Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Verkooppunten infrarood verwarming

Verkooppunten infrarood verwarming en is het voordeliger?

Leveranciers van infrarood verwarmingen in Nederland

Consumenten vragen zich af welke leveranciers voor infrarood verwarming in Nederland op de markt zijn. Infrarood verwarmingen worden steeds populairder als alternatief verwarmingssysteem. Of als aanvulling op een bestaande centraal verwarming voor zowel nieuwe en oude gebouwen.

De populariteit van deze manier van verwarmen blijft toenemen in de toekomst, gezien de stijgende gasprijzen. Klanten vragen zich vaak af welke leveranciers op de markt zijn. Welke systemen goed functioneren en welke ir verwarmingen minder geschikt zijn.

Indien je geïnteresseerd bent in een infrarood verwarming, kom je een snelgroeiende markt tegen. Nederland heeft een hele reeks aanbieders en leveranciers van hoogwaardige en efficiënte infrarood verwarmingen. Niet alle fabrikanten van infrarood panelen zijn in elke regio vertegenwoordigd.

HeatXL is de grootste leverancier van infrarood verwarming in Nederland. Kwaliteit en service staan bij HeatXL boven aan de lijst.

Vergelijking van infrarood verwarmingen

De term “infrarood verwarming” is noch gestandaardiseerd noch beschermd in Nederland. Daarom zijn er, naast veel bekende fabrikanten van infrarood verwarmingen, veel dubieuze leveranciers op de markt.

De markt voor innovatieve infrarood verwarmingen is bijzonder lucratief. Helaas worden er ook andere verwarmingen onder de naam “infrarood verwarming” aangeboden, die niet voldoen aan:

• de voorschriften voor veiligheid

• weinig of geen infraroodstraling naar de omgeving uitzenden

• niet voldoen aan behoeften en eisen van de klant

• niet duurzaam zijn.

Slechte investeringen kun je het beste voorkomen. Zorg daarom voor een zorgvuldige planning en maak een vergelijking van de leveranciers. Uiteraard is het ook verstandig om goed advies in te winnen bij een energie deskundige.

De internet websites met vergelijkingen geven je een breed scala aan informatie over de verschillende infrarood systemen. Tevens tref je hier enkele aanbieders aan van infrarood stralers.

Je moet blogs of portals echter niet altijd blindelings vertrouwen. Het is het beste om verschillende meningen te krijgen over leveranciers van infrarood verwarming. Consumenten portals met eerlijke meningen en klant beoordelingen kunnen al heel nuttig zijn. Maar ook hier geldt: online beoordelingen van vermeende kopers hoeven niet altijd authentiek te zijn.

Service, kwaliteit en garantie

De keurmerken van een infrarood verwarmingspaneel is bedoeld om de veiligheid van de systemen aan te tonen. Let op, CE-labels kunnen vervalst zijn, vooral door Aziatische import producten. TÜV-certificaten hoeven nog niets te zeggen over de kwaliteit van het betreffende product. Ze hebben bijvoorbeeld alleen betrekking op de kwaliteit van het management van een bedrijf.

Hoogwaardige fabrikanten hebben al deze keurmerken, maar bieden ook altijd zeer lange fabrieksgaranties aan. Ir panelen hebben een zeer lange levensduur en zijn onderhoudsvrij. Dergelijke fabrieksgaranties geven de hoge kwaliteit aan van de gebruikte materialen.

De toepassing van een infraroodverwarming is zuinig, duurzaam en is een milieu vriendelijke manier van verwarmen.

Goede fabrikanten worden ook gekenmerkt door contractuele service beloften voor latere vragen of problemen. Het is ook een goed teken van hoge kwaliteitsnormen en service gerichtheid.

HeatXL staat voor service en kwaliteit

De infrarood verwarming van HeatXL kost bij aanschaf iets meer, omdat het van hoogwaardige Duitse kwaliteit is. Het is niet gefabriceerd in China of andere Aziatische landen. De producten van HeatXL zijn stuk voor stuk zorgvuldig met de hand gemaakt.

De materialen worden in Duitsland gefabriceerd. Deels door het gerenommeerde instituut Fraunhofer en zijn exclusief voor HeatXL.

Alle producten zijn onderworpen aan een strenge controle van kwaliteit voordat ze de fabriek verlaten. Ons doel is om kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren waar je jarenlang van kunt genieten. HeatXL geeft deskundig advies en ondersteuning na de aankoop. Bij de aankoop van een infraroodverwarming leveren wij standaard 3 jaar garantie.

Bij HeatXL eindigt de service niet met de aanschaf van onze producten. Wij willen dat je tevreden bent met de infrarood verwarming. En dat je geniet van de warmte en daarbij natuurlijk geld bespaart.

De infrarood verwarming van HeatXL is bijzonder zuinig. Je verdient de investering snel terug. Er zijn geen onderhoudskosten.

Als jij tevreden bent, verheugt HeatXL zich op jouw aanbeveling bij anderen.

Waar koop je ir panelen van Heat XL?

De ir verwarmingen van HeatXL koop je gemakkelijk via de webshop. Of breng een bezoek bij één van de showrooms van de officiële dealers. HeatXL hoofdkantoor is gevestigd in Oud Gastel (Roosendaal). Daarnaast zijn er diverse prefered partners met showrooms in Nederland en België.

In de showrooms krijgt je alle gelegenheid om op je gemak rond te kijken. Bij HeatXL ben je aan het juiste adres. Laat je deskundig adviseren over de mogelijkheden van ir panelen.

Via de webshop koop je eenvoudig onze infrarood panelen. Indien je voor 12.00 uur besteld heb je de bestelling de volgende dag in huis (mits voorradig). Vraag vrijblijvend een Offerte aan.