HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Spiegelverwarming

Infrarood spiegel kopen

Spiegelverwarming is uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer, de hal en in de slaapkamer. Nooit meer een beslagen spiegel na het douchen en warme badkamer. Jassen en schoenen worden in de hal snel droog en de binnenkomst in je huis geeft dat aangename gevoel. Spiegelverwarming is ook geschikt in andere ruimtes, zoals entree hal, kleding-, woon en slaapkamer. Aangename warmte in een prachtig design.

Infrarood spiegel van Infrarood Verwarming is bijzonder zuinig in verbruik. Spiegelverwarming is modern en is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas. Geschikt als spiegelverwarming in de badkamer, nooit meer een beslagen spiegel. Of in de hal, slaap-, woon- of kledingkamer.

Spiegelverwarming is ideaal voor in de badkamer. Met een spiegelverwarming heb je nooit meer een beslagen spiegel. Het droogt de muren, waardoor schimmels uitblijven. Ook prachtig voor in de woonkamer, hal en kledingkamer.

Als de kamer of een ruimte eenmaal is opgewarmd met het infrarood spiegel, dan blijft de warmte lang hangen. Vanwege de warmte die is opgeslagen in de muren, vloer en bed, kan de slaapkamer worden gelucht. Met een raam open slapen en het toch aangenaam warm hebben.

spiegelverwarming infrarood spiegel van Infrarood Paneel, elektrische kachel, infrarood kachel, paneelverwarming

Infrarood spiegel

Een infrarood spiegel is uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer. Iedere keer als je onder de douche vandaan komt of uit bad stapt heb je geen beslagen spiegel meer.

Een infrarood spiegel is niet alleen zeer geschikt als badkamer verwarming, maar ook in andere ruimtes. Wat dacht je van de kledingkamer of de slaapkamer? Je hebt gelijk een warme pas spiegel bij de hand. Ook in gangen of garderobes zijn de spiegel infrarood panelen zijn een aanwinst, omdat ze ruimtebesparend, zuinig in verbruik en mooi zijn.

Met een Infrarood Verwarming verwarm je de slaap-, bad- en kledingkamer precies zoals jij dat wilt. Vooral tijdens de koude maanden.Een infrarood spiegel verwarmt niet alleen de ruimte. Deze dient ook gelijk als pas spiegel. In de woonkamer komen de spiegel infrarood panelen ook zeer mooi tot hun recht.

Geen lelijke radiatoren meer in je slaap- of kledingkamer die onnodig veel ruimte in beslag nemen. Nee, een mooie infrarood spiegel, die ook nog eens bij het ontwerp van je slaapkamer past. Niemand heeft door dat het een infrarood Verwarming is.

Spiegel met verlichting en verwarming

Een badkamerspiegel met verlichting en verwarming staat prachtig in jouw badkamer. Het is een infrarood verwarming badkamer met led verlichting waarbij het moderne infrarood Verwarming gecombineerd is met een led frame. Licht en warmte vanuit één toestel.

Een badkamerspiegel met infrarood verwarming en led verlichting zorgt voor warmte en licht. Hoewel de voordelen van infrarood verwarming steeds bekender worden, weten weinig mensen dat je een infrarood verwarming met led verlichting kan combineren.

Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, kies je voor directe of indirecte led verlichting. Directe led verlichting dient in de eerste plaats om de ruimte op een functionele, praktische manier te verlichten.

Bij indirecte verlichting weerkaatst het licht eerst tegen een oppervlakte, zoals de muur en de spiegel zelf. Daardoor oogt het licht zachter en zorgt het voor een aangename sfeer in de badkamer. Dit item mag eigenlijk niet ontbreken in jouw mooie badkamer.

spiegelverwarming infrarood spiegel van Infrarood Paneel, elektrische kachel, infrarood kachel, paneelverwarming

Infrarood verwarming met led verlichting

Iedere infrarood verwarming van Infrarood Verwarming met een spiegel of een glas oppervlak kan aan de voorkant worden uitgerust met led verlichting. De verlichting wordt subtiel rondom het paneel weggewerkt. Zodat de led lichtjes niet zichtbaar zijn als deze niet aan staan.

In de badkamer staat een een infrarood spiegel met led verlichting prachtig Een bekend pluspunt van infrarood verwarmingssystemen is dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Dit geldt trouwens ook voor de in te bouwen led verlichting.

Zo kan je kiezen voor gewone, witte lichten of kan je extra sfeer brengen met gekleurde leds. Met laatstgenoemde stel je een specifieke lichtkleur naar keuze in. Hierbij ontvang je een handige afstandsbediening waarmee de kleuren eenvoudig in te stellen zijn.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een specifieke lichtsterkte. Als je enkel een subtiel, indirect lichteffect wenst, volstaat een beperkte lichtsterkte. Maar als je de led verlichting ook wilt gebruiken als directe lichtbron, heb je iets krachtigere led lampjes nodig.

Spiegelverwarming kopen

Een spiegel infrarood verwarming in jouw woning is heerlijk warm en staat prachtig in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Het infrarood verwarming badkamer heeft een prachtig design. Verkrijgbaar met of zonder frame.  De spiegelverwarming van Infrarood Verwarming heeft een licht verchroomd spiegeloppervlak, waardoor deze een luxe uitstraalt. Het paneel is slechts 2 cm dik, waardoor deze ruimtebesparend is. Je ziet niet dat de infrarood panelen verwarmingen zijn, tot deze aangaat en je de heerlijke warmte voelt. 

Een spiegelverwarming is vooral populair als infrarood verwarming badkamer. Doordat het geen ruimte in beslag neemt en je toch al een spiegel boven je wastafel hebt hangen. Je vervangt eenvoudig de gewone spiegel door het infrarood spiegel.

Daarnaast zie je een spiegel infrarood verwarming ook vaak in de woonkamer of in de ontvangsthal. In de kledingkamer past het natuurlijk ook zeer goed. Je hebt gelijk een spiegel bij de hand. Je kan de infrarood verwarming spiegel eigenlijk overal ophangen in huis waar je wilt. De infrarood verwarming zorgt dat je het lekker warm hebt.

spiegelverwarming infrarood spiegel van Infrarood Paneel, elektrische kachel, infrarood kachel, paneelverwarming

De voordelen van een spiegelverwarming

Spiespiegel met verwarming beslaat niet. Geen beslagen spiegel meer tijdens en na het douchen of badderen.

  • Efficiënte warmte. Geen warmteverlies dankzij de hoogwaardige technologie.
  • Aangename warmte. Infrarood stralen hebben een ontspannende werking op ons lichaam.
  • Bediening elektrische kachel mogelijk via een slimme thermostaat.
  • Eenvoudige en snelle montage met de speciale beugelhouder.
  • De infrarood kachel vervangt de radiator in de badkamer.
  • Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht. Vooral gunstig voor astmapatiënten en mensen met allergieën.
  • Even gemakkelijk schoon te maken als een gewone spiegel. Met een vochtige doek maak je de spiegel schoon.

Met een spiegel infrarood verwarming plafond in je badkamer heb je nooit meer koude voeten. Doordat de infrarood stralen direct de vloer raken, is de vloer gelijk lekker warm! Je hebt geen vloerverwarming nodig met een infrarood paneel plafond.

Infrarood spiegel badkamer

Eigenlijk is een infrarood spiegel in de badkamer onmisbaar. Er zijn twee grote voordelen aan verbonden. Allereerst is je badkamer ’s morgens heerlijk warm en ten tweede heb je nooit meer last van beslagen spiegels in deze ruimte.

Wanneer je onder de douche vandaan komt of uit bad stapt, kan je gelijk in de spiegel kijken. Je hoeft deze niet eerst droog te vegen met een doek. Je kan gelijk je haren föhnen, je opmaken, je haren kammen en make-up verzorgen. 

De ir spiegelverwarming van Infrarood Verwarming zijn gemaakt van verhard veiligheidsglas en hebben een licht verchroomd spiegel oppervlak. Ze zijn verkrijgbaar in rechthoekige en vierkante spiegelvorm en zijn eenvoudig en snel te monteren aan de wand. 

Ideaal voor boven de wastafel. Het vervangt je gewone spiegel waardoor het geen ruimte in beslag neemt. Ook kan je kiezen voor montage aan een vrije wand, waardoor je er ook handdoek beugels aan kan monteren. Altijd droge en warme handdoeken. 

led verlichting badkamer plafond spiegelverwarming infrarood spiegel van Infrarood Paneel, elektrische kachel, infrarood kachel, paneelverwarming
spiegelverwarming infrarood spiegel van Infrarood Paneel, elektrische kachel, infrarood kachel, paneelverwarming hal

Hoe werkt een spiegelverwarming?

Spiegel infrarood panelen werken anders dan een convectie verwarming, waarbij de lucht wordt verwarmd. Door de warme luchtstroom krijg je het warm. 

De infrarood panelen werken volgens het principe van de zon. Net zoals de zonnestralen, verwarmen de infrarood stralen de objecten in de kamer.

Infrarood paneel straalt langegolf infrarood stalen uit. Deze worden ook wel C-straling genoemd. De infrarode straling zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV-stralen. Je voelt direct de warme infrarood ir stralen op je huid, waardoor je een aangenaam warm gevoel ervaart.

De objecten in de ruimte slaan de warmte op en weerkaatsen deze vervolgens weer de ruimte in. De ir stralen weerkaatsten overal op, zoals wanden, vloer en plafond. De gehele ruimte wordt daarmee op een natuurlijke manier goed en snel warm.

De ideale luchtvochtigheid voor in huis ligt tussen de 40 en 60%, zodat schimmels geen kans krijgen om te groeien. Een badkamer daarentegen is vaak erg vochtig. 

Een te vochtige ruimte is niet goed en kan leiden tot gezondheid problemen. Door de warme infraroodstralen van de paneelverwarming  die de muren en vloer van je badkamer warm en droog houden, houd je schimmels ook buiten de deur.

Formaten en technische gegevens spiegelverwarming

De infrarood warmtepanelen van Infrarood Verwarming passen bij ieder interieur. Van infrarood spiegel in de badkamer tot een Monet beeldpaneel in de woonkamer. Jouw fantasie in ontwerp van foto en kunst kent geen grenzen.

Staand, liggend of gewoon vierkant, onze ir panelen kunnen naar wens gemonteerd worden. Of ze nu aan het plafond of aan de wand hangen.

Dankzij het innovatieve montage systeem bieden ze een stabiele en veilige ophanging. Per ir paneel kan je kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren. Zodat het paneel altijd bij je interieur past.

Wij leggen je graag alles uit over onze infrarood warmtepanelen en de mogelijkheden in jouw huis. Welk formaat en benodigde vermogen het beste bij jouw persoonlijke wensen past. We voorzien je uiteraard graag van advies.

Onze adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen de Infrarood Verwarming klantenservice.

Hoe monteer ik de spiegelverwarming?

Met de ingenieuze muurbeugel kan onze verwarming van gehard glas eenvoudig en veilig zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd. Monteer jouw spiegel infrarood verwarming in design uitvoering horizontaal boven de gootsteen. Of verticaal als een lange spiegel op smalle muurstukken.

Na de montage kun je de elektrische stroom inschakelen en geniet je direct van de warmte. Je kan uitgaan van een gemiddelde van ongeveer 30 watt per m voor woonkamers. Voor een probleemloze, onopvallende integratie in elk kamerontwerp.

Onze infrarood panelen zijn ontworpen om extra veiligheid te brengen in huis. Juist en vooral in de badkamer. Dankzij het hoogwaardige veiligheidsglas en de IP-klasse zijn de spiegel warmtepanelen spatwaterdicht en extra sterk.

Ze zijn dan ook veilig om te gebruiken in natte ruimtes. Zelfs als het glas zou breken, dan ontstaan er geen grote scherven.

Verder is het ir warmtepaneel voorzien van een veiligheid schakelaar die over verhitting voorkomt. Wanneer de infrarood verwarming te warm zou worden, slaat de verwarming uit zichzelf uit. Veiligheid heeft de allerhoogste prioriteit bij Infrarood Verwarming.

Kenmerken van onze spiegelverwarming:
– Geen beslagen spiegel meer in de badkamer.
– IPx4 bescherming spatwaterdicht
– ESG-veiligheidsglas
– TÜV GS keurmerk

Frame loze spiegel infrarood panelen passen bij elk interieur

Dankzij het dunne design van de spiegel infrarood panelen passen ze in ieder interieur. De warmtepanelen zijn slechts 2 cm dik. Samen met de gepolijste randen ziet het frame loze spiegelverwarming eruit alsof het in de ruimte zweeft.

De normale kijker zal niet zien dat het product een technisch wonder en bijzonder efficiënte infrarood verwarming is. Door het zwevende ontwerp kan een spiegelverwarming perfect worden geïntegreerd in ieder kamerontwerp.

Spiegel infrarood verwarming van glas is zeer strak vormgegeven en past daardoor in iedere ruimte. Een design verwarmingmag gezien worden, of dit nu in de badkamer, hal of woonkamer is.

Maximale veiligheid met een infrarood spiegel in de badkamer

Dankzij de IP klasse is het infrarood spiegel spatwaterdicht. Installatie in vochtige ruimtes is daardoor mogelijk. Wel moet de veiligheidsafstand van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting in acht wordt genomen. Ze worden dan ook vaak gebruikt in badkamers.

De stralingswarmte van achter het spiegelglas voorkomt het beslaan van het oppervlak. Zodat jouw spiegelbeeld ook na het douchen duidelijk zichtbaar is. Zelfs bij verhoogde luchtvochtigheid en waterdamp beslaat het de badkamer verwarming niet. Denk ook eens aan een verwarming schilderij, want dat maakt het interieur nog mooier.

Daarom worden infrarood panelen vaak gebruikt in badkamers, spa’s en sauna’s.

Bediening van badkamerspiegel met verlichting en warmte

Via een draadloze combinatie kit bedien je zowel de verwarming als de verlichting via één aansluitpunt. De elektrische verwarming regel je via een draadloze thermostaat. De verlichting regel je met een draadloze schakelaar.

Zo eenvoudig, gemakkelijk en handig is een spiegelverwarming en led lichten. Sfeervol, warm en energiezuinig. Net als het ir paneel verbruik led verlichting bijzonder weinig energie. Infraroodverwarming is een goede aanwinst.

Een spiegel met verlichting en verwarming is niet alleen duurzaam in gebruik, maar heeft nog een ander groot voordeel. En dat is dat jouw spiegel in de badkamer nooit meer beslaat nadat je hebt gedoucht. Dat is de kracht van infrarood warmte.

infrarood paneel badkamer warmt direct de objecten zoals muren, meubels en mensen op. Warme muren betekent geen condensvorming en geen schimmels meer in jouw badkamer!

Spiegelverwarming met led verlichting

Het oppervlak van de spiegelverwarming van Infrarood Verwarming zijn gemaakt van ESG veiligheidsglas. De led-lampjes zijn subtiel weggewerkt rondom het paneel, zodat de leds niet zichtbaar zijn als deze uit staan.

De glas spiegelverwarming zijn in verschillende maten en vermogens verkrijgbaar. Alsmede de led-lichten. Je kan kiezen voor gewone witte lampjes, maar ook voor meer gekleurde leds. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening stel je de lichtkleur in.

Je kan de lichtkleur op een dynamische wijze veranderen en een specifieke lichtsterkte instellen. Als je de ledverlichting gebruikt als lichtbron, dan heb je krachtiger licht nodig. Bijvoorbeeld wanneer je de spiegel verwarming in de badkamer gebruikt voor je make up op te doen.

Zowel de led-verlichting als het infrarood Verwarming verbruiken zeer weinig energie. In dat opzicht is het een ideale combinatie voor jouw duurzame woning. Directe besparing op zowel de verwarmings- als de verlichtingskosten.

Spiegel infrarood warmtepanelen zijn niet alleen mooi. Ze zijn ook zeer energiezuinig. Dit scheelt weer in de kosten op elektriciteit. Door de slimme thermostaat kan je het warmte paneel overal bedienen, waar je ook bent. Tevens kan je diverse programma’s voorprogrammeren. Ook hiermee bespaar je op elektra kosten.

De installatie is eenvoudig. De panelen worden kant en klaar geleverd inclusief stekker. Voor het aan- en uitzetten hoef je alleen de stroom inschakelen en onderbreken. Je kan het paneel monteren aan de wand of plafond.

Combineer Spiegelverwarming met een handdoekdroger

Combineer infrarood panelen van Infrarood Verwarming in de badkamer. Een veel geziene combinatie is een infrarood paneel van gehard glas als spiegel en een warmtepaneel met handdoekdroger. Dankzij de IPX4-klasse zijn de warmtepanelen spatwaterdicht. 

De spiegel badkamer verwarming hang je boven de wastafel en de handdoek verwarmingmet beugels bevestig je tegenover de douche. Zodra je onder de douche vandaag komt wikkel jij jezelf heerlijk in de warme handdoek. 

Het infrarode glaspaneel heeft speciale handdoek dragers die met onzichtbare beugels aan de achterkant van het paneel bevestigd zijn. Het lijkt daardoor net of de handdoeken in de lucht zweven. Een echte aanvulling voor bij jou in de badkamer. 

Het bovenste deel van de handdoek droger is infraroodverwarming waarbij de temperatuur oploopt tot 120 graden Celsius. Het onderste deel van het paneel heeft een droogfunctie voor de handdoeken, welke een maximale temperatuur van 70 graden Celsius bereikt. Ook leverbaar met en zonder thermostaat.

Geen schimmels in badkamer met spiegelverwarming

De badkamer is een vochtige ruimte, waardoor schimmels makkelijk gedijen. In een droge omgeving kunnen schimmels zich moeizaam of zelfs helemaal niet ontwikkelen. Bij een luchtvochtigheid van boven de 60% nestelen schimmels zich goed. 

Met een spiegelverwarming in de badkamer zorg je voor de juiste luchtvochtigheid balans tussen de 40 en 60%. Infrarood panelen warmen direct de objecten in de ruimte op. Het werkt anders dan een convectie verwarming waarbij de lucht wordt verwarmd. 

De infrarood stralen warmen de muren, vloer en badkamermeubels op, die vervolgens de warmte vasthouden en tevens terugkaatsen in de ruimte. De muren blijven warm en droog, waardoor schimmelvorming in de badkamer niet meer voorkomt.

Naast dat de vieze vlekken op de wanden smerig zijn, zijn schimmels ook schadelijk voor onze gezondheid. Schimmelsporen versterken allergische reacties en zijn slecht voor onze luchtwegen. Benauwd gevoel en hoesten zijn één van de meest voorkomende klachten. 

Infrarood spiegel in jouw woning

Een infrarood spiegel is geschikt voor meerdere ruimtes. Niet alleen in de badkamer staat het prachtig, maar ook bijvoorbeeld in de woonkamer, kledingkamer of hal. Het vermogen van de spiegel varieert van 100 tot 2000 watt. 

Infrarood panelen onderscheiden zich van andere verwarmingen op het gebied van kostenbesparing, onderhoud en gezondheid. Infrarood verwarming is geruisloos, geurloos en onderhoudsvrij. Meer weten? Vraag ons naar de mogelijkheden voor in jouw woning.

De installatie van een ir paneel is eenvoudig en snel. Een infraroodverwarming met gehard glaswordt kant en klaar geleverd inclusief stekker. 

Een infrarood verwarming is gemaakt van gehard glas en is zeer strak vormgegeven met een prachtige spiegel. 

Het warmte paneel met gehard glas is verkrijgbaar in verschillende prachtige designs, zoals een spiegel en krijtbord verwarming. Dankzij de ip54 klasse kan dit type paneel ook in vochtige ruimtes worden gemonteerd. 

Infrarood spiegel woonkamer

Een infrarood spiegel in de woonkamer is natuurlijk altijd mooi. De spiegelverwarming is tevens verkrijgbaar met een frame alsmede met led-verlichting. Daardoor maak je van de spiegel een nog mooiere eyecatcher dan het al is. 

Een spiegelverwarming als Infrarood verwarming woonkamer is gemaakt van gehard glas. Dit materiaal wordt voor meerdere uitvoeringen van infrarood panelen gebruikt, zoals een krijtbord keuken of beeldpaneel. De verwarming met gehard glas wordt kant en klaar geleverd inclusief stekker. 

Het veiligheidslas van de spiegel is van zeer sterk materiaal. De warmtepanelen van Infrarood Verwarming hebben geen scherpe randen of punten dus veilig te gebruiken in de woonkamer of andere ruimtes. Regel de temperatuur met de ingebouwde thermostaat. 

Door het ir glaspaneel te monteren aan de wand en door de elektrische stroom inschakelen geniet je direct van de warme elektrische kachel woonkamer. De stroom inschakelen of onderbreken regel je door middel van de ingebouwde of slimme thermostaat. 

Voor een spiegelverwarming woonkamer is de berekenen ongeveer 30 watt per m2. Je bespaart met ons spiegelverwarming direct op de stookkosten. 

Infrarood spiegel slaapkamer

Een infrarood spiegel is niet alleen geschikt voor de badkamer, maar staat ook prachtig in de slaapkamer of kledingkamer. In de slaapkamer kan het ’s morgens nog wel eens koud zijn, waardoor opstaan moeilijker is. 

De oplossing is een infrarood Verwarming aan de muur of plafond. Met een infrarood spiegel in de slaapkamer heb je gelijk een mooie passpiegel en breng je daarnaast de temperatuur in de ruimte op het juiste niveau.

Door het slanke ontwerp van 2 cm past het spiegelverwarming op iedere vrije muur in jouw slaapkamer. Geen afschuwelijke radiotoren meer onder het raam, maar een prachtige passpiegel die ook nog eens aangenaam warm is. 

Wanneer de slaapkamer opgewarmd is, blijft de warmte opgeslagen in de meubels, vloer en muren. Doordat de warmte vastgehouden wordt, kan je zonder te veel warmteverlies de slaapkamer luchten door een raam open te zetten.

Nooit meer een koude tocht vanuit de hal en een warm ontvangst. De spiegelverwarming van Infrarood Verwarming is verkrijgbaar met of zonder frame.

Spiegelverwarming hal

Een spiegelverwarming in de hal is zeer functioneel en staat nog mooi ook. De infrarood spiegel kan je gebruiken om vochtige jassen en schoenen snel droog te krijgen. De spiegel  verwarming maakt het halletje lekker warm voor op koude dagen. Je komt binnen en denkt zo dat is lekker.

De spiegelverwarming is tevens verkrijgbaar met een frame alsmede met een led-verlichting. Daardoor maak je van de spiegel een nog mooiere eyecatcher dan het al is. 

Een spiegelverwarming is gemaakt van gehard glas en is te bedienen met een thermostaat en mobiele telefoon. 

Een spiegelverwarming is een geweldige uitvinding en wordt dan ook vaak gezien in de badkamer. Maar ook in andere kamers van de woning staat een moderne spiegelverwarming prachtig.

Het spiegeloppervlak is licht verchroomd, wat een prachtige reflectie geeft. Duurzame verwarming en verlichting in één toestel. Geniet direct van de aangename en gezonde infrarood warmte. De heerlijke warmte en het mooie design van de spiegelverwarming is een aanvulling op jouw inrichting. Ook heb gebruiken als infrarood verwarming plafond.

Badkamer met een infrarood spiegel

In de badkamer kan een infrarood spiegel van Infrarood Verwarming niet ontbreken. Dankzij het slanke ontwerp van 2 cm is een spiegelverwarming gemakkelijk te integreren in de badkamer. Je kan het paneel op de plaats van de huidige spiegel hangen. 

Een spiegelverwarming is verkrijgbaar in meerdere maten en vermogens, waardoor er altijd een warmtepaneel in jouw badkamer past. Het warmtepaneel heeft een licht verchroomd spiegeloppervlak. Het is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas.

Iedere keer veeg je de spiegels weer af met een doek, zodat je jouw spiegelbeeld ziet. De damp van de warme douche of bad beslaat keer op keer de spiegels. Een paneelverwarming in de spiegel zorgt dat de spiegelverwarming nooit meer beslaat en jij een perfecte reflectie hebt. 

De beste elektrische infrarood kachels vind je bij Infrarood Verwarming. Als je kiest voor een infrarood spiegel dan bespaar je naast ruimte ook op de kosten van verwarmen. Geen badkamer radiator meer in zicht, maar een mooi elegant warmtepaneel. 

Offerte aanvragen