Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Warmte paneel

Warmte paneel

Infrarood Warmte paneel

Je kan gewoon de kamer ventileren zonder warmte te verliezen, dat is de kracht van een infrarood warmte paneel. Jouw energierekening is aanzienlijk lager dan de voorgaande jaren, toen je nog met een centrale verwarming de woning verwarmde. 

Infrarood-verwarming.nl heeft diverse prachtige warmtepanelen, zoals een spiegel verwarming met led verlichting, een krijtbord keuken paneel of een design verwarming met een gepersonaliseerde foto en kunst erop. De ontwerp mogelijkheden met infraroodpanelen is ongekend groot. 

Een warmte paneel monteer je aan de wand of het plafond. Door het slanke ontwerp bespaar je veel ruimte. Bedien de infrarood verwarming gemakkelijk met een draadloze infrarood thermostaat verwarming, plug-in of met je smartphone. 

Infraroodpanelen infrarood verwarming zuinig met thermostaat

Elektrisch warmte paneel

Stralingspanelen

Je besluit om verwarmen met fossiele brandstoffen achter je te laten en over te gaan naar elektrisch verwarmen met IR panelen. De prijs van m3 gas neemt alsmaar toe en het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. 

Voordat je overstapt is het handig om wat meer te weten over de verschillende soorten elektrische verwarming. Ze zijn er namelijk in diverse vormen, materialen en uitvoeringen. Ook variëren de prijzen en de lopende kosten. 

Warmtestraler, lucht verhitter, nacht verwarming, stralingspanelen of infrarood warmtepaneel zijn mogelijke opties voor verwarmen middels elektriciteit. Infrarood warmtepaneel in de woonkamer, een warmte paneel badkamer of een infrarood verwarming slaapkamer. Zeer geschikt voor kinderkamer verwarmen.

Je hele huis elektrisch verwarmen met infraroodpanelen is een slimme keuze. Het is namelijk de meest energiezuinige manier om gasloos je woning te verwarmen. IR verwarming is een moderne en zuinige manier van elektrisch verwarmen. 

Warmte paneel Warmtepanelen, Infrarood verwarming, Infraroodverwarming, Infrarood panelen borstbeveiliging met thermostaat

Hoofdverwarming

Ir verwarming

De warmtepanelen met infrarood straling is steeds populairder. De infrarood verwarming kan ingezet worden als hoofd verwarming of als bijverwarming. Een koude ruimte in je woning kan je eenvoudig extra warmte geven middels een infrarood paneel. 

De warme infrarood stralen voelen zeer aangenaam aan. Infrarood panelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en uitvoeringen waardoor ze altijd passen bij jouw inrichting. Een infrarood stralingspaneel installeer je aan de muur of het plafond. 

Ze zijn onder andere verkrijgbaar in de vorm van een spiegel verwarming, met een afbeelding in de vorm van een schilderij verwarming of als krijtbord verwarming. Leuk voor in de kinderkamer of in de keuken. Deze beschrijf je namelijk met echt krijt. 

Het infrarood verwarming systeem van Infrarood-verwarming.nl integreert naadloos in de kamer. Bovendien zijn de panelen kleiner en lichter dan traditionele radiatoren. Tevens te verkrijgen als mobiele verwarming, ter ondersteuning van het bestaand verwarming systeem. 

studeerkamer mobiele verwarming 2

Warmtepaneel voor thuiswerkplek

Elektrische verwarming

Een warmtepaneel bij je kantoor bureau, omdat je steeds meer thuiswerker is ideaal. Verplaatsbaar, efficiënt en licht van gewicht. De mobiele infrarood warmtepaneel is snel een eenvoudig te plaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. 

Plaat de bureau verwarming onder je werkplek zodat je warme benen en voeten hebt. Ideaal om jouw thuiswerkplek te verwarmen zijn een bureau warmtepaneel welke je met een kleefstrip onder je bureau vastmaakt. Zeer zuinig in gebruik en efficiënte warmte. 

In de werkkamer thuis kan het vaak erg koud zijn. Toch is het belangrijk dat je deze ruimte goed verwarmd en op een gezonde manier. Om de gehele cv ketel op te starten is zonde van het geld. Gebruik daarvoor een mobiele verwarming met infrarood.

Een mobiele verwarming verplaats je eenvoudig naar de ruimte waar jij de warmte wilt hebben. In de studeerkamer, hobbyruimte of plaats het flexibele paneel in een koude hoek in de woonkamer. Het bied je extra warmte.