Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

WELLTHERM INFRAROOD PANELEN

Infrarood verwarming eenvoudig mooi warm

Infrarood panelen van Welltherm zijn toonaangevend op het gebied van infrarood verwarming en zijn sinds 1995 op de markt.

Welltherm produceert infrarood verwarmingssystemen van de hoogste Duitse kwaliteit. De selectie van componenten, nauwkeurige verwerking en de klantgerichte productie van Welltherm infrarood panelen zorgen voor het beste rendement en duurzaam comfort.

Welltherm ir-panelen worden volledig geproduceerd, getest en gecertificeerd in Duitsland. De VDE- en EMC-certificering van Welltherm infrarood verwarming is het bewijs van deze sublieme kwaliteit en productveiligheid.

Wij verkopen de hoge kwaliteitsverwarming van Welltherm. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming schilderij kopen, bij ons is bijna alles mogelijk. Denk ook eens aan een infrarood verwarming plafond. 

Infraroodverwarming 1 slaapkamer

WELLTHERM INFRAROOD PANELEN

Hoogwaardige verwarmingssystemen

Vakbekwaamheid en vele jaren ervaring in de ontwikkeling van infrarood verwarmingselementen onderscheiden Welltherm in de markt van infrarood verwarming.

Het fundament voor hun topkwaliteit is de constante verbetering van de Welltherm infrarood panelen. Kennis is immers de basis voor vernieuwing en verbetering. Welltherm infrarood verwarming streeft er namelijk naar om het meest efficiënte en hoogwaardige verwarmingssysteem op de markt te brengen.

Zo is ESHC (Entire Surface Heat Conductor) een zeer doeltreffend verwarmingstechnologie die door Welltherm in Duitsland is ontwikkeld.

Wil je een kinderkamer verwarmen met een infrarood paneel, misschien een infrarood verwarming garage, infrarood verwarming badkamer of een infrarood verwarming krijtbord voor in de keuken aanschaffen. Je huis verwarmen met infrarood verwarming is gezond voor mens en dier. Heb je advies infrarood verwarming nodig? 

Kom bij ons langs, al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen. Kom langs bij onze showrooms en beleef zelf de warmte zelf.

Je kan kiezen voor een infrarood verwarming afbeelding, krijtbord, zuinige elektrische verwarming, bijverwarming en een goed verwarmingspaneel. Infrarood warmtepanelen zijn de toekomst, want iedereen stapt over op elektriciteit. 

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 1

Unieke ESHC technologie

Nieuwe verwarmingstechnologie

Deze verwarmingstechnologie wordt alleen in Welltherm infrarood panelen gebruikt. De technologie draagt bij aan de verwarming van het oppervlak van de Welltherm infrarood panelen.

Dankzij de ESHC is meer dan 70% van het infrarood paneel bedekt door warmtegeleiders. Dit garandeert de sublieme warmteoverdracht en de hoge efficiëntie van Welltherm infrarood verwarming. Dankzij de toepassing van deze techniek in Welltherm infrarood panelen hebben deze panelen de markt veroverd.

Het ESHC- verwarmingselement zit in het midden van een infrarood verwarmingspaneel. Aan de voor- en achterzijde wordt dit verwarmingselement afgesloten door thermische resistente siliconen isolatie.

Dankzij de goede isolatie aan de achterkant van het verwarmingspaneel geven Welltherm infrarood panelen een optimale warmte straling aan de voorkant van het warmtepaneel. Daar komt nog eens bij dat hoe groter het oppervlak van de infrarood verwarming, hoe doeltreffender dit wordt omgezet in comfortabele warmte.

Dankzij de Welltherm ESHC-technologie kan je tot wel 30% besparen op de stookkosten. Welltherm infrarood panelen geven bovendien een aangename warmte en ze zijn door heel het huis in aparte ruimtes te installeren is.

Wil je een infrarood verwarming kopen, meer weten over de werking en prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij onze showrooms. 

schilderij met infrarood paneel boven het bed slaapkamer energiezuinige bijverwarming

Hoge kwaliteit Welltherm

Kwaliteit infrarood panelen

Naast uitstekende technologie is uiteraard kwaliteit ook belangrijk als je overweegt een infrarood verwarming kopen. De infrarood panelen van Welltherm garanderen een temperatuur regeling met graadprecisie en de hoogste proces veiligheid.

Dankzij de steeds vernieuwende technologie, de topkwaliteit producten en grensverleggende visie voor de toekomst is Welltherm een sterke speler op het gebied van zuinige elektrische verwarming met infrarood panelen.

De Welltherm infrarood panelen worden namelijk met de hand op maat gemaakt. Dit staat garant voor topkwaliteit in de productie. Daarnaast maken hoogwaardige materialen en zorgvuldig geselecteerde componenten de infrarood panelen van Welltherm met recht speciaal. Hierdoor koop je degelijke Duitse kwaliteit voor levenslang plezier.

Wil je jouw huis verwarmen met infrarood, zuinig in verbruik, mooi design infrarood paneel, op je plafond of aan de wand. Dit is mogelijk met een infrarood verwarming krijtbord, spiegel of een infrarood verwarming foto. Kom naar onze showrooms of koop de ir panelen in onze shop.

Ben je overstag en wil je ook graag profiteren van de voordelen van elektrische verwarmen met infrarood panelen? Is je oog gevallen op de producten van Welltherm infrarood verwarming? Vraag dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden of laat onze specialisten een berekening maken van de mogelijkheden in jouw situatie.