Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Verwarming doet het niet

Verwarming doet het niet

Verwarming doet het niet meer

Infrarood verwarming werkt probleemloos

De verwarming doet het niet en dat is heel vervelend in de winter. Met een CV kachel die de lucht verwarmd zijn er vaak problemen. De verwarming doet het niet, kies daarom voor infrarood verwarming die gaan 25 tot 35 jaar probleemloos mee. Geen onderhoud nodig.

Door elektrisch te verwarmen ben je niet meer afhankelijk van de voorraad gas. Daarnaast ben je ook veel milieubewuster bezig. Elektrische stroom opgewekt door zonnepanelen of windmolens is goed voor de milieu. Je stoot ook geen CO2 meer uit. Goed voor jou en het milieu.

Elektrisch verwarmen met infrarood verwarming brengt nog meer voordelen met zich mee. Allereerst verbruiken de warmtepanelen weinig stroom om het binnen aangenaam warm te krijgen. Dit merk je gelijk aan kosten voor verwarmen.

Daarnaast heeft een infrarood verwarming geen onderhoud nodig. Een infraroodpaneel heeft namelijk geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Zoals een brander, condensator, circulatiepomp. Geen water bijvullen of een ketel resetten.

Geen radiatoren die je moet ontluchten of de schoorsteenveger die langs moet komen. Niet meer wachten op de monteur of loodgieter. Betrouwbaar je woning verwarmen met de elektrische infrarood verwarming van Infraroodpaneel.

Gratis offerte aanvragen

infrarood paneel spiegel badkamer waar plaatsen

Verwarming doet het niet in de winter

De verwarming doet het niet in de winter en dat is heel vervelend. Met een CV kachel die de lucht verwarmd zijn er vaak problemen. De verwarming doet het niet, kies daarom voor infrarood verwarming. Deze gaan namelijk 25 tot 35 jaar probleemloos mee.

Niets is zo vervelend als je de kachel aan wilt zetten en deze doet het niet. Je radiatoren verwarmen niet meer, de temperatuur is abnormaal laag en bovenop alles is er ook geen warm water meer. Deze problemen komen voor als je jouw huis met gas verwarmd. 

Zou je ook niet gewoon willen dat als je de verwarming aanzet, deze het ook gewoon doet? Dat je aan vertrouwen op aangename warmte in de koude wintermaanden? Wij hebben de oplossing, een infrarood verwarming voor jouw woning. Koop direct in onze online shop. 

De elektrische verwarming van Infraroodpaneel zijn betrouwbaar, werken elektrisch en hebben een lange levensduur. Doordat infrarood verwarming niet middels gas werkt, maar elektrisch brengt dit vele voordelen met zich mee.  

Verwarming kopen die het altijd doet

De beste verwarming doet het altijd

De beste verwarming die het altijd blijft doen, is een infrarood verwarming. Effectief en efficiënt in gebruik. Geen onderdelen die kapot kunnen gaan, waardoor je in de winter in de kou zit. Een verwarming die het altijd doet zijn de warmtepanelen van Infraroodpaneel.

Zuinige verwarming die altijd werkt

De zuinige verwarming met infraroodstraling blijft het altijd doen. Bovendien zetten de ir panelen maar liefst 93% van de energie om in warmte. De hoge kwaliteit verwarming van Infraroodpaneel werkt altijd en uiterst zuinig waardoor bespaart op de kosten. 

Duurzame verwarming infrarood

Door gebruik te maken van onze infrarood verwarming in combinatie met zonnepanelen stoot je geen CO2 meer uit. Of gebruik groene stroom van jouw energieleverancier. Duurzaam en zuinig infraroodpaneel welke altijd werkt.

verwarming welke betrouwbaar is

Een infrarood verwarming is betrouwbaar en werkt altijd. Een infrarood paneel heeft geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan, waardoor je ook geen onderhoud hebt aan een ir verwarming. Het is jouw betrouwbare partner in de wintermaanden. 

3d infraroodpaneel eetkamer woonkamer design verwarming

Moderne infraroodverwarming

Infraroodverwarming kent vele voordelen, zeker ten opzichte van de klassieke verwarming, zoals cv ketel. Een infrarood kachel verwarmt op een andere manier, op een moderne manier. Niet de lucht wordt verwarmd, maar de personen en objecten in ruimte. Deze manier van verwarmen is energiezuinig. 

Je hebt geen luchtcirculatie, waardoor er geen stofdeeltje en bacteriën in de lucht zweven. Prettig voor mensen die een allergie hebben. Astmapatiënten hebben er ook veel baat bij. De luchtvochtigheid blijft in balans, waardoor je ook geen droge ogen meer ervaart als de verwarming aan staat. 

Je geniet met een infraroodpanelen van een schoon en gezond binnenklimaat. De infrarood warmte op ons lichaam verhelpt of vermindert enkele gezondheidsklachten. Door de indringende warmte zetten de bloedvaten uit en waardoor de bloedcirculatie verbeterd. 

Dit biedt verlichting bij bijvoorbeeld gespannen spieren. Bij rug- en nekklachten wordt vaak warmte therapie aanbevolen. Dit vermindert namelijk de hinder en pijn in het dagelijks leven. Dit zijn de voordelen van de warmtepanelen van Infraroodpaneel.

krijtbord-slaapkamer

Lage kosten verwarming

Infrarood verwarming zet maar liefst 93% van de energie om in infrarood warmte. Hierdoor bespaar je direct op de kosten van verwarmen. Naast het lage energieverbruik, profiteer je van een snelle installatie. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit. 

Bovendien hebben infrarood panelen warmte geen onderhoud nodig, omdat het namelijk geen draaiende onderdelen bevat die kapot kunnen gaan. Zoals een brander, condensator, circulatiepomp. Ook hoef je niet jaarlijks het water bij te vullen en de leidingen te ontluchten. 

Gasloos je woning verwarmen met elektrische infrarood panelen besparen je geld uit op het energie verbruik, installatie- en onderhoudskosten. Duurzaam en CO2 neutraal jouw woning verwarmen. Je hebt geen last meer van dat de verwarming het niet meer doet. 

Een infrarood verwarming heeft namelijk een zeer lange levensduur van 30 jaar of langer. Wil je meer weten over de betrouwbare infraroodverwarming? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de wereld van verwarmen met infrarood panelen. 

infrarood verwarming woonkamer, infrarood paneel woonkamer

Voordelen ir verwarming

– Betrouwbare verwarming.

– Ruimtebesparende verwarming, 2 tot 3 cm dik.

– Zeer efficiënte verwarmingstechnologie.

– Vele ontwerp mogelijkheden.

– Eenvoudige installatie aan de muur of plafond.

– Aangename directe warmte.

– Geruisloos en geurloos.

– Lage installatiekosten.

– Geen onderhoudskosten. 

– Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht. 

– Juiste luchtvochtigheid in de ruimte.

– Lange levensduur

Handdoekdroger infrarood paneel met foto in badkamer infrarood verwarming badkamer

Hoe bereken ik het wattage infrarood panelen

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²