Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Verwarming draadloos

stekker Thermostaat 2 infrarood panelen foto woonkamer verwarming draadloos verwarming opbouw draadloze thermostaat

Verwarming draadloos

Elektrische kachel met thermostaat

Een verwarming draadloos bedien je met een thermostaat. Een inbouw thermostaat, een thermostaat opbouw of via thermostaat bewegingsmelder. Door een elektrische kachel met thermostaat bespaar je gelijk op de energiekosten.

Dit komt omdat de IR verwarming draadloos thermostaat niet onnodig aanstaat. Mocht je bijvoorbeeld de infrarood verwarming vergeten zijn om uit te zetten, dan kan je deze op afstand met een wifi thermostaat uitzetten.

Tevens kan je meerdere programma’s instellen voor de verwarming met draadloze thermostaat. Uit meerdere onderzoeken is bewezen dat een verwarming draadloos thermostaat je bespaart op het verbruik. Goedkope verwarming met een zuinig verbruik zijn de infrarood warmtepanelen.

Infrarood verwarming verbruik

Elektrische thermostaat

Infrarood verwarming verbruik is door onze adviseurs nauwkeurig te berekenen. Met een infrarood verwarming draadloos thermostaat kunnen wij een warmteplan voor je opstellen waarin precies staat beschreven hoeveel infraroodpanelen je nodig hebt voor de genoemde ruimte te verwarmen.

In het warmteplan is ook een berekening opgenomen voor de kosten. De infrarood verwarming verbruik kosten, installatie- en onderhoudskosten. Onderhoud is eenvoudig, want dat heeft een IR verwarming niet. Er zijn geen namelijk geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. De installatie is eenvoudig en snel en kan je eventueel zelf doen.

Wil je de infrarood verwarming draadloos inzetten als hoofd- of bijverwarming? Bij installatie voor de hoofd verwarming draadloos adviseren wij je onze installatie dienst in te schakelen. Het is namelijk van belang dat de juiste positie wordt gekozen. En daarbij ook de juiste afmetingen en wattage van de infrarood warmtepanelen.

De elektrische thermostaat zorgt voor de temperatuur regeling in de kamer. Het voordeel van infrarood verwarming draadloos is dat je de stralingspanelen afzonderlijk van elkaar kan bedienen. Je hoeft dus niet alle panelen tegelijk aan te zetten. Met de draadloze elektrische thermostaat kan de panelen eenvoudig bedienen via de app.

Door een thermostaat te gebruiken voor jouw verwarming draadloos bespaar je op het energie verbruik. Bovendien is een IR verwarming al zuinig van zichzelf. Infrarood verwarming verbruik zet maar liefst 93% van de energie om heerlijke warmte. Wil je een berekening laten maken over infrarood verwarming verbruik? Neem contact met ons op.

Zuinige infrarood verwarming

Is infrarood verwarming zuinig?

Met een zuinige infrarood verwarming draadloos bespaar je direct op de energie kosten. Hoe hoger de kwaliteit van het IR paneel is hoe zuiniger in verbruik. Hierbij geldt hoe hoger de stralingsfactor van een infrarood warmtepaneel hoe lager de temperatuur hoeft te zijn om een aangenaam warmte comfort te creëren.

De stralingswarmte van de zuinige infrarood verwarming draadloos is te vergelijken met de zon. Als je op een winterse dag vanuit de schaduw in de zon loopt, voel je de warme zonnestralen je lichaam verwarmen. Je voelt de warmte door je lichaam gaan, terwijl de lucht temperatuur koel is. Ditzelfde effect heeft infrarood bij huis verwarmen.

Met warmtepanelen kan je de thermostaat 2 tot 3 graden lager zetten dan een traditionele cv ketel om toch hetzelfde warmte comfort te houden. Op deze manier heb je minder vermogen (wattage) nodig en een lager verbruik. Je bespaart daarmee extra op de energie kosten. De vraag ‘is infrarood verwarming zuinig?’ beantwoorden we gelijk met Ja.

Met een eenvoudige rekensom is een zuinige infrarood verwarming als volgt te berekenen. Neem een infrarood kleine zwarte verwarming van 60 x 60 cm met een vermogen van 550 Watt, deze kost 0,55 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Het verbruik is slecht 0,12 euro per uur.

De besparing met een IR verwarming draadloos als zuinige infrarood panelen is groot. Bovendien heb je geen onderhoud aan de infraroodpanelen. Geen jaarlijkse onderhoudsbeurt of onderdelen die je moet vervangen. De installatie is eenvoudig en snel. Kortom met verwarming draadloos thermostaat bespaar je op de verwarmingskosten.

Zone verwarming draadloos

Thermostaat verwarming draadloos

Met een zone verwarming draadloos bespaar je nog meer op het verbruik. Een zone verwarming betekent dat je alleen de ruimte of zone verwarmt waar de warmte benodigd is. Bijvoorbeeld als je een dag thuis werkt, verwarm je alleen de werkkamer. De thermostaat verwarming draadloos heeft als voordeel dat deze een korte opwarmtijd heeft.

Afhankelijk van het materiaal, metalen of glazen panelen, is de IR verwarming draadloos binnen 5 tot 10 minuten warm. Ben je klaar met werken en verplaats je naar de woonkamer, dan kan je de panelen met de thermostaat op afstand aanzetten. Als je na een half uurtje naar de huiskamer gaat, is deze aangenaam warm.

Met een thermostaat verwarming draadloos bespaar je dus nog meer op de verbruikskosten, doordat je alleen de ruimte verwarmt waar jij aanwezig bent. Je kan de temperatuur ook regelen met een thermostaat bewegingsmelder. Zodra je de ruimte betreedt gaat het infraroodpanelen automatisch aan. Verlaat je de ruimte, dan slaat deze ook weer uit.

Op deze manier hoef je nergens meer aan te denken. Met infrarood verwarming draadloos verwarm je iedere ruimte apart. Geschikt als hoofd- en bijverwarming. Zone verwarming is ook geschikt voor kantoren of industriële werkplaatsen. Bijvoorbeeld loods verwarmen zonder gas met infrarood stralers. Verwarm alleen de werkplaats.

Voor badkamer straalkachel raden wij altijd een thermostaat verwarming draadloos aan. Dit is een ruimte die niet constant verwarmt hoeft te worden. Alleen in de ochtend en avond als je de badkamer betreedt. Met voor geprogrammeerde programma’s kan je de badkamer zuinig verwarmen. Of regel de IR panelen met een afstandsbediening thermostaat.

Woonkamer verwarming draadloos

Draadloze thermostaat

Draadloze slimme thermostaat

Met een draadloze thermostaat regel je eenvoudig de elektrische verwarming draadloos apart van elkaar. Onze huizen worden steeds slimmer. Steeds vaker staat ook de draadloze slimme thermostaat in verbinding met het internet. Het is daardoor mogelijk om de draadloze thermostaat op afstand te bedienen met een app op je smartphone of tablet.

Het maakt niet uit waar je bent, via de app kan je de verwarming draadloos eenvoudig bedienen. Ben je vergeten het badkamer verwarmingselement uit te zetten toen je vanmorgen met haast het huis verliet? Geen probleem met je mobiele telefoon bedien je snel een eenvoudig de draadloze thermostaat van jouw badkamer verwarming zwart.

Steeds meer mensen kiezen voor een draadloze slimme thermostaat. Dankzij deze thermostaten krijg je dan ook meer controle over de gewenste temperatuur in huis. Een draadloze thermostaat kan je programmeren en stemmen de IR verwarming af op ons leefpatroon. Daardoor wordt ons huis automatisch op de juiste temperatuur verwarmd.

Een verbetert wooncomfort en een hoge energiebesparing zijn het resultaat. Sommige van deze thermostaten zijn via een app op afstand te bedienen en daardoor kunnen de temperatuur en het verwarmingsprogramma altijd en overal worden aangepast. Of je nu thuis, op je werk of onderweg bent.

Via de app kan je meerdere verwarming draadloos thermostaat beheren. Je kan de temperatuur instellingen en het verwarmingsschema bekijken en veranderen. Je kan de huidige temperatuur van verwarming draadloos bekijken en bedienen. Wil je meer weten over draadloze slimme thermostaat voor de IR verwarming draadloos? Neem contact op.

Verwarming thermostaat draadloos

Elektrische kachel zuinig

De infrarood verwarming thermostaat draadloos is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het oppervlak van het infrarood warmtepaneel is gemaakt van metaal welke is afgewerkt met een poedercoat laag. Daarnaast heb je uitvoeringen die zijn gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in talloze designs.

Zoals onze kleuren panelen welke zijn afgewerkt in mat of glans. Bijvoorbeeld een satijn mat krijtbord keuken verwarming welke je met echt krijt beschrijft. Schrijf de boodschappenlijst erop of een lief bericht voor je kinderen. Een krijtbord paneel staat ook prachtig in de kinderkamer of op kantoor als brainstorm bord.

Een foto verwarming welke je kan laten bedrukken met een eigen gekozen foto. Kies een persoonlijke foto of een print van Rembrandt. Bestel vervolgens een kader om het infraroodpaneel, zodat het net lijkt of er een schilderij aan de muur hangt. Totdat je het warmte paneel aanzet en je de heerlijke infrarood warmte voelt.

In de badkamer is een veel gekozen IR kachel een spiegel met verwarming of een infrarood verwarming met led verlichting aan het plafond. Infraroodplaten zijn in verschillende formaten en vermogens verkrijgbaar in onze verwarmingswinkel of in de online shop. Kom een keer langs in de showroom van één van onze ruim 30 winkels in de Benelux.

Onze adviseurs vertellen je graag meer over huis verwarmen zonder gas. Hoe je energie kan besparen met een IR verwarming draadloos. Klokthermostaten vergelijken en informatie opvragen over elektrische kachel met vorstbeveiliging. Je kan ook een warmteberekening laten maken voor jouw hele huis of verwarmen per kamer.

Handdoekdroger met infrarood verwarming