Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Verwarming afhalen

Beste infrarood panelen, Warmtepanelen

Verwarming afhalen

Radiator vervangen

Verwarming afhalen omdat je overstapt op verwarmen zonder gas. Elektrisch verwarmen is duurzamer, efficiënter en goedkoper. Bovendien is het beter voor het milieu om je huis te verwarmen zonder fossiele brandstoffen. Radiator vervangen door energiezuinige elektrische verwarming.

Een elektrische verwarming is de verzamelnaam van kachels die middels elektriciteit verwarmen. Iedereen kent de kleine verwarming met convectie warmte van de doe-het-zelf winkel. De meeste klassieke kachel op elektriciteit is de nachtverwarming.

Echter deze modellen zijn niet te vergelijken met de innovatieve en geavanceerde elektrische infrarood verwarming. De infraroodverwarming is een zeer zuinige manier van elektrisch verwarmen. Dit brengt het beeld van elektrische verwarming naar een hoger niveau. Duurzaam en milieubewust huis verwarmen, waar we zuinig om gaan met de energie.

Verwarming afhalen en zuinige nieuwe verwarming monteren

Radiator verwijderen

Verwarming loskoppelen

Je wilt je woning verduurzamen dor radiator verwijderen en vervangen door infrarood panelen. Op een energie zuinige manier je huis elektrisch verwarmen is zeker mogelijk met de infrarood panelen van de infrarood-verwarming.nl. Met infrarood warmtepanelen in combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 uit.

Radiator verwijderen en vervangen door IR stralingspanelen. Combineer de infrarood kachel met zonnepanelen voor een milieu vriendelijk alternatief. Oude radiator verwijderen en vervangen door een groene verwarming start met de verwarming loskoppelen. Hoe verwijder ik mijn radiator? Je kan dit door een vakkundige installatie dienst laten verzorgen.

De verwarming afhalen kan je ook zelf doen. Schakel de verwarmingsketel uit, radiator leeg laten lopen, ontluchter dicht en verwarming loskoppelen. Onze installatie dienst kan de oude verwarming afhalen, verwarming afkoppelen en de nieuwe radiator ophangen. Infrarood warmtepanelen zijn eenvoudig om te installeren.

Je hoeft immers geen leidingen te trekken of buizen aan te leggen. Het enige wat je nodig hebt is een elektriciteit aansluiting. Informeer naar de mogelijkheden voor huis verwarmen met infrarood panelen. Geschikt als hoofd- en bijverwarming. Wij hebben voor iedere ruimte een infrarood oplossing.

Verwarming afkoppelen

Radiator afhalen

De verwarming afkoppelen omdat je een nieuwe infrarood verwarming wilt installeren. Bij de oude verwarming afhalen moet je eerst de centrale verwarmingsketel uitzetten voordat je de radiator afhalen kan. Voordat je oude kachel weghaalt, moet je het water uit de radiatoren leeg laten lopen. Vervolgens kan je de verwarming afkoppelen en de nieuwe IR verwarming ophangen.

Zodra je oude kachel hebt vervangen door de energie zuinige warmtepanelen merk je gelijk dat je bespaart op de energiekosten. Een infraroodpaneel zet namelijk 93% van de energie om in infrarood warmte. Daarbij wordt niet de lucht verwarmd, maar direct de vaste voorwerpen en mensen. Er vindt geen luchtcirculatie plaats.

De directe infrarood stralen warmen ons lichaam en de objecten op. Vervolgens weerkaatsen de stralen op bijna alles in de kamer. Daardoor voel je van alle kanten de aangename warmte. Combineer na verwarming afhalen de IR-verwarming met zonnepanelen. Een zelfvoorzienend zonne-energie systeem is nog voordeliger en duurzamer.

Je bent met IR panelen volledig onafhankelijk van de beschikbaarheid van fossiele brandstoffen. We moeten verwarmen zonder gas. Kies voor elektrisch verwarmen met infraroodpanelen. Combineer dit met een warmte pompboiler of elektrische boiler voor warm water. Infraroodpanelen beschermen niet alleen het milieu, maar ook jouw portemonnee.

Radiator ophang tips

Verwarming ophangen aan gipswand

Na verwarming afhalen zijn er een aantal radiator ophang tips. Controleer voordat je de IR kachel ophangt de muur op sterkte en stevigheid. De verschillende wanden hebben ook andere schroeven en pluggen nodig. Muren van beton en steen zijn een ideale basis om je infraroodverwarming op te hangen.

Bij infrarood verwarming ophangen aan gipswand of hout heb je een extra stevige ophangbeugel en bevestigingsmateriaal nodig. De oude radiator afhalen en de nieuwe verwarming ophangen aan gipswand of stenen muur. De installatie van een infrarood warmtepaneel is eenvoudig en snel.

Bij infrarood-verwarming kopen is altijd een installatiekit geleverd. Deze bestaat uit een boormal, schroeven, pluggen en gedetailleerde instructieboekje. Bij de Ecaros en Welltherm panelen wordt ook een ophangbeugel meegeleverd. Wil je het infrarood heatpanel aan het plafond monteren, zorg dan dat je een geschikte plafond beugel hebt.

Infrarood verwarming ophangen kan je zelf doen. Houd wel altijd rekening met de juiste positie. Een verwarming afhalen en nieuwe ophangen is de plek van het nieuwe warmte paneel bepalend voor de warmte afgifte. Obstructie vermindert namelijk de warmte afgifte.

Vraag ons om advies bij verwarming afhalen en verwarming opbouw ophangen.

Infrarood verwarming kopen

Paneelradiator

Wil je advies over verwarming afhalen en nieuwe infrarood-verwarming kopen? Kom gerust een keer bij één van onze showrooms langs. Onze adviseurs vertellen je graag meer over huis verwarmen met infrarood paneelradiator. De monteerbare modellen aan de wand of plafond.

Als je geen zin hebt om te boren en te schroeven, wil je meerdere verschillende kamers verwarmen met infraroodverwarming, dan raden wij je aan om onze mobiele modellen te kiezen. Montage is helemaal niet nodig! Een van onze recht op staand model heeft zelfs wielen die je flexibel kan rondrijden.

Bezoek onze verwarmingswinkel. We hebben maar liefst 32 elektrische verwarming winkel verspreidt in de Benelux. Er zit altijd wel een infrarood verwarming winkel bij jou in de buurt. Ook kan je online infrarood verwarming kopen in onze shop.

– Duurzaam en energiezuinig verwarmen met infrarood.
– Eenvoudige installatie, er komen geen breekwerkzaamheden aan de pas.
– Bespaar 30 tot 50% op de verwarmingskosten.
– Geen onderhoud met infraroodpanelen.