kies voor de woonkeuken een krijtbord keuken paneel. Deze is verkrijgbaar in mat zwart glas, welke je met echt krijt beschrijft. Handig voor de boodschappenlijst. De infraroodpanelen zijn geschikt voor wand- en plafondmontage. Maar ook verkrijgbaar als mobiele verwarming.

Infrarood verwarming slaapkamer

Aparte thermostaat slaapkamer

Een infrarood verwarming slaapkamer zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Waarbij de temperatuur constant gehouden wordt via een aparte thermostaat slaapkamer. Voor de slaapkamer is een temperatuur tussen de 16 en 18 graden aangenaam. Wens je een hogere temperatuur omdat je bijvoorbeeld studeert in de kamer?

Dan stel je eenvoudig met de extra thermostaat slaapkamer de gewenste temperatuur in. Binnen enkele minuten profiteer je van een heerlijk warm studeer klimaat. De beste positie voor een infrarood verwarmingslaapkamer aan de wand of plafond is afhankelijk van de inrichting.

Kies je voor plafond infrarood verwarming dan adviseren wij deze boven het voeteneinde van het bed te monteren. Nooit boven het hoofdgedeelte van het bed. De directe straling op het hoofdgedeelte kan voor sommige als ongemakkelijk worden ervaren. Voor wandmontage is de beste optie tegenover de buiten muur. Muurpanelen buiten muur.

Doordat de IR-stralen de buiten muur raken warmte deze op. Het positieve gevolg is dat de muur droog wordt, de isolatie beter werkt en eventuele schimmelvorming verdwijnt. Tijdens de nachtrust is het verstandig via de aparte thermostaat slaapkamer de temperatuur van de warmtepanelen te verlagen naar 16 of 17 graden.

Infrarood panelen brengen de ideale luchtvochtigheid in de woning tussen de 40 en 60%. Je hebt hierdoor een goede ademhaling en betere nachtrust. Een infrarood spiegel verwarming staat mooi in de slaapkamer. Je hebt gelijk een passpiegel bij de hand. Kies voor een infrarood verwarming slaapkamer en geniet van de warmte en een comfortabele nachtrust.

 

Badkamer verwarming infrarood

Aparte thermostaat badkamer

Een badkamer verwarming infrarood is een zeer populaire verwarming. IR verwarming is namelijk geschikt als hoofdverwarming, maar ook als bijverwarming. Heb je al een verwarming systeem, maar voldoet de warmte niet in de badkamer? Kies dan voor een straalkachel badkamer met infrarood. Deze bedien je eenvoudig met een aparte thermostaat badkamer.

Infrarood verwarming is dankzij haar slanke ontwerp van 2 tot 3 cm ruimte besparend. Een spiegel met verwarming past bijvoorbeeld zeer goed boven de wastafel. Het voordeel van een badkamer spiegel verwarming is dat je nooit meer last hebt van condens op de spiegel. Je ziet altijd je evenbeeld na het douchen of baden.

Heb je geen ruimte aan de wand? Geen probleem dan is een plafond infrarood verwarming met led verlichtingiets voor jouw. Twee zuinige werelden gecombineerd in één toestel. Je hebt maar 1 aansluiting nodig voor de infrarood verwarming en de led-verlichting. Doordat de warmte van boven komt, wordt ook gelijk de vloer heerlijk warm.

Met een handdoek droger verwarming geniet je altijd van een stijlvolle design verwarming en warme droge handdoeken. Een badkamer verwarming zwart is als een stijlicoon aan de wand. De mogelijkheden van huis verwarmen met infrarood is groot. Vraag ons naar de opties voor een duurzaam badkamer verwarmingselement. In combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 uit.

Alle infraroodplaten stuur je eenvoudig aan met een thermostaat draadloos. De thermostaat verwarming draadloos is daarom ideaal als bijverwarming in de badkamer. Dankzij de korte opwarmtijd van 5 tot 10 minuten geniet je vrijwel direct van de warmte. De badkamer verwarming is overigens veilig te gebruiken door de IPX4 klasse, spatwaterdicht.

Draadloze thermostaat

Draadloze thermostaat met wifi

Met een draadloze thermostaat kan je eenvoudig ieder verwarmingspaneel op de gewenste temperatuur instellen. Je regelt de infrarood verwarming met de draadloze thermostaat met wifi verbinding. Download de app waardoor je de stralingspanelen apart bedient via jouw mobiele telefoon of de tablet. Je kan de verbruikskosten in de gaten houden via de app.

Koop een infrarood verwarming met geïntegreerde thermostaat of koop een losse thermostaat. Gebruik je de IR verwarming als bijverwarming in de badkamer bijvoorbeeld, dan kan je een aparte thermostaat badkamerkopen. Geschikt voor alle badkamer infrarood panelen, zoals een spiegel met verwarming of handdoek droger.

Zuinig verwarmen start met infrarood verwarming kopen met een draadloze thermostaat. Een thermostaat draadloos is een slimme thermostaat die leert van jouw leef patroon. Het wordt ook wel een warmte schakelaar of warmte regelaar genoemd. Een slimme draadloze thermostaat schakelt door een gewenste temperatuur in te stellen.

De thermostaat wifi is overigens verkrijgbaar met bedrading of draadloos. Draadloos heeft het grote voordeel dat je geen snoeren meer hebt in je woonkamer, badkamer of andere kamer waar je het infrarood paneel wilt monteren. Een thermostaat draadloos communiceert met de mobiele toestellen via een gps- of internetverbinding van het hoofdstation.

Slimme draadloze thermostaat met wifi is vandaag de dag niet meer weg te denken in ons huishouden. Woningen worden steeds slimmer waardoor ons wooncomfort wordt verhoogd. Je doet de lichten aan en uit via je smartphone, bedien het slimme koffiezet apparaat en wat dacht je van een slimme douche.

Thermostaat draadloos maken

Stekker thermostaat

Een thermostaat draadloos maken is mogelijk met een plug & play model. De zogenoemde stekker thermostaat zorgt ervoor dat jij jouw infrarood verwarming draadloos kan bedienen. Een thermostaat draadloos maken is eenvoudig. Je koopt een stekker thermostaat welke je voor het verwarmingselement in het stopcontact steekt.

Plaats als eerst de thermostaat opbouw model in het stopcontact. In de stekker thermostaat is plek om de stekker van jouw infraroodpaneel te stoppen. Zo eenvoudig kan je een thermostaat draadloos maken. Je hebt op deze wijze een draadloze klokthermostaat.

Sommige stekker thermostaten zijn voorzien van wifi waarmee je het infrarood paneel bedient via de app op je smartphone of tablet. Let wel op, want niet iedere stekker thermostaat heeft een wifi verbinding. De iets duurdere plug & play thermostaten hebben vaak wel een internet verbinding. Daardoor kan je deze vaak met een app bedienen.

De meeste draadloze klokthermostaten zijn zelflerend en vallen daardoor onder de slimme thermostaten. Een stopcontact thermostaat is gelijk aan een stekker thermostaat, waarbij de duurdere modellen naar eigen wens programmeerbaar zijn. Bovendien energiebesparend en geschikt voor vele verwarmingssystemen, zoals infrarood verwarming.

De stopcontact is te verkrijgen als modulerend thermostaat en aan- uitschakelaar. Let wel op, want deze modulerende thermostaat kan je vaak niet bedienen met je smartphone. Wil je meer weten over thermostaten of de klokthermostaten vergelijken? Kom dan een keer langs bij één van onze verwarmingswinkel. Onze experts vertellen je graag meer.

Beste thermostaat

Beste slimme thermostaat

De beste thermostaat is draadloos en staat in verbinding met het internet. Dit noemen we een draadloze slimme thermostaat waarbij je direct bespaart op de verbruikskosten. De infrarood panelen staan namelijk niet onnodig aan. Daarnaast leert het slimme systeem van jouw gedrag en past zich daar automatisch op aan.

De beste slimme thermostaat voor jouw infrarood verwarming systeem. Met infrarood verwarming bespaar je al op de kosten, omdat IR panelen zeer zuinig in verbruik zijn. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Daarbij heb je géén onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig.

Ga je verhuizen? Dan neem je alle infrarood panelen gewoon mee naar je nieuwe onderkomen. Daarom is een investering in infrarood verwarming met de beste slimme thermostaat een de beste keuze die je kan maken. De beste slimme thermostaat past zich aan naar jouw leef patroon. Je bedient ze eenvoudig op afstand, waardoor de heaters nooit onnodig aan staan.  

De slimme thermostaten zeer uitgebreid en voorzien van diverse handige functies. Zoals detectie functie, adaptieve start, vakantie modus, black bulb sensor en de anti frost optie. De elektrische kachel met vorstbeveiliging zorgt er voor dat de IR verwarming automatisch aangaat, zodra deze onder een bepaalde minimum temperatuur komt. Daardoor bevriezen leidingen niet.

Een vorstbeveiliging met thermostaat is uitermate geschikt voor een caravan of vakantie woning. Met de thermostaat draadloos houd je het verwarmingssysteem nauw in de gaten. En kan je deze aan- en uitzetten wanneer je dat wilt. De black bulb functie wordt gebruikt om de stralingstemperatuur van de verwarming te meten in plaats van alleen de luchttemperatuur.

Draadloze slimme thermostaat

Infrarood verwarming met ingebouwde thermostaat

Met een draadloze slimme thermostaat heb jij altijd controle over jouw kachel thuis. Het maakt niet uit waar je bent. Thuis, onderweg, op kantoor of op vakantie. Je bedient de infrarood verwarming met ingebouwde thermostaat eenvoudig via de app op je mobiele telefoon of tablet.

Hoeveel bespaar je met een slimme thermostaat? De besparing die een slimme thermostaat je oplevert is gemiddeld 22% op de verbruikskosten. Dat is nog niet alles. Een infrarood verwarming warmt op een andere manier dan een convectie kachel. Het warmt niet de lucht op, maar direct de vaste objecten zoals de bouwschil en mensen.

Dit geeft een ander warmtegevoel, waardoor je de thermostaat 2 tot 3 graden lager kan zetten. De thermostaat 1 graad lager besparing is maar liefst 6%. Kortom door infrarood verwarming besparing slimme thermostaat heb de investering snel terug verdiend.

Ga slim om met jouw thermostaat en bespaar op de verbruikskosten. We geven je enkele tips voor besparing slimme thermostaat:
– Weg van huis? Zet de thermostaat op 15 graden.
– Bespaar in de nacht door de thermostaat laag te zetten op zo’n 15 graden.
– Besparing thermostaat 1 graad lager is 6%.
– Programmeer de klokthermostaat.
– Kies voor een energiebesparende slimme thermostaat.

Heb je nog vragen over thermostaat draadloos in combinatie met infrarood warmtepanelen? Neem gerust contact op. Je kan ook onze producten online vinden in de shop. Of kom langs in één van onze ruim 30 showrooms verspreidt over de Benelux.

Thermostaat per kamer regelen

Op afstand regelbare thermostaat

De temperatuur met een thermostaat per kamer regelen draagt bij aan de energie besparing. Een thermostatische regeling zorgt voor een constante temperatuur in een ruimte. Het meet de actuele warmte, vergelijkt dit met de ingestelde voorkeurswarmte en geeft signalen door aan het verwarmingselement waarop het is aangesloten. Vervolgens begint of stopt deze met het aanvoeren warmte.

Een thermostaat draagt bij aan energiebesparing, omdat deze alleen aangaat wanneer het nodig is. Het IR paneel staat niet constant te branden. Om de temperatuur van de IR verwarming te regelen is een goede thermostaat onmisbaar. Regel dit met een op afstand regelbare thermostaat. Deze zijn verkrijgbaar als plug-in thermostaat of als digitale thermostaat met ontvanger.

De locatie van de thermostaat ontvanger plaats je op een centrale plek in huis. Met de draadloze kamerthermostaat regel je eenvoudig de gewenste temperatuur. Sommige thermostaten zijn ook verbonden met het internet waarbij de temperatuur in huis met een apple homekit of app regelt. Zoals de honeywell round en honeywell evohome.

Goede kwaliteit wifi thermostaten dragen bij aan jouw wooncomfort. Bedien de thermostaat draadloos met je mobiele telefoon, waar je ook bent. Stel via de ontvanger of de app verschillende programma’s. Voor doordeweeks en in de weekenden kan je verschillende tijdsinstellingen meegeven.

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe je kan besparen met infrarood verwarming thermostaat draadloos? Neem contact op. Via onze website kan je een afspraak maken. Of kom langs bij onze showroom.Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen.