HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Verwarm je serre met Infrarood Verwarming

Heb je een serre aan je huis laten bouwen? Dan weet je vast dat het een prachtige aanwinst is voor je woning. Het biedt niet alleen extra leefruimte, maar ook een prachtig uitzicht op je tuin. Een glazen serre is daarbij een populaire keuze vanwege de transparantie en het esthetische aspect. Helaas kan een glazen serre in de wintermaanden behoorlijk koud worden, wat het gebruik ervan kan beperken.

infrarood verwarming serreGelukkig biedt Infrarood Verwarming de oplossing om je serre het hele jaar door te kunnen gebruiken. Met Infrarood Verwarming zal je de koude ruimte efficiënt verwarmen, zonder dat er warmte verloren gaat aan de omgeving. Bovendien is Infrarood Verwarming een gezonde manier van verwarmen, omdat het de luchtcirculatie niet verstoort en geen stofdeeltjes in de lucht verspreidt.

Bij de inrichting van je serre is het belangrijk om rekening te houden met de verwarming. Plaats de Infrarood Verwarming op strategische plekken, bijvoorbeeld bij de zithoek of eettafel. Zo geniet je niet alleen van de warmte, maar ook van het comfort. Een prefab serre kan ook een goede keuze zijn, omdat hierbij de Infrarood Verwarming op de juiste wijze geïntegreerd kan worden.

Een Serre is een prachtige aanvulling

Een serre is een prachtige ruimte om te ontspannen en te genieten van de natuur, maar het kan ook functioneren als extra leefruimte. Het verbouwen biedt dan ook vele voordelen. Zo kan het bijvoorbeeld dienen als speelruimte voor kinderen, thuiskantoor of als extra slaapkamer. Het renoveren van een serre kan bovendien de waarde van je woning verhogen.

Bij het verbouwen is het belangrijk om rekening te houden met de functie die het zal dienen en het type constructie dat je hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor extra isolatie om de ruimte energiezuiniger te maken. Met de juiste verbouwing kan je een functionele en mooie ruimte maken waar je jarenlang plezier van hebt.

Infrarood heater voor koude serres

Infrarood heaters met korte golf worden beschouwd als de meest efficiënte vorm van verwarming, vooral in zeer koude ruimtes. Dit type heater produceert warmte die vergelijkbaar is met de straling van de zon en kan objecten en oppervlakken direct verwarmen zonder dat de omgevingslucht wordt verwarmd. Hierdoor kunnen infrarood heaters met korte golf sneller en efficiënter warmte leveren dan andere soorten verwarmingssystemen, een perfecte bijverwarming.

Dit maakt ze ideaal voor het verwarmen van garage,  schuur, serre en andere zeer koude ruimtes. Met een infrarood heater met korte golf kun je de ruimte snel opwarmen en de temperatuur nauwkeurig regelen. Het gebruik van infrarood heaters kan ook helpen bij het verlagen van de energierekening omdat er minder energie wordt verspild aan het opwarmen van de omgevingslucht.

Kortom, met Infrarood Verwarming kun je het hele jaar door genieten van je serre. Of je nu een glazen serre hebt laten aanbouwen, Infrarood Verwarming biedt de perfecte oplossing om je serre te verwarmen. Maak van je serre een warme en comfortabele plek waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op je tuin.