Infrarood verwarming logo

+31 (0)165-714107

Bel ons

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Wifi thermostaat van Infrarood Verwarming

thermostaat draadloos infrarood verwarming

Thermostaat wifi

Slimme wifi thermostaat

Bedien infrarood panelen afzonderlijk van elkaar met een thermostaat wifi. Eenvoudig via je smartphone of tablet regel jij de gewenste temperatuur in huis. Een slimme wifi thermostaat leert van je leefgedrag en past zich daar automatisch op aan. Je profiteert daardoor van een beter wooncomfort.

Een thermostaat wifi is een volledig draadloze thermostaat welke via het internet in contact staat met de infraroodpanelen. De voeding van de slimme wifi thermostaat vindt plaats middels een batterij. Sommige draadloze thermostaten zijn voorzien van een oplaadbare lithium accu, waardoor je de batterijen niet hoeft te verwisselen.

Een thermostatische regeling voor jouw infrarood verwarming draagt bij aan een energie besparing die kan oplopen tot 22%. Een slimme thermostaat kopen doe je bij onze verwarmingswinkel of in de online shop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux verspreidt. Er is altijd wel een elektrische verwarming winkel bij jou in de buurt.

Straalkachel badkamer

Aparte thermostaat badkamer

Kies voor een infrarood straalkachel badkamer en profiteer van gezonde warmte in deze ruimte. Infrarood verwarming werkt namelijk anders dan een traditionele luchtverwarming. Het principe van infraroodverwarming komt rechtstreeks uit de natuur. De warme zonnestralen dringen de lucht binnen zonder deze te verwarmen en geven alleen hun warmte energie vrij wanneer ze het aardoppervlak raken.

Op deze wijze werkt infrarood verwarming ook. De werking van de warmte straling is gelijk alleen dan zonder de schadelijke uv-straling. De vaste objecten absorberen de thermische energie en geven deze daarna weer af aan de ruimte. Zo ontstaat een gebalanceerd microklimaat. Muren, vloer en meubels houden de warmte lang vast.

Dit bespaart energie kosten en verhoogt het comfort. In vergelijking met conventionele systemen kan de besparing oplopen tot wel 30%-50%. Muren worden warm en droog waardoor de isolatie ook weer beter werkt. Droge muren gaan schimmelvorming tegen. Zeker in een badkamer wil je geen vieze en ongezonde schimmels hebben.

De speciale badkamer straalkachel is voorzien van een IPX4 klasse, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn. Daardoor kan je ze veilig gebruiken in de badkamer. Infrarood paneel badkamer stuur je eenvoudig aan met een aparte thermostaat badkamer. Houd wel altijd de veilige montage afstand aan van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

Een infrarood verwarming badkamer is in diverse modellen leverbaar. Weg met die vieze stinkende en lelijke radiatoren. Maak plaats voor de ultradunne infrarood badkamer panelen van slechts 2 tot 3 cm dun. Een spiegel infrarood verwarming met led verlichting brengt twee duurzame werelden bij elkaar. Zuinige warmte en zuinige verlichting.

Voordeel van een spiegel met verwarming is dat je nooit meer last hebt van condens. Een zwarte verwarming met handdoek beugels voor het drogen van je handdoeken is wonderschoon. Of wat dacht je van een foto verwarming. Kies je eigen foto uit en wij zorgen dat deze op jouw gepersonaliseerde badkamer verwarmingselement komt. 

Infrarood verwarming woonkamer

Slimme thermostaat wifi

Een infrarood verwarming woonkamer stuur je aan met een slimme thermostaat wifi. Waar je ook bent met een slimme thermostaat kom je altijd thuis in een warme woonkamer. Verbind je smartphone of smartwatch met de slimme thermostaat wifi. OP deze manier weet de thermostaat jouw gps-locatie en zet hij de warmtepanelenalvast aan als je bijna thuis bent.

Een infrarood verwarming badkamer kan je ook regelen met andere thermostaten. Zoals een kamerthermostaat met wifi of een stopcontact thermostaat. Een thermostaat stopcontact is een plug-in thermostaat. Je steekt eerst de stekker thermostaat in het stopcontact waarna je stekker van het infrarood paneel erin steekt. Een plug-in stekker is goedkoper dan een slimme thermostaat wifi.

Een kamerthermostaat met wifi is een draadloze thermostaat waarbij de verbinding tot stand gebracht wordt via het internet. De draadloze kamerthermostaat met wifi kan je daardoor op elke willekeurige plek in huis plaatsen. Een thermostaat draadloos kan je het beste zien als een soort afstandsbediening voor je elektrische verwarming.

Het is een kastje dat eruit ziet als een normale thermostaat, maar dan zonder de bedrading. Om toch de temperatuur aan te kunnen passen, stuurt de thermostaat radiografische signalen naar een ontvanger bij de infrarood panelen. Infrarood paneel woonkamer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen welke beeldschoon staan.

De infrarood verwarming monteer je eenvoudig en snel aan de wand of het plafond. Voor de woonkamer adviseren wij altijd te kiezen voor een plafond infrarood verwarming aangevuld met losse wand panelen. Een plafond verwarming heeft namelijk een weide warmteverspreiding en bovendien wordt de vloer ook verwarmt.

Wil je meer weten welke infrarood panelen je nodig hebt om jouw woonkamer te voorzien van gezonde infrarood warmte? Neem dan contact op met onze infrarood adviseurs. Wij maken desgewenst een warmte berekening voor je waarin staat beschreven hoeveel IR panelen je nodig hebt, welk wattage en wat de beste positie is.

Infrarood verwarming slaapkamer

Afstandsbediening thermostaat

Een infrarood verwarming slaapkamer warmt de ruimte zeer efficiënt en gelijkmatig op. In de slaapkamer kan het nog wel eens kil en koud zijn. Als je wilt studeren of tv wilt kijken in de slaapkamer wil je dat het snel warm is. Dit is mogelijk met de infrarood verwarming slaapkamer. De IR panelen hebben een korte opwarmtijd van 5 tot 10 minuten.

Daardoor geniet je vrijwel direct van de heerlijke en gezonde warmte. Doordat de lucht niet verwarmt wordt, maar direct de vaste objecten heb je ook geen last van lucht verplaatsing. Dit betekent een schone lucht, zonder rondzwevende bacteriën en stofdeeltjes. Je kan ook gerust de kamer ventileren zonder veel warmte verlies te lijden.

De vaste objecten houden de warmte namelijk lang vast. Met de afstandsbediening thermostaat regel je eenvoudig de gewenste temperatuur van de infrarood verwarming slaapkamer. De afstandsbediening thermostaat kan je ook gebruiken voor de andere IR panelen in huis. Zoals de garage verwarming, woonkamer infrarood paneel, badkamer verwarming of veranda verwarming.

Alle infrarood warmtepanelen bedien je apart van elkaar met een thermostaat met wifi. De kinderkamer verwarmen doe je met de elektrische verwarming kinderkamer. Een veel geziene infrarood verwarming kinderkamer is een krijtbord paneel. Het is een mat zwarte verwarming en gemaakt van veiligheidsglas of metaal met een poedercoat laag.

Uiterst veilig in gebruik. De IR panelen hebben geen scherpe hoeken of randen. Ze zijn voorzien van meerdere oververhitting schakelaars. Het oppervlak van de wandpanelen is aanraakveilig. Wij leveren alleen A-merk infraroodpanelen welke voorzien van strenge Europese en Duitse keurmerken.

Wil je de beste infrarood verwarming kopen? Dan zijn de testresultaten met keurmerk en veiligheidscertificaten van groot belang. Onze IR verwarmingspanelen zijn volgens het Duitse keurmerk TÜV veilig en efficiënt, met een RoHS-certificaat vrij van schadelijke stoffen, CE-keurmerk voor Europese veiligheidsnormen, het EMV, VDE en Geprüfte Sicherheit (GS) keurmerk voor de strenge Duitse wet goedgekeurd.

Bedien de slimme thermostaat met de app op je smartphone

Draadloze slimme thermostaat

Hoe werkt een slimme thermostaat?

Middels een draadloze slimme thermostaat in huis bedien je eenvoudig de gewenste temperatuur. Waar je ook bent, thuis op kantoor of kom je terug van vakantie? Via de app op je smartphone of tablet stuur je de draadloze slimme thermostaat aan. Je kan ieder infrarood paneel apart van elkaar instellen en regelen.

Met een thermostatische regeling voor jouw infrarood verwarming bespaar je op de energie kosten. Dit komt omdat de warmte panelen niet nutteloos aan staan. Bovendien krijg je via de thermostaat app inzicht in jouw verbruik en je gedrag. Je kan hier van leren en nog beter de IR verwarming regelen .Met een draadloze slimme thermostaat zet je de verwarming hoger, uit of aan waar je ook bent.

Je kan de slimme thermostaat wifi bedienen op je mobiele devices maar ook met je stem. Gebruik Google Assistent, Alexa of de Apple homekit met Siri en regel de gewenste temperatuur door te praten. De draadloze thermostaat iPhone sluit je aan op de Apple Home Kit. Vanaf hier kan je al je slimme apparaten in huis bedienen.

Hoe werkt een slimme thermostaat? Met een slimme thermostaat regel je eenvoudig de juiste temperatuur van jouw infrarood verwarming. Bij een gewone kamerthermostaat gebruik je een draaiknop of afstandsbediening thermostaat om de temperatuur van een ruimte te bepalen. Dankzij de slimme thermostaat hoeft dit niet meer.

Voortaan kies je voor slim verwarmen. Waar je ook bent met behulp van deze slimme techniek bepaal je altijd de temperatuur in je hele huis. Een slimme thermostaat regelt 24 uur per dag de gewenste temperatuur in huis. Je hoeft dus niets meer te doen om dag en nacht van een fijn wooncomfort te genieten.

Een draadloze slimme thermostaat leert van jouw leef gedrag. Zelflerende slimme thermostaten zorgen ervoor dat je de verwarming niet meer hoeft in te stellen. Deze leren van jouw leef patroon, waardoor je niet meer na hoeft te denken over de verwarming. Ze detecteren wanneer er een flinke temperatuur daling in huis is, doordat bijvoorbeeld een raam open staat. De wifi thermostaat schakelt het warmte paneel uit.

Wifi thermostaat

Beste slimme thermostaat

Een wifi thermostaat is een draadloze thermostaat waarmee je de infrarood verwarming in huis aanstuurt. Via het internet communiceert de thermostaat met de IR panelen, zodat deze ook niet onnodig aan staan. Met de beste slimme thermostaat bespaar je tot wel 22% op het verbruik. Bovendien bespaar je met een IR verwarming ook al 30 tot 50% op de energie kosten.

Een wifi thermostaat kent vele voordelen. Er zijn genoeg redenen om een slimme thermostaat wifi te kopen:
– Het regelt de temperatuur in huis op afstand en automatisch.
– Het zorgt ervoor dat de temperatuur in jouw woning comfortabel is voordat je thuiskomt.
– Slimme wifi thermostaat is duurzaam.
– Geeft inzicht in je energiegebruik door regelmatig rapportages te leveren.
– Sommige slimme thermostaten passen zich automatisch aan op factoren uit de omgeving. Zoals luchtvochtigheid.

De beste slimme thermostaat is een wifi thermostaat welke draadloos in verbinding staat met de infrarood panelen. De thermostaat zelf wordt gevoed door elektriciteit of geheel draadloos met een batterij. Let hierop bij de aankoop van een draadloze slimme thermostaat wifi. Slimme thermostaten leren van je gewoontes. Koppel je mobiele telefoon aan de slimme thermostaat wifi. Dankzij het GPS systeem weet de thermostaat wanneer hij de IR panelen aan moet zetten.

Je komt daarom altijd thuis in een warm huis. Indien je onverwacht weg moet dan kan je zelf ook de verwarming bedienen via het hoofdstation thuis. Ben je onderweg dan gebruik je de app op je smartphone, tablet of smartwatch. Kortom, jouw infrarood verwarming staat door een wifi thermostaat nooit meer onnodig aan.

Daarnaast detecteert een slimme thermostaat ook wanneer er een sterke daling is in de temperatuur, omdat je bijvoorbeeld de kamer lucht. De wifi thermostaat schakelt dan de bewuste plaatverwarming voor je uit. Veel wifi thermostaten geven je inzicht in het verbruik. Met deze statistieken leer je zelf bewuster om te gaan met het energie verbruik.

Slimme thermostaat kopen

Slimme thermostaat vergelijken

Slimme thermostaat kopen levert je geld op. Bij een gemiddeld huishouden daalt het energieverbruik voor de elektrische verwarming met zo’n 22%. Dit is een flinke kostenbesparing. Wij raden dan ook altijd aan om een infrarood warmtepaneel te kopen met een slimme thermostaat wifi.

Er zit een klein verschil in slimme thermostaat en thermostaat wifi. Beide soorten thermostaten worden nog wel eens met elkaar door de war gehaald. Een slimme thermostaat leert van jouw leefgedrag. Een thermostaat die het gebruikerspatroon herkent en op basis daarvan je woning verwarmt.

Een wifi thermostaat is een thermostaat die je op afstand bedient doordat deze verbonden is met je lokale wifi-router. De wifi thermostaat bedien je op afstand middels je smartphone of tablet. Slimme wifi thermostaten kan je ook programmeren. Wil je de slimme thermostaten vergelijken? Kom dan een keer langs in onze verwarmingswinkel. We leggen je de verschillen uit van de diverse thermostaten.

Slimme thermostaat vergelijken van bijvoorbeeld de merken Ecaros, Honeywell evohome, Honeywell round connected, nest thermostaat, honeywell lyric t6, ThermoSmart en atag one. Bij infrarood-verwarming.nl kan je diverse (slimme) thermostaten kopen. Zoals ITC versie wifi-thermostaat welke geschikt is voor de Ecaros panelen. Een plug-in draadloze klokthermostaat met of zonder weekprogramma.

Een thermostaat met ontvanger bedien je via het hoofdstation of met de afstandsbediening thermostaat. Bij een wifi thermostaat kan je de infrarood verwarming ook regelen met je mobiele telefoon. Infrarood verwarming kent vele voordelen ten opzichte van alle cv ketels. Dit is ook bij de thermostaat van toepassing.

Vrijwel alle thermostaten passen op de stralingspanelen. Je hoeft daarom geen rekening te houden met een modulerende thermostaat met een opentherm protocol. Om modulerend te stoken met convectie kachels moeten de modulerende cv ketels en thermostaten een modern communicatie protocol ondersteunen, genaamd OpenTherm. Ze moeten beide hetzelfde protocol gebruiken, anders kunnen ze niet met elkaar praten.

Thermostaat met wifi

Wifi termostaat

We geven je vijf redenen waarom je een slimme thermostaat met wifi kopen wilt voor jouw infrarood verwarming systeem.

1) Je komt altijd thuis in een warm huis.
2) De infrarood verwarming staat nooit onnodig aan.
3) Inzicht in jouw energie verbruik.
4). Bespaar direct kosten en energie met een wifi termostaat.
5) Draadloze bediening via mobiele telefoon of tablet.

Infrarood verwarming is zuinig, duurzaam, in combinatie met groene stroom CO2 neutraal, eenvoudig te installeren, makkelijk te bedienen via thermostaat wifi, lage onderhoudskosten, storingsvrij en geurloos. Zeer geschikt voor het verwarmen van hoge ruimtes, kleine kamers en minder goed geïsoleerde gebouwen. Als hoofd- of bijverwarming.

Wil je meer weten over hoe je kan besparen met infrarood verwarming en wifi thermostaat? Neem dan zeker contact met ons op. Kom langs in onze verwarmingswinkel en laat je adviseren door onze experts. We vertellen je graag meer over onze duurzame infrarood verwarming producten, de inbouw en verwarming opbouw thermostaten.