Alkari hybride handdoekdroger satijn wit 900 watt

399,00

(inclusief btw)

De Alkari hybride Handdoekdroger 600 x 1200 x 40 mm (900 Watt) is uitstekend te gebruiken als infrarood verwarming badkamer.

Met de Alkari hybride handdoekdroger satijn wit 900 Watt met afmeting 600 x 1200 x 40 mm ervaar je de nieuwste technologie uit twee verwarming systemen. Primair gebruik van infrarood stralen met secundair de warme luchtstroom. Deze combinatie levert hiermee een dubbel warmte resultaat op. Voor nog snellere en intensere warmte. Dit is echte innovatie.

De modernste infrarood technologie handdoekdroger in combinatie met convectie. Bij hybride infrarood panelen is de metalen behuizing speciaal ontwikkeld zodat ook de lucht door de infrarood stralen wordt verwarmd, , ook voor deze handdoekdroger.

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Met de Alkari hybride handdoekdroger satijn wit 900 Watt met afmeting 600 x 1200 x 40 mm ervaar je de nieuwste technologie uit twee verwarming systemen. Primair gebruik van infrarood stralen met secundair de warme luchtstroom. Deze combinatie levert hiermee een dubbel warmte resultaat op. Voor nog snellere en intensere warmte. Dit is echte innovatie. 

De modernste infrarood technologie handdoekdroger in combinatie met convectie. Bij hybride infrarood panelen is de metalen behuizing speciaal ontwikkeld zodat ook de lucht door de infrarood stralen wordt verwarmd, ook voor deze handdoekdroger.

Alkari hybride handdoekdroger satijn wit 900 watt

Alkari hybride handdoekdroger satijn wit 900 watt

Met hybride infrarood panelen verwarm je vele malen sneller de woonkamer, hobbyruimte, zolder of andere ruimte. De hybride infrarood panelen van Alkari versie zijn uitgevoerd in een frameless design van gecoat staal. Met een vermogen van 900 Watt en een afmeting van 60,0 x 120,0 x 2,0 cm kan je eenvoudig en snel een woon- of werkruimte voorzien van aangename infrarood warmte. 

Dankzij de gepatenteerde veiligheidsbeugel kan je het infrarood paneel metaal uiterst veilig en strak aan de muur of het plafond bevestigen. Je kan het warmtepaneel zowel horizontaal als verticaal aan de muur of het plafond ophangen.

De hybride infrarood panelen zijn standaard verkrijgbaar in de semi matte kleur wit (RAL 9003). Het aluminium bevat een witte poedercoat laag. Dit zorgt voor een lange levensduur van het paneel. Ook te bestellen in andere RAL kleuren. 

Alkari staat voor een hoge Duitse kwaliteit infraroodverwarming tegen een scherpe prijs. Met ingebouwde verhittingsbescherming. Deze regelt automatisch de temperatuur bij oververhitting. Mocht de behuizing van het infrarood paneel te warm worden, dan slaat de handdoek verwarming automatisch uit. Geen scherpe hoeken of randen en dus uiterst veilig in gebruik. Op de Alkari infrarood verwarming badkamer ontvang je een garantie van 2 jaar.

Voordelen van hybride infrarood panelen zijn:

– Dun ontwerp, slechts 4 centimeter dik.
– Gehele ontwerp is van metaal gemaakt.
– Hoogwaardige infrarood technologie.
– Hoge energie-efficiëntie door extra convectie technologie.
– Direct klaar voor gebruik. Steek gewoon de stekker in het stopcontact.
– Een hoog energie rendement.
– Twee jaar garantie.

Het Alkari hybride infrarood paneel wordt standaard geleverd met wandbeugels.
Hybride Handdoekdroger kopen bij Infrarood Verwarming.

Vergelijkbare infrarood paneel badkamer met ander wattage

Alkari hybride handdoekdroger satijn wit 900 watt
Alkari hybride handdoekdroger satijn wit 1200 watt

Wat is een Infrarood verwarming

Infrarood verwarming behoort tot de elektrische verwarming. Infrarood panelen gebruiken de nieuwe infrarood technologie om efficiënt de ruimte te verwarmen.

Een infrarood verwarming werkt anders dan een conventioneel systeem, waarbij de lucht wordt verwarmd. Een infrarood verwarming verwarmt de objecten en mensen in een kamer. De paneelverwarming straalt lange gezond warmtegolven uit, welke we C straling noemen. De infrarode warmtestralen zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen. Je voelt direct de zeer aangename warmte van het infrarood verwarming op je huid. De warme lange golf infrarood van de elektrische verwarming weerkaatst overal op, zoals bank, muur en vloer. De hele ruimte wordt op een natuurlijke manier sneller en aangenaam warm. Dit is net als de zon die de mensen, muren of meubelstukken opwarmt.

Snel opwarmen

De opwarming van de wanden middels een verwarmingspaneel in de kamer zorgen voor een extra stijging in kamer temperatuur. Infrarood panelen sluit je aan op elektriciteit, waardoor de energie wordt omgezet in warme gezonde ir C stralen. De infrarood panelen van de elektrische kachel zijn binnen 5 a 15 minuten direct warm.

Goedkoop verwarmen zonder gas

Je huis verwarmen zonder gas dan is een infrarood paneel de oplossing om duurzaam te verwarmen. Helemaal in combinatie met zonnepanelen, dan ben je 100% duurzaam en groen aan het verwarmen. Elektrische kachel middels infrarood verwarming is het alternatief voor gas. Huis verwarmen zonder gas start met goede infrarood panelen en zonne-energie. Elektrisch verwarming is de toekomst en doe dit in combinatie met zonnepanelen of groene stroom.

Specificaties product

Gewicht 13 kg
Afmetingen 100 × 60 × 4 cm
Afwerking paneel

Metaal poeder coating

Fabrieksgarantie

2 jaar

Keurmerk

CE, TÜV

Merken

Montage

Wand

Soort infrarood paneel

Hybride verwarming

Temperatuur paneel

Kortstondig aanraakveilig voor mens en dier. 110 graden temperatuur

Thermostaat nodig?

Heeft Ingebouwde thermostaat

Verwarmd aantal m2

10-12 m2

Hoeveel watt

Alkari hybride handdoekdroger satijn wit 900 watt

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.