HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Verwarming schilderij

Verwarming schilderij of infrarood verwarming foto

Verwarming schilderij is een infrarood Verwarming met een foto of print van een schilderij. Een foto van je vakantie of een stockfoto. Een afbeelding van je favoriete zanger of je lieve huisdier komt op het infrarood Verwarming foto. De Verwarming schilderij is alleen maar 2 cm dik en is als een schilderij aan de muur.

Waarom zou je nog tegen die lelijke radiatoren aankijken, als je een prachtige elektrische verwarming met infrarood straling aan de wand kan hangen? Een verwarming schilderij is namelijk als een schilderij of foto aan de muur. De Verwarming schilderij is verkrijgbaar met of zonder frame.

De verwarming schilderij van Infrarood Verwarming monteer je gemakkelijk aan de wand zonder in te boeten op ontwerp. De warmte droogt de lucht niet uit en bevat geen uv-straling. De lange golf infrarood straling van de infrarood verwarming heeft een therapeutische werking op ons lichaam en is goed voor de gezondheid.

Kies zelf je foto voor op de verwarming schilderij die je mooi vindt en we zorgen dat deze op het oppervlakte van de infrarood kachel wordt bedrukt.

Verwarming schilderij slaapkamer infrarood paneel afbeelding

Infrarood verwarming foto

Een infrarood verwarming foto met eigen gekozen afbeelding is als kunst aan de muur. Je kinderen, huisdieren en andere dierbaren op het infrarood paneel laten bedrukken. Kies voor Infrarood verwarming met eigen foto. Een foto op paneel laten bedrukking kost niet veel geld en je hebt er jaren plezier van. Wat kan er allemaal als foto gebruikt worden op een infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming foto als decoratie in je badkamer of slaapkamer, kan dit echt? Ja, dit is echt mogelijk met een infrarood beeldpaneel. Weg met die simpele lelijke radiatoren die je inrichting verpesten. Zeg welkom tegen het infrarood verwarming foto!

Afbeeldingspanelen zijn prachtig, het is kunst aan de muur! Je kunt er alles op laten drukken wat je wilt. Wat dacht je van een foto van je gezin, een landschapsfoto of een Picasso schilderij erop? Een Infrarood verwarming foto geef je een dominante plek in de woonkamer.

Als je ze dan met trots vertelt dat het ook een infrarood verwarming is, geloven mensen je niet. Totdat je het Infrarood verwarming foto aanzet en ze de heerlijke warme stralen op hun huid voelen.

Wil je een infrarood verwarming kopen, meer weten over de werking en prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij onze showrooms. Je krijgt alles te horen over infrarood verwarming installeren, het verbruik en de voordelen en de ongekende mogelijkheden van een infrarood verwarming.

Verwarming schilderij woonkamer

Kunst verwarming

Een kunst verwarming van Infrarood Verwarming is als kunst maar met een infrarood verwarming in jouw woonkamer, slaapkamer of hal. Je monteert het warmtepaneel eenvoudig aan de wand. Een glazen paneel is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas. Ze zijn daarom veilig te gebruiken in huis of kantoor.

Het oppervlak van het Infrarood Verwarming is kras- en zuurbestendig, waardoor de afbeelding de glans en levendige kleuren langdurig behouden. De afbeelding wordt volgens de nieuwste technologie bedrukt en is daardoor hittebestendig. De foto van de infrarood verwarming vervaagt niet.

Ga nooit zelf aan de slag met het beschilderen van een infrarood Verwarming. Gewone verf is namelijk niet geschikt voor de hoge temperaturen van de elektrische kachel. Het verlaagt zelfs de warmte uitstraling. Laat het vakwerk in dit geval aan Infrarood Verwarming over.

De infrarood verwarming reinig je, net als alle andere infrarood panelen, eenvoudig met een vochtige doek. In tegenstelling tot een conventionele radiator is regelmatig reinigen van een ir verwarming niet moeilijk. Jouw verwarming schilderij blijft mooi schoon en beschadigd niet.

Verwarming schilderij hal

Infrarood paneel foto kopen

Jouw woning verwarmen met een infrarood paneel foto is één van de beste keuzes die je kan maken voor het milieu, je eigen portemonnee en het design. Met een infrarood verwarming foto en groene stroom heb je geen CO2 uitstoot, je bent duurzaam met elektrisch verwarmen en zuinig in verbruik. Bovendien heeft infrarood warmte een therapeutisch werking op ons gestel.

Als je daarnaast ook nog eens het ir paneel onzichtbaar kan maken door een eigen foto te plaatsen op jouw infrarood kachel, dan spreken we van een moderne en innovatieve verwarming. Prachtige design gecombineerd met aangename warmte, natuurlijk te regelen met een thermostaat.

Door onze infrarood verwarming kies je voor een comfortabele warmte die vergelijkbaar is aan de zonnestralen. Dankzij deze stralingswarmte van de paneelverwarming worden alle objecten in het stralingsbereik verwarmd en voelt het keer op keer als een zomerse dag in huis.

Dankzij de mogelijkheden om het infrarood paneel met foto en van glas of metaal te bedrukken, kan je jouw infrarood kachel personaliseren. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan afmeting en vermogens, hebben wij voor iedere ruimte een geschikte design verwarming. Bestel direct in onze infrarood verwarming winkel.

Verwarming schilderij kinderkamer infrarood paneel foto

Glas infrarood paneel of metaal

Bij onze infrarood verwarming schilderij of infrarood paneel foto, kan je kiezen voor een metalen of glazen oppervlak als Infrarood verwarming woonkamer Bij het verharde veiligheidsglas is de afwerking van jouw foto in glans en zijn de kleuren diep, zeer geschikt voor je infrarood paneel foto.

Bij een metalen oppervlakte lijkt de infrarood verwarming op een canvas paneel, wat weer meer geschikt is voor infrarood verwarming schilderij.

Bij Infrarood Verwarming helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze. In ons assortiment hebben wij voor jou al twee reeksen ter beschikking gesteld. De Welltherm Stone Art en de Welltherm Metal Art panelen zijn 2 designreeksen die klaar liggen voor bedrukking. Maar je kan natuurlijk altijd voor je eigen infrarood paneel met foto kiezen.

Je kan kiezen tussen 15 soorten panelen waar je de foto op laat drukken. Genoeg keuze dus. Kan je niet kiezen en wil je liever een effen paneel aan de wand. Geen probleem, onze infrarood panelen zijn tevens in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Geschikt als infrarood verwarming badkamer en je kan ook een handdoekdroger van Infrarood Verwarming laten bedrukken. Neem hiervoor contact met ons op.

Ben je al warm gelopen voor deze prachtige verwarming schilderij met infrarood straling? En wil je deze ook aan jouw muur laten bevestigen? Neem dan contact op met Infrarood Verwarming. Wij zorgen ervoor dat jouw kunstwerk binnen de kortste keren aan de wand hangt.

infrarood paneel met foto

Veelzijdig, innovatief en decoratief, dat zijn onze foto en kunst infrarood panelen. Met deze verwarming met afbeelding heb je de mogelijkheid om elke gewenste afbeelding te laten aanbrengen of bedrukken op het paneel. Qua oppervlakte afwerking kan je kiezen tussen een glanzend glaspaneel of een prachtige matte coating.

De kunst verwarming zonder frame maakt indruk door het matte oppervlak wat voorzien is van een poedercoat laag. Dit Infrarood schilderij kan je laten bedrukken met elk gewenst motief, eigen foto of afbeelding.

Tegenwoordig hoeven verwarmingen niet meer te misstaan in je inrichting. Ouderwetse radiatoren zijn gewoonweg niet meer van deze tijd. Met een infrarood warmtepaneel als schilderij mag deze juist opvallen in een woning.

Je vrienden en familie zijn jaloers wanneer ze jouw woonkamer betreden en een prachtig gekleurd warmtepaneel schilderij zien hangen met een mooie afbeelding. Of juist een print van de Franse Alpen. Ze geloven niet dat het ook nog een infrarood verwarming is. Dat is het voordeel van infrarood verwarming schilderij of een infrarood kachel.

Waar foto en kunst infrarood panelen kopen?

De foto infrarood panelen van Infrarood Verwarming kan je kopen bij onze winkels. Wij hebben tevens diverse partners met showrooms verspreid over heel Nederland en België. Ben je op zoek naar een glazen infrarood paneel of juist een metalen paneel? Bij Infrarood Verwarming vind je ze allemaal. Vraag vandaag nog vrijblijvend online een offerte aan en krijg deskundig advies.

Laat jouw foto ir paneel bij ons bedrukken met je mooiste creatie en maak je inrichting daarmee helemaal af. Wil je meer informatie of met een adviseur spreken over een warmtepaneel schilderij? Dat kan heel goed in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. Het hoofdkantoor van Infrarood Verwarming is gevestigd vlakbij Roosendaal, in Oud Gastel.

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarode warmte ervaren. Onze adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice.

Tevens kan je eenvoudig de foto en kunst infrarood panelen online kopen via onze website. Je kan een warmtepaneel schilderij als een klein infrarood paneel, medium of een groot warmtepaneel kopen. In de webshop zijn alle modellen en mogelijkheden met de warmtepaneel schilderij en warmtepaneel foto weergegeven. De verschillende typen, de diversiteit in vermogen, de kleuren en een omschrijving vind je allemaal in onze online winkel terug.

Verwarming schilderij kinderkamer infrarood paneel foto

Keuze tussen twee oppervlakken

Infrarood Verwarming foto is geproduceerd in Duitsland en gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas. Daardoor garanderen wij de duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit van alle infrarood panelen. Je kan tegenwoordig kiezen uit een hoogglans glas of een mat metalen oppervlak.

Het speciale veiligheidsglas heeft de bijzondere eigenschappen dat ze krasvast, zuurbestendig, slagvast en afwasbaar zijn.

Tot op heden was de paneelverwarming van Infrarood Verwarming verkrijgbaar in een glanzend glas. Met het nieuwe metalen oppervlak slaat Infrarood Verwarming een nieuwe weg. Wederom van hoge kwaliteit. Dit is mogelijk door een volledig nieuw productieproces.

Het klassieke glanzende glaspaneel oppervlak van onze ir verwarming is bekend van bijvoorbeeld glazen deuren. Door de hoge transparantie zorgt dit voor een mooie dieptewerking en tevens een intensieve kleurweergave van jouw foto of afbeelding.

De beste keuze indien je ook van hoogglans oppervlakken houdt. Dankzij het glanzende oppervlak breng je met jouw schilderij verwarming frisse accenten aan op de muur.

Bij de schilderij verwarming kan je kiezen voor een glas- of metalen oppervlakte. Bij een glazen front is deze gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat het glas extreem sterk is en dat bij een mogelijke breuk stompe glassplinters ontstaan.

Dankzij de IPX4 klasse zijn de infrarood glas infrarood panelen spatwaterdicht en daardoor veilig te gebruiken in natte ruimtes, zoals de badkamer. Voor deze ruimte kan je kiezen voor een schilderij verwarming van glas met handdoekdroger. Ideaal voor een warme badkamer.

Bij een glazen paneel is de afwerking van jouw foto met glans en zijn de kleuren zeer diep. Bij een metalen front lijkt de schilderij verwarming op een canvas paneel. Voor beide uitvoeringen is het mogelijk om een frame erom heen te plaatsen. Zoals een schilderij.

Alle warmtepanelen van Infrarood Verwarming zijn veilig en van hoge kwaliteit. Ze dragen het hoogwaardige Duitse TÜV keurmerk, wat betekent dat ze aan zware kwaliteitseisen voldoen. De ESHC techniek, gelijke warmteverdeling van het paneel, zorgt voor een hoog rendement.

Infrarood panelen met eigen foto

Infrarood panelen eigen foto zijn als schilderijen aan de muur. Personaliseer jouw infrarood panelen met foto en kunst door een afdruk van een familieportret of een Rembrandt kunstwerk. Het paneel is beschikbaar met of zonder omlijsting, net als een echt kunstobject.

Ontwerp een gepersonaliseerde infrarood Verwarming met eigen gekozen foto. Niemand wil toch meer tegen een oude stinkende radiator aankijken in de woonkamer? Dit ook nog eens vieze geuren afgeeft. Infrarood Verwarming bied je de oplossing: een infrarood paneel met eigen foto.

Plaats een infrarood paneel met foto of een prachtige afbeelding in je kamer. Een foto van je beste vakantie, een afdruk van een prachtig schilderij of gewoon een mooi modern ontwerp.

Met een infrarood paneel met foto en kunst is alles mogelijk, het is kunst aan je muur. Je kunt alles op de panelen laten drukken. Naast dat het prachtig staat in je woonkamer, geeft het ook een heerlijke aangename warmte. Maar ook zeer geschikt als infrarood verwarming slaapkamer of als design verwarming in de badkamer.

Infrarood paneel schilderij

Een infarood paneel schilderij geeft niet alleen warmte af maar siert direct je interieur. Iedere afbeelding, print of motief kan je op een infrarood paneel met foto laten drukken. Een infrarood verwarming foto combineert de efficiënte warmte met een mooi ontwerp.

Het is de ideale oplossing voor een verwarming die gezien mag worden in bijvoorbeeld de huiskamer, slaapkamer of hal. De infrarood panelen met foto zijn dankzij de hoogwaardig glazen afwerking perfect voor iedere kamer.

Je houdt het infrarood verwarming foto eenvoudig schoon en dat terwijl ze ook nog eens hittebestendig zijn tot meer dan 150 graden Celsius. Ondanks de hoge temperatuur blijft de print ook nog eens mooi zitten. Onze hoogwaardige print techniek maakt het mogelijk om foto’s op de ir panelen af te drukken.

Wij maken géén gebruik van folies, doeken of stickers die er snel afgaan. De infrarood verwarming foto van Infrarood Verwarming zijn extreem zuinig in gebruik. Dit merk je vervolgens ook aan de maandelijkse lage energierekening.

Het infrarood paneel schilderij kan je online via onze shop kopen of kom langs bij één van de showrooms.

Wat is een infrarood verwarming schilderij?

Een infrarood schilderij verwarming is een verwarming met een print van een schilderij erop, welke je vervolgens aan de muur plaatst. Het infrarood paneel straalt lange golf c-stralen uit. Deze warmtestralen zijn vergelijkbaar met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke uv-straling.

De objecten en mensen in de kamer slaan de warmte op en weerkaatsten het vervolgens opnieuw de ruimte in. Deze moderne manier met een infrarood schilderij verwarming verwarmen is duurzaam, aangenaam en gezond. Daarnaast bespaar je gelijk op de kosten van verwarmen.

In tegenstelling tot een conventionele radiator heb je met een infrarood schilderij verwarming geen circulatie van de lucht. Daardoor zweeft er ook geen stof of bacteriën in de lucht. Daarnaast is de lucht niet droog, waardoor je geen last hebt van droge ogen, neus of huid.

Met een infrarood schilderij verwarming bespaar je ruimte, aangezien het infrarood paneel slechts 2 cm dik is en staat mooi in je woonkamer, slaapkamer of in de badkamer. Wil je een mooi lijst om het warmtepaneel schilderij heen? Geen probleem, je kan kiezen uit alle RAL-kleuren. Een infrarood verwarming met frame is maximaal 3 cm dik.

Verwarming schilderij koop je bij Infrarood Verwarming Kijk in onze online shop voor de vele mogelijkheden.

Verwarming schilderij slaapkamer infrarood paneel foto

Infrarood verwarming foto

De foto infrarood panelen van Infrarood Verwarming zijn gemaakt in Duitsland en dragen het keurmerk “100% Made in Germany”. Dit betekent dat het gehele productieproces aan de hoge kwaliteit normen voldoet. Zowel hoge kwaliteit voor de gebruikte materialen als de keurige afwerking. Dit zorgt voor een hoog rendement met onze duurzame foto infrarood panelen.

Je herkent direct de kwaliteit wanneer je het ir fotopaneel van Infrarood Verwarming ziet. Ze zijn gemaakt van gehard glas of metaal. En hebben een perfecte afwerking en een uniek printproces. Op kwaliteit maken wij dan ook geen compromissen.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen, waardoor jij jaren lang geniet van jouw prachtige verwarming schilderij. De verwarming schilderij bevat de hoogwaardig infrarood Verwarming verwarmingstechnologie. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmte verdeling over het gehele oppervlak van het warmtepaneel.

Het infrarood foto paneel is van hoge kwaliteit en zorgt daarmee voor een hoog thermisch rendement. Geniet van de comfortabele warmte met onze infrarood panelen.

De automatische hitte begrenzer, beschermt het ir paneel tegen oververhitting. Het paneel slaat daarmee automatisch uit, indien het oppervlak te warm wordt. Onze ir panelen hebben geen scherpe punten of randen, ook hierdoor zijn ze veilig in gebruik.

Schilderij verwarming kopen

Je bent overtuigd van de kracht van infrarood verwarmingspanelen en je wilt een schilderij verwarming kopen. Hoe gaat dit in zijn werk? Je kiest een print, foto of motief uit welke je op het paneel wilt hebben. Wij printen deze middels de nieuwste technologie op het ir paneel.

Ga nooit zelf een paneel verven. Vanwege de hoge temperaturen die het oppervlak bereikt, max. 120 graden Celsius, is gewone verf niet toereikend. Naast dat eigen verf gaat bladderen, heb je ook warmteverlies. Laat het over aan een specialist als Infrarood Verwarming.

Het oppervlak van het infrarood warmtepaneel is kras- en zuurbestendig. Dit betekent dat de afdruk de glans en kleuren langdurig behouden. Zelfs als je het paneel schoonmaakt met een vochtige doek. Meer onderhoud heeft een ir paneel niet nodig.

Een infrarood Verwarming schilderij combineert de efficiënte warmte met het mooie ontwerp. Het is de ideale oplossing voor een verwarming die ook mag opvallen in jouw huis. Geschikt voor muur- en plafondverwarming. Met of zonder frame. Eventueel verkrijgbaar met led-lichten.

Infrarood paneel schilderij aan de muur

Infrarood panelen geven niet alleen heerlijke warmte, ze zijn tevens een aanvulling op je inrichting. Neem een infrarood paneel schilderij voor aan de muur, het is gewoonweg een kunstwerk. De ouderwetse radiatoren zijn niet meer van deze tijd.

Een infrarood Verwarming met een prachtige afdruk van Picasso erop is bijna niet van echt te onderscheiden.  Met de infrarood beeldpanelen steel jij de blits in je eigen woning. Met deze panelen van gehard glas creëer jij je eigen atelier in de woonkamer.

Altijd al gedroomd van een schilderij in je slaapkamer van een dobberend bootje op Middellandse Zee? Dat kan met een infrarood beeldpaneel. Kunst en warmte in één toestel.

Hoe werkt het? Je kiest een print, foto of motief uit welke je op het paneel wilt hebben. Vervolgens printen wij deze met behulp van de nieuwste technologie op het ir paneel.

Het oppervlak van het infrarood beeldpaneel is zuur- en krasbestendig. Dit betekent dat de afdruk de glans en kleuren langdurig behouden. Zelfs als je het paneel schoonmaakt met een vochtige doek.

Veilig door veiligheidsglas

Het oppervlak van een infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas, waardoor het brandwerend is. Het kan maar liefst een oppervlakte temperatuur van 120 graden Celsius bereiken. Echter worden de muurpanelen niet warmer dan 85 graden Celsius, dit is vanwege de veiligheid.

Aangezien een infrarood paneel aan de muur binnen handbereik ligt, moet het veilig zijn als je het aanraakt, of als kinderen of huisdieren langs lopen. Een infrarood Verwarming van gehard glas kan je zonder risico op brandwonden gewoon aanraken. De infrarood wandpanelen zijn daarom voor mens en dier veilig.

Infrarood panelen van glas zijn zeer populair dankzij het stijlvolle en strakke uiterlijk. De ir glaspanelen zijn ook in andere varianten beschikbaar, zoals een krijt en spiegelpaneel.

Een infrarood glaspaneel kan overal in de woning worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld in de woon-, slaap- en kinderkamer.

Wat is een infrarood paneel schilderij?

Een infrarood paneel schilderij is een verwarming en tegelijkertijd een kunstwerk voor aan de wand. Het infrarood paneel straalt warme lange golf c-stralen uit. Deze warmtestralen zijn vergelijkbaar met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen.

De objecten en mensen in de ruimte slaan de warmte op en weerkaatst het vervolgens de kamer in. Deze manier van verwarmen is duurzaam, aangenaam en gezond.

In tegenstelling van een conventionele verwarming heb je met infrarood verwarmingspanelen geen luchtcirculatie, waardoor er geen stofdeeltjes of bacteriën in de lucht zweven. Daarnaast is de lucht niet droog, waardoor je geen last meer hebt van droge ogen of huid.

De infrarood beeldpanelen zijn ruimtebesparend, aangezien ze slechts 2 centimeter dik zijn. Wil je een mooi lijst om het infrarood paneel met foto? Geen probleem, je kan kiezen uit 41 RAL-kleuren. Een ir paneel met lijst is maximaal 3 centimeter dik.

Besparing op kosten

Met een infrarood panelen bespaar je flink op de verwarmingskosten. De kosten kun je opdelen in verbruiks-, installatie- en onderhoudskosten.

Lage verbruikskosten

Allereerst werkt infrarood verwarming op elektriciteit en is een elektrische verwarming. De energie wordt omgezet in warme infrarode straling die de objecten in de ruimte vervolgens verwarmen. De opwarming van de muren in de kamer zorgen voor een extra stijging in gevoels temperatuur van zo’n 2 à 3 graden. Een infrarood paneel is mede daardoor zuinig in gebruik.

Eenvoudige installatie

Ten tweede is de installatie van een infrarood kachel zeer eenvoudig en snel. Je hoeft geen nieuwe leidingen in je huis aan te leggen of bestaande leidingen te verleggen. Het enige wat je nodig hebt om een infrarood paneel werkend te krijgen is een aansluiting op de elektriciteit.

Geen onderhoudskosten

Als laatste heeft een ir warmtepaneel geen onderhoud nodig. Dit scheelt jaarlijks flink in de kosten. Doordat infrarood panelen geen draaiende onderdelen hebben, zoals een centrale verwarming wel heeft, gaat er niet snel iets stuk. De infrarood panelen gaan maar liefst 30 jaar mee zonder enig probleem, en misschien nog wel langer. Ook zijn er infrarood kachels voor buiten als zijnde een terrasverwarmer.

Een infrarood paneel met foto en kunst combineert de efficiënte warmte met het mooie ontwerp. Het is de ideale oplossing voor een verwarming die ook mag opvallen in je woning!

Jij bent de kunstenaar

Infrarood verwarming afbeelding met eigen foto of afbeelding geeft niet alleen comfortabele warmte, maar is tevens een aanvulling op je inrichting. Een verwarming met een eigen foto is origineel, neemt niet veel plek in en geeft daarnaast ook warmte af.

Met een infrarood verwarming afbeelding in je woning steel jij de show in je eigen huis. De infrarood panelen met foto afdruk is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Met een infrarood beeld verwarming creëer je een eigen atelier in jouw woonkamer.

Voor het infrarood paneel kies je een afbeelding uit die jij op de verwarming wilt hebben. Dit kan een foto zijn van vakantie of van een landschap. Maar ook een afbeelding van een bekende schilder, zoals Van Gogh of Rembrandt.

Infrarood verwarming afbeelding werkt volgens het principe van de zon. Hoe de zon de aarde verwarmt, verwarm het paneel de ruimte. De infrarood stralen zenden warme lange golf c-stralen uit.

Deze warmte stralen zijn vergelijkbaar met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen.

De objecten en mensen in de ruimte slaan de warmte op en weerkaatst het vervolgens de ruimte in. Deze manier van verwarmen is duurzaam, aangenaam en ook nog eens gezond.

In tegenstelling van een conventionele verwarming heb je met infrarood verwarming geen lucht circulatie. Daardoor zweven er geen stofdeeltjes of bacteriën in de lucht zweven. Je hebt dus ook minder stof in huis. Daarnaast is de lucht niet droog, waardoor je geen last meer hebt van droge ogen of huid.

De infrarood verwarming afbeelding is volkomen veilig, want het oppervlak van het paneel is gemaakt van hoogwaardig en permanent hitte bestendig ESG veiligheidsglas. Het kan maar liefst een oppervlakte temperatuur bereiken van 120 graden Celsius. De wandpanelen worden echter niet warmer dan 85 graden Celsius, dit vanuit veiligheidsoogpunt.

Aangezien een infrarood muurpaneel binnen handbereik ligt, moet het veilig zijn als je het aanraakt, of als kinderen of huisdieren langs lopen. Een infrarood verwarming van gehard glas kan je zonder risico op brandwonden of blaren gewoon aanraken. De infrarood wand verwarming met afbeelding zijn daarom voor mens en dier veilig.

Vervolgens printen wij deze met behulp van de nieuwste technologie op het oppervlak van de infrarood verwarming.

Het oppervlak van het infrarood beeldpaneel is zuur- en krasbestendig. Dit betekent dat de afdruk de glans en kleuren langdurig behouden. Zelfs als je het paneel schoonmaakt met een vochtige doek.

Een beeldverwarming is een infrarood warmtepaneel. De functie is in eerste instantie om warmte af te geven door middel van onschadelijke infrarode stralen. Daarnaast mag een ir beeldverwarming opvallen in je woning en zo opgaan in je decoratie.

Naast een ir fotopaneel heb je bijvoorbeeld ook infrarood spiegel-, handdoek beugel- en natuursteenpanelen. Met infrarood verwarmingen kun je dus vele kanten op. En niet alleen met de warmte, maar ook met de inrichting!

De ir fotopanelen kunnen overal worden gemonteerd, zoals in de kinderkamer, woonkamer of keuken. Infrarood beeldverwarming combineert de zeer efficiënte verwarmingstechnologie met een mooie ontwerp.

Op een beeldverwarming kun je alles laten afdrukken. Bijvoorbeeld een schilderij van een kunstenaar, maar ook een familiefoto of natuurlandschap. De foto wordt op een speciale manier in het glas afgedrukt.

De afdruk op het ir paneel kan niet ongedaan worden gemaakt. Denk daarom goed na over welke afbeelding je erop wilt hebben.

De voordelen van infrarood verwarming foto

De voordelen van een infrarood fotopaneel:

• Weinig benodigde ruimte door de vlakke infrarood verwarming.

• Zeer efficiënte en voordelige verwarmingstechnologie.

• Ontelbare individuele ontwerp opties.

• Eenvoudige installatie aan de muur.

• Aangename directe warmte door onschadelijke infraroodstralen.

Er zijn veel verschillende modellen infrarood panelen. In principe zijn al onze infrarood modellen geschikt voor iedere ruimte. Natuurlijk ook leverbaar met thermostaat. De kosten zijn per uitvoering verschillend.

Je kan bij ons ook Infrarood panelen kopen waar je kunst of een eigen foto op kan plaatsen. Kies je mooiste fotomoment of maak zelf een tekening.

Voor een kleine meerprijs is dat allemaal mogelijk. Wil je het verbruik weten, neem dan contact met ons op.

Een infrarood verwarming met afbeelding is de ideale combinatie tussen kunst en comfortabele warmte!

Infrarood verwarming als schilderij

Tegenwoordig hoeven verwarmingen niet meer te misstaan in je inrichting. Ouderwetse radiatoren zijn niet meer van deze tijd. Een infrarood warmtepaneel als schilderij mag juist opvallen in je woning.

Je vrienden en familie zijn jaloers wanneer ze je woonkamer binnen komen en een prachtig gekleurd schilderij zien hangen. Of juist een mooie print zien van jou en je geliefde. Ze geloven niet dat het ook een infrarood verwarming is. Dat is het voordeel van ir verwarming met een mooie print.

Een beeldpaneel geeft niet alleen warme af maar siert je interieur. Ieder foto, print of motief kun je op een beeldpaneel laten drukken. Een infrarood beeldpaneel combineert de efficiënte warmte met het mooie ontwerp. Het is de ideale oplossing voor een verwarming die gezien mag worden in je woning.

Kan infrarood verwarming worden gebruikt als schilderij? Ja zeker, wij bedrukken de glazen infrarood panelen voor je woonkamer, slaapkamer of badkamer met de kunst van jouw keuze. De enige voorwaarden is dat wij een hoog kwalitatief foto ervan krijgen. Iedere afbeelding met tenminste 300dpi en groot formaat kunnen wij hiervoor gebruiken.

Vervaagt de afbeelding?

Het antwoord op deze vraag is nee. Het oppervlak van de het infrarood paneel van Infrarood Verwarming is kras- en zuurbestendig. Hierdoor kan de afbeelding, de glans en levendige kleuren langdurig behouden blijven.

De afbeelding wordt volgens de nieuwste technologie bedrukt en is daarmee hittebestendig. Ga nooit zelf je infrarood paneel beschilderen. Gewone verf is niet geschikt voor hoge temperaturen. Laat het vakwerk aan ons over.

Het afbeeldingspaneel reinig je, net als alle andere infrarood panelen. Dat kan eenvoudig met een vochtige doek. In tegenstelling tot een conventionele radiator is regelmatig reinigen van een ir verwarming niet moeilijk. Je ir schilderij blijft mooi schoon en beschadigd niet.

Kan ik de infrarood panelen zelf schilderen?

Nee, je kan de infrarood verwarming niet zelf schilderen of bedrukken. Het oppervlak van een infrarood paneel wordt 85 graden Celsius heet. Indien u een infrarood verwarming zelf zou beschilderen geeft de verf een slechte geur af of nog erger het kan brand veroorzaken. Bovendien verslechterd de effectiviteit van de infrarood verwarming.

U bent aan de veilige kant met de keuze van onze beeld infrarood verwarming foto. Deze kunnen individueel worden bedrukt met uw eigen gewenste motief.

Deze infrarood verwarming schilderij bieden een maximale veiligheid en verliezen niet aan vermogen. Het kiezen van een beeld infrarood verwarming brengt geen extra kosten met zich mee.

De afdruk op het infrarood verwarmingspaneel kan niet ongedaan worden gemaakt. Denk daarom goed na over de afbeelding die je erop wilt hebben.

Kies eenvoudig een motief uit onze afbeeldingen catalogus of maak uw eigen tekening. Onze grafische ontwerper controleert altijd de kwaliteit van uw afbeelding, zodat het er prachtig uitziet.

Wil je infrarood verwarming kopen, neem dan contact met ons op via het offerte formulier, bel ons of koop een infrarood paneel in onze online shop. Wil je meer informatie over kosten berekening, ervaringen, prijs, verbruik en voordelen, lees dan ook ons infrarood verwarming magazine.

Offerte aanvragen