Alkari infrarood verwarming basic 800 watt van metaal ALK-B-800

325,00

(inclusief btw)

Alkari infrarood paneel basic 200 watt van metaal ALK-B-800 is uitgevoerd in een frameless metalen design. Onze Alkari infrarood panelen combineren eenvoud en brede toepasbaarheid met betaalbaarheid. Geniet van de bijzondere warmte kwaliteit de efficiënte infrarood technologie. De robuuste en optisch discrete metalen infrarood panelen van Alkari zijn een aanvulling op je woning. Ze zijn niet alleen mooi, maar produceren een zeer efficiënte en aangename warmte.

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Alkari infrarood paneel basic 800 watt van metaal ALK-B-800

Alkari infrarood paneel basic 200 watt van metaal ALK-B-800 is uitgevoerd in een frameless metalen design. Onze Alkari infrarood panelen combineren eenvoud en brede toepasbaarheid met betaalbaarheid. Geniet van de bijzondere warmte kwaliteit de efficiënte infrarood technologie. De robuuste en optisch discrete metalen infrarood panelen van Alkari zijn een aanvulling op je woning. Ze zijn niet alleen mooi, maar produceren een zeer efficiënte en aangename warmte.

Infrarood verwarming ophangen

Infrarood verwarming ophangen kan bijna aan elke wand en plafond. Alkari infrarood metaal panelen zijn bijzonder onopvallend, vanwege het zeer dunne ontwerp en semi matte kleur wit. De warmtepanelen zijn voorzien van een universeel ophangsysteem. Hierdoor kan je het warmtepaneel zowel horizontaal als verticaal aan de muur of het plafond ophangen.

Dankzij de beschermingsklasse IP44 zijn de warmtepanelen spatwaterdicht. Daardoor kunnen ze ook in vochtige ruimtes worden gemonteerd, zoals de badkamer en toilet.

Waarom Alkari infrarood verwarming kopen?

Met een vermogen van 1000 Watt en een afmeting van 600 x 1400 x 20 mm verwarm je jouw woon- of werkruimtes met een  infrarood verwarming tegen een zeer scherpe prijs. Het Alkari warmtepaneel is voorzien van een universeel ophangsysteem. Hierdoor kun je het warmtepaneel zowel horizontaal als verticaal aan de muur of het plafond kunt ophangen. Dankzij de gepatenteerde veiligheidsbeugel kan je het verwarmingspaneel uiterst veilig en strak aan de muur of het plafond bevestigen. Zodra je de warme infrarood stralen op je huid voelt, wil je niet meer anders dan je woning verwarmen met infrarood panelen.

Alkari infrarood paneel basic 1000 watt van metaal ALK-B-1000

Waarom Alkari?

Alkari infrarood verwarming is van hoge Duitse kwaliteit, welke dan ook voldoen aan strenge kwaliteitseisen. de infrarood panelen zijn in vele uitvoeringen en vermogens verkrijgbaar. Alle Alkari producten dragen het Duitse keurmerk “Made in Germany”, zijn RoHS gecertificeerd en TÜV-GS gekeurd.

Dankzij de hoogstaande infrarood techniek zijn de infrarood panelen zeer zuinig in verbruik. De kracht van hoge kwaliteit verwarmingsproducten gecombineerd met een energiezuinig verbruik

Haal de zon in huis

Infrarood verwarming werkt anders dan een conventionele kachel. Een verwarmingspaneel verwarmt direct de personen en objecten in de ruimte op. Deze houden de warmte vast en weerkaatsen de stralen ook weer terug de ruimte in. Je voelt van alle kanten de heerlijke warmte. Het zijn de gezonde stralen van de zon die je huis verwarmen.

Thermostaat nodig?

Om de Alkari infrarood verwarming optimaal te gebruiken, adviseren wij om deze door middel van een thermostaat met eventueel een ontvanger aan te sturen. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar jouw wens in. Bovendien bespaar je daardoor energie, doordat het verwarmingspaneel niet onnodige aanstaat. Een infrarood verwarming is binnen 10 minuten warm.

Hierdoor kun je namelijk niet alleen de temperatuur volledig naar je eigen wens instellen, ook functioneert de infrarood verwarming daarmee het meest energiezuinig. Onder Koop ook zie je de thermostaten die goed aansluiten bij dit infrarood paneel. Verder in onze infrarood verwarming winkel shoppen?

Alkari Basic infrarood panelen

Wat is een Infrarood verwarming

Infrarood verwarming behoort tot de elektrische kachel. Infrarood panelen gebruiken de nieuwe infrarood technologie om efficiënt de ruimte te verwarmen.

Een infrarood verwarming werkt anders dan een conventioneel systeem, waarbij de lucht wordt verwarmd. Een infrarood verwarming verwarmt de objecten en mensen in een kamer. De paneelverwarming straalt lange gezond warmtegolven uit, welke we C straling noemen. De infrarode warmtestralen van de infrarood kachel zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen. Je voelt direct de zeer aangename warmte van het infrarood verwarming op je huid. De warme lange golf infrarood van de elektrische verwarming weerkaatst overal op, zoals bank, muur en vloer. De hele ruimte wordt op een natuurlijke manier sneller en aangenaam warm. Dit is net als de zon die de mensen, muren of meubelstukken opwarmt.

Snel opwarmen

De opwarming van de wanden door een infrarood verwarming en thermostaat in de kamer zorgen voor een extra stijging in kamer temperatuur. Infrarood panelen sluit je aan op elektriciteit, waardoor de energie wordt omgezet in warme gezonde ir C stralen. De infrarood panelen van de elektrische kachel zijn binnen 5 a 15 minuten direct warm.

Goedkoop verwarmen zonder gas

Je huis verwarmen zonder gas dan is een infrarood paneel de oplossing om duurzaam te verwarmen. Helemaal in combinatie met zonnepanelen, dan ben je 100% duurzaam en groen aan het verwarmen. Elektrische kachel middels infrarood verwarming is het alternatief voor gas. Huis verwarmen zonder gas start met goede infrarood panelen en zonne-energie. Elektrische verwarming is de toekomst en doe dit in combinatie met zonnepanelen of groene stroom.

Specificaties product

Gewicht 16 kg
Afmetingen 60 × 120 × 2 cm
Afwerking paneel

Metaal poeder coating

Fabrieksgarantie

2 jaar

Keurmerk

CE, TÜV

Merken

Montage

Plafond, Wand

Soort infrarood paneel

Metalen infrarood paneel, Wit infrarood paneel

Temperatuur paneel

Kortstondig aanraakveilig voor mens en dier. 110 graden temperatuur

Thermostaat nodig?

Draadloze thermostaat mogelijk, Plugin thermostaat mogelijk

Verwarmd aantal m2

10-12 m2

Hoeveel watt

Alkari infrarood verwarming basic 800 watt van metaal ALK-B-800

Snelle navigatie

Waarom infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming verwarmt anders dan een normale verwarming die de lucht opwarmt. Infrarood verwarming verwarmt muren, vloeren en objecten in een ruimte in plaats van de lucht. Het straalt lange, gezonde warmtegolven uit. Infraroodstraling is net als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling.

Je ervaart onmiddellijk het zeer aangename warme gevoel van de infrarood verwarming op je huid. Infrarood verwarming plafond is een goede manier om een groter oppervlak te verwarmen, bijvoorbeeld als een woonkamer of badkamer verwarming. Infrarood verwarming zorgt altijd snel voor warmte.