Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Thermostaat bewegingsmelder

mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel thermostaat draadloze thermostaat bewegingsmelder

Thermostaat bewegingsmelder

Wifi thermostaat

Een thermostaat bewegingsmelder helpt om te besparen op de energiekosten. Een infrarood verwarming welke is aangesloten op een slimme wifi thermostaat bespaar je nog meer op het vebruik.

Een thermostaat bewegingsmelder set met wifi is ideaal voor in de badkamer, kledingkamer of zolder ruimte. Een wifi thermostaat bewegingssensor bestaat uit een thermostaat opbouw ontvanger, welke naast het infrarood warmtepaneel wordt geplaatst. Deze regelt eenvoudig de ingestelde ruimte temperatuur.

Zodra de thermostaat bewegingsmelder een beweging detecteert, stuurt deze een draadloos signaal naar de ontvanger. Indien de ingestelde temperatuur van de thermostaat met ontvanger wordt overschreden, schakelt deze automatisch uit.

Bespaar energie met een thermostaat bewegingsmelder

Thermostaat bewegingssensor

Slimme thermostaat

Een thermostaat bewegingssensor is een draadloze thermostaat welke contactloos in verbinding staat met de infraroodverwarming. Het is een slimme thermostaat waarmee je eenvoudig geld bespaart op het energieverbruik. Met een thermostatische regeling voor infrarood panelen kan je wel tot 22% besparen op het verbruik.

Bovendien is een infrarood verwarming zuinig vanuit zichzelf. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in warmte. Dit hoge rendement betaalt zich gelijk uit op jouw energierekening. Een warmte paneel is tevens vrijwel direct warm. Metalen infrarood verwarming is binnen 5 tot 10 minuten warm en glazen panelen 8 tot 10 minuten.

Infrarood verwarming met thermostaat bewegingsmelder is ideaal voor kamers die je niet constant gebruikt. Voor de badkamer, zolder, hobbyruimte, slaapkamers en garage is een thermostaat bewegingssensor erg handig. Je hoeft ook niet na te denken of je de elektrische verwarming hebt uitgezet toen je de ruimte verliet.

Dit regelen de sensoren voor jou. Met de slimme thermostaat app kan je de eigenschappen van de bewegingsmelder personaliseren. Je kan bijvoorbeeld digitaal een programma instellen, de (maximale) temperatuur regelen en bepalen hoe groot het tijdvak is van inschakeling bij detectie van beweging.

Voor een woonkamer is een slimme thermostaat perfect. Je stelt de gewenste temperatuur in en de thermostaat regelt de rest. Je behoudt daardoor een constante temperatuur in de huiskamer. Dit geldt ook voor een keuken krijtbord verwarming. Slimme thermostaat leert van jou gedrag en schakelt daarbij de verwarming in of uit en regelt de temperatuur.

Thermostaat met bewegingsmelder

Infrarood panelen thermostaat bewegingsmelder

Thermostaat met bewegingsmelder levert je een lagere energierekening op. Doordat de infrarood panelen niet onnodig aanstaan. Zodra je de kamer waar infrarood panelen thermostaat bewegingsmelder hangen betreedt, springen de warmtepanelen aan. De sensor detecteert wanneer er geen beweging meer is.

Wanneer je de ruimte verlaat, schakelt de thermostaat met bewegingsmelder na enige minuten vanzelf uit. Hoe lang dit tijdvak is kan je zelf instellen middels de thermostaat met app. Download de app voor je mobiele telefoon, tablet of smartwatch en koppel deze aan de slimme thermostaat met bewegingsmelder.

Vanaf ieder device en vanaf iedere plek kan je de infrarood warmtepanelen bedienen, inschakelen, uitzetten en het stroomverbruik inzien. De informatie die je uit de slimme thermostaat app haalt is zinvol voor jezelf. Je kan hiervan leren en eventueel je gedrag op aanpassen, zodat je nog meer energie bespaart. Je raakt namelijk bewuster van je energieverbruik.

Het je vragen over infrarood panelen thermostaat bewegingsmelder of wil je zien hoe het in het echt werkt? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms. Met ruim 30 winkels verspreidt in de Benelux, is er altijd wel een verwarmingswinkel bij jou in de buurt. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Huis verwarmen met infrarood betekent ook zonder gas verwarmen. Elektrische infrarood verwarming past in iedere ruimte. Woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, kinderkamer, garage of studeerkamer. Maar ook buiten is een infrarood paneel thermostaat ideaal. Met een warm terras verleng je de zomer.

Thermostaat met bewegingsmelder infrarood

Thermostaat wifi app

Door thermostaat met bewegingsmelder infrarood verwarming toe te passen hoef jij je geen zorgen te maken of je de stralingspanelen uit of aan hebt gezet. Een bewegingsmelder zorgt er automatisch voor dat de IR verwarming aangaat zodra je de ruimte betreedt. De infraroodplaten gaan automatisch uit wanneer er voor een x-periode geen beweging is waargenomen.

Met de thermostaat wifi app kan je uiteraard ook de carbon infrarood verwarming bedienen. Handig als je bijvoorbeeld in de garage wilt gaan klussen. Dan zet je alvast het infrarood paneel aan met de thermostaat app. Wanneer je enige tijd later de ruimte betreedt is het al aangenaam warm.

Infrarood verwarming wordt ook veel toegepast in minder goed geïsoleerde ruimtes, zoals industriële bedrijfspanden. De oplossing voor loods verwarmen zonder gas is met infraroodstralers. Voor hoge ruimtes, zoals een kerk of loods wordt de korte golf infrarood straling gebruikt. Voor woningen en kantoren met een betere isolatie de lange golf IR straling.

Hoe hoger de temperatuur is, hoe ‘scherper’ de warmte straling aanvoelt. Het spectrum van infraroodstraling is onderverdeeld in drie bereiken. IR-A: korte golf – vlak bij het zichtbare rode licht (900°C+); IR-B: middengolf (ca. 250—900°C); IR-C: lange golf (<250°C). Bij toenemende temperatuur verschuift het stralingsmaximum van de thermische straling tot kortere golflengtes en zichtbaar licht.

Als infraroodstraling onze huid raakt, voelen we het als warmte. De korte golf infrarood panelen dienen tenminste 3 meter hoog te hangen en zijn daarom zeer geschikt voor het verwarmen van een loods, magazijn of garage werkplaats. Gebruik infraroodlamp voor bedrijfspand verwarmen inclusief thermostaat met bewegingsmelder. Extra zuinig in gebruik.

Slaapkamer infrarood verwarming met sensor

Spiegel infrarood verwarming

Draadloze slimme thermostaat

Een spiegel infrarood verwarming is zeer geschikt voor gebruik in de badkamer. Ook zien we een infrarood verwarming met spiegel vaak terug in de woonkamer, kledingkamer of hal. Je bedient een spiegel infrarood verwarming eenvoudig met een draadloze slimme thermostaat met ontvanger. Voor de badkamer of kledingkamer kan je ook een bewegingssensor toepassen.

Zodra je de ruimte betreedt springt het infrarood warmtepaneel aan. De speciale badkamer panelen zijn voorzien van een IPX4 klasse, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn. Daardoor kan je ze veilig gebruiken in de natte ruimte. Infrarood paneel badkamer stuur je eenvoudig aan met een aparte thermostaat badkamer.

Met een draadloze slimme thermostaat hoef je helemaal niet meer om te kijken naar de gewenste temperatuur in de badkamer. Een thermostaat met bewegingsmelder verhoogt het wooncomfort. Je geniet altijd van een warme ruimte. Bovendien bespaar je zo’n 22% uit op de verbruikskosten met een badkamer straalkachelthermostaat.

Daarnaast profiteer je natuurlijk ook van de zuinige IR panelen. Met een IR verwarming bespaar je tussen de 30 tot 50% op de energie kosten ten opzichte van klassieke verwarming, zoals een CV ketel. Infrarood verwarming badkamer is in verschillende mooie modellen, afmetingen en vermogens leverbaar. Zoals een spiegel infrarood verwarming met led verlichting.

Het voordeel van een spiegel met verlichting en verwarming in de badkamer  is dat je nooit meer een beslagen spiegel hebt na het douchen of baden. Het spiegel oppervlak is gemaakt van ESG veiligheidsglas en is licht verchroomd. Een prachtig badkamer verwarmingselement welke ook nog eens zeer energiezuinig in verbruik is.

Wil je meer informatie over een infrarood spiegel verwarming badkamer met thermostaat? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk kan je onze producten ook kopen in de online shop of in één van onze winkels. We geven je graag advies en laten de verschillende modellen aan je zien.

Infrarood verwarming aan plafond

Thermostaat met wifi

Een infrarood verwarming aan plafond is ideaal voor het verwarmen voor grotere ruimtes, zoals een woonkamer, slaapkamer of garage. Een plafond verwarming heeft een grotere warmteverspreiding van 5 tot 6 meter dan een wandpaneel. Een infrarood paneel aan de muur heeft een bereik van 3 tot 4 meter.

Voor infrarood plafond verwarming is een thermostaat met wifi zeer geschikt. Een thermostaat draadloos is eenvoudig te bedienen via het hoofdstation of met de app op je mobiele telefoon of tablet. Bijvoorbeeld voor een infrarood verwarming garage, waarbij de ruimt efficiënt en gelijkmatig wordt verwarmd.

Infrarood warmtepanelen zijn geschikt voor goed geïsoleerde woningen, maar ook zeker bij minder goed geïsoleerde ruimtes. Vaak is een garage minder goed geïsoleerd dan een woonkamer. Infraroodpanelenwarmen niet de lucht op, zoals een conventionele kachel dat doet. Als je een niet goed geïsoleerde ruimte verwarmd met warme lucht, verdwijnt de warmte door de kieren naar buiten.

IR verwarming is daarom uitermate geschikt voor het verwarmen van een garage. Niet de lucht wordt verhit, maar direct de objecten en mensen in het stralingsgebied. Een infrarood verwarming aan plafond warmt de muren, vloer en andere vaste voorwerpen op. Deze houden de warmte langs vast. Daarnaast weerkaatsen de IR-stralen op bijna alles.

Als jij je in het bereik van de plafond infrarood verwarming bevindt voel je van alle kanten de comfortabele warmte. Een garage aan huis is allang niet meer alleen een ruimte waar de auto of motor wordt gestald. Sommige garage zijn omgebouwd naar recreatieruimte, een mancave, hobbyruime of wasruimte.

Het voordeel van een garage verwarmen infrarood is dat je deze ook met een wifi thermostaat bewegingsmelder kan bedienen. Daarnaast zorgen IR panelen voor een gezond binnenklimaat, zonder stof verplaatsing en een goed vochtigheidsgraad. Wil je meer weten over infrarood verwarming aan plafond voor jouw garage? Vraag een offerte aan.

Thermostaat met losse sensor

Plug in thermostaat met sensor

Een thermostaat met losse sensor communiceert met het infraroodpaneel waar deze op is aangesloten. Wil je dat de elektrische verwarming aangaat wanneer je de kamer inloopt? Kies dan voor een thermostaat bewegingsmelder. Zodra je de ruimte verlaat gaat het IR paneel vanzelf weer uit.

Wil je dat de infrarood panelen een sterke daling van de temperatuur detecteren en zichzelf uitzetten? Kiest dan voor een thermostaat met raam-/deursensor. Zodra de plug in thermostaat met sensor of draadloze thermostaat een sterke daling opmerken, schakelt het IR paneel uit. Bijvoorbeeld omdat je een raam openzet om de kamer te luchten.

Waarom een thermostaat met bewegingsmelder kopen?

 1. De infrarood verwarming staat nooit onnodig aan.
  2. IR verwarming gaat aan zodra je de ruimte betreedt.
  3. Is er geen beweging in de ruimte, dan schakelt het warmtepaneel zich automatisch uit.
  3. Slimme thermostaat met sensor geeft je inzicht in het energie verbruik.
  4. Bespaar kosten en energie met wifi thermostaat met losse sensor.
  5. Draadloze bediening via mobiele devices of met je stem (Google Assistent, Alexa, Siri).

We zetten ook nog even de grote voordelen op een rij van een slimme thermostaat regeling voor infrarood panelen:

– Verwarming staat niet onnodig aan.
– Draadloze thermostaat met batterij gaat tot wel 10 jaar mee.
– Eenvoudige bediening via de centrale station.
– Waar je ook bent, je bedient de thermostaat met de Smart Home app.
– Wekelijks, vorstbescherming en vakantieprogramma.
– Programmeringsinterval in stappen van een half uur.
– Vol automatische aanpassing zomer en wintertijd.
– Weergave van het elektriciteitsverbruik in (kWh).
– Zowel wandmontage als vrijstaand te gebruiken.

Huis verwarmen zonder gas

Appartement verwarmen zonder gas

De overheid wil dat in 2050 alle woningen van het gaf af zijn. Huis verwarmen zonder gas doe je heel eenvoudig met de elektrische verwarming met infrarood straling. Per ruimte kies je een infrarood warmte paneel, want de IR verwarming is in vele prachtige designs verkrijgbaar.

Appartement verwarmen zonder gas kan met onze glazen en metalen infrarood panelen. Kies de klassieke onopvallende witte panelen van metaal welke zijn afgewerkt met een poedercoat laag. Of decoreer je wand of plafond met een kleuren verwarming, een kunst verwarming met een eigen foto of een zwarte straler verwarming.

Zowel de muur als plafond infrarood verwarming bedien je eenvoudig met een thermostaat. Een infrarood plafond verwarming heeft een grote warmte verspreiding van bovenaf. Bovendien warmt het ook de vloer gelijk op. Je hebt daardoor geen dure gas gestookte water vloer verwarming nodig.

Verwarmen zonder gas is de toekomst, kies daarom voor infrarood verwarming met thermostaat. Eenvoudig energie besparen met infraroodverwarming in huis. Je bespaart met een IR kachel tussen de 30 en 50% op de verbruikskosten. Tel daar de stekker thermostaat, wifi draadloze thermostaat besparing bij op van gemiddeld 22%.

Meer weten over huis verwarmen zonder gas en besparen op het elektriciteitsverbruik? Maak een afspraak bij één van onze infrarood verwarming winkels. We vertellen je graag meer over zuinig en duurzaam appartement verwarmen zonder gas. Geen CO2 uitstoot.