Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Terrasverwarming van HeatXL

Heerlijk warm genieten op je terras met infrarood verwarming

Warmte en prefect comfort voor een geslaagde avond op uw terras of balkon. De terrasverwarming van HeatXL combineert een mooi aluminium design en hoge kwaliteit met de beste infrarood A-techniek voor een effectieve warmtestraling op je terras of balkon.

Daarnaast is deze terrasverwarming voorzien van een prefecte afwerking en een exclusief design. Uitgevoerd met een Golden tube korte golf lamp is deze terrasstraler met recht de beste in zijn soort wat een onderscheidt maakt in de wereld van energiebesparende terrasverwarming. Lees meer informatie over infrarood verwarming en ontdek wat bij jou past!

Goed voorbereid op intensief buitengebruik, dankzij de bescherming IP65 uitvoerig, is de terras infrarood verwarming van HeatXL beschermt tegen regen, sneeuw, storm of mist.

Terrasverwarming bedienen via afstandsbediening

De bediening van de HeatXL terrasverwarming kan zowel direct aan het apparaat, via de bijgeleverde infrarood afstandsbediening of met een App op uw smartphone. Aan de zijkant van de terrasverwarming is een drukknop aangebracht waarmee de verwarmingscapaciteit kunt regelen. Op sommige modellen kan dat in drie stappen (50%, 75% en 100%).

Ook zijn er modellen die kunnen worden aangestuurd met een bijgeleverde afstandsbediening met een bereik van ongeveer 6 meter.

Op onze terras infrarood verwarming met een hoge efficiëntie, kunt u altijd rekenen. De producten van HeatXL staan voor hoge kwaliteit en een lange levensduur. Hierdoor ben je zeker dat jij ’s avonds zonder zorgen of koude op het terras of balkon kunt genieten.

Koop een infrarood paneel in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van hoge Duitse kwaliteit en zijn zuinig in verbruik. In onze online winkel vind je meer dan 400 producten. Infrarood-verwarming is sinds 2008 de grootste leverancier van infrarood verwarmingen in Nederland.

Welltherm ral kleuren infrarood paneel

Terrasverwarming bedienen met een App

Aangename warmte buiten

Nog gemakkelijker is gebruik te maken van de geïntegreerde smartphone besturing via een draadloze bluetooth verbinding. Hiervoor is voor zowel Android als iOS een gratis App’s te downloaden. Deze kan meerdere terrasverwarmers beheren en maakt een eenvoudige bediening tot maximaal 20 meter mogelijk. Ook wanneer er geen visueel contact tussen de smartphone en de terrasverwarming is.

HeatXL terrasverwarming met DAZEX-technologie

Als leider op het gebied van infrarood terrasverwarming levert HeatXL infraroodstralers met DAZEX-technologie. “DAZEX” is de naam voor een nieuwe generatie stralingsverwarmers die vrijwel geen zichtbare straling afgeven. Dankzij deze speciale buizen is deze stralingsverwarming de best presterende en meest energie-efficiënte terrasverwarming in zijn klasse.

DAZEX terrasverwarming biedt maximale warmte

Traditionele terrasverwarming geeft een aanzienlijk deel van de elektriciteit die ze verbruiken af in de vorm van zichtbaar licht en niet in warmte.

Dat is waar de DAZEX-technologie zijn stempel drukt – het zendt bijna uitsluitend korte golflengte en energierijke infrarood warmtestraling (IR-A) in het bereik van 750 – 1.400 nm af. Het resultaat daarvan is maximale warmte met optimale energie-efficiëntie.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Wil je infrarood verwarming kopen, neem dan contact met ons op via het offerte formulier, bel ons of koop een infrarood paneel in onze online shop. Wil je meer informatie over kosten berekening, ervaringen, prijs, verbruik en voordelen, lees dan ook ons infrarood verwarming magazine. 

2 infrarood panelen foto woonkamer

TOONAANGEVENDE TERRASVERWARMING

Van hoge kwaliteit

HeatXL is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van infrarood terrasverwarming in Europa. Wij staat voor competentie en tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling en productie van infrarood terrasverwarming.

Onze expertise is nog steeds de basis waarop wij innoveren en doorgaan met het vergroten van ons productportfolio. De ontwikkeling van een volledig nieuwe generatie, efficiënte en hoogwaardige terrasverwarming voor horeca en industrie onderstreept de positie van ons bedrijf als leider in innovatie en technologie. Lees meer informatie over infrarood panelen en de werking ervan en ontdek wat bij je past!

Terrasverwarming met ingebouwde timer

Op sommige modellen is een geïntegreerde timer die automatisch de terras verwarmingsstraler uitschakelt op een vooraf bepaald tijdstip mogelijk. Dat voorkomt dat de terrasverwarming ongewenst blijft werken wanneer je het vergeet uit te schakelen. Dat bespaart onnodig gebruik van elektriciteit en verlengt tevens de levensduur van de terrasverwarmer.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. 

Naast terrasverwarming bieden wij ook verwarming voor in huis aan. Zoals een infrarood verwarming foto. Verwarmingspaneel met schilderij, geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming. Ook als infrarood verwarming badkamer en verwarming keuken.

Hoge kwaliteit infrarood verwarming

Infrarood verwarming zijn inmiddels technisch volgroeid en hebben zich zeker bewezen als een betrouwbaar verwarmingssysteem. Er zijn nog wel enorme kwaliteit verschillen op de markt. HeatXL maakt gebruik van alleen de beste materialen en levert alleen hoge kwaliteit producten. 

De infrarood verwarmingen van HeatXL zijn geproduceerd in Duitsland. Deze ir panelen hebben een aanzienlijk hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten. Hierdoor bespaar je maandelijks op je energie rekening. 

Bovendien heeft de ervaring geleerd dat de levensverwachting voor infrarood verwarming “Made in Germany” aanzienlijk langer is. HeatXL geeft daarom een langere garantie af dan de standaard twee jaar. Bij HeatXL krijg je minimaal drie jaar garantie of langer bij de aankoop van een infrarood paneel. 

De hoge kwaliteit infrarood verwarming van HeatXL dragen tevens het strenge Duitse TÜV keurmerk.