Infrarood verwarming logo

Tel: +31 (0)165-714107

Email ons info@heatxl.com

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Wifi thermostaat

Thermostaat kinderkamer met infrarood paneel kakatoe copy

Wifi thermostaat

Slimme thermostaat

Met een wifi thermostaat bedien je eenvoudig ieder infrarood paneel afzonderlijk. Een wifi thermostaat wordt ook wel slimme thermostaat genoemd en kan je op afstand bedienden via een app op je smartphone of tablet. Een slimme thermostaat zorgt voor een beter wooncomfort.

De wifi thermostaat is een slanke thermostaat voor infraroodpanelen. Je kan de thermostaat op verschillende manieren bevestigen. De Lithium Accu in de wifi thermostaat is oplaadbaar. Op deze manier hoef je geen batterijen te verwisselen.

Om infrarood verwarmingspanelen optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij om deze aan te sturen met een thermostaat en eventueel in combinatie met een ontvanger. Hierdoor kan je namelijk niet alleen de temperatuur volledig naar eigen wens instellen, ook functioneert de infrarood verwarming daarmee het meest energiezuinig.

Bespaar op energie met een wifi thermostaat

Slimme wifi thermostaat

Wat doet een slimme thermostaat?

Met een slimme wifi thermostaat bedien je eenvoudig jouw IR verwarming, waar je ook bent. Je zet je eenvoudig de verwarming aan als je even van huis bent en in een verwarmde kamer wil arriveren. Pak je smartphone erbij en schakel de thermostaat alvast in op de gewenste temperatuur. Je schakelt de slimme wifi thermostaat op die manier ook eenvoudig uit.

Wat doet een slimme thermostaat? Een slimme thermostaat regelt de temperatuur van de infrarood verwarming. Deze slimme thermostaten stemmen de verwarming af op jouw leefpatroon in huis. Slimme wifi thermostaat is voorzien van handigheidjes die de besturing eenvoudiger maken en je helpen om energie te besparen. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf de klok te programmeren en bedient de infrarood panelen op afstand.

Je kan ze ook programmeren, waardoor de IR verwarming het huis automatisch op de juiste temperatuur verwarmt. Zelflerende slimme thermostaten zorgen ervoor dat zelfs dit niet meer hoeft. Deze leren van jouw leef gewoonten, waardoor je niet meer na hoeft te denken over de verwarming. Ze detecteren wanneer er een flinke temperatuur daling in huis is, doordat bijvoorbeeld een raam open staat. De wifi thermostaat schakelt het warmte paneel uit.

Er zijn verschillende soorten draadloze thermostaten. Sommige thermostaten geven je inzicht in het energieverbruik en ze lezen de meterstanden van de slimme meter automatisch af. Slimme thermostaten vergelijken. Welke thermostaat bij jou past hangt af van je wensen en woonsituatie. Welke eigenschappen moet je op letten en wat zijn de voor- en nadelen?

Overleg met onze infrarood expert, zij geven je advies over welke thermostaat het beste bij jouw woonsituatie past. Gebruik je de infrarood verwarming als hoofd- of bijverwarming? Indien je de infraroodverwarming bijvoorbeeld als bijverwarming in de badkamer of woonkamer gebruikt, dan kan je voor cv-ketels kiezen voor een modulerende thermostaten. De centrale verwarming verwarmt daardoor efficiënter. Vraag ons om advies.

Beste slimme thermostaat

Slimme thermostaat kopen

De beste slimme thermostaat kopen voor jouw infrarood verwarming systeem levert je een gemiddelde energie besparing op van 22%. Dit komt doordat de IR panelen niet onnodig aanstaan. We geven je een aantal redenen waarom een slimme thermostaat kopen een goede investering in. Naast energiebesparing geeft het een heerlijk wooncomfort.

Altijd een warm huis: Met een slimme wifi thermostaat kom je altijd thuis in een warm huis. Slimme thermostaten leren van je gewoontes. Waardoor ze de infraroodpanelen al aanzetten en op de juiste temperatuur brengen. Ga je onverwacht van huis? Dan kan je zelf de thermostaat via de app bedienen. Daarnaast staat je verwarming nooit meer onnodig aan.

Geen energie verspilling: Koppel de mobiele telefoon aan de beste slimme thermostaat waardoor je de locatie doorgeeft. Daardoor blijft je IR verwarming nooit onnodig aan staan. De slimme wifi thermostaat weet wanneer je bijna thuis bent. Bovendien merkt een thermostaat wifi ook wanneer een raam of deur open staat. Hij meet een sterke daling in temperatuur en zet de IR kachel uit. Met deze slimme functie stook je niet onnodig.

Inzicht in verbruik: De app op je devices geeft je inzicht in jouw verbruik. Je krijgt bijvoorbeeld een duidelijk overzicht van de temperatuur in huis. Gespecificeerd per dag en per uur. Je ziet zelf wanneer het eigenlijk te warm in huis was of wanneer de elektrische verwarming een tikje hoger had gekund. Met dit inzicht leer je bewuster omgaan met jouw energieverbruik.

Kosten besparen: Doordat de warmtepanelen automatisch uitschakelen wanneer je er niet bent, bespaar je energie. Ook door het inzicht in je energieverbruik, bespaar je op je energie rekening. Door een slimme thermostaat kopen zijn er nog meer mogelijkheden om te besparen op het verbruik. Bijvoorbeeld door de temperatuur per kamer te regelen met slimme draadloze thermostaten. Vraag een gratis offerte verwarming aan.

Thermostaat wifi

Draadloze thermostaat iPhone

Ben je op zoek naar een thermostaat die zelflerend is en die je op afstand met je smartphone of tablet bedient? Wil je een programmeerbare thermostaat? Dan is de slimme thermostaat of een thermostaat wifi zeker iets voor jou. Er zit een klein verschil in slimme thermostaat en thermostaat wifi. Beide soorten thermostaten worden nog wel eens verwarmd, wat op zicht niet vreemd is.

Een slimme thermostaat is een thermostaat die zelflerend is. Een thermostaat die het gebruikerspatroon herkent en op basis daarvan je huis verwarmt. Een wifi thermostaat is een thermostaat die je op afstand bedient doordat deze verbonden is met je lokale wifi-router. De thermostaat-wifi bestuur en benader je op afstand middels je smartphone of tablet.

De draadloze thermostaat iPhone bedien je met de Apple homekit. Je kan ook de bediening via je smartwatch doen Mocht je op een ander tijdstip thuiskomen dan in het ingestelde programma is ingevoerd? Vanaf je locatie stuurt je de thermostaat-wifi eenvoudig aan.. Slimme wifi thermostaten zijn vaak programmeerbaar.

Je kan een slimme thermostaat kopen bij jouw verwarming. Er zijn vele merken, zoals Ecaros, Honeywell evohome, Honeywell round connected, nest thermostaat, honeywell lyric t6, ThermoSmart en Toon. Bij infrarood-verwarming.nl kan je diverse thermostaten kopen. Zoals ITC versie wifi-thermostaat welke geschikt is voor de Ecaros panelen. Een plug-in thermostaat met of zonder weekprogramma.

Watts thermostaten vision reeks met een centraal touchscreen met wifi verbinding. Je kan bij infrarood verwarming kiezen voor een inbouw of thermostaat verwarming opbouw model. De infrarood stralers elektrischzijn eenvoudig te bedienen via een geïntegreerde  of losse thermostaat. Wil je meer weten over carbon infrarood verwarming wifi thermostaat? Of wat doet een slimme thermostaat en waarvoor is een draadloze klokthermostaat? Neem dan gerust contact met ons op. 

Handdoekdroger met infrarood verwarming thermostaat

Infrarood paneel woonkamer

Kamerthermostaat met wifi

Een infrarood paneel woonkamer bedien je eenvoudig met een thermostaat. Je hebt verschillende opties daarin, zoals een kamerthermostaat met wifi of een stekker thermostaat. Laatstgenoemde is een plug in thermostaat. Je steekt eerst de thermostaat stekker in het stopcontact waarna je vervolgens de infrarood verwarming stekker erboven op steekt.

Een kamerthermostaat met wifi is een draadloze thermostaat waarbij de verbinding tot stand gebracht wordt via het internet. De draadloze kamerthermostaat met wifi kan je daardoor op elke willekeurige plek in huis plaatsen. Draadloos kan twee verschillende betekenissen hebben. We leggen je het verschil uit.

De draadloze kamerthermostaat met wifi staat draadloos in verbinding met het infraroodpaneel. Waarbij de thermostaat zelf wordt voorzien van stroom via kabelvoeding. Er zijn ook volledig draadloze thermostaten die op batterijen werken. Zoals de draadloze wifi thermostaat voor infraroodpanelen welke voorzien is van een lithium accu en oplaadbaar is.

Een infrarood paneel woonkamer is verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Het oppervlak is gemaakt van metaal of verhard veiligheidsglas. Zowel de metalen als de glazen panelen zijn in diverse soorten uitvoeringen leverbaar. Zoals een krijtbord verwarming welke je met echt krijt beschrijft of een kunst verwarming.

Een infrarood verwarming met eigen foto opdruk is als een schilderij aan de muur. Kies een patroon, foto of afbeelding naar keuzen, bijvoorbeeld een Mona Lisa en hang deze aan een vrije muur. Eventueel kan je de infrarood panelen voorzien van een frame, waardoor het net een echt schilderij is. Niemand verwacht dat jouw kunstwerk aan de muur een verwarming is. Totdat ze de heerlijke warmte voelen.

Infrarood paneel badkamer

Draadloze slimme thermostaat

Een infrarood paneel badkamer is onmisbaar. Een infrarood badkamer verwarming zorgt iedere dag voor een aangenaam klimaat in deze natte ruimte. De speciale badkamer panelen zijn voorzien van een IPX4 klasse, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn. Daardoor kan je ze veilig gebruiken in natte ruimtes, zoals een badkamer of spa center.

Infrarood paneel badkamer stuur je eenvoudig aan met een aparte thermostaat badkamer. Met de draadloze slimme thermostaat hoef je helemaal niet meer om te kijken naar de gewenste temperatuur in huis. Het verhoogt jouw wooncomfort en je geniet iedere dag van een warme badkamer. Bovendien bespaar je zo’n 22% uit op de verbruikskosten met een badkamer straalkachel thermostaat.

Daarboven komt dat IR verwarming ook nog eens 30 tot 50% bespaart op de energie kosten ten opzichte van conventionele kachels, zoals CV ketels. Een infrarood verwarming badkamer zijn ook in verschillende uitvoeringen leverbaar. In diverse afmetingen en vermogens. Bijvoorbeeld een spiegel infrarood verwarming met led verlichting.

Het voordeel van een spiegel met verlichting en verwarming is dat je nooit meer een beslagen spiegel hebt na het douchen of baden. Het spiegel oppervlak is gemaakt van veiligheidsglas en is licht verchroomd. Een prachtig badkamer verwarmingselement welke ook nog eens zeer energiezuinig in verbruik is.

Een badkamer verwarming zwart staat ook beeldschoon in een moderne of strakke ruimte. Je kan kiezen voor een glans of matte afwerking voor de zwarte verwarming. En natuurlijk niet te vergeten de dual-zone handdoek droger. Deze is onderverdeeld in twee zones. Eén zone als verwarming met een maximale temperatuur van 120 graden en een zone voor het drogen van de handdoeken met maximaal 85 graden Celsius.

Infrarood verwarming garage

Thermostaat met wifi

Een infrarood verwarming garage warmt de ruimte zeer efficiënt en gelijkmatig op. Een garage aan huis is tegenwoordig niet meer alleen voor de auto bestemd. Sommige garages zijn omgebouwd tot een mancave of ontspanningsruimte. Er is een gedeelte ingedeeld voor de was te drogen. Kortom, een infrarood verwarmingkan niet meer ontbreken.

Het voordeel van een garage verwarming is dat je deze ook met een thermostaat met wifi kan bedienen. De ruimte wordt gelijkmatig verwarmd, maar je kan ook kiezen voor alleen een zone te verwarmen. Met zone verwarming thermostaat kan je iedere kamer of zone apart regelen. De infrarood warmtepanelen zijn namelijk separaat van elkaar te bedienen.

Je verwarmt alleen de zone of ruimte waar de warmte nodig is, waardoor je bespaart op de energiekosten. Een infrarood warmtepaneel is binnen 5 tot 10 minuten warm, waardoor je vrijwel direct geniet van de aangename en gezonde warmte. Infrarood verwarming garage zorgt namelijk ook voor een juiste vochtigheidsgraad.

Vaak zijn garage niet goed geïsoleerd en zijn de buitenmuren vochtig door de weersinvloeden. Infrarood verwarming werkt anders dan een convectie kachel waarbij de lucht wordt verwarmd. IR verwarming warmt direct de vaste objecten en mensen in de ruimte op. Zoals de bouwschil en meubels. De muren worden warm, vocht onttrekt waardoor schimmels verdwijnen.

Je creëert met een infrarood verwarming een gezond binnenklimaat. De thermostaat met wifi is geschikt voor alle stralingspanelen. Je bedient ieder warmte paneel apart van elkaar. Wil je meer weten over hoe je kan besparen met infrarood verwarming en wifi thermostaat? Neem dan zeker contact met ons op. Kom langs in onze showroom en laat je adviseren.

 

Wifi termostaat

Slimme thermostaat wifi

Wifi termostaat is een thermostaat draadloos welke communiceert via het internet. Een draadloze thermostaatis een slimme thermostaat wifi. Je bedient de infrarood verwarming via de slimme thermostaat wifi. Bovendien leert de thermostaat van jouw leef gedrag waardoor jouw wooncomfort verhoogd wordt.

Waarom een slimme thermostaat kopen?
1. Je komt altijd thuis in een warm huis.
2. De infrarood verwarming staat nooit onnodig aan.
3. Inzicht in het energie verbruik.
4. Bespaar kosten en energie met wifi termostaat.
5. Draadloze bediening via devices of met je stem (Google Assistent, Alexa, Siri).

Wat is het voordeel van een slimme thermostaat?
– Tot 10 jaar levensduur van batterij bij normaal gebruik.
– Snelle en eenvoudige bediening via de centrale draaischakelaar.
– Bedienen via smartphone en tablet, als ook via smartwatch.
– Wekelijks, vorstbescherming en vakantieprogramma.
– Programmeringsinterval in stappen van een half uur.
– Vol automatische aanpassing zomer en wintertijd.
– Weergave van het elektriciteitsverbruik in (kWh).
– Zowel wandmontage als vrijstaand te gebruiken.
– Geheugenfunctie tijdens het vervangen van de batterij.