Infrarood-verwarming-logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Warmtepanelen

Warmtepanelen

Warmtepanelen

Infrarood Warmtepanelen

De infrarood warmtepanelen hebben een duidelijk voordeel op de ouderwetse wandverwarming. De infrarood warmtepanelen zijn dankzij het slanke ontwerp van 2 tot 3 cm ruimtebesparend. Ze zijn daardoor nauwelijks zichtbaar in jouw woning. 

Een infrarood paneel mag daarnaast ook gezien worden aan de muur of aan het plafond. Overal in de kamer kun je ze installeren. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit. Bedien de infrarood panelen van Infrarood Verwarming met een thermostaat.

Daarnaast kan je de infrarood verwarming van Infrarood-verwarming.nl ook integreren in verlaagde plafonds. Net zoals de verlichting, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn. IR verwarming  kan je iedere ruimte van de woning toepassen. 

Wil je meer informatie over infrarood verwarming nadelen of juist de vele voordelen. Een infrarood paneel heeft voornamelijk alleen voordelen, waaronder snel warm, gezond voor iedereen en energiezuinig in het verbruik. Je kan ook kiezen voor een infrarood verwarming foto. Verwarmingspanelen geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming. Infrarood Verwarming beantwoord al je vragen.

Warmtepaneel keuken

Beste warmtepaneel

Warmte paneel in de keuken is een manier om deze ruimte aangenaam te verwarmen. De keuken wordt namelijk vaak vergeten. Tegenwoordig zijn keukens meer dan een plek waar alleen het eten wordt bereid. Het is een gezellige ruimte waar je samenkomt. 

Een woonkeuken waar je met de familie en vrienden tijd doorbrengt om te dineren, te borrelen en voor gezelligheid. In een keuken zijn voldoende apparaten die warmte afgeven, echter staan deze niet altijd aan als je bijvoorbeeld een borrel met elkaar neemt. 

Of in de ochtend als je een ontbijt wilt nuttigen of een kop koffie drinkt, dan zou je willen dat je meer warmte had. Ook al is het maar voor een korte periode. Infrarood warmtepanelen van Infrarood-verwarming.nl zijn dan een ware uitkomst. 

Installeer de IR panelen aan de wand of aan het plafond. Een krijtbord keuken paneel staat prachtig. Het is net een schoolbord welke je met echt krijt beschrijft. Handig voor notities of de boodschappenlijst. Kies voor een ir-verwarming van infrarood-verwarming.nl

Beste infrarood panelen, Warmtepanelen

Warmtepanelen slaapkamer

Plafond en aan de muur

Met een warmtepaneel slaapkamer verwarm je de ruimte precies zoals jij dat wilt. Vooral in de koude wintermaanden kan een slaapkamer erg koud, kil en tevens vochtig zijn. Je wilt toch ook warm opstaan in de winterperiode? 

Wanneer je in de slaapkamer kiest voor infrarood paneel plafondmontage, zorg er dan voor dat het paneel niet direct boven het hoofdgedeelte hangt. De directe warmtestralen van een  warmte paneel kunnen namelijk als ongemakkelijk worden ervaren. 

De meest geschikte plek voor een infrarood plafondverwarming is boven het voeteneinde van het bed. Het bed wordt opgewarmd, maar ook de vloer en de muren. Aan de wand is de beste plek tegenover de buitenmuur. Door de warme buitenmuur verdwijnen eventuele schimmels. 

In de slaapkamer zorgen de IR panelen van Infrarood-verwarming.nl voor een ideale luchtvochtigheid. Door de elektrische verwarming heb je een goede ademhaling en een betere nachtrust. Verlaag tijdens het slapen de temperatuur naar 17 of 18 graden Celsius.

Warmtepanelen Thermostaat Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer copy

Warmtepaneel badkamer

Handdoekdroger en spiegel verwarming

De stralingspanelen in de badkamer zijn geen overbodige luxe. In een korte periode wil je aangename warmte hebben in deze ruimte. De elektrische verwarming badkamer van Infrarood-verwarming.nl zijn zeer goed in staat deze ruimte van aangename warmte te voorzien.  

Een infrarood spiegel paneel kan eenvoudig worden geïntegreerd in moderne badkamers en zorgt daarnaast voor geweldige visuele accenten. Nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen en lekker warm voor de koude ochtenden.

Een infrarood dual-paneel met handdoekdroger is een uitkomst voor in de badkamer. Naast dat de ruimte heerlijk warm is, zijn je handdoeken altijd droog en warm. En een plafond warmtepaneel zorgt voor een heerlijk warme vloer. 

Genoeg redenen om infrarood warmtepaneel in de badkamer te installeren. Dankzij de ip54 klasse mag dit type infrarood paneel ook in vochtige ruimtes worden geïnstalleerd, omdat ze spatwaterdicht zijn. Houd wel de veilige afstand van 60 cm in acht van de wateraansluiting.