Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Waarom infrarood verwarming?

Infrarood panelen

Infrarood verwarming eenvoudig mooi warm

Infrarood verwarming is schoon, geruisloos, onderhoudsvrij. Daarbij is het de milieuvriendelijkste optie voor verwarmen. Met infrarood verwarming heb je geen last van stof dat in de lucht circuleert en is uitermate geschikt voor mensen met allergieën. Denk hierbij aan astmapatiënten.

Infrarood verwarming is een mobiele of vaste verwarming. Dit type verwarming kunt u gebruiken als hoofdverwarming. Daarnaast zijn infrarood panelen ook bijzonder geschikt als tijdelijke verwarming of als extra infrarood bijverwarming in kamers die je weinig gebruikt. Infrarood paneel verwarmt met stralingswarmte. De personen en objecten in de kamer slaan deze warmte op en reflecteren deze warmte weer terug.

Door middel van deze warmtestraling kan bijvoorbeeld een woon- en slaapkamer zeer gelijkmatig worden verwarmd. Een infrarood verwarmingspaneel is stralingsverwarming die onder de directe verwarming gerekend kan worden. Net zoals de zon geeft de straling van een infrarood verwarmingspaneel een directe en prettige warmte af.

Het voordeel van de zuinige elektrische verwarming met infrarood is de hogere wandtemperatuur waardoor vocht uit de muur ontsnapt. Dit verbetert binnenshuis de luchtkwaliteit.

Wil je een kinderkamer verwarmen met een infrarood paneel, misschien een infrarood verwarming garage, infrarood verwarming badkamer of een infrarood verwarming krijtbord voor in de keuken aanschaffen. Je huis verwarmen met infrarood verwarming is gezond voor mens en dier. Heb je advies infrarood verwarming nodig? 

Kom bij ons langs, al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Kom langs bij onze showrooms en beleef zelf de warmte zelf.

Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer bijverwarming Ecaros infrarood panelen

Wat zijn de voordelen van infrarood verwarming?

Infrarood verwarming

• Schoon

• Geruisloos

• Geen onderhoudskosten

• Eenvoudige installatie

• Geen rondzwevend stof in de lucht

• Verbeterde luchtkwaliteit

• Geen vocht in de muren

• Mooi Design