Alkari hybride infrarood verwarming met convectie 1200 watt

419,00

(inclusief btw)

Alkari hybride infrarood paneel met convectie 1200 watt met afmeting 600 x 1400 x 40 mm is uitstekend te gebruiken als hoofd- en bijverwarming. Met de Alkari metalen hybride infrarood panelen Basic 1200 Watt ervaar je de nieuwste technologie uit twee verwarming systemen. Primair gebruik van infrarood stralen met secundair de warme luchtstroom. Deze combinatie levert hiermee een dubbel warmte resultaat op. Voor nog snellere en intensere warmte. Dit is echte innovatie.

De modernste infrarood technologie in combinatie met convectie. Bij een Alkari hybride infrarood paneel is de metalen behuizing speciaal ontwikkeld zodat ook de lucht door de infrarood stralen wordt verwarmd. Met hybride infrarood panelen verwarm je vele malen sneller de woonkamer, hobbyruimte, zolder of andere ruimte.

Alkari staat voor een hoge Duitse kwaliteit infraroodverwarming tegen een scherpe prijs. Het Alkari hybride infrarood paneel heeft een ingebouwde verhittingsbescherming. Op de Alkari infrarood verwarming ontvang je een garantie van 2 jaar. Koop nu een Alkari hybride infrarood paneel met convectie 1200 watt.

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Alkari hybride infrarood paneel met convectie 1200 watt

Alkari hybride infrarood verwarming met convectie 1200 watt met afmeting 600 x 1400 x 40 mm is uitstekend te gebruiken als hoofd- en bijverwarming. Met de Alkari metalen hybride infrarood panelen Basic 1200 Watt ervaar je de nieuwste technologie uit twee verwarming systemen. Primair gebruik van infrarood stralen met secundair de warme luchtstroom. Deze combinatie levert hiermee een dubbel warmte resultaat op. Voor nog snellere en intensere warmte. Dit is echte innovatie.

De modernste infrarood technologie in combinatie met convectie. Bij een Alkari hybride infrarood paneel is de metalen behuizing speciaal ontwikkeld zodat ook de lucht door de infrarood stralen wordt verwarmd. Met hybride infrarood panelen verwarm je vele malen sneller de woonkamer, hobbyruimte, zolder of andere ruimte.

Alkari hybride infrarood paneel met convectie 1200 watt

Kleur en maat Alkari hybride infrarood verwarming

De Alkari hybride kachel is uitgevoerd in een frameless design van gecoat staal. Met een vermogen van 500 Watt en een afmeting van 60,0 x 140,0 x 4,0 cm. De hybride infrarood panelen zijn standaard verkrijgbaar in de semi matte kleur wit (RAL 9003). Het aluminium bevat een witte poedercoat laag. Dit zorgt voor een lange levensduur van het paneel.

De hybride metalen warmte panelen hebben een beschermingsklasse IP21, wat betekent dat ze niet in vochtige ruimtes te gebruiken zijn. Voor de badkamer kan je beter kiezen voor de metalen Basic of ITC Alkari panelen. De Alkari hybride verwarminspanelen zijn bijzonder geschikt infrarood verwarming woonkamer of slaapkamer.

Alkari staat voor een hoge Duitse kwaliteit infrarood verwarming tegen een scherpe prijs. Het Alkari hybride infrarood paneel heeft een ingebouwde verhittingsbescherming. Deze regelt automatisch de temperatuur bij oververhitting. Mocht de behuizing van het paneel te warm worden, dan slaat deze automatisch uit. Geen scherpe hoeken of randen en dus uiterst veilig in gebruik. Op de Alkari infrarood verwarming ontvang je een garantie van 2 jaar.

Voordelen hybride infrarood panelen:

– Dun ontwerp, slechts 4 centimeter dik.
– Gehele ontwerp is van metaal gemaakt.
– Hoogwaardige infrarood technologie.
– Hoge energie-efficiëntie door extra convectie technologie.
– Direct klaar voor gebruik. Steek gewoon de stekker in het stopcontact.
– Een hoog energie rendement.
– Twee jaar garantie.

Waarom Alkari?

Alkari infrarood verwarming is van hoge Duitse kwaliteit, welke dan ook voldoen aan strenge kwaliteitseisen. de infrarood panelen zijn in vele uitvoeringen en vermogens verkrijgbaar. Alle Alkari producten dragen het Duitse keurmerk “Made in Germany”, zijn RoHS gecertificeerd en TÜV-GS gekeurd.

Dankzij de hoogstaande infrarood techniek zijn de infrarood panelen zeer zuinig in verbruik. De kracht van hoge kwaliteit verwarmingsproducten gecombineerd met een energiezuinig verbruik.

Extra thermostaat nodig?

Om de Alkari warmtepanelen optimaal te gebruiken, adviseren wij om deze door middel van een thermostaat met eventueel een ontvanger aan te sturen. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar jouw wens in. Bovendien bespaar je daardoor energie, doordat het verwarmingspaneel niet onnodige aanstaat. Een infrarood verwarming is binnen 10 minuten warm.

Hierdoor kun je namelijk niet alleen de temperatuur volledig naar je eigen wens instellen, ook functioneert de infrarood verwarming daarmee het meest energiezuinig. Onder Koop ook zie je de thermostaten die goed aansluiten bij dit infrarood paneel.

Alkari hybride infrarood panelen

Specificaties product

Gewicht 17 kg
Afmetingen 60 × 140 × 4 cm
Afwerking paneel

Metaal poeder coating

Fabrieksgarantie

2 jaar

Keurmerk

CE, TÜV

Merken

Montage

Vrijstaand, Wand

Soort infrarood paneel

Hybride verwarming

Temperatuur paneel

Kortstondig aanraakveilig voor mens en dier. 110 graden temperatuur

Thermostaat nodig?

Heeft Ingebouwde thermostaat, Plugin thermostaat mogelijk

Verwarmd aantal m2

13-15 m2

Hoeveel watt

Alkari hybride infrarood verwarming met convectie 1200 watt

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.