HeatXL Logo

info@heatxl.com

Infrarood Verwarming

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00
en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Webshop

Bezoeken

Warmtepanelen

Warmtepanelen kopen

De warmtepanelen hebben een duidelijk voordeel op de ouderwetse wandverwarming. De infrarood warmtepanelen zijn dankzij het slanke ontwerp van 2 tot 3 cm ruimtebesparend. Ze zijn daardoor nauwelijks zichtbaar in jouw woning.

Warmtepanelen voor het verwarmen van jouw woning of kantoor. De infrarood warmtepanelen van Infrarood Verwarming geven niet alleen heerlijke warmte af, ze zijn daarnaast prachtig om te zien. Een moderne aanvulling op je inrichting!

De infrarood warmtepanelen hebben een duidelijk voordeel op de ouderwetse wandverwarming. De infrarood warmtepanelen zijn dankzij het slanke ontwerp van 2 tot 3 cm ruimtebesparend. Ze zijn daardoor nauwelijks zichtbaar in jouw woning.

Een infrarood Verwarming mag daarnaast ook gezien worden aan de muur of aan het plafond. Overal in de kamer kun je ze installeren. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektriciteit. Bedien de infrarood Verwarming met een thermostaatsregeling.

Daarnaast kan je de infrarood verwarming van Infrarood Verwarming ook integreren in verlaagde plafonds. Net zoals de verlichting, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn. Warmtepanelen kan je iedere ruimte van de woning toepassen.

warmtepaneel foto badkamer infrarood verwarming warmtepanelen

Warmtepaneel keuken

Warmtepaneel in de keuken is een manier om deze ruimte aangenaam te verwarmen. De keuken wordt namelijk vaak vergeten. Tegenwoordig zijn keukens meer dan een plek waar alleen het eten wordt bereid. Het is een gezellige ruimte waar je samenkomt.

Een woonkeuken waar je met de familie en vrienden tijd doorbrengt om te dineren, te borrelen en voor gezelligheid. In een keuken zijn voldoende apparaten die warmte afgeven, echter staan deze niet altijd aan als je bijvoorbeeld een borrel met elkaar neemt.

Of in de ochtend als je een ontbijt wilt nuttigen of een kop koffie drinkt, dan zou je willen dat je meer warmte had. Ook al is het maar voor een korte periode. Warmtepanelen van Infrarood Verwarming zijn dan een ware uitkomst.

Installeer het paneel aan de wand of aan het plafond. Een krijtbord keuken paneel staat prachtig. Het is net een schoolbord welke je met echt krijt beschrijft. Handig voor notities of de boodschappenlijst.

Infraroodpaneel infrarood panelen slaapkamer infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel plafond wand infrarood verwarming warmtepanelen

Warmtepaneel slaapkamer

Met een warmtepaneel slaapkamer verwarm je de ruimte precies zoals jij dat wilt. Vooral in de koude wintermaanden kan een slaapkamer erg koud, kil en tevens vochtig zijn. Je wilt toch ook warm opstaan in de winterperiode?

Wanneer je in de slaapkamer kiest voor infrarood verwarming plafond, zorg er dan voor dat het paneel niet direct boven het hoofdgedeelte hangt. De directe warmtestralen kunnen namelijk als ongemakkelijk worden ervaren.

De meest geschikte plek voor een infrarood verwarming plafond is boven het voeteneinde van het bed. Het bed wordt opgewarmd, maar ook de vloer en de muren. Aan de wand is de beste plek tegenover de buitenmuur. Door de warme buitenmuur verdwijnen eventuele schimmels.

In de slaapkamer zorgen de ir warmtepanelen van Infrarood Verwarming voor een ideale luchtvochtigheid. Daardoor heb je een goede ademhaling en een betere nachtrust. Verlaag tijdens het slapen de temperatuur van de infrarood panelen naar 17 of 18 graden Celsius.

warmtepaneel badkamer infrarood paneel Elektrische verwarming infrarood verwarming warmtepanelen

Warmtepaneel badkamer

Een infrarood verwarming badkamer is geen overbodige luxe. In een korte periode wil je aangename warmte hebben in deze ruimte. De elektrische warmtepanelen  badkamer van Infrarood Verwarming zijn zeer goed in staat deze ruimte van aangename warmte te voorzien.

Een infrarood spiegelverwarming kan eenvoudig worden geïntegreerd in moderne badkamers en zorgt daarnaast voor geweldige visuele accenten. Nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen en lekker warm voor de koude ochtenden.

Een infrarood dual-paneel met handdoekdroger is een uitkomst voor in de badkamer. Naast dat de ruimte heerlijk warm is, zijn je handdoeken altijd droog en warm. En een plafond warmtepaneel zorgt voor een heerlijk warme vloer.

Genoeg redenen om warmtepanelen in de badkamer te installeren. Dankzij de ip54 klasse mag dit type paneel ook in vochtige ruimtes worden geïnstalleerd, omdat ze spatwaterdicht zijn. Houd wel de veilige afstand van 60 cm in acht van de wateraansluiting. Huis verwarmen zonder gas begint met een goed warmtepaneel van Infrarood Verwarming te kiezen.

Warmtepanelen plafond

Warmtepanelen plafond zijn vlakke verwarmingspanelen die gemakkelijk aan of in het plafond kunnen worden geplaatst. Met een warmtepanelen plafond montage heb je een grotere warmtedekking in de kamer.  

De elektrische kachel middels infrarood straling van de warmtepanelen op het plafond wordt onmiddellijk gevoeld. Het Infrarood systeem is geschikt voor plafonds tot op 3 meter  hoogte. Een infrarood kachel verwarmt eerst de muren, mensen en de objecten, en daarna de omgevingslucht. Je kan de ervaring van infrarood verwarming plafond vergelijken met de warmte stralen van de zon, want dit zorgt voor een natuurlijk warmtegevoel.

Warmtepaneel plafond is de ideale oplossing om een ruimte goed te verwarmen. Een warmtepanelen plafondmontage kan je het best door onze vakmensen laten uitvoeren.

Warmtepanelen plafond is een goede en vooral een goedkope oplossing om over te stappen naar elektrische verwarming. Iedere ruimte kan afzonderlijk worden bediend met een mobiele telefoon en thermostaat.

Warmtepaneel buiten

Ben je op zoek naar een warmtepaneel buiten voor op het terras, een veranda verwarming of een schuur verwarming? Kies dan voor de korte golf infrarood warmtepaneel buiten. Deze zijn speciaal gemaakt voor gebruik buiten en zijn dankzij de IPX6 waarde stof- en waterdicht. Deze kan je gewoon buiten laten staan of op de muur laten hangen.

Het warmtepaneel buiten is ook geschikt voor ruimtes maximaal voor 75% gesloten zijn, zoals een serre, party tent of veranda. Een goede oplossing is een warmtepaneel heatstrip, want deze is is compacter en bereikt een hoge temperatuur van maximaal 300 graden Celsius. Warmtepanelen voor binnen gebruiken hebben een tem,partur van  maximaal 120 graden.

Uit veiligheid moeten de hoge temperatuur paneelverwarming buiten ruim boven handbereik opgehangen, want je mag ze niet aanraken met je blote handen. 

Je kan ook kiezen voor een terrasverwarmer voor alleen buiten. Je hebt dan meer keuzes dan alleen een heatstrip. Verschillende maten en kleuren verwarmingen voor buiten.

Warmtepaneel foto

Een warmtepaneel foto is een infrarood verwarming met foto. Een foto wordt op een glanzend glaspaneel en met een prachtige matte coating gedrukt en toch heb je de lekkere warmte.

De poster verwarming kan je laten bedrukken met elk gewenst motief, een eigen foto of afbeelding van wat je mooi vindt.

Verwarmingen hoeven niet meer te misstaan in je interieur. Ouderwetse CV radiatoren zijn gewoonweg niet meer van deze tijd en stap nu over op een warmtepaneel foto. 

De warmtepanelen kan in je woonkamer, slaapkamer en zelfs in de badkamer worden gehangen. Ook een handdoekdroger met foto of een plafondverwarming met een mooie blauwe lucht met wolken. Zorg dat de foto voor de verwarming poster wel van goede kwaliteit is, 300 dpi en zo groot mogelijk formaat, want dan heb je een prachtig warmtepaneel.

Warmtepaneel infrarood poster koop je bij Infrarood Verwarming

Warmtepaneel schilderij

Een warmtepaneel schilderij is metalen verwarming die warme infrarood uitstraalt. Het metalen warmtepaneel is bedrukt met een foto print naar keuze. Door de metalen behuizing is de structuur van het warmtepaneel meer een echt schilderij. Het is een verwarming en tegelijkertijd een mooi schilderij 

De warmtepanelen maken gebruik van lange golf warmtestralen. De objecten die in de kamer staan slaan de warmte op en weerkaatsen ze vervolgens de ruimte in. Je voelt van alle kanten de heerlijke warmte en je kijkt ook naar een schilderij van jou keuze. 

Het warmtepaneel kan je ophangen aan de muur of het plafond. Je kan iedere foto op de infrarood kachel laten plaatsen, zo gek als jij wilt, als de foto maar van goede kwaliteit is. 

De achterkant van het verwarming schilderij is voorzien van een elektriciteitskabel met stekker. De installatie is daarom zeer eenvoudig. Voor een nog mooier resultaat van je warmtepaneel schilderij is het aan te raden om de kabel weg te werken in de muur, net zoals de platte tv’s tegenwoordig. 

infrarood verwarming slaapkamer kopen infrarood verwarming warmtepanelen

Warmtepaneel Spiegel

Een warmtepaneel spiegel werkt eigenlijk hetzelfde als iedere ander infrarood paneel. verwarming, want je verwarm bijvoorbeeld de badkamer of halletje op. Het mooie is natuurlijk dat het ook een spiegel is en het voordeel is dat deze nooit beslaat als je het warmtepaneel spiegel aanzet.

Binnen 5 topt 10 minuten lekker warm in je badkamer, slaapkamer of gang met de warmtepaneel spiegel.

Je bespaart op energiekosten, omdat je het spiegelverwarming alleen aanzet wanneer je het nodig hebt. Je bent niet constant in de badkamer, slaapkamer of het halletje. Je gebruikt het waarschijnlijk maar maximaal een uurtje per dag. Bovendien kan je met een nauwkeurige temperatuur regeling met een thermostaat regelen. Ook met een timer, dus wanneer je op staat is de badkamer al lekker warm

Veel thermostaten van Infrarood Verwarming hebben ook een app waar je via je mobiele telefoon of iPad alles kan regelen.  Een warmtepaneel spiegel is eigenlijk een must, want het is duurzaam en heel erg efficiënt. 

Infrarood Warmtepaneel

Infrarood panelen zijn gemaakt van verhard veiligheidsglas, metaal, natuursteen os aluminium. Hoewel de natuursteen panelen qua efficiëntie moeilijk te verslaan zijn, zijn de varianten van ESG glas en aluminium weer iets goedkoper in de aanschaf.

Bij Infrarood Verwarming zijn er vele mogelijkheden als het op design en een IR paneel aankomt. Zo heb je bijvoorbeeld een krijtbord- en foto infrarood paneel. Op deze laatste kun je alles laten drukken. Van een schilderij van Picasso tot een prachtige familiefoto.

Elektrisch verwarmen met warmtepanelen is de toekomst. Efficiënt gebruik is de sleutel tot de verbruikskosten. Afhankelijk van het model krijg je twee tot vijf jaar garantie op de hoge kwaliteit warmtepanelen van Infrarood Verwarming.

De infrarood spiegel is prachtig in de badkamer, maar ook in de slaap-, kledingkamer of hal. Wil je ook warmtepanelen in jouw huis? Ga naar onze online winkel of kom langs in één van onze Infrarood Verwarming winkels. We vertellen je alles over de infrarood oplossingen.

Warmtepanelen bijverwarming

De warmtepanelen met infrarood straling is steeds populairder. De infrarood warmtepanelen kunnen ingezet worden als hoofd verwarming of als bijverwarming. Een koude ruimte in je woning kan je eenvoudig extra warmte geven middels een infrarood Verwarming. 

De warme infrarood stralen voelen zeer aangenaam aan. Warmtepanelen  zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en uitvoeringen waardoor ze altijd passen bij jouw inrichting. Een infrarood stralingspaneel installeer je aan de muur of het plafond. 

Ze zijn onder andere verkrijgbaar in de vorm van een spiegel verwarming, met een afbeelding in de vorm van een schilderij verwarming of als krijtbord verwarming. Leuk voor in de kinderkamer of in de keuken. Deze beschrijf je namelijk met echt krijt. 

Het warmtepanelen van Infrarood Verwarming integreert naadloos in de kamer. Bovendien zijn de panelen kleiner en lichter dan traditionele radiatoren. Tevens te verkrijgen als mobiele verwarming, ter ondersteuning van het bestaand verwarming systeem. 

Warmtepaneel voor thuiswerkplek

Een warmtepaneel bij je bureau, omdat je steeds meer thuiswerker is ideaal. Verplaatsbaar, efficiënt en licht van gewicht. De mobiele infrarood verwarming is snel een eenvoudig te plaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. 

Plaat de bureau verwarming onder je werkplek zodat je warme benen en voeten hebt. Ideaal om jouw thuiswerkplek te verwarmen zijn een bureau warmtepaneel welke je met een kleefstrip onder je bureau vastmaakt. Zeer zuinig in gebruik en efficiënte warmte. 

In de werkkamer thuis kan het vaak erg koud zijn. Toch is het belangrijk dat je deze ruimte goed verwarmd en op een gezonde manier. Om de gehele cv ketel op te starten is zonde van het geld. Gebruik daarvoor een mobiele verwarming met infrarood.

Een mobiele verwarming verplaats je eenvoudig naar de ruimte waar jij de warmte wilt hebben. In de studeerkamer, hobbyruimte of plaats het flexibele paneel in een koude hoek in de woonkamer. Het bied je extra warmte. 

Nano infrarood warmtepanelen

Nano infrarood warmtepanelen zijn de moderne en stijlvolle verwarmingsplaten die in elke kamer de ruimte goed verwarmt. Nano infrarood warmtepanelen  zijn gemakkelijk te monteren, maar moeten wel op de goede plek worden opgehangen, zodat elke ruimte gelijkmatig verwarmd wordt.

De Nano infrarood warmtepanelen kan je ook onopvallend plaatsen, neem bijvoorbeeld een warmtepaneel spiegel of krijtbord. Denk hierbij in de gang, halletje, slaapkamer en badkamer.

Nano infrarood panelen zien er prachtig uit. Je kan deze warmtepanelen combineren met  led verlichting. Bij Infrarood Verwarming heb je een ruimte keuze van verschillende stijlvolle uitvoeringen. Deskundig geïnstalleerd voor ons.

Wat is een nano infrarood warmtepaneel? Het paneel heeft de nieuwste nano techniek, waardoor de infraroodstralen op een lange golf uitgezonden. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar dat is het niet. De gezonde warmtestralen zijn overigens niet te zien op het blote oog, je voelt de zonnestralen op je huid.

Duurzame warmtepanelen

De prijs van een Infrarood Verwarming is afhankelijk van de grootte van het ir verwarmingspaneel en het vermogen. Infrarood verwarming heb je in verschillende maten, vermogens en materialen, waardoor de paneel prijzen ook verschillend zijn. 

Je hebt al infrarood panelen warmte vanaf honderd euro, wat kan oplopen tot duizend euro. De aankoopprijs is afhankelijk van welk vermogen je nodig hebt. Wil je het ir paneel gebruiken om de hele woning te verwarmen of alleen een bepaalde ruimte? Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een Infrarood verwarming woonkamer of infrarood verwarming badkamer.

De verschillen in kwaliteit van infrarood verwarming is aanzienlijk. De belangrijke onderdelen van een ir warmtepaneel moeten aan hoge test- en keuringseisen voldoen. Zoals de warmtegeleider, bekabeling, voorkant paneel, isolatie en thermostaat. 

Alleen op deze manier wordt een lange levensduur gegarandeerd en een consistent hoog rendement bereikt. Infrarood Verwarming levert alleen hoogwaardige panelen met lange levensduur. Ze dragen keurmerken als “Made in Germany”, CE-labels en het TÜV-certificaat.

verwarmingspaneel woonkamer infrarood verwarming warmtepanelen

 Elektrische warmtepanelen

Je besluit om verwarmen met fossiele brandstoffen achter je te laten en over te gaan naar elektrisch verwarmen met panelen. De prijs van m3 gas neemt alsmaar toe en het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. 

Voordat je overstapt is het handig om wat meer te weten over de verschillende soorten elektrische verwarmingen. Ze zijn er namelijk in diverse vormen, materialen en uitvoeringen. Ook variëren de prijzen en de lopende kosten. 

Warmtestraler, lucht verhitter, nacht verwarming of infrarood warmtepanelen  zijn mogelijke opties voor verwarmen middels elektriciteit. Infrarood warmtepaneel in de woonkamer, een warmtepaneel badkamer of een infrarood verwarming slaapkamer. 

Je hele huis elektrisch verwarmen met warmtepanelen is een slimme keuze. Het is namelijk de meest energiezuinige manier om gasloos je woning te verwarmen. Infrarood warmtepanelen zijn een moderne en zuinige manier van elektrisch verwarmen. 

Warmtepaneel voor de winter

Het warmtepaneel met infrarood zorgt voor een heerlijke warme winter. Met het warmtepaneel van Infrarood Verwarming geniet je van een gezonde straling en zonder dat de lucht circuleert. Geen droge ogen meer, geen stof in lucht, maar een schoon binnenklimaat. 

Je kan gewoon de kamer ventileren zonder warmte te verliezen, dat is de kracht van een infrarood warmtepaneel. Jouw energierekening is aanzienlijk lager dan de voorgaande jaren, toen je nog met een centrale verwarming de woning verwarmde. 

Infrarood Verwarming heeft diverse prachtige warmtepanelen, zoals een spiegel verwarming met led verlichting, een krijtbord keuken paneel of een design verwarming met een gepersonaliseerde foto en kunst erop. De ontwerp mogelijkheden met infrarood panelen is ongekend groot. 

Een warmtepaneel monteer je aan de wand of het plafond. Door het slanke ontwerp bespaar je veel ruimte. Bedien de verwarming gemakkelijk met een draadloze infrarood thermostaat verwarming, plug-in of met je smartphone. 

Infrarood warmtepaneel met thermostaat

Infrarood warmtepaneel met thermostaat ingebouwd is handig als je een los paneel wilt plaatsen.  Je kan warmtepanelen met thermostaat bedienen via het paneel zelf of via een smart app op je mobiele telefoon.

Het voordeel van een ingebouwde thermostaat is dat je geen losse thermostaat hoeft te kopen. Als je al een thermostaat hebt met hoofdverwarming dan kan je als bijverwarming een infrarood warmtepaneel met thermostaat kopen.

Wil je een nieuwe hoofdverwarming kopen, dan raden wij aan om een centrale thermostaat te kopen met daarbij warmtepanelen die je ermee centraal kan bedienen.

Infrarood Verwarming heeft tientallen soorten thermostaten, dus altijd een ruime keuze. 

FAQ Warmtepanelen

Wie koopt warmtepanelen?

Warmtepanelen worden gekocht door mensen die willen overstappen op elektrische verwarming. De consumenten moeten allemaal overstappen op elektrische heaters en de warmtepanelen zijn de goedkoopste oplossing hiervoor.

Wat zijn warmtepanelen?

Warmtepanelen zijn infrarood panelen die zijn dankzij het slanke ontwerp van 2 tot 3 cm ruimtebesparend zijn en veel gerichte warmte geven. Ze zijn daardoor nauwelijks zichtbaar in jouw woning.Werken volledig op elektriciteit en stralen infrarood uit, net als het gezonde deel van de zon.

Waar kan ik warmtepanelen plaatsen?

Warmtepanelen kan je op de muren en plafond plaatsen. Elke ruimte in het huis kan je een warmtepaneel bevestigen. In je badkamer, woonkamer, garage of tuin. Warmtepanelen zijn Wij adviseren warmtepanelen overal te plaatsen voor een duurzamere wereld.

Wanneer worden de warmtepanelen warm?

Warmtepanelen worden binnen 5 tot 10 minuten warm. Voor je badkamer, de spiegel met verwarming is al binnen 3 minuten niet meer beslagen met damp. De zitplaats, het bed of een koude plek is na de 10 minuten erg goed warm. Ons advies om de warmtepanelen goed te positioneren voor maximaal resultaat.

Waarom zijn warmtepanelen gezond?

Warmtepanelen zijn gezond vanwege de goede straling die je als mens ook in de natuur ontvangt. De rode straling van het paneel is goed voor je spieren en gewrichten. Er is geen schadelijke straling, de blauwe op het warmtepaneel. Ook heb je geen stof en vuile deeltjes in de lucht zweven en een hoge luchtvochtigheid wordt direct aangepakt.

Hoe kan ik warmtepanelen bedienen?

Warmtepanelen kan je bedienen met een analoge of digitale thermostaat. Er zijn ook warmtepanelen met ingebouwde thermostaat. Veel thermostaten kan je gemakkelijk bedienen met een app op je mobiele telefoon, iPad en computer. 

Welke warmtepanelen zijn het beste?

De beste warmtepanelen zijn diegene met een hoger wattage, want ze zijn sneller warm en leveren meer warmte, dus een groter oppervlakte wordt warmen. Wij raden aan om een berekening te laten maken over het aantal vierkante meters en welke ruimtes regelmatig moeten worden verwarmd.

Waarvoor moet ik een berekening laten maken?

Ons advies is om een berekening te laten maken omdat wij verschillende warmtepanelen verkopen en jou het beste rendement willen geven. Hoe beter de warmtepanelen gepositioneerd met het juiste vermogen, des te lager jouw energierekening.

Hoe rendabel zijn warmtepanelen?

De warmtepanelen zijn heel rendabel, en 100% in combinatie met zonnepanelen. Een warmtepaneel is rendabel als je goede posities kiest en het goed instelt op de thermostaat. Je kan honderden euro’s per jaar besparen met warmtepanelen. Vraag ons advies en een goede berekening, want we stappen over op elektriciteit en een warmtepaneel is de oplossing.

Hoeveel wattage zijn de warmtepanelen?

De warmtepanelen hebben verschillende wattages. De vermogens beginnen bij 150watt en lopen op naar 2000 watt voor binnen in huis. Voor warmtepanelen buiten kan het oplopen naar 4000 watt, maar dan verwarm je met gemak een oppervlakte van 35m2 in de open lucht met harde wind. Dat is meer de professioneel verwarmer.

Offerte aanvragen