Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Verwarmingspaneel

Verwarmingspaneel

Verwarmingspaneel voor jouw woning

Heerlijke infrarood warmte met verwarmingspaneel

Een infrarood verwarmingspaneel voor de woning is een ideale manier om te verwarmen. Een infrarood paneel is in staat snel warmte af te geven en kan daarbij lokaal worden ingezet.

Infrarood panelen als bij-verwarming leveren een efficiënte verwarming door alleen daar te verwarmen waar de straling wordt afgegeven. De straling van een infrarood verwarming verwarmt bovendien de objecten zoals muren, vloeren en bijvoorbeeld de leren bank, die op hun beurt ook weer warmte uitstralen.

Een infrarood verwarming verwarmt de lucht maar in beperkte mate en juist daardoor voelt de warmte van een infrarood verwarmingspaneel comfortabel aan.

IR verwarmingspaneel verkrijgbaar in vele vormen

Wil je graag profiteren van de vele voordelen van infrarood verwarming? Dan kan dat met vele verschillende mogelijkheden en modellen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor ir-panelen van glas of voor een infrarood verwarmingspaneel welke geschikt is om aan de wand of het plafond te bevestigen zoals onze infrarood verwarming metaal met witte poedercoating. 

Ook kan je kiezen voor de uitvoering van een infrarood verwarming foto, een infrarood paneel spiegel of een paneel dat dient als krijtbord. Wij hebben tevens, elektrische warmtepanelen en infrarood verwarming met extra hoge temperatuur voor plekken die lastig te verwarmen zijn in verband met hoogte of glaspartijen.

Kortom, bij HeatXL is het assortiment infrarood verwarmingspanelen uitgebreid. Bij ons vind je altijd wat je zoekt, in de best verkrijgbare kwaliteit. We geven je informatie over infrarood verwarming installeren, het verbruik, de voordelen en ongekende mogelijkheden van infrarood.

Koop een infrarood paneel in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van hoge Duitse kwaliteit en zijn zuinig in verbruik. In onze online winkel vind je meer dan 400 producten. Infrarood-verwarming is sinds 2008 de grootste leverancier van infrarood verwarmingen in Nederland.

kinderkamer met infrarood paneel kakatoe

Verwarmingspaneel met foto

Verwarmingspaneel schilderij

Een verwarmingspaneel met foto is een perfecte manier om uw infrarood verwarming te personaliseren. Zo kan je met een infrarood verwarming foto in geheel eigen stijl de woonkamer of een andere ruimte verwarmen zonder dat direct zichtbaar is dat het hier om een energiezuinig verwarmingssysteem gaat. 

Infrarood verwarming schilderij bereikt een hoge afstraal temperatuur – tot wel 120 graden Celsius – zonder te heet te zijn als je ze aanraakt en daarmee zijn ze een uitstekende manier om de woonkamer of slaapkamer te verwarmen. De panelen zijn stijlvol en dun met maar 2 cm en daardoor passen ze bij elke inrichting, klassiek of modern. 

Je kan een verwarmingspaneel laten ontwerpen met een afbeelding van jouw voorkeur of een ontwerp kiezen uit onze brede foto collectie.

krijtbord in de keuken Ecaros infrarood panelen

Prijs verwarmingspanelen

Krijtbord verwarming

Wil je meer weten over de infrarood verwarmingspanelen prijzen? Die hangen af van diverse verschillende factoren. Je hebt de keuze uit enorm veel mogelijkheden en modellen, geschikt voor diverse doeleinden. De panelen variëren bovendien in design, afmeting en functie. De prijs van infrarood verwarmingspanelen varieert daarmee van minder dan honderd euro tot boven de duizend euro. 

De laagste prijs bied je een eenvoudig en niet erg energie zuinige elektrische verwarming met een lage efficiëntie, de duurdere modellen zijn hoogwaardige en zeer energiezuinige systemen, vaak extra grote panelen of panelen in bijzondere uitvoeringen. De prijs wordt echter ook bepaald door het merk, de producent, het vermogen van het paneel en een eventueel persoonlijk ontwerp. 

Wil je infrarood verwarming kopen, neem dan contact met ons op via het offerte formulier

Verwarmingspaneel kopen

Wand en plafond verwarming

Wil je een infrarood verwarmingspaneel kopen, bekijk dan onze online shop voor de vele mogelijkheden. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze showrooms om onze infrarood verwarmingspanelen te komen bekijken. Wil je liever eerst een offerte aanvragen en aansluitend thuisbezoek ontvangen voor een technische inventarisatie? Ook dat is altijd mogelijk.

Meer weten over verwarmingspaneel?

Wil je meer informatie over het infrarood verwarmen van jouw huis of ben je nieuwsgierig naar het uiterlijk van onze verschillende verwarmingsmogelijkheden?

Wil je een infrarood verwarming kopen, meer weten over de werking en prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij onze showrooms. Je krijgt alles te horen over infrarood verwarming installeren, het verbruik en de voordelen en de ongekende mogelijkheden van een verwarmingspaneel.

Geniet je graag van pure luxe in je woning? Steeds vaker kiest men voor een zelf ontworpen infraroodpaneel. Dit is een ideale oplossing wanneer je een bepaalde stijl voor de inrichting in gedachten heeft.

Ten eerste kunnen de panelen worden voorzien van een afbeelding of schilderij naar keuze. Ten tweede kan je het paneel zo zelfs bijna onzichtbaar maken.