Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Paneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Verwarming kast

Verwarming kast

Geen verwarming kast meer nodig

Design warmtepanelen die opvallen

Verwarming kast gebruik je om de lelijke radiatoren in je woning weg te werken. Bij de moderne infrarood verwarming heb je geen verwarming kast meer nodig. Want infrarood verwarming heb je in prachtige design panelen die juist mogen opvallen aan de wand. Of aan het plafond met led-verlichting bijvoorbeeld. 

Een design infraroodpaneel in de kamer is een zeer goed alternatief voor de oudere gas gestookte kachels. Allereerst zijn de panelen verkrijgbaar in vele soorten, maten en vermogens. Je installeert ze aan de muur of plafond.

Dankzij het slanke ontwerp van 2 tot 3 cm nemen ze nauwelijks ruimte in beslag. Daarnaast gebruikt een ir verwarming van Infraroodpaneel geen fossiele brandstoffen om de verwarming aan te voeden, maar elektriciteit.

Elektriciteit hoeft helemaal niet duur te zijn, omdat de infrarood verwarming van Infraroodpaneel zeer zuinig omgaan met de energie. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Dit is een hoog rendement. Veel hoger dan een cv ketel.

Gebruik groene stroom of plaats zonnepanelen op je dak, zodat je nog zuiniger uit bent. Daarnaast stoot je geen schadelijke gassen als CO2 uit. Duurzaam, zuinig en goedkoop verwarmen met infrarood panelen.

Gratis offerte aanvragen

2 leeuwen op 2 infraroodpanelen woonkamer verkooppunten

Verwarming kast is niet nodig bij infrarood

Een verwarming kast gebruik je om de lelijke radiatoren in je woning weg te werken. Bij de moderne infrarood verwarming heb je geen verwarming kast meer nodig. Want infraroodpanelen heb je in prachtige design panelen die juist mogen opvallen aan de wand.

Je hebt je woonkamer of andere ruimte mooi ingericht, echter een doorn in het oog zijn de afschuwelijke radiatoren aan de muur. Vaak kiezen mensen voor een verwarming kast om de radiatoren uit het zicht te houden. 

Met een radiatorombouw ziet het er al beter uit, maar de kachels blijven nog steeds veel ruimte in beslag nemen. Daarnaast heb je nog altijd hinder van vieze geur die je ruikt als de gaskachel aanstaat. Tevens vermindert het de warmteafgifte, waardoor de stookkosten oplopen.

Er zijn veel betere alternatieven voor een radiator bekleding of complete ombouw kast, namelijk de prachtige slanke infrarood verwarming van Infraroodpaneel. Geurloos, geruisloos, zuinig in verbruik en als een kunstwerk aan de muur of plafond. Koop direct de warmte panelen in onze online shop. 

Design infrarood panelen kopen

De beste verwarming kast

Zelfs de beste verwarming kast kan niet op tegen de prachtige design warmtepanelen Infraroodpaneel. Infrarood verwarming past bij iedere inrichting, een spiegelpaneel, gekleurd paneel of krijtbord keuken. Onze verwarming hoef je niet achter een kast weg te werken. 

Zuinig infrarood paneel

Het zuinige elektrische infrarood paneel heeft een zeer hoog rendement. 93% van de energie wordt omgezet in warmte. De hoge kwaliteit verwarming van Infraroodpaneel werkt uiterst zuinig waardoor je direct bespaart op de kosten. 

Duurzaam infrarood panelen

Door gebruik te maken van onze duurzame infrarood panelen in combinatie met zonnepanelen stoot je geen CO2 meer uit. Of gebruik groene stroom van jouw energieleverancier. Duurzaam en zuinig jouw woning verwarmen. 

Geen verwarming kast benodigd

Met de elegante infrarood verwarming heb je geen verwarming kast nodig. Je hoeft geen radiator weg te werken achter een kast, omdat deze een doorn in het oog is. Onze warmtepanelen zijn modern, modieus en passen bij iedere inrichting. 

plafondverwarming

De keuze aan infrarood panelen

Het assortiment van infrarood panelen is zeer groot. De verwarming is gemaakt van metaal, aluminium, verhard glas of natuursteen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een metalen paneel in dezelfde kleur als je muur, zodat deze niet opvalt. Zoals de witte RAL kleur 9003.

Maar je kan ook kiezen voor een contrasterende kleur, zoals rood, grijs of blauw. Je kan kiezen uit alle RAL kleuren. Wij leveren deze metalen panelen van de merken Welltherm, Ecaros en Alkari. Alle zijn van zeer hoge Duitse kwaliteit en hebben een lange levensduur. 

Wil je een meer opvallend paneel? Kies dan bijvoorbeeld voor een krijtbord keuken paneel welke je met echt krijt beschrijft. Of infrarood panelen met foto welke je personaliseert met een eigen gekozen afbeelding. Deze is als een schilderij aan de muur. 

Een badkamer spiegel met verwarming zorgt niet alleen voor warmte in deze ruimte, maar ook dat je nooit meer een beslagen spiegel hebt. Een spiegelpaneel is gemaakt van ESG veiligheidsglas. De mogelijkheden met Infraroodpaneel enorm groot. 

krijtbord in de keuken infraroodpaneel

Waarom kiezen voor een verwarming kast?

Waarom zou je nog kiezen voor een verwarming kast als je de moderne optie hebt voor elektrische verwarming infrarood. Radiatoren nemen een prominente plek in de kamer in, omdat ze warme lucht moet verspreiden in de ruimte. 

Het weglaten van een kachel is geen optie. Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar over het algemeen zijn lucht convectoren niet verkozen tot blikvangers van je interieur. Met een radiator ombouw op maat kan je de lelijke convectoren verstoppen. 

Een verwarming kast bergt jouw radiatoren op, maar heeft als nadeel dat de warmte afgifte ook verminderd. Je moet dus nog meer stoken om het aangenaam warm te krijgen. Nog altijd heb je géén vrijheid in de keuze waar je de verwarming plaats. 

Deze problemen zijn allemaal opgelost met een infrarood kachel aan de muur of plafond. Een infraroodpaneel kan je overal eenvoudig monteren in de kamer. Het enige wat je nodig hebt is een rechtstreekst aansluiting op de elektra of een stopcontact. 

Vraag gratis bij advies infrarood verwarming kopen. Lees ook ons  magazine infrarood verwarming.

Welltherm ral kleuren infrarood paneel

Modern je woning verwarmen

Uiteraard zijn er ook alternatieven voor een traditionele verwarming, zoals de moderne infrarood panelen. Bij de design verwarming van Infraroodpaneel ligt de focus op goedkoop verwarmen met een design wat bij jouw interieur past. 

De panelen gaan naadloos op in de omgeving. Een nieuw infraroodpaneel is vaak niet duurder dan een goede verwarming kast en is dus een aantrekkelijk alternatief. Daarnaast verwarm je jouw woning gasloos en ben je CO2 neutraal met ir panelen. 

Infraroodverwarming verwarmd niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. De objecten houden de warmte lang vast en weerkaatsen deze ook weer terug. Er is geen lucht circulatie en de luchtvochtigheid is ook in balans. Huis verwarmen met infrarood kachel betekent duurzaam verwarmen. 

De verwarmingspanelen van Infraroodpaneel zijn verkrijgbaar in mooie designs zoals de foto en kunst panleen. Het is milieubewust verwarmen en gezond voor de spieren en gewrichten. Eenvoudige installatie en geen onderhoudskosten. Bovenop is het verbruik zeer zuinig. 

kantoor met krijtbord

Hoe bereken ik het wattage infrarood panelen

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²