HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Stekker thermostaat

Stekker thermostaat kopen bij infrarood verwarming

Een stekker thermostaat is een thermostatische regeling voor infrarood verwarming of airconditioning. De thermostaat wordt gemonteerd op 1,5 meter hoogte. Met een stopcontact thermostaat ook wel thermostaat stekker genoemd is een eenvoudige thermostaat met basisfuncties.

Je kan de gewenste temperatuur handmatig instellen op de stekker thermostaat. Het is een eenvoudige oplossing om jouw elektrische verwarming en infrarood paneel direct te kunnen gebruiken. Je steekt simpelweg de thermostaat in het stopcontact en steekt vervolgens de stekker van het infrarood paneel in de thermostaat stekker.

Vaak bevat een stopcontact thermostaat een instelbaar klokprogramma. Stekker thermostaat is in het algemeen geschikt voor elektrische verwarmingselementen tot 3600 watt. Dit betekent dat je eenvoudig een standaard infrarood verwarming van 60×100 cm van 900 watt kan aansluiten.

slimme wifi thermostaat van Infrarood Verwarming stekker thermostaat, slimme thermostaat

Thermostaat stekker

Met een thermostaat stekker bespaar je direct op het energieverbruik. Een infrarood verwarming met thermostaat staat namelijk niet onnodig aan. Bovendien regel je heel eenvoudig de temperatuur van de elektrische verwarming middels de thermostaat stekker.

De overheid wil dat in 2050 alle woningen van het gaf af zijn. Huis verwarmen zonder gas doe je dan ook met de moderne infrarood panelen. Per kamer kies je jouw infrarood paneel, want de IR verwarming is in vele prachtige designs verkrijgbaar.

De classic witte panelen van metaal met een poedercoat laag afwerking gaan naadloos op in jouw woning. Je installeert deze aan de wand of het plafond. Een plafond infrarood verwarming met thermostaat bedien je eenvoudig via de thermostatische regeling. Een infrarood verwarming sluit naadloos aan op jouw interieur.

Een plafond verwarming heeft een grote warmte verspreiding van bovenaf. Bovendien warmt het ook de vloer gelijk op. Je hebt daardoor geen dure gas gestookte water vloer verwarming nodig. Verwarmen zonder gas is de toekomst, kies daarom voor infrarood verwarming met thermostaat bediening.

Eenvoudig energie besparen met infraroodverwarming in huis. De elektrische verwarming zet namelijk 93% van de energie om in warmte. Je bespaart met een IR kachel tussen de 30 en 50% op de verbruikskosten. Tel daar de thermostaat stekker besparing bij op van gemiddeld 22%.

stekker thermostaat, plugin thermostaat

Plug in thermostaat

Een plug in thermostaat is een andere benaming voor een stekker thermostaat. Je steekt de plug in thermostaat in het stopcontact, waarna je vervolgens de stekker van het infrarood paneel inplugt. Het is een eenvoudige en goedkope manier om je IR verwarming te voorzien van een thermostaat.

Plug in thermostaten zijn de meest simpele versie onder het thermostaten assortiment. Maar ook hierbij je meer geavanceerde modellen. Zoals een digitale thermostaat plug in of een plug in thermostaat wifi.

Met een digitale thermostaat plug in bedien je de elektrische verwarming met thermostaat op het schermpje. Op de plug in thermostaat zit een digitaal scherm en kan worden geprogrammeerd voor een zorgeloos gebruik van de IR verwarming.

Door de vele functies en de eenvoudige aansluiting is deze thermostaat geschikt voor diverse toepassingen. Met de digitale thermostaat plug in kan iedere individueel worden geprogrammeerd voor meerdere schakelmomenten per dag. Het programma stel je op het digitale scherm van de plug in thermostaten in.

Een plug in thermostaat wifi maakt contact via het internet, zodat je de thermostaat met wifi overal ter wereld kan bedienen. Via de app is het tevens mogelijk om de plug in thermostaat wifi rechtstreeks te bedienen, het programma in te stellen of aan te passen. Daarnaast geeft de app inzicht in het gebruik van de thermostaat.

Universele thermostaat stekker

Een stekker met thermostaat levert je direct een energie besparing op. Dit komt omdat jouw infrarood verwarming niet meer onnodig aan staat. De universele thermostaat stekker verwarming sluit je eenvoudig aan op ieder stopcontact, waarna je het IR paneel op de stekker thermostaat plugt.

Het wordt dan ook wel een plug in thermostaat genoemd. Eenvoudiger kan eigenlijk niet. De stekker met thermostaat is tegenwoordig ook leverbaar als digitale thermostaat plug in en plug in thermostaat wifi. Deze laatste maakt verbinding met het internet, waardoor je deze via de app op afstand kan bedienen.

Een stekker met thermostaat heeft als voordeel dat deze ook de vorstbeveiliging automatisch inschakelt. Dit is bijvoorbeeld ook erg handig voor een vakantiehuis, waar je niet iedere dag bent. Zodra de omgevingstemperatuur lager is dan de ingestelde waard schakelt de vorstbeveiliging met thermostaat in.

Een elektrische kachel met vorstbeveiliging beschermt de leidingen in jouw woning, vakantiehuis of caravan. Een stekker thermostaat is een thermostaat opbouw model voor infrarood stralingspanelen. Voor ieder paneel kan je een universele thermostaat stekker gebruiken.

Wil je alle panelen via een app bedienen? Kies dan voor een stekker thermostaat wifi. Deze staat in verbinding met alle IR panelen in jouw woning. Per paneel bedien je eenvoudig de temperatuur of in- en uitschakeling van de warmtepanelen. Vraag meer informatie aan.

Stekker thermostaat wifi

Een stekker thermostaat wifi heeft als voordeel dat je de infrarood verwarming op afstand kan bedienen. Hoe bedien je de thermostaat voor elektrische kachel? Heel eenvoudig. Je download de betreffende app van de stekker thermostaat. Installeer deze op je smartphone, tablet of smartwatch. Verbind het mobiele device met de wifi thermostaat stekker.

Vervolgens kan je de losse infrarood panelen draadloos bedienen via de app op je mobiele telefoon of tablet. Op een universele thermostaat stekker kan je verschillende soorten verwarmingen op aansluiten. Zoals een badkamer paneel, infrarood spiegel verwarming of het keuken krijtbord paneel.

Infrarood paneel monteer je eenvoudig en snel aan de wand of het plafond. Zeker voor plafond infrarood verwarming is een programmeerbare thermostaat aan te raden. Het geeft je een heerlijk warmte comfort en gebruiksgemak.

Een stekker thermostaat wifi is ook verkrijgbaar als slimme thermostaat. Een slimme draadloze thermostaat leert van jouw leef gedrag. Sta je bijvoorbeeld iedere dag om 7.00 uur op, dan zorgt de aparte thermostaat badkamer dat deze ruimte al heerlijk warm is als jij gaat douchen.

Met een slimme wifi termostaat bespaar je nog meer op verwarmingskosten. De elektrische kachels staan namelijk alleen aan wanneer dat nodig is. Bovendien krijg je inzicht in jouw eigen verbruik. Hier kan je van leren en eventueel je warmte behoefte iets aanpassen, zodat je nog meer bespaart. Je bedient de slimme wifi thermostaat via de smart home of google home app.

Draadloze stekker thermostaat

Een draadloze stekker thermostaat betekent dat deze draadloos in verbinding staat met het aangesloten infrarood verwarming. Is de thermostaat met stekker compleet draadloos, werkt de thermostaat zelf op een batterij. Vaak een lithium oplaadbare batterij, zodat je deze ook niet hoeft te vervangen.

Draadloze thermostaat met stekker ontvanger sluit je eenvoudig aan op losse infrarood panelen. Je bedient de IR panelen afzonderlijk van elkaar via het digitale scherm of als de thermostaat een wifi verbinding heeft via de app op je mobiele telefoon.

Besparen met slimme stekkers of een slimme thermostaat is eenvoudig, want de thermostaten leren van jouw leef patroon. Je hoeft met een slimme draadloze stekker thermostaat eigenlijk nauwelijks om te kijken naar het infrarood verwarmingssysteem.

Een programmeerbare thermostaat draadloos is ideaal voor de infrarood verwarming of een aircosysteem. Via wifi maak je verbinding met de thermostaat waardoor deze eenvoudig te bedienen is. De thermostaat met stekker is geschikt voor verwarmen of koelen.

Wil je meer weten over onze infrarood verwarming thermostaten? En welke het beste bij jouw warmtepanelen passen? Via onze website kan je een afspraak maken. Of kom langs bij één van onze showroom. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen en behoeften.

Offerte aanvragen