Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Verwarming design woonkamer

Verwarming design woonkamer

Design radiator woonkamer

Verwarming design woonkamer is een ware aanvulling op de inrichting van deze ruimte. In de woonkamer wil je graag dat alles er perfect uitziet. Een doorn in het oog zijn de lelijke en stinkende convectie radiatoren. Met een infrarood verwarming in huis behoort dit beeld tot de verleden tijd.

De design radiator woonkamer van Infrarood verwarming zijn namelijk modern en als een kunstwerk aan de muur. En dat is nog niet alles. De slanke infrarood panelen kan je namelijk ook prachtig aan het plafond monteren. Ook leverbaar met infrarood led verlichting als inbouw infrarood straler aan de muur of plafond.

De design radiator woonkamer zijn met 2 tot 3 cm ruimte besparend en bovendien in prachtige ontwerpen verkrijgbaar. Wat dacht je van een verwarming design woonkamer met Mona Lisa erop? Of een krijtbord verwarming welke je met echt krijt beschrijft. De mogelijkheden met infrarood warmtepanelen is ongekend groot.

Kunst verwarming

Paneel verwarming met foto

Onze kunst verwarming is als een echt schilderij of foto aan de wand. De elektrische verwarming kan je namelijk laten bedrukken met een eigen gekozen beeld of foto. Met infrarood kunst verwarming steel jij de show in je eigen huis. Met een paneel verwarming met foto afdruk creëer je een eigen atelier in de woonkamer.

Het oppervlak van de infrarood verwarming foto is gemaakt van ESG veiligheidsglas en afgewerkt in mat of glans. Daarnaast is de kunst verwarming verkrijgbaar in een metalen versie welke is afgewerkt met een poedercoat laag. Voor welk type IR verwarming je ook kiest, beide uitvoeringen zijn als een kunstwerk aan de wand.  

Hoe werkt het? Je kiest een print, foto of patroon uit welke je op het warmte paneel wilt hebben. Vervolgens printen wij deze met behulp van de nieuwste technologie op het infrarood warmtepaneel. Ga nooit zelf een IR verwarming verven. De verf is niet bestand tegen de hoge temperaturen en kan zelfs gevaarlijk zijn. Laat het vakwerk aan ons over.

Het oppervlak van het infrarood beeldpaneel is bovendien zuur- en krasbestendig. Dit betekent dat de afdruk, de glans en de kleuren langdurig behouden. Zelfs als je de warmtepanelen schoonmaakt met een vochtige doek. Paneel verwarming met foto is een gepersonaliseerde kunst verwarming welke afgestemd is op jouw interieur.

Design verwarming woonkamer

Design radiatoren woonkamer

Met de design verwarming woonkamer van Infrarood-verwarming.nl kan je alle kanten op. Naast kunst verwarming zijn de infraroodpanelen leverbaar in iedere RAL kleur die je wenst. Standaard worden de design radiatoren woonkamer afgeleverd zonder frame, maar het is ook mogelijk met kader. Je lijst als het ware de IR verwarming in, leverbaar in vele kleuren.

Een zwarte designradiator bijvoorbeeld met een zilver kleurige omlijsting staat prachtig aan de muur. Een zwarte verwarming is modern, stijlvol en neutraal. Je kan ook kiezen voor een verwarming design woonkamer die minder opvalt. Welke als het ware opgaat bij het interieur. Kies dan voor een satijn wit infraroodpaneel.

Dankzij het unieke en meegeleverde montagesysteem installeer je de infrarood verwarming strak aan de muur. Het bevestigingsmateriaal zie je niet eens zitten. Een metalen paneel is slecht 1,7 cm dik en de glazen panelen 2,2 cm. Een strak en moderne design verwarming woonkamer welke je niet ziet hangen, maar wel een heerlijke warmte afgeeft.

Zodra de verwarming woonkamer aanstaat voel je de aangename warmte je huid raken. Dit is een fijn gevoel. Bovendien is infrarood warmte ook nog eens gezond voor ons lichaam. Spieren ontspannen, pijnklachten aan gewrichten verminderen en de bloedsomloop verbetert. Daarnaast creëer je een schoon binnenklimaat zonder luchtcirculatie.

Verwarming woonkamer

Wandradiator woonkamer

Een verwarming woonkamer met infrarood straling werkt op een andere manier dan een design verwarming met convectie warmte. Een centrale verwarming blaast warme lucht de woonkamer aan en laats daarbij de lucht circuleren. Voordat de warmte beneden is bij het zitgedeelte ben je heel wat tijd verder. Nog maar niet te spreken over de hoge stookkosten.

Een infrarood plafond of wandradiator woonkamer warmt niet de lucht op, maar direct de vaste objecten en mensen in de kamer. Een verwarming design woonkamer is een warmte paneel en kunstwerk tegelijk. De IR panelen stralen warme lange golf c-stralen uit. Deze zijn vergelijkbaar met zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen.

De vaste voorwerpen in de kamer slaan de warmte op en weerkaatsen tevens de stralen opnieuw de kamer in. Deze manier van verwarmen is duurzaam, aangenaam en gezond. In tegenstelling van een conventionele verwarming heb je met IR stralingspanelen geen luchtcirculatie, waardoor er geen stofdeeltjes of bacteriën in de lucht zweven.

Daarnaast is de lucht niet droog, waardoor je geen last meer hebt van droge ogen of huid. Ideaal voor lensdragers en mensen met astmatische problemen. Schone lucht, lage kosten en vrijwel direct warmte. Binnen 5 tot 10 minuten straalt de wandradiator woonkamer op volle sterkte. Geschikt als hoofd- en bijverwarming aan de wand of plafond.

Moderne radiator

Design verwarming

De moderne radiator van Infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, wattages en uitvoeringen. Wil je meer weten over onze moderne design verwarming? En welke het beste in jouw woonkamer past? Via onze website kan je een afspraak maken. Kom langs bij onze showroom waar wij een passende offerte op basis van jouw wensen maken.

Al jouw vragen worden beantwoord, zoals hoe werkt infrarood verwarming en is infrarood verwarming goedkoop? De voordelen van de nieuwe radiator woonkamer met infrarood straling zijn ongekend groot. Zoals lage verbruikskosten, je bespaart met infrarood panelen tot wel 50% op de energie kosten. De installatie is eenvoudig en je hebt geen onderhoud.

– Eenvoudige en snelle installatie.
– Lage aanschafkosten en zuinig in verbruik.
– Geen onderhouds- of andere bijkomende kosten.
– Ruimtebesparend dankzij slanke ontwerp en vele designs.
– Korte opwarmtijd van 5 tot 10 minuten.
– Gezonde warmte zonder luchtcirculatie.
– Geruisloos en geurloos.
– Droge muren, geen schimmelvormingen.
– Weinig warmteverlies bij ventilatie van de ruimte.
– Eenvoudige wand- of plafondmontage.
– Bediening via draadloze thermostaat en smart home app.