Wat is infrarood plafondverwarming met verlichting?

led verwarming infrarood verwarming bijverwarming elektrische radiator woonkamer

De infrarood plafondverwarming met verlichting is een toestel dat twee doelen in één dient. Dit toestel biedt zowel kosteneffectieve led-verlichting als duurzame infraroodwarmte. Het werkt tegelijk als infrarood verwarming en als led-verlichting, maar je hebt de mogelijkheid beide onafhankelijk van elkaar te bedienen. Hoe eenvoudig is dat te doen? In een ruimte als de badkamer of de woonkamer bijvoorbeeld, is een infrarood plafondverwarming met verlichting ideaal. Duurzame warmte en licht. 

Dit is een belangrijk voordeel, want voor een infrarood plafondverwarming waarin ook verlichting verwerkt is, is maar één enkel elektrisch aansluitpunt nodig. En dit is precies waarom onze duurzame verwarming de juiste keuze is. In de meeste gevallen is er maar één aansluitpunt op het plafond, en dat punt wordt gebruikt voor de installatie van de plafondlamp. Met alleen dat ene aansluitpunt kun je nu zowel het licht als het verwarmingspaneel aanzetten.

led verlichting badkamer plafond

Infrarood paneel met verlichting in één toestel

Als we het hebben over de oplossing van de combinatie van licht en warmte, bedoelen we het infrarood paneel met verlichting wat in één toestel is verwerkt. We hebben een heel handige oplossing voor dit probleem gevonden, en dat is het Duo-line led-frame. Deze led-frames zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van afmetingen, kleuren en patronen. 

Je hoeft je over dit probleem geen zorgen meer te maken dankzij ons infrarood paneel met verlichting. Zowel het verwarmingspaneel als de lamp kunnen heel snel en gemakkelijk op gemonteerd worden. De led verwarming wordt geleverd met een heel handig boorsjabloon, dat ervoor zorgt dat de gaten die geboord worden op de juiste plaats komen.

Zo kun je de led verwarming zonder problemen ophangen. Het is het beste om deze klus met minstens één andere persoon te klaren. Bovendien bieden we onze eigen installatiedienst aan, die alles voor je in elkaar kan zetten zonder breekwerk te veroorzaken. Neem contact op met de technische dienst van Infrarood Paneel.

Lees het hele artikel over plafondverwarming met led verlichting

Laatste Magazine artikelen