Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Verwarming kopen

Verwarming kopen

Verwarming kopen bij Infrarood Paneel

Infrarood panelen kopen doe je bij de grootste en beste leverancier van infrarood verwarming in de Benelux. Ervaar zelf de warmte van infrarood kachel en kom langs bij één van onze showrooms. Infrarood panelen kopen kan ook in onze online winkel.

Een nieuwe verwarming kopen doe je niet iedere dag. Het is daarom verstandig om je goed te laten informeren over de mogelijkheden om jouw woning duurzaam te verwarmen. Je wilt immers voorbereid zijn op de toekomst, wat betekent gasloos verwarmen.

Infrarood panelen zie je steeds vaker in woningen als hoofdverwarming. Infrarood verwarming is zeer geschikt voor een all-electric woning alsmede voor bijverwarming in ruimtes die je weinig gebruikt.

Infrarood verwarming is een manier van elektrisch verwarmen. De installatie is eenvoudig, er is geen onderhoud nodig en het verbruik is zuinig. Doordat je gericht verwarmd, bespaar je direct op de stookkosten. Vraag Infrarood Verwarming naar de mogelijkheden in jouw woning.

Infrarood panelen zijn los van elkaar aan bedienen door middel van een draadloze wifi thermostaat. De warmtepanelen kan je op verschillende plekken in huis plaatsen, zoals de slaapkamer, woonkamer en badkamer.

Verwarming kopen elektrische kachel

Infrarood panelen kopen

Je wilt een infrarood panelen kopen voor jouw nieuwe huis, bestaande woningen of nieuwbouw woning. Voor alle situaties is een infraroodverwarming geschikt. In bestaande woningen kan je huidige verwarmingssysteem langzaam aan vervangen.

Je vervangt de oude verwarming per kamer door de nieuwe moderne infrarood panelen. Als je alle kamers hebt voorzien van de zuinige warmtepanelen kan je het oude systeem uit je woning verwijderen. Je bent eindelijk verlost van de stinkende en lelijke radiatoren.

Infrarood panelen ruiken niet en maken tevens geen lawaai. Voor een nieuwbouw woning is een Infrarood Paneel uiterst geschikt als hoofdverwarming. Doordat nieuwe huizen een hoge isolatiewaarde hebben, heb je weinig energie nodig om het binnen aangenaam te krijgen.

Vaak is de binnen temperatuur al rond de 16 graden. Om het naar 19 of 20 graden te brengen, wat met infrarood warmte voldoende is, bespaar je direct op de stookkosten. Infrarood verwarming verwarmd niet de lucht, maar de paneelverwarming verwarmt direct de objecten en mensen.

verwarming kopen infrarood panelen

Hoe infrarood verwarming werkt

Infrarood verwarming werkt volgens het principe van de zon. Ze stralen lange onschadelijke warmtegolven uit. Met een infrarood verwarming verwarm je geleidelijk een hele ruimte of een deel van de kamer. Als hoofd- of bijverwarming.

Infrarood panelen warmte zenden direct de warmtegolven naar de mensen en objecten binnen het stralingsgebied. Met objecten bedoelen we bijvoorbeeld de muren, vloer en meubels. De objecten slaan de warmte op en weerkaatsen deze opnieuw de kamer in.

Je voelt van alle kanten de warmte. Doordat een infrarood kachel direct de voorwerpen en personen verwarmen heb je minder warmtevermogen nodig.Een convectie verwarming daarentegen moet meer lucht verwarmen om dezelfde gevoelstemperatuur te bereiken.

Daardoor werken infrarood panelen zeer zuinig in goed geïsoleerde woningen. Je sluit de elektrische kachel aan op elektriciteit en waarna de energie wordt omgezet in warmte. Het stralingsbereik van een infraroodverwarming is ongeveer 3 à 4 meter.

Verwarming kopen paneelverwarming slaapkamer

Hoeveel infrarood panelen kopen

Hoeveel infrarood panelen je nodig hebt bij het kopen van een nieuwe verwarming is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst is het belangrijk om van tevoren de individuele warmtevraag voor het elektrisch verwarmen vast te stellen. Zo kan bepaald worden welk vermogen en hoeveel infrarood panelen je nodig hebt.

Bij de berekening kunnen onze Infrarood Verwarming adviseurs je uiteraard helpen. Wanneer je kiest voor warmtepaneel met een te laag vermogen voor de ruimte, heeft dit als gevolg dat je de verwarming langer aan zet dan eigenlijk nodig is.

Hierdoor is het elektrische verwarming verbruik hoger, dan wanneer je een ir paneel met een groter vermogen had aangeschaft. Hoeveel panelen je nodig hebt en voor welke ruimte is afhankelijk van een aantal factoren.

Zoals de hoogte van de kamer, de grootte van de kamer, de oriëntatie van de ruimte, de thermische isolatie en de gewenste binnen temperatuur. Bij het kopen van een elektrische kachel middel infrarood  warmte stellen wij van te voren een warmteplan voor je op. Of koop direct in onze online shop.

Verwarming kopen badkamer infrarood paneel

Welk type verwarming kopen

Elektrische verwarming met infrarood is er in verschillende maten, soorten en golflengtes. Infrarood paneel heeft infrarood verwarming van onder andere metalen infrarood panelen, glas, spiegel, krijtbord, handdoekdroger en met of zonder een afbeelding van foto en kunst.

Voor iedere toepassing een oplossing, zoals een infrarood paneel badkamer als infrarood spiegel, een elektrische kachel woonkamer, garage verwarming of een terrasverwarmer. De verschillende uitvoeringen zijn mede bepalend voor het aantal infrarood panelen die je nodig hebt.

Een infrarood paneel plafond is bijvoorbeeld krachtiger dan een wandpaneel. Het plaatsen van twee 500 watt infrarood panelen op tegenovergestelde muren, is krachtiger dan het plaatsen van één groot 1000 watt model. Je krijgt namelijk een betere warmte verdeling met een infrarood verwarming plafond.

Vanuit het perspectief van het interieur ontwerp bieden de infrarood panelen een duidelijk voordeel op de ouderwetse radiatoren. Dankzij het slanke ontwerp van 2 cm zijn de panelen ruimtebesparend. De ir verwarming is modieus, zuinig en gezond.

verwarming kopen infrarood kachel

Offerte aanvragen